176877
banner
  • tarti19
    jaja, fogtam egyet és odabaxtam az ajtóban álló katonákhoz:P AZ látvány volt:P
  • theone91
    A Tie-Fighter gyárban játszódik, nam?
  • theone91
    Értem, csak még nincs vinyóm...
  • tarti19
    na szal KU.Va nagy játék lesz eza FOrce Unlashed:P
    Lehet benne tényleg mindent s mindenkit dobálgatni:D Nagyon vad:P
    DEmoban kaptunk egy force és egy lightning erőt ami simán fejleszthető a játék előrehaladtával:P ELég rövid a democska, de akcióban nem lesz hiányunk főleg a végén az AT-ST lépegető ellen:P
  • bardocz
    Nem megpördülnek,hanem pillanatok alatt ráfordulnak a célra,az már régen rossz,ha az ellenfél mögé kerül.És szerintem pont van valami fogalmam róla^^
  • Sir Quno Jedi
    Minek, ott a net telisteli demóval?!
  • Sir Quno Jedi
    Az MMORPG az hogy jön ide?! Ott a szerveren futó világ a lényeg, te csak egy buta kliens-t kapsz hozzá és tulajdonképen a szerver fentartásáért és a tartalomszolgáltatásért fizetsz. Minden más, nem MMO gammaformánál ez nincs így (szép is lenne)!
  • theone91
    Anno a PS2-nél, hogyha leregisztáltam a konzolt, küldtek egy demó lemezt... Ilyesféle nincs a Boxnál?
  • Istencsászár
    meghekkeltem a netet boxon, csak 7szer kellett a modemet restartolni és elfogadta az ipt
  • trogerzsiger
    most ez van. ha nem tetszik nem kell rá előfizetni. De haggyjuk ezt a témát.
  • tarti19
    nagyon féreg dolog az ms-től ez agold fizetése a játékokért...
    Na szal TOp SPin 3 nem rossz nekem bejött:P
    Euro 08 nagyon jóóó, végre látni rendes mozgást:P
    LOTR MIddle EArth 2 lesz a kövi gém:P
  • theone91
    Csezdmeg :D

• Minstrel
    hát, van havidíjas autós játék meg vannak MMORPG-k is amikre elő kell fizetni
  • tarti19
    5 perc és lent is van a force unlashed demo:D
  • Sir Quno Jedi
    Most mire gondolsz?!?!
  • Minstrel
    sok játék multis részéért kell külön fizetni pc-n is, ehhez képest nem is sok a live, mert itt minden arra alkalmas játékkal játszhatsz online ennyi pénzért.
  • DöflingR
    Még én se adtam ki játékért 12.000-nél többet:D
  • ThugEdge
    jaja
    mondom nem akartam parazsat szítani,de örülök,hogy páran osztják ez ügyben a nézetemet
  • Sir Quno Jedi
    nem jobb, hanem az a korrekt
  • DöflingR
    Jó mondjuk télleg jobb lenne,ha ingyenes lenne, de ez van.
  • Istencsászár
    "Aki megveszi a 15-17k"

10 - max 13 :)
  • Sir Quno Jedi
    Az. Eleve emelt áron veszed a gammákat, majd még a multi részükért is fizessél! Nevetséges.
  • DöflingR
    Aki megveszi a 15-17k játékokat azoknak nemtudom mi akadály 8 ezer forint egy évre..
  • trogerzsiger
    valszeg az eladások miatt nem érdemes a live-ot itt bevezetni.
  • qper
    nem értem én ezt hogy mi a faxért nincs itthon hivatalos live!

mibe kerülne ez nekik? milyen hatalmas infrastrukturális problémát jelentene amgyar címmel regisztrálni?? :S

egyébként nekem is mondta a csaj hogy Mo-n nincs hivatalosan Live! Kérdem én: de én netezni akarok, majd regisztrálok angolként, erre kikacsintva megint megjegyezte: hivatalosan nincs :)

• trogerzsiger
    hát ez van :D Jól csinálja az ms...
  • ThugEdge
    na persze itt jönnek majd a de hát "szerinted miből tartják fent a szervereket?"
    jááájjj, mingyá elkezdem sajnálni is őket
    de most ezt nem kötözködésből,illetve nem is kötözködöm itt senkivel ugye csak próbálok én mis kint porfingszemecske lázadni megint egy rohadt multi megoldásai ellen,de tudom ez nem most lett kitalálva és jelentem tudom,akkor vehetek ps3-at is ha nem tetszik..és..őőő..mi is van még??:):)
    mind1 elégedetlenkedem
  • ThugEdge
    hát ő ezt a szerver dolgot nem tudom,mondom nem vagyok nagy multis,de ha jól tudom pl egy pc-s gémnél a szervert talána kiadó adja?nem tudom télleg nem értek a multis örömökhöz:)
  • arty
    egyetértünk, mindenben :)

coop azért szivesen kipróbálnék 1-2 játékot, de h azért fizessek, h a haverral játszunk együtt ??? milyen alapon??? :( hiszen itt ugye nincs arról szo, h MS ad szervert, amin játszok ...
  • ThugEdge
    illetve tudok várni 1 hetet, annyira azért nem sürgős
  • ThugEdge
    hát én ebben bízom,mert én nem fogok egy fillért sem fizetni azért,ami free,mert akárhonnan is nézed ha van goldod bizony fizetsz a free demóért,mint a katonatiszt,nem beszélve arról,hogy milyen dolog már elkérni pénzt egy olyan opcióért(multiplayer),ami az általad megvásárolt játéknak egyik eleme kvázi már megfizetted ennek az elemnek az árát és még fizess újra,hogy esetleg használhasd is?
    hál istennek nem vagyok multis,ha betévednék véletlen biztos kipicsáznának a prok seperc alatt:)
    annyi időm úgy sincs gémelni,gondolom multira meg nem érdemes odaülni 1-1.5 órára
  • Minstrel
    viszont ha netre van kötve a box akkor beállítja magának az időt, mert én is kiszoktam huzigálni ha elmegyek itthonról, de visszakapcsolok mindent és utána tudja az időt.

nekem is mondta support néni, hogy mindig húzzam ki villámláskor meg utána állítsam be időt, aztán mondom neki, hogy nem szoktam, mert netről beállítja, erre mondja, hogy ja tudjuk, de hát khm, Magyarországon hivatalosan nincs live, ja mondom sry, akkor én állítom be
  • arty
    akkor torrent + kiirni dvd-rw re ;)
  • ThugEdge
    lehet tőteni a sw demonstrációt
    már ha egyáltalán most megy nálunk a lájv meg már ha egyáltalán van gold
  • arty
    persze, a sulyos menetfelszerelésben, sulyos fegyverrel megpördülnek 0.1 mp alatt, reális... sztem fogalmas sincs a 'való' harcról, maradjunk ennyiben ;)
  • Arwenke
    Itthon is kedvesek az emberek, de hivatalbol pont forditva.:)
  • qper
    valamilyen 0680-as kékszám volt, erős a gyanúm hogy külföldre kapcsolt, itthon nem ilyen kedvesek az emberek még hivatalból sem :S
  • qper
    nem bír ki, azonnal elfelejti a beállításokat, tegnapelőtt kipróbáltam :(
  • arty
    pár órát tudtommal kibír kihuzva is :) de valóban bosszantó, h zabálja az áramot... majd ma lemérem, h mennyi is az annyi!
  • arty
    hogy miért ilyenek a codemasters autos játékok?

http://gamepod.hu/iras/32_millio_fontot_hozhat_a_grid.html

"Cousens a Race Driver: GRID kapcsán elmondta, hogy a fejlesztési költségek 6.8 millió fontra rúgtak, azonban számításaik szerint a játék nagyjából 32 millió fontnyi bevételt generálhat a "Codies"-nak."

Bevált recepten ne változtass! :(