176877

-
megvan!
az a metálgírszolid dolog?
juhééé
mert az összes többiért aki ps3-at vesz vagy fanboy vagy pöcsfej
ami multiplatform az meg még jó hogy 360ra kell
de nem kell sok idő és mgs-t is elveszti a sony,majd csak kamillázzál -
én azt nem nagyon értem, mi a f*szt kell állandoan az ostoba vizhűtéses baromságoddal bekostolni? ez neked vmi fétis? láttál wadarr forumában, h tetettem be overcoolt, erre itt nekiállsz ostobasáokkal vagdalkozni, megprobálsz lejáratni ...
nem én vettem a 90ezer forintos ps3 mellé boxot IS, merthogy játszani is akarok - tudod, nekem elég a 40ezres árkád, nem kellett összesen 130at elkölteni játékgépre :P (nyugodtan számold hozzá még az overcoolomat 6ezerért, akkor sem vagyok sehol a te költéseidhez ... )
egyébként majd rakjál fel videot, amikor beteszed a 3.5"-ös winyot a 2.5" helyére a ps3-ba ;) (vagy talán az 'elegáns' usb-s bekötésre gondolsz? oda is lehet közvetlenül menteni? google nem segit, mert mindenhol ezrével csak a corrupt filesystemes ps3 hibaüzenetes juzerekbe botlok ... LOL ) -
Kalozoner #47509 256 az a mentéseknek elég csak -
Feleannyi mint boxra... amugy unalmas minden 7en ugyanaz a szöveg, a mult7en már kiveséztük, hogy x360ba is akkor winyot raksz amekkorát akarsz és olcsóbb, mint a noti winyo (WD powa)... És a Ps3om továbbra is kurva nagy, sok helyett foglal és kibaszott nehéz, továbbá istentelenül gyűjti a port. -
Keressél rá és meglátod, hogy hoppácska van de az erősen -
Bárcsak játékok is lennének rá....
-
az első széria átölel vagy másfél évet:P
Tényleg nem akarok itt mókázni, csak ezt páran amásik topikba is eljátszották csak nem tudtak kellő tényekkel szolgálni :)
na akkor beröffentem Sc 4-t a boxba:D -
"Jó tudom, hogy a PS3-ba nem kell vízhűtés"
erről a témáról nyugodtan leszállhatsz mert xboxba sem kell, és vízhűtéssel is ugyan ugy lehet 3 ledes ha első szériás -
Speedy86 #47503 és a 256MB az nem elég erre? nem sokkal drágább a vinyós de akkor se akarok feleslegesen kiadi 10e ft-ot ha nem használom -
kész van a gépem, szal ne izgulj értem:D Nem tudom hogy miért fáradozol magad ellen:) de látom imádod költeni a pénzed a boxocskádra:)
Jó tudom, hogy a PS3-ba nem kell vízhűtés és akár 1T-s (34K) mybook is gond nélkül csatlakoztatható hozzá, de most erről én tehetek?
-
Kalozoner #47501 opcionális install. -
Speedy86 #47500 ha nem használom a live-t és nem teszek fel demokat akkor van valami értelme a vinyónak? -
NTSC bukó, ne vegyél, van sok játék, ami régiozáras: azaz csak amcsi játéokkal tudnál játszani, ha épp záras
1+2 évet kapsz gariba mindenhol
vehetsz árkádot is, később esetleg behetsz hozzá winyot, ha igényed lesz rá... ha kellenek demok, akarsz majd installálni, stb, akkor már most a 60gigás modellen gondolkozz :)
-
Speedy86 #47498 és még annyi ,hogy minden gépre 1+2 év gari van?
esetleg valakinek van eladó gépe? Memoriakártyásat nem érdemes venni ugye? (mi a hátránya?) -
Kalozoner #47497 garanciásos
, bocs de ez kiszúrta a szemem, garanciális..
-
Kalozoner #47496 ha módositott nem garis, ha nem piszkált akkor az előlap alatt ott a garimatrica, ha az ép akkor van garancia.... -
Speedy86 #47495 NTSC:) látszik, hogy pc-s vagyok:D
de erre válaszoljon már pls valaki -
sztem transzfer kábel kell hozza :( -
Nem warezzal kéne tolni és nem lenne ilyen probléma... -
Torry #47492 NTFS?:D
Le kell szedned az xbox elejét(faceplate) aztán hogyha sértetlen a garanciamatrica, akkor garanciásos. -
Speedy86 #47491 valaki akkor mondja már el hogy megy ez a gari. nem kell hozzá semmmi? ha veszek egy bontatlant akkor az tuti garis?
vagy ha veszek egy nem modosított fél évest akkor azis tuti garis?
és még annyi hogy csak ntfs-hez tudnék hozzájutni. szerintetek inkább ne? -
(ha valakinek nem lenne világos: egyik sincs a gépemben, szegény tarti frusztrált mert 3 leddel behalt a warezboxa - buta, frusztrált vesztes a fiu...) -
-
"kérdezd meg ARty barátodat hogy miért is rakatott 25k-ba vízhűtést a gépébe:D meg fog 22k-ba 120G-s winyót rakni a gépébe:D "
vizhűtést anyád kedvéért rakattam be, a 120g winyot meg a fogyatékos kölyke felviditására -
Nemtudom de nekem egyik imserősöm sem mondta hogy ilyen hiba volt vele... és én sem tapasztaltam efélét soha. -
Torry #47486 Éljen!Tehát ha jól értem, van egy játékom, amivel nem tudok játszani. EZ milyen már... -
Már elhangzott, hogy ez a GTAIV-nél állandó hiba. -
Torry #47484 Hi!
Állandóan megfagy a GTA IV. Zene megy tovább, kép megfagy, kiveszem a dvd-t, visszarak dashboard-ra, tehát a gép maga nem fagy.
Ez mitől lehet?(cache clear-t csináltam)
Más játéknál nincs hiba.
ELőre is kösz! -
Szintén. -
Hát én játékot vennék boxra inkább :) -
Én meg nem fél év alatt 3om ment tönkre belőle rendeltetés szerű használat melett... -
én PSP-t vennék második konzolnak -
Az jo kis konzol :)
-
#47473 -
De milyen szar is egyben!
Mondjuk az a másik, hogy Wii-t majd venni fogok az biztos
-
Speedy86 #47476 Rendben akkor tehát összegezve ha azt akarom, hogy tuti jo legyen akkor lehetőleg minnél ujabbat vegyek.
amugy a garanciát azért nem értem mert neten külföldön ugy láttam, hogy 60 nap gari van rá és vásárolható hozzá 1 év. ez most hogy iy van? -
666
ÖRDÖGI ez a nintendo
/nevet/ -
Ez hol? Európában?
Az usa-ban más a hejzet.
Ott így alakult júniusban:
*
Nintendo Wii: 666 000 db
*
PlayStation 3: 405 500 db
*
Xbox 360: 219 800 db
*
PlayStation 2: 189 000 db -
Csak ideiglenes a Xbox uralom a HD-konzoloknál, Japánban. Köszönthető a Tales of Vesperia-nak.
Ilyen Box-only címekkel, Japánban könnyen kaszálhatna többet is! -
Vége a PSP uralmának! A nagy ellenfél a Nintendo DS veri le a dobogó tetejéről! Sokáig tartotta a PSP magát az első helyen,de hát minden jónak egyszer vége van....Itt a lista:
-Nintendo DS - 60,434
-PSP - 58,501
-Wii - 38,506
-Xbox 360 - 24,962
-PlayStation 3 - 9,673
-PlayStation 2 - 8,503
Ami még érdekesség,de minket nem érint annyira az,hogy az Xbox360-ból nagyon sokat adtak el...Levert a riválásít,a PlayStation 3-t!