176877
banner
  • DöflingR
    Akkor imátkozz:D
  • Istencsászár
    Amugy nekem tegnapig invitel dsl volt, mamár tcom kábelnet... most hogy írtad hogy nem megy, megnéztem nálam is, és nekem sem megy, pedig autómatára raktam mint pécén, de ipnél failt ír ki... remélem nem kell rútert venni mert nekem arra nincs szükségem:)
  • FZoleee
    original, bolti verzió, nem is lesz soha flashelve.
  • Gabe18
    Flashelt?Mert akkor lehet simán letiltotz a MS...
  • FZoleee
    fura, mert reggel még ment :S
  • ThugEdge
    nekem egy prosztó rúter oldotta meg az efféle dolgot,de hogy mik voltak már a beállítások azt tőlem negyobb pc kockától kell megkérdezned
    az biztos hogy elbasztam vele pár órát
    de mondom nekem is csak rúterrel megy
  • ThugEdge
    hát én megmondom,hogy a vietnamos témákat nem nagyon bírom ugyanis leginkább dzsungel-falu-dzsungel-falu a dzsungelben
    hát ez nem túl változatos
    amúgy a cod5 nekem miután kiderült,hogy lesz benne berlin is mingyá szimpivé vált
    azért a városi hentelés rulz
  • FZoleee
    Na, ide is beírom:
    Mi lehet a baja az xboxnak? nem akar kapcsolódni a live-ra, a tesztnél az ip adressnél mindig failed jön ki :S pedig reggel még műkődött (közvetlenül a modembe dugtam be a csatlakozót)
  • Istencsászár
    Ez igaz...
  • Gabe18
    Hát akkor csináltak volna egy Vietnámos témát.Arról a Vietcong első részén kivül ugysincs nagyon értékelhető darab.
  • Istencsászár
    Az nembaj... a dzsungelharcos mocsári kommandózás nagyon ottvan a szeren:)
  • Gabe18
    Hát mondjuk a lényeges,kulcs pillanatok lehetnek scripteltek,hogy a történet haladjon előre.De az már nagyon gáz hogy az utolsó gyalogos katona is ugyanúgy,ugyanott és ugyanakkor jön elő.
    Mindenesetre óriási visszalépésnek tartom hogy megint visszamentek a 2.vh-ba...
  • ThugEdge
    hát én arra gondolok,azért teszek ide egy szpojlert,hátha vkinek még újdonság:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát amikor a végén megfexünk,odacsúsztatja a stukit és bámbám

egyébként a scriptelt dolog télleg nem túl jó,de valószínűleg csak így lehet egyenlőre megoldani,hogy azt lássuk,amit a fejlesztő mondani/mutatni akart
  • Freedy
    Szerintem is mind a kettő:D
  • Istencsászár
    Összeférhetetlenek a stílusuk miatt... mind a kettő:)
  • Scooby87
    cod 4 vagy bioshock? ez itt a kérdés
  • Istencsászár
    repülős levezető?:)
  • Alwares
    Nem tudom én már nem is emlékszem a Cod4 végére? Melyik pálya is volt az? Nekem most már inkább csak a Csernobilos maradt meg, viszont az best of ever...
  • Alwares
    Én is a 6. chapterig vittem, de én warrior nehézségen ;)
    Na itt mondtam, hogy elég és elkezdtem elöről easy-in. Egyébként easyin a második boss másodjára megvolt, az első meg elsőre :D
  • Istencsászár
    Remélem nem... Biztos jólesz, látványos ( bár teknóban igencsak elavult... ), akciós, pörgős szkripltelt. De ez hogy ilyen hama dobják ki az új részt a multiplayer közösségeknek sem tesz jót, hiszen ott a COD4, minek egy ujabb multi COD? ráér pár év mulva... szóval rossz tendencia amit most a CODal tesznek.
  • arty
    ilyen jó eladások mellett a következő 15 is :(
  • Istencsászár
    Az újabb rész is ugyan ilyen lesz...
  • arty
    egyetértünk, cod4 vége szuper! az epilogus kis repgépes küldi pedig a rubint a koronán :)

10/10

(de ugy amugy ez a szkriptelt játékmenet nagyon gáz már :( )
  • Istencsászár
    COD4 eleje sokkal jobb volt mint a vége, lehet hogy fordítva kellett volna adagolni?
  • ThugEdge
    sztem a 3 nehezebb volt,igaz azt még pc-n nyomtam,ugyan ott is gémpaddal,de hát az a gémpad közelébe nem ér a boxénak,nekem eszmáletlen kényelmes a box kontrollerje
  • ThugEdge
    ez legalább érdekes téma:)
    én őszintén szólva az utóbbi évek legszenzációsabb "végjátékának" a cod4 végét tartom, hát mikor azt végig vittem azt mondtam ez igen,ez egy mai játék!
    most nem az,hogy egyszerű vagy nem,de már túl elcsépelt a km-es hosszúságú heakth bar-al rendelkező bossok lekardozása,lerakétázása stb
    cod4 sztem fantáziadúsan lett befejezve
    de persze tudom,hogy egy hack n slash-nek ez a lényege,de vmi újdonságot sztem ezen a téren is hozhatnának már a fejlesztők
  • PoisonChihuahua
    A Devil May Cry 4-et nyomja/nyomta valaki? Az sem egy könnyű játék....
  • Scooby87
    :D jól bedobtam mára ezt a melyik a legszemetebb boss dolgot....
  • trick daddy
    én + abba az utolso elötti (az amelyik a vulkánban mindíg felmászik és Íjal lehet csak leszedni)na az q-rva idegesitö mikor meg megöltem akkor az ucsó boss-ra nem maradt healtpack-om,pedig az a leggkönyebb boss de hát avval a kis healt-el az is nehéz.
  • Istencsászár
    Amúgy utána könnyebb sőt vannak igazán könnyű bossok, 6. chapterig vittem, az a gém fele kb, de aszondják innen kezd csak durvulni:D:D
  • arty
    tehát ha egy pro gamer szerint is kiba***** ist****** nehéz, akkor az nem mérvado, tehát vszeg a valoságban könnyü ? :D
  • Istencsászár
    jaja:)
  • ThugEdge
    az valóban szemét volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és a rossz hír az,hogy ő még jön többször,ha egyre gondolunk
  • Örm
    Hello!
    Van itt olyan aki még nyomja a COD 3-t multiba? Szerintetek érdemes letölteni s két 800 pontos pálya csomagot?
  • Denes888
    A Ninja Gaiden 2-ben arra a bosra gondolsz akivel az égő házban kell harcolni az épület legfelső emeletén? Akinek egyik kezén karmok, a másik kezében meg egy kard. Azt már vagy 20-szor próbáltam megölni de még nem sikerült. Pedig easyn játszom.
  • ThugEdge
    hát részemről az utóbbi idők,ha nem is legnehezebb,de legfantáziátlanabb végső boss fightja a turokban volt,amit kb 3x próbálkozás/20 perc hent után abbahagytam és inkább megnéztem youtubon a végét
    részemről ennél idegesítőbb nem volt mostanság
    mert ha egy boss fightnak van vmi megoldása,amire ugye előbb-utóbb rájön az ember,akkor az lehet akármilyen nehéz,csak megoldható
    de ez a turok..lőni,lőni, és lőni,amivel csak tudod,ehh
    de jelentem én is béna vagyok:)
  • Pacal17
    ragnar a legnagyobb kocka akit ismerek, nem őt kell mérési alapként használni :D
  • Istencsászár
    Ninnya kettőnél nemlehet durvább, a 2. bosst 13.ra nyírtam ki akkor is mákkal hogy nem talált el 1-2 ütése :D:D:D igaz én is béna vagyok:)
  • arty
    viccesen eltulzott főboss, Ragnar tudna mesélni, mert ő HARDon nyomta végig

én easyn is megyűlöltem az egész játékot, de mondjuk én béna vagyok :)
  • Istencsászár
    Mi van benne?