176880

-
golemkonzolnál pl lehet -
Ma még lehet kapni HDMI nélkülit? -
Akkor sürgesd meg az enyémet, htx! -
Majdösszelopjuk csáje' -
Nincs nekem pénzem.. ritkán veszek így is játékot boxra. -
Írok, ha kifizeted... :] -
Vagy nem, mi kaptunk nemrég régi alaplappal vissza gépet az MS-töl... -
Tuti! Előbb, utóbb eléri a sors a nem HDMI-s 360-okat.
Ahogy egy Pesti boltostol hallottam "időzített bomba"
-
világits be vhol, ha nem látsz rézcsöveket a CPU bordán, akkor 65nm-es... de sztem amugyis olyat kaptál vissza :) -
Hát demót nem igen tudsz rá letölteni.. Én csak 1-2 olyan demóval találkoztam eddíg ami 500Mb körüli, szval ne nagyon számíts rá. Premiumot vegyél az a tuti :) 63k-ért már tudok olyan helyet ahol másnapi kiszállítás van és ajándékba adnak egy 3 hónapos Live Gold előfizut ami sztem nagyon jó:) Ha érdekel pm-ben írj. -
REMÉLJÜK!! -
Valaki? :S -
Mi volt a baja? 3 led? -
Zozo76 #46930 Vegre penteken megjott az MStol a konzolom. Nem egeszen ket het alatt le lett bonyolitva a kuldes-javitas-kuldes. A burkolat ugyanat mint volt, a DVD talcaja viszont nem, gondolom ez mar a liteon vagy melyik meghajto. A lenyeg hogy a talcan nincsenek lyukak mint eddig, csak kozepen. Ja meg eddig ugy emlekszem fekete volt a talca most meg hamuszurke. Ja es halkabb is lett, elviselhetobb. Persze inkabb a kaparaszas lett halkabb benne, a szivohatas hang csak talan kisebb lett vagy nem valtozott. Amit meg megfigyeltem hogy hatul bar most is meleg jon ki, nem olyan forro mint a javitas elott. Akkor forrobb levegot nyomott ki. Szerintetek az egesz alaplapot csereltek? Mert akkor ugye a CPU mar 65-os. -
Karaj! Kösz.
-
ha felfér rá lazán. -
A memókarira (512) lehet tartalmakat leszedni Live-ról? Teszem azt demót? -
szerintem meg pont az a jó benne :) ügyinek kell lenni nincs mese -
-
Én még levarázsolni se tudom mert nincs flesseltetve vagy mi a faszom! De annyira idegesít hogy már bőgök
!
-
Ez van nekem is:P most vagy megvsezem ps3-ra, vagy a boxra levarázsolom:) -
#46886 -
Senki? -
A DOA4-ben az a baj, hogy keci nehéz:S. -
a virtua fightert nem javaslom, szörnyű játék (a demóhoz volt szerencsém de azóta is ráz a hideg ha rágondolok)
a DoA4 már régóta megvan és haverokkal mindig toljuk ha eljönnek, szvsz nincs jobb verekedős játék most, persze sok vélemény van -
A kontrollert nem lehet valahogy rácsatlakoztatni a gépre? Mert meg van az olimpiás játék de nem lehet irányítani rendesen(sehogy), csak azzal lehetne, meg ugye gamepaddal de azt meg nem ismeri fel a játék:S. -
asdasd
Kiazalaci
-
igen, ez a jobb:D nővéremmel le kartam hozatni, nem hozta, hívtam a másikat hogy adja fel, mondtam csekkoljale, mgnézte kitette hogy holnap viszi, LAci kiveszi a tokból majd megprobál vele játszani. De nem rakja vissza. Hív hogy viszi postára, megkérdezem megnézted hogy minden oké, mindja meg. Másnap ír a csóka ogy "te faszgeci remélem csak átkurtál"
kérdezem mi van? hívom Lacit megnézted a lemezt? nem nem néze :C Szóval hétfőn küldöm tovább a lemezt:D -
Mondtam én, máskor ne add oda a boxod másnak:D Eladtad már a Gears of wart? -
holnap. faszom má hiba vót :D -
mikor kapod vissza a boxod pupika?:D már lassan egy hete nem játszottunk. -
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy mennyire érdemes venni használtan xbox360?Mire figyeljek oda ha vevőnél vagyok(3led para),falcon alaplapos elviekben a gép(2007.decemberi),vagy hogy állaapítom meg hogy falconos ? :P,szval ilyesmi infok érdekelnének :).Választ itt vagy privibe várom. -
Lényegében Sandboxos, ja. -
a paradise az ilyen tdu szerű nem? barangolós. -
Igen, de más stílus. -
Nekem havernál volt alkalmam kipróbálni mindekettőt, első blikkre a Paradise jobbnak tűnik, mint a Revenge (de csak fél-fél órát játszottam velük, a Revenge amúgy meg megvolt a PS2-re, azon viszont nagyon faja volt.) -
DoA 4-et én sem ajánlom, kb fél óra alatt tökunalmassá vált. (számomra legalábbis)
Más:
A Burnout: Paradise sokkal jobb mint a Burnout: Revenge? -
Hi all!
Lehet hogy egy pöppet Warez, de másnak se megy az xbox-sky?
Csak ennyi! VÉGE -
Nekem megvan a doa 4. Nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeim. A PS2-es VF4EVO, Tekken5, SC3 kihugyozza minden szinten...
amúgy ha 360 verekedős game, akkor: SC4, vagy VF5.
Ez csak egy vélemény... -
Scooby87 #46904 amúgy melyik a legjobb verekedős gém?
burst limit már megvan.....vmi kéne most mellé.....doa4...virtua fighter5...vagy a soul4?.....mondjuk sztem a doa4 lehet a legjobb ,mert pusztul a könryezet is...meg elég szép,de nem tudom,hogy annak milyen a story modja....a soul4 től ockodok ,mert kardos és rövid a story mod..