176877

-
Nem azért mondta, hogy belédkössön, hanem hogy segítsen, ugyanis igaza van, sajnos ezek a külső hűtők több kárt okoznak mint hasznot:
"A külső hűtőket nemigazán ajánlom mivel nagyjából semmi hasznuk sincs. A hátulra csatolható változatban a gagyi ventilátorok rövid idő után csapágyasak lesznek, kontakhibás lesz a tápcsatlakozó esetleg át is ég néha, valamint visszafogja a gyári ventilátorokat is. Emellett még a tápvonalat is rugdalja bekapcsoláskor amit a HDD nem nagyon tud jutalmazni. Ez a fajta több kárt tesz mint hasznot. A másik a talp amibe bele lehet állítani a boxot, ez a konzol oldalán lévő miniatúr lyukokon próbál benyomni kis levegőt de teljesen hasztalanul, ráadásul az oldallap nagy részét elfedi és csak a 2 ventilátor átmérőjében próbál x mennyiségű levegőt bejuttatni. Semmilyen hőmérsékelt csökkenés nem mérhető a gépben és egy idő után a DVD meghajtó ékszijja is kikopik és nehezen vagy egyáltalán nem fog nyílni a tálca, köszönhetően az állított használatnak."
forrás: X-Media (www.xmedia.xel.hu) -
Nem kell semmit sem ajánlani, mert nem kell hozzányulni a géphez. -
mikiking #48523 Erre csak annyit,hogy verd anyádba -
Érdemes a faszt.
Javaslom, hogy minden ilyen jó ötletet minimum büntivel, de inkább bannal jutalmazzunk. -
A fejlövést ajánlom. Minden gondodat megoldja, de ami a legjobb, a miénket is! -
Én nem ismerem azt a hűtőt,nem tudtam,hogy szar
-
mikiking #48518 akkor ajánlj te valami rendeset...de ne vizhütést -
Scooby87 #48517 ez a lehető legszarabb cooler ami létezik!.... -
Ne ajánlgasd neki ezt a szart, mert a végén még hazavágja neki a gépet azt idejön számonkérni. -
Én hűtésre a desztillált vizet ajánlom vödörből,de az csak addig jó,amíg nem kerül bele semmi szennyeződés!!!
Amúgy nem tudom hogyan tudod megnövelni az élettartamot,vegyél rá vetilátort
.Ez biztos jó
-
mikiking #48514 valami tipp,hogy a lehető legtovább éljen ??? 2 óra játék, 1 óra pihenő.... meg iesmi ? -
Hát,van rá esély;) -
Zsolcz #48511 loooooooooooooooooooooooooooooooool
+fav hsz
tuti valami ps árus monta ezt neked -
"leégnek benne a transzformátorok"

aztapicsa -
hát igen, aki ennyire nincs képben, annak az a biztos ... -
Zsolcz #48507 exorcis inkább újat kellet volna venned -
Oké,majd megnézem,köszi.Még célzás nem megy,aztán most is a töltényhiány miatt nem tudom megcsinálni a szintet normal módon.Rush meg szintén nem megy,a sok bdyblock miatt az alagutakban. -
vagy custom games, nem tudom most -
campaign menü, és ott betudod állítani, hogy melyik chapter-t akarod milyen szinten ekezdeni. -
Jah csak egy bökkenő van,nem tudom hogyan kezdhetem előről ízi szinten :SD:ASD:ASD: -
Neee mááán,most nézem,Halo 3-ban csak 10 szint van?Hát akkor kb elkezdem előről,úgyis elakadtam,és videók alapján számomra még megcsinálhatatlan a rész :\ (Find Cortana...) -
Elég ciki. Azért utánanézhettél volna, hogy mik tartoznak hozzá, bár ha elmondta a srác, hogy táp nincs mellé, akkor meg te vállaltad be. Mondjuk így kíváncsi lennék, mennyiért adta el neked... -
Speedy86 #48500 hát igen. de excorsis én azon se lepődnék meg ha 3 ledes lenne a gép és azért nincs táp, hogy ne lásd meg hamar:D amugy 5k-ért hírdetnek egy tápot expressen lehet ő az:D -
Nagyon keményen átkúrtak, ha nincs tápod. Vidd vissza. -
Hehe, lol azé ez durva!!!
Tégla...
Ja meg exorcis nem semmi, ha ugy veszel xboxot hogy még azt sem tudod mi van hozzá...
-
Nem menne... Az eladó rejtélyes (O.o) módon eltünne... -
Speedy86 #48496 ujonnan a konzolstudioba csak 15 ezer pénz... mekkora faszfej eladók vannak én visszakérném a pénzem simán.
TÁP -
A jobboldali tégla hiányzik... (Mint egy ovodásnak :D)
-
*Jah... -
Hol vetted? -
exorcis #48492 Igen használtan...valaki tudna adni egy képet rola ,hogy hogy néz az ki ??? és hogy kb menyibe kerül ? mert nem tudom mit keressek az üzletbe -
Tyűha, szépen bepaliztak:) Iletve ha olcsón vetted, akkor ez az oka. -
Speedy86 #48490 használtan vetted? mert akkor átbasztak:( -
exorcis #48489 hát nem tudom,de azt mondták venni kell hozzá valamit,hogy be tudjam dugni.... mert nem adtak hozzá. nem tudom áramra helyezni -
Speedy86 #48488 lenne egy olyan kérdésem, hogy sorozatszám alapján meg tudom nézni valahol, hogy milyen lejátszoval szerelt a gép meg hogy van e rajta már hdmi? -
detoxic #48487 PGR4 nekem NAGYON nem jött be......
Flatout állat ;)+a GRID.
De ez csak az én véleményem
-
bence005 #48486 nézegetem itt a használati útmutatót....de hát angolul soaktn em értek belőle...tehát megkérdem itt....akarok rárakni a gérpől az boxomra zenéket,filmeket,skineket....de ugy hogy összekötöm a gépet a boxxal...ezt hogy tudom emgcsinálni???vagy egyáltalán lehetséges ez hogy összekötöm?? -
bence005 #48485 akkor megveszsem mind a 2t :D... -
Tápra gondolsz?
Húúú de zűrös napunk van ma :D... -
Mind a kettő iszonyatosan jó.