176877

-
A 3 ledes probléma tulajdonképpen hogyan is néz ki? -
Nem vagy te egy kicsit kívülálló a témában... :D -
Nem kérdeztem semmit :D Megtaláltam. Akit érdekel ITT el lehet olvasni a feloldásokat. -
Soul Calibur 4ben hogyan lehet feloldani a karaktereket, akiknek a választásnál nincs ott a képe? Egyszer végig vittem a Carierrt, azt a Tower of Soult, és az Arcadet, de még csak az az átváltó kezű, meg 2 csaj van meg. Elvileg a fejlődési fán 9 üres hely van még. Asszem 1-ik az majd Darth Vader lesz. Ugye az Apprentise-t vaalhogy lehet unlockolni? -
heheeeeeeeeee:D -
Akkor azzal beszélgess, aki ekkora baromságokat mond!
Ma meg már nem annyira instabilak az xboxok mint 2 évvel ezelőtt. -
sonic333 #48431 oké csak vitzből írtam léci ne banoljatok
léci ne banoljatok -
De sok hülyeséget hallassz te
-
sonic333 #48429 ok, meg aszt is halottam hogy a transzisztorok leéghetnek bármikor és kigyúl a ház kajakra !!!! -
Zozo76 #48428 Igaz, semmi keppen ne vegyel! Lehet hogy az eleted is tonkre megy miatta. Ha PS3-at veszel nemcsak hogy az eleted nem fordul roszabbra, de meg az is elkepzelheto hogy nyersz a lotton. Meg amugyis, az XBOXnak a kontrollere eleve rezgos-vibracios hatassal terheli a kezed ami hosszabb tavon sulyos izuleti betegseget eredmenyezhet.

-
nem is érdemes válaszolni a hsz-eire, egyszerűen idióta, nézd meg a profilját
-
Ez nem igaz. Ugyanis a forrasztások szoktak megolvadni az alaplapon, de mostmár az is ritka.És van 3év garancia rá, tehét semmit nem veszítesz. Szerintem még bőven megéri x360-at venni. -
Bármi tönkremehet, hiszen ezek műszaki cikkek. Azt vedd meg, amelyikre pénzed van, s amelyikre jobban érdekelnek az exkluzív játékok. Azok alapján érdemes dönteni.
(és kérném elhanyagolni a "ps szar" dumát. Köszönöm.) -
Akkor tuti össze kevert valakivel, mert én az utolsó hszemben a tv tunerekről kérdeztem.
Esetleg arra célzott hogy ne OFFold szét a topicot, mert azt is írtam. -
-
sonic333 #48421 Hellosztok!
Nekem azt monták hogy nem szabat venni xboszk 360-at mert leégnek benne a transzformátorok csak Sony Playstation 3 -at mert aba nem! Ez téleg igaz? -
Scooby87 #48420 vmi olyasmi volt,hogy tarti19 poftálanul jó áron szerezte meg a boxát....mondtam irja meg a titkot...erre azt írta amit lent látsz...
nem megy pü:) csak indulj el azon amit Denes88 írt:)
mit irtál? -
Mire gondolsz? -
Hol találom azt a warez topikot? :D -
Scooby87 #48417 denes88 mit írt?
vagy az melyik hz-ás? -
nem kell lemondani a a live-ról... nagy tévedés :)
Bár silver-ből amúgy is hátrányban vagy szóval:) Ergo utána demo, arcade minijátékok nem fogják érdekelni az illetőt.
Garis is megmarad, eprsze ehhez ügyes kezekre lesz szükség amihez nagy tudás si társul:)
Na midnegy hagyjuk ezt a témát, mert felesleges ebben a topikban -
a fless nem fless témát fejezzétek be mert törlöm amugyis + ráuszítok egy modik és kapja a felkiáltójelet... igen beköpöm:) van warez rossz topik ott önigazolást lehet nyerni arra hogy a warez jó, vagy nem:) -
Akkor lemondhatsz az Xbox LIVE-ról, netes játékról, demók / arcade minijátékok letöltéséről illetve a garanciáról. Egyik oldalon "nyersz" a másikon viszont vesztessz! 

Egyébként is, ki vesz évente 200 játékot (ez havonta 16 játék O_o), azért ne túlozzunk már! Ez megint egy olyan eszement baromság, mint a 17-18e Ft-os játékok.... -
nem megy pü:) csak indulj el azon amit Denes88 írt:)
TE szavaiddal élve a lite-on nem jobb csak nem lehet mahinálni:) -
mikiking #48412 hát az.... 1 darab flash olcsóbb,mint egy játék...flash csak egysze kell.játék egy éven ugy 200x -
Nem mind1, hogy 1szer fizetsz ki 10ezret, vagy annyiszor ahányszor új játékot veszel... De no warez :) -
Ez egy oltári nagy baromság volt. -
Scooby87 #48409 várok a pmre....
amúgy a lite-on miért jobb,mint a régi drive azon kívül,hogy nem lehet mahinálni? -
:) cseles :) -
Scooby87 #48407 hát ,ha tudod....amúgy ezt a warezt itt nem szabad! -
de a flashre van mi? -
mikiking #48405 hát látod :D na nem baj ... de ahogy megkapom,másnap megyek kiflasheltetni.... sajna nincs annyi pénzem,h mindig vegyek gamet -
Arwenke #48404 Soul Calibur 4 pl. -
Scooby87 #48403 mindenki mikikinget szopatja? :D
tarti19....oszd meg velem légyszi privben,hogy miért kell irigykedni....
köszi. -
Csak tekken van a boxra
Amúgy nincs boxra:D És igen van jópár ilyen játék!
-
mikiking #48401 ja jolvan...na de van sok olyan game ? mert főleg az miatt akarom megvenni -
tekken nincs boxra az ps exkluzív :) -
mikiking #48399 egyébként vannak olyan játékok boxon,amit ketten lehet egymás ellen nyomni ??? Tekkenen kivül -
mikiking #48398 igen hogyne -
ez nem jó hozzá mert nem hivatalos joy!
csak ez a jó hozzá! extra rezgő funkciós és a ps3 joyból lopott sixaxis van benne! :D