176879

-
és mikor lesz flasheltethető?
-
Hál istennek igaz........ -
ja -
igaz -
Valaki mondta,hogy a LiteOn az flashelhetetlen, igaz ez?
/no warez, csak origi/ -
Igen, azt. -
csoola #47056 az uj boxokban a LiteOn mit jelent? ujfajta lemezmeghajto vagy az mi az? -
Semmi baja a kontrollernek. Miért cseréljék? Mert az egyik játék adott neki egy hibás parancsot? Ugyanmár. 500 évente 1x fordul elő, nálad is gondolom az első volt, de már cserélni akarod... -
semmi gond -
bannpléz -
természetesen érvényes arra is :) -
király ez az achievement 
-
Bocs, hogy azt feltételeztem, hogy a gari erre is érvényes. Én hülye barom. -
Még ne fizess elő, 1 hónapig ingyenes, további 2 hónap ingyen lájvot is tudsz aktiválni ha csinálsz uj accoutot... ha utána is kell akkor szerezz be valahonnan 12+1 hónapos gold feltöltőt 8-9 ezerért. -
E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.
Magadtól sem próbáltál meg pendrájvról updatelni? ha nem akkor küld vissza az MSnek... ha warezos akkor meg szopóka nyalóka. -
Annyira nem szopik jól, hogy csak ezért átjöjjön. -
xboxlive.uw.hu :lusta linkelni: -
barca15 #47045 hali! E71-es hibakód konkrétan mit takar? ki találkozott már ezzel. olvastam hogy vmi dashboard frissítés után jött elő korábban, de ez nem jöhet szoba mert se nem volt frissítve mostanában, se nem volt netre kötve soha. -
Áhhh 

-
Persze. Meg átküldik Dunkikát, hogy fájdalomdíjként lesz*pjon.
-
hmm bocsi, lehet balfék vagyok, de nekem a regisztrációnál már kérte milyen előfizetést akarok 1hó, 3hó 12, gold/stb és azonnal kért fizetési módot is (of corse bankkártyát nem fogadta el) és itt meg is állt a dolog. valamit én bénáztam ezek szerint? -
Előszöris van egy profilod, azzal regelj be a live-ra és 1 hónapig ingyenes a live, azután meg vásárolsz gy olyan live kártyát amilyen a profilod (EU/USA) és kész :) -
sziasztok!
2napos x360 tulaj vagyok, szeretnék live szolgáltatásra előfizetnim, de hallom (olvastam) valami kártya kell hozzá (gamecard szerű), mert m.o-g nem hivatalos ország. Kérdés van-e tippeteke, honnan tudnék ilyen kártyát szerezni és mennyiért?
köszi -

-
:D::DD -
sex -
Öhm, nállam az van,hogy mióta leeset kb 1 méter magasból a joy, olyan erővel rezeg,hogy betont lehetne vele törni:D -
arcade játékok között nézz körül -
Épp Burnoutoztam, amikor vmi hihetetlen erejű tömegszerencsétlenséget sikerült eszközölnöm, és amíg ki nem kapcsoltam, folyamatosan rezgett a gamepad, még dashboardban is :D Azóta elég hülyén rezeg, akkor is amikor nem kéne...
Az MS sztetek cseréli? -
kalimpa #47033 :) Ez rajtam nem segített. Még egy kérdés, olyan játékot keresnék, ami ilyen társasjáték jellegű, szóval ketten is lehet játszani, egyszerű, látványos, nem kell hozzá ügyesnek lenni. -
DW 5 bűn rossz. -
Szerintem úgy lesz ahogy mondod :\ -
kalimpa #47030 Ja meg még van valami Warriors Orochi is. Szemre mindegyik ugyanolyan. -
kalimpa #47029 Sziasztok, szeretnék egy játékot, de több hasonló van, és nem tudok dönteni. Mi a különbség a Dynasty Warriors 5 Empires, és a Dynasty Warriors 6 között? Hasonlóképp a Samurai Warriors 2, és Samurai Warriors Empires között? -
Ez a verzió esélyes. -
qper #47027 köszi a segítséget!!!! -
qper #47026 Olvastam hogy jön a héten a PAL régióba is a nagyobb vinyós kiszerelés, elvileg u.azon az áron mint a mostani Premium.
SZerintetek lesz itthon ennek hatására árzuhanás a 20 gigások között, vagy jó magyar kereskedői szokásnak megfelelően a 60 gigás árát egy kicsivel megtoldják és így a 20 gigásat kapjuk majd annyiért mint eópa boldogabbik felében a 60-asat?
-
Scooby87 #47025 nfs pro streetnél akkor te is láttad gondolom,amikor sokan indultok egyszere,hogy lassabb a mozgás,mint amikor egyedül mész...?
akkor ez teljesen normális?....amúgy akadás sztem inkább az lehet amikor a korongrol tölt be vmit.. -
Az átvezetők álltalában kevesebb fpsel mennek hiszen sokkal részletgazdagabbak, látványosabbak...
Darknessbe van ahol kicsit leesik.
Portal vagyis az orange box csak egy port, nemtudom mennyivel megy, de lassulásokat nemvettem benne észre...
Azt hpgy egy gém hogyan megy fejlesztő válogatja, vannak olyan gémek ahol a fejlesztők fontosnak tartják az atom fix fpst, bár ezt a gém is megköveteli...
Hogyha akad egy gém az nem a box hibája hanem a fejlesztőké, bár akadást eddig csak az NFSbe láttam xboxon de az durva volt... kisebb frém esések előfordulhatnak, ezekkel nemkell foglalkozni. Az átvezetők meg mint említettem legtöbb esetben kevesebb FPSel megy, nem akad csak érezhető amikor némileg visszaesik amikor jön a mozi... -
A Falcon tápegysége 175W-os, ezt megnézed, aztán dobozon van lot no. ha az 718 vagy ennél nagyobb az a jó, aztán még a gyártási dátum is jól jön, 2007 októbertól indulnak Falcon-ok. És utána ITT beírod az adatokat és megtudod, hogy milyen.