176877

-
bence005 #48482 DanielT: Flatout és a PGR 4 azok jó játékok???mert msot akarom megvenni őket... -
exorcis #48481 Sziasztok,ma megjött az x 360 . viszont valami oknál fogva nem kaptam hozzá valamidugaszt,amivel be tudom dugni a konnektorba.hol tudok olyat szerezni,és hogy néz az ki ? -
bence005 #48480 neked ennyi konzolod van???vagy azokhoz is van játékod?? -
Csak az eredeti Xbox360 játék megy rajta. :] -
Ez a dualos cd kifejezés azért elég durva. Szerintem Dual Layer-es DVD-re azaz 2rétegű dvd-re gondolsz, de az nem cd. És a muszáj pontos j. Amúgy tényleg vigyázz, mert még ban-t fogsz kapni. -
detoxic #48477 Ment privát!
Olvasd el! -
Többiek lapfül és kikeresed a nevem. Itt tudod nézegetni a regisztrált tagok cuccait. -
bence005 #48475 DanielT hogy tudom emgnézni a gyüjteményedet a jatekaim.hu-n? -
Na jöhet a ban. -
jatekaim.hu
Pakold fel őket. -
bence005 #48469 mert elromlott a ventillátor a boxodba? -
detoxic #48468 

-
mikiking #48467 Egyébként ezek közülegyik sem jo x boxhoz ?? mert nálunk nem lehet kapni szlovákiában x boxhoz ventit.vagy hütést hm ? -
Forza2?Vagy majd a race,ami nem tudom mikor jön ki hozzá. -
bence005 #48465 Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó játékot ami autós vagy sport témájú???persze xbox360ra... -
Sajna... :D -
Speedy86 #48463 hát PC-re nem könnyű eredeti játékot eladni. Ha tönkreteszi a másol lemez 5 év alatt a dvd olvasót akkor lecserélik 4k ft-ért:D -
De itt mindenki eredetibe tolja... Ha meg mekérdezem máshol az lesz a válasz: "haggyá má leszedem torrent-ről" :D -
Speedy86 #48461 PC játék itt biztos mindenkit érdekel.... -
Hali!
Mivel itt mindenki eredetibe nyomja van jó pár pc eredeti játékom amitől el szeretnék válni... Akit érdekel írjon pm-et :) -
Olvastam egy fórumon:
"Hát döcögősen de halad a LITE-ON meghajtók törése. Fél év alatt fél siker. Ugyan is a DVD kulcsokat már ki tudjuk olvasni a meghajtókból, csak éppen módosítani nem.
Egyszerűen nem találnak módot arra hogyan is vigyék be az új Fw-t a meghajtóba.
Forrasztgatásos és olvasócserés megoldással nem is próbálkoznak mert iszonyat drága és macerás dolog.
Azért nem kell pánikba esni, a BENQ olvasóknál is azt hitték hogy csak csippelni lehet majd. Erre most már azt a legkönnyebb flashelni. A lényeg, nem adták fel és eredmények is vannak.
De valószínüleg még beletelik jó pár hónapba mire LITE-ONos társaink is töltögethetik a játékokat."
Nos, remélem soha se sikerül feltörni nekik... :D -
nem kéne túlparázni, a falcon széria (boltban már régóta csak ilyet kapsz!) már nem hibásodik meg olyan magas arányban..
Természetesen azért nem kell szőrös pokrócba tekerni, azt semmi sem szereti :) -
Kelleni nem kell, csak érdemes, ha azt akarod, hogy a géped ne dögöljön meg.
1.Lehet bele rakni "overcool" hűtésmódosítást, ami azt jelenti, hogy a gép ventillátorai 5 percig még forognak miután kikapcsoltad a gépet így megelőzöd a hőingadozást.
2.Lehet "optimalizálni" a ventillátorok fordulatszámát így több levegőt tol ki belőle.
3.Lehet vízhűtéses rendszert rakni bele: a legdrágább, ám legbiztosabb megoldás.
Ám egyben biztos lehetsz: ha egy Xbox360 meg akar dögleni, ha fejre állsz is, akkor is meg fog. Tök mindegy mit csinálsz olyankor. Szóval ezekkel a gondolatokkal fontold meg, hogy valójában mit lenne érdemes választani. -
Télen kellemes lesz -.- -
Speedy86 #48454 hát az nem garancia semmire. Ha rossz akkor ha hűtőbe teszed akkor is megolvad ha meg bírja akkor bírja. Őszinte leszek először énis flasheltetni akartam de nem merem:D meg az a 2-3 game ami érdekel jelenleg nem basz földhöz:D -
mikiking #48453 akkor sztem én fekve fogom hasznalni,ha megveszem,nyitott ablak,nyitott ajto,és tezsek mellé egy ventilátort is ...az gondolom jo lesz,nem ? -
És azért azt tegyük hozzá, hogy a mostani gépeknél már jóval kisebb rá az esély. -
A problémát a belső túlmelegedés okozza. Komolyabb játékok igénybevételekor nagyon felmegy a gép belső hőmérséklete, majd miután pl. kikapcsoljuk a gépet, a hirtelen bentragadt forró levegő egyszerűen megfőzi a GPU-t (vagy is a gép önmagát főzi meg). Van egy-két módszer ellene, például ne használjuk állítva a gépet, illetve jól szellőző, tág helyre rakjuk. Ám a legbiztosabb, ha van rá garanciád és nem szeded szét a gépet, különben ugrik a gari. -
PJay #48450 Egyszerűen 3 szor beregelsz, 3 különböző címmel silverre és kapod a free hónapot! -
mikiking #48449 és ez a 3 led ez hogy következhet be ? -
Toopac #48448 Srácok! Hallottam olyat hogy az újj géphez járó 1 hónap Live Gold Trial-t 3 szor ki lehet pörgetni! Ez igaz? És ha lehet tudjátok hogyan kell? -
Speedy86 #48447 még nem feltétlenül van vége a boxnak 3 lednél. Lehet, hogy nagyon drágán meg tudják csinálni pl egy alaplap cserével. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni mi éri meg neki jobban. az eredeti játékok vagy a javítási költség. -
mikiking #48446 és még valami...ha bejön ez a 3 ledes valami,akkor meghalt a box ? -
mikiking #48445 És egyébvként ez a 3 ledes hiba ez mitől van ??? és alapbol annak a 4 világitonak hogy kell kinézni ? hogy tudjam,ha veszek. -
Speedy86 #48444 Amugy még a flash kontra eredeti játék-hoz annyit tennék hozzá, hogy ha megveszel egy eredeti gamet akkor azt utána filléres ráfizetéssel cserélheted játékokra. Aki meg egyszerre 10 játékkal nyomja az csak koca gamer:D -
Bocsika FAQ-t nem olvastam el.
-
Sziasztok!
Nemsokára ott tartok, hogy Xbox vásárlás. A monitoromhoz szeretném hozzákötni, ami egy: Samsung/lcd/1280*1024/75HZ
Namármost, az Xbox felbontása 1280*720. Ha ezt hozzákötöm a monitorhoz akkor marad ekkora felbontás és a képet középre állítja, vagy csúnyán szét fogja nyújtani a monitor felbontására?
Köszi előre is! -
Ahaa,köszi.Ilyenem szerencsére nincsen :DS:AS:SD -
Így. -
Európa és Ausztrália kimarad a Rock Band 2-ből.