176887

-
OFF: jé, te közel lax a campona-hoz? én is
-
A Camponai 576-ban, sima arcade-ot, de csak a jövő héten veszek hozzá játékot (csak kíhúzom a Boom Boom Rockettel addig :D) -
Sajna nekem mindíg másra megy el a pénz, nem sűrűn veszek játékot.
De még az évben mindenféleképpen a Rock Band 2-t meg a GoW2-t beakarom szerezni :)
-
Nah ebből a listábol 1 max 2 cím jönn be XD -
honnan veszed? milyen játékkal? (csak azért érdekel, mert ha már ps munkákban is sokszor látlak akkor had tudjam )
-
Hmm köszi, sztem a Soul Calibur 4-et, meg a Condemned 2-t megveszem.
Az első rész PC-n nagyon bejött. -
Bia:HH, Meg midnight club^^ na ezekre pályázok :-) -
Freedy #47103 fifa 2009-re nagyon kíváncsi vagyok. euro 2008-at tesómmal sokat toltuk, 2009 biztos ennél is jobb lesz. Meg majd az új pes is biztos jó lesz... legalábbis remélem, hogy most összeszedik magukat. -
Euro 2008 ( de inkább várd meg a Fifa 2009et 1-2 hónap kb )
Fight Night 3
PGR4
Halo3
Darkness
Orange Box ( ha még pécén nem játszottad )
Condemned 2 ( kötelező fps )
Army of Two ( egy haverral Co-opba istentelenül élvezetes, legjobb co op gamma! )
ACE COMBAT 6 ( árkéd vadászrepülő, gyönyörő és akciós, japó minőség )
stb.. -
Freedy #47101 soul calibor iv esetleg? benne van yoshimitzu is. -
Sport, verekedős (Tekken-féle), FPS (bár konzolon még nem próbáltam)
Végülis minden, csak rpg, meg kaland nem.
-
Freedy #47099 igen jön:D Lips novemberben. szerintem jó kis karaoke játék lesz. -
És mi honnan tudjuk hogy mégis mi érdekel?
mondok egyet Viva Pinata:) -
Too Human hónap végén, Usaba jövő7en -
Csak ha VIP tag vagy amiért ki kell perkálni egy kisebb összeget az SG javára. -
jövő7 keddtől kb 5 ronggyal lesz drágább mint a 20gigás -
Nekem már csak 1 bajom van. Ráuntam a DoA4-re és a Burnoutra is.
Ajánljatok már vmi jó játékot. :D
Jön vmi jó játék mostanában? -
ha vip vagy szerkesztheted :P -
Amugy várj még egy kicsit, csakis 60gbos modellt vegyél... hamaorsan kapható lesz. -
Freedy #47091 környezeteddel*
Off: én vagyok a figyelmetlen, vagy tényleg nem lehet szerkeszteni a hszeket? -
Freedy #47090 Nincs baj a környezetettel... az én környezetemben rajtam kívül két gyereknek van xbox-a, az egyiknek még régi fajta hdmi mentes, hűtésmod nélkül, és semelyiknek sem volt még 3led-e...
De attól, hogy a mi környezetnkben egyenlőre nem volt 3led/hana probléma, az nem jelenti azt, hogy hülyeségek ezek...
Szerintem nem a leglogkisabb gondolkodás, hogy az én környezetemben még nem volt blablabla. ezen a fórumon elég sokszor olvastam hasonlókat.
másnak a környezetében meg pont az ellentetje van.
Meg ugye ezek a meghibásodások messze nem 100%-os hibaarányt jelentenek, szóval ezért nincs sok helyen hibás xbox, de szerintem ez mindenkinek világos. -
Szerintem meglesz... ;] -
Szintén:) és az enyém is az és semmi baja... csak azok viszik vissza akiknek elromlik, a nagy többség meg nem... nem mintha ne lenne vele gond, mindennel van, ilyen a technika, egyformák de mégis elromolhat... -
Biztos az én környezetemmel van a baj, hogy még az első generációs boxa se lett senkinek 3 ledes.... -
Lehet, ott még nem néztem, de holnap kitapogatom. :D -
Freedy #47085 Gratulálok! Jó időtöltést hozzá:) -
Freedy #47084 az kimaradt, hogy úgy olyan meleg, hogy van a gpu alatt a több miliméter vastag alaplap, fém keret, és a szintén több miliméter vastag műanyag burok. -
Freedy #47083 fogd meg a box alját, kb ott ahol a dvd olvasó van... -
Freedy #47082 A nagy fenét urban legend......... Ismerősöm, aki kis üzemben foglalkozik xbox szervízeléssel is, vittek hozzá jó pár gépet, amiknek a hana chippel volt probléma, és nem tudott vele mit kezdeni..
Természetesen ez a hiba nem olyan gyakori, mint a 3 led, de azért előfordul szép számban... -
Az én boxom 4óra nyúzás után is hideg levegőt fúj ki hátul, szval nekem egyáltalán nem melegszik. Májusi gyártmány az én gépem. -
Ez a Hana chip ilyen urban legend, hogy lehúzzák a hozzá nem értőket, szval kifizetsz egy rakás pénzt értelmetlen dolgokra, mint amilyen az overcooling is volt... -
qper #47079 SZiasztok!
Gondolkodom egy Xbox 360 vásárlásán. Tavaly vettem volna, de a három ledes hiba miatt inkább elhalasztottam a dolgot. Most megint érzem belülről az ihletet hogy magamhoz szólítsak egy darabot, oszt' olvasom a FAQ-ban hogy most meg valami HANA grafikus chip túlmegelegedése rémszítgeti a Falconos vásárlókat, aminek az esetleges eldurranására az MS nem vállal garit 1 év után.
Kérdezném a T. doboz óvnereket hogy mennyire kell sz*rni attól hog gyari alatt elszáll a graf. chip (tavaly amikor olvastam a fórumot emlékszem hogy a nagy hőség alatt sokan csak légkondizott szobában meg mindenféle hűvös garázsban mertek csak játszani, de sokan inkább be sem kacsolták a kánikula alatt...)? Mekkora a sansza hogy pl. veszek egy gépet aztán két hét múlva már postázhatom Prágába? Meg lehet-e előzni valahogy a "problémát"?
Az MS meg mondjon le, hogy ennyi idő alatt sem voltak képesek a jobb sorsra érdemes konzoljukat meg -illetve áttervezni... -
Értelmezd már amit írtam, és csak utána beszélj velem ilyen hangnemben.
Említettem, hogy azóta szarul rezeg. Uefa-ban is direkt megnéztem és ott csak akkor kell rezegnie ha kapufa van, de nem, játék közben is be-be rezeg akkor is, ha az égvilágon semmi sem történik.
Mind1, felhívom MS-éket, csak feleslegesen nem akartam. -
Az egy nagyon jó dolog :) -
legalább megkímél az ms minket a hülyéktől:-) -
Ahogy ismerem én a magyar gamereket, a flashelhetetlen meghajtók hirtelen Xbox360 eladási lázat jelentene és azon nyomban ismét elkezdenének PC-ét fejleszteni... -
Amúgy jó a warez-bar :D -
Nah, holnap 360 tulaj leszek...
-
Am nektek sok olyan ismerősötök van aki warezol bokszra is? Mert nekem van 2 haverom akinek van x360-a, de mind2 warezol... -
így bannolhatnak?:O