176877
banner
  • ThugEdge
    megvan!
    az a metálgírszolid dolog?
    juhééé
    mert az összes többiért aki ps3-at vesz vagy fanboy vagy pöcsfej
    ami multiplatform az meg még jó hogy 360ra kell
    de nem kell sok idő és mgs-t is elveszti a sony,majd csak kamillázzál
  • arty
    én azt nem nagyon értem, mi a f*szt kell állandoan az ostoba vizhűtéses baromságoddal bekostolni? ez neked vmi fétis? láttál wadarr forumában, h tetettem be overcoolt, erre itt nekiállsz ostobasáokkal vagdalkozni, megprobálsz lejáratni ...

nem én vettem a 90ezer forintos ps3 mellé boxot IS, merthogy játszani is akarok - tudod, nekem elég a 40ezres árkád, nem kellett összesen 130at elkölteni játékgépre :P (nyugodtan számold hozzá még az overcoolomat 6ezerért, akkor sem vagyok sehol a te költéseidhez ... )

egyébként majd rakjál fel videot, amikor beteszed a 3.5"-ös winyot a 2.5" helyére a ps3-ba ;) (vagy talán az 'elegáns' usb-s bekötésre gondolsz? oda is lehet közvetlenül menteni? google nem segit, mert mindenhol ezrével csak a corrupt filesystemes ps3 hibaüzenetes juzerekbe botlok ... LOL )
  • Kalozoner
    256 az a mentéseknek elég csak
  • avengir
    Feleannyi mint boxra... amugy unalmas minden 7en ugyanaz a szöveg, a mult7en már kiveséztük, hogy x360ba is akkor winyot raksz amekkorát akarsz és olcsóbb, mint a noti winyo (WD powa)... És a Ps3om továbbra is kurva nagy, sok helyett foglal és kibaszott nehéz, továbbá istentelenül gyűjti a port.
  • tarti19
    Keressél rá és meglátod, hogy hoppácska van de az erősen
  • avengir
    Bárcsak játékok is lennének rá....
  • tarti19
    az első széria átölel vagy másfél évet:P
    Tényleg nem akarok itt mókázni, csak ezt páran amásik topikba is eljátszották csak nem tudtak kellő tényekkel szolgálni :)
    na akkor beröffentem Sc 4-t a boxba:D
  • Istencsászár
    "Jó tudom, hogy a PS3-ba nem kell vízhűtés"
    erről a témáról nyugodtan leszállhatsz mert xboxba sem kell, és vízhűtéssel is ugyan ugy lehet 3 ledes ha első szériás
  • Speedy86
    és a 256MB az nem elég erre? nem sokkal drágább a vinyós de akkor se akarok feleslegesen kiadi 10e ft-ot ha nem használom
  • tarti19
    kész van a gépem, szal ne izgulj értem:D Nem tudom hogy miért fáradozol magad ellen:) de látom imádod költeni a pénzed a boxocskádra:)
    Jó tudom, hogy a PS3-ba nem kell vízhűtés és akár 1T-s (34K) mybook is gond nélkül csatlakoztatható hozzá, de most erről én tehetek?
  • Kalozoner
    opcionális install.
  • Speedy86
    ha nem használom a live-t és nem teszek fel demokat akkor van valami értelme a vinyónak?
  • arty
    NTSC bukó, ne vegyél, van sok játék, ami régiozáras: azaz csak amcsi játéokkal tudnál játszani, ha épp záras

1+2 évet kapsz gariba mindenhol

vehetsz árkádot is, később esetleg behetsz hozzá winyot, ha igényed lesz rá... ha kellenek demok, akarsz majd installálni, stb, akkor már most a 60gigás modellen gondolkozz :)

• Speedy86
    és még annyi ,hogy minden gépre 1+2 év gari van?
    esetleg valakinek van eladó gépe? Memoriakártyásat nem érdemes venni ugye? (mi a hátránya?)
  • Kalozoner
    garanciásos, bocs de ez kiszúrta a szemem, garanciális..
  • Kalozoner
    ha módositott nem garis, ha nem piszkált akkor az előlap alatt ott a garimatrica, ha az ép akkor van garancia....
  • Speedy86
    NTSC:) látszik, hogy pc-s vagyok:D
    de erre válaszoljon már pls valaki
  • arty
    sztem transzfer kábel kell hozza :(
  • avengir
    Nem warezzal kéne tolni és nem lenne ilyen probléma...
  • Torry
    NTFS?:D
    Le kell szedned az xbox elejét(faceplate) aztán hogyha sértetlen a garanciamatrica, akkor garanciásos.
  • Speedy86
    valaki akkor mondja már el hogy megy ez a gari. nem kell hozzá semmmi? ha veszek egy bontatlant akkor az tuti garis?
    vagy ha veszek egy nem modosított fél évest akkor azis tuti garis?

és még annyi hogy csak ntfs-hez tudnék hozzájutni. szerintetek inkább ne?
  • arty
    (ha valakinek nem lenne világos: egyik sincs a gépemben, szegény tarti frusztrált mert 3 leddel behalt a warezboxa - buta, frusztrált vesztes a fiu...)
  • Istencsászár
  • arty
    "kérdezd meg ARty barátodat hogy miért is rakatott 25k-ba vízhűtést a gépébe:D meg fog 22k-ba 120G-s winyót rakni a gépébe:D "

vizhűtést anyád kedvéért rakattam be, a 120g winyot meg a fogyatékos kölyke felviditására
  • Istencsászár
    Nemtudom de nekem egyik imserősöm sem mondta hogy ilyen hiba volt vele... és én sem tapasztaltam efélét soha.
  • Torry
    Éljen!Tehát ha jól értem, van egy játékom, amivel nem tudok játszani. EZ milyen már...
  • theone91
    Már elhangzott, hogy ez a GTAIV-nél állandó hiba.
  • Torry
    Hi!
    Állandóan megfagy a GTA IV. Zene megy tovább, kép megfagy, kiveszem a dvd-t, visszarak dashboard-ra, tehát a gép maga nem fagy.
    Ez mitől lehet?(cache clear-t csináltam)
    Más játéknál nincs hiba.
    ELőre is kösz!
  • theone91
    Szintén.
  • DöflingR
    Hát én játékot vennék boxra inkább :)
  • avengir
    Én meg nem fél év alatt 3om ment tönkre belőle rendeltetés szerű használat melett...
  • Pacal17
    én PSP-t vennék második konzolnak
  • DöflingR
    Az jo kis konzol :)
  • theone91
  • Alwares
    De milyen szar is egyben!
    Mondjuk az a másik, hogy Wii-t majd venni fogok az biztos
  • Speedy86
    Rendben akkor tehát összegezve ha azt akarom, hogy tuti jo legyen akkor lehetőleg minnél ujabbat vegyek.
    amugy a garanciát azért nem értem mert neten külföldön ugy láttam, hogy 60 nap gari van rá és vásárolható hozzá 1 év. ez most hogy iy van?
  • Pacal17
    666

ÖRDÖGI ez a nintendo

/nevet/
  • jaszy
    Ez hol? Európában?
    Az usa-ban más a hejzet.

Ott így alakult júniusban:
    *
    Nintendo Wii: 666 000 db
    *
    PlayStation 3: 405 500 db
    *
    Xbox 360: 219 800 db
    *
    PlayStation 2: 189 000 db
  • theone91
    Csak ideiglenes a Xbox uralom a HD-konzoloknál, Japánban. Köszönthető a Tales of Vesperia-nak.

Ilyen Box-only címekkel, Japánban könnyen kaszálhatna többet is!
  • MaSzKa
    Vége a PSP uralmának! A nagy ellenfél a Nintendo DS veri le a dobogó tetejéről! Sokáig tartotta a PSP magát az első helyen,de hát minden jónak egyszer vége van....Itt a lista:
    -Nintendo DS - 60,434
    -PSP - 58,501
    -Wii - 38,506
    -Xbox 360 - 24,962
    -PlayStation 3 - 9,673
    -PlayStation 2 - 8,503

Ami még érdekesség,de minket nem érint annyira az,hogy az Xbox360-ból nagyon sokat adtak el...Levert a riválásít,a PlayStation 3-t!