banner
  • tarti19
    X-nek van még maximum 2 éve s utána már át kell állni a a BD-re és az új szériára, hogy majd versenyre tudjon kellni a a piacon...
    Addig meg HD-DVD-t licenszelni, új winyókat kell vásárolniés az egyéb marketinges dolog amit az MS nem fog bevallani, mennyire is lehúzás a X360 jelenleg...
    PS3-nál legalább elismerték, hogy elkúrtak valamit amit most nagyon próbálnak visszahozni sezt nagyon nem eredménytelenül, hiszen az E3-on mit is láttunk? PS3 copy-k szimbólumait 360-ra átültetve :)
    Játékkínálat? Ha nem létezik valami , akkor arra hogy fejlesztenek? Mellesleg a mostani exkluzív címek közül több jelenik meg ps3-ra.
    Persze Magyaorországon a 360 hw-es gyenegségei miatt , véléeményem szerint a 75% körüli a warezolás... PS3-nál mennyi is? 0% Akkor számít , hogy letöltesz 30 gémet és kíirod 10-12k-ba vagy 1 gémet veszel annyiért? ÁTlagfizu 100k de sokat isi mondtam szerintem, ebből pedig következik, hogy hiába van sok gém nincs rá elegendő pénzed... (ez az esetek 80%-a körül így van)
    Saját ismerőseim között akiknek van boxjuk számszerint 18 abbból 17-nek okosítás figyel a gépbe... Akkor köszönöm szépen:)
    AKi meg azzal akar meggyőzni, hoyg ez enm így van az gondolkodjon el az árakon a megélhetésen majd pedig azon, hogy most akkor kinek is hazudjon a továbbiakban.
    Ettől nekem, nincs bajom a x360-nal de alapvető indok volt nálam is hogy ne kelljen játékokra költeni... AKi úgy érzi, hogy más véleménye van ezzel kapcsolatban az írjon minednképpen :)
    JRPG akkor ezt most úgy értsem, hogy Magyaorországon minden egyes x360 júzer , akinek fut egy ilyen stuff is, közép- vagy felsőfokú nyelvtudása van? Nem hiszem. Ezen a téren is csúnyán el vagyunk maradva. ÉLvezzük idegen nyelvvel az JRPG-t? Köszönöm szépen