176877
banner
  • detoxic
    Értelmes komment volt,grat
  • ChuckyHUN
    mennyibe kerülnek?
    úgyis mindegy a PC-nek még nem áldozott le.. mire meg leáldozik már szarért-hugyért veszek konzolt:))
  • aricsi
    Hellosztok! A nemrég megjelent Pro nevezetű x360-ok akkor ezt a Jasper nevű új alaplapot kapták,ami még megbízhatóbb?
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Milyen usb-s memória kártyát ismer fel a 360 mert van egy nóném , de azt nem érzékelte.
  • Csupi80
    Jön az update..novemberben érkezik a legújabb Dashboard-frissítés..a már ismert előnyökön kívűl,lesz elméletileg bármi hátránya ennek az új kezelőfelületnek? A w..ok félhetnek egy esetleges kidobástól?
    Tud erről valaki valamit?
  • SpeedXHUN
    :)
  • trick daddy
    Áhh végre-vége
  • trogerzsiger
    hát ne ilyen lejátszót vegyél :-)
  • trogerzsiger
    Pont ezt akartam írni :-)
  • Blekk Síp
    A dvd filmeket sokkal jobban játsza le a box, és nagyon hamar beolvassa, ellenben a Yamada asztali lejátszómmal, ami még fejtisztítás után is alig észrevehetően, de lassú kameramozgásoknál látható, hogy szaggat és ez engem nagyon tud zavarni.

Ráadásul így levihetném a Yamada-t a lenti nappaliba ha teljesértékű dvd lejátszóként is funkcionálna a box.
    Nem életbevágóan fontos dolog, csak kíváncsi voltam. (:
  • theone91
    Áltasd magad, a "10-ből 9"-elméleteddel... Csak rácsapsz a hasadra és mondasz zagyvaságot. Grat!
  • theone91
    Do the barrel roll...

...Nem lehet, hogy a tiéd egy kicsit népszerű?
  • theone91
    Leeshetne, hogy Sonic csak egy alreg... ;)
  • Scooby87
    ezt miért erölteted?.....egyszerűbb és jobb egy mezei lejátszó.
  • Blekk Síp
    Arról lehet tudni, hogy az őszi frissítés után, a box tud majd megjeleníteni avi fájlokhoz srt feliratot?
  • Denes888
    Akkor szeptember 7-én csak az új csomagolású x360-asok kerülnek piacra, meg a mozgás érzékelős kontroller?
  • Minstrel
    remélem addig jól letesztelik, hogy ne legyen már hiba
  • Scotty99
    Novemberben fog érkezni.
  • Örm
    Kösz szépen!
  • Evogordon
    I'm not sure if this has been confirmed already or not but I was told the new dashboard would arrive in November
  • deep
    Állítólag november újabban:)
  • Örm
    Azt mindjárt gondoltam, de szeptember vagy október?
  • mikiking
    :D
  • FZoleee
    Hello!
    Ősszel
  • Örm
    Hello!
    Mikor fog jönni az őszi update?
  • Minstrel
    nem ilyet, olyan kell hozzá amilyen a számítógépedben is van a tápegység meg a konnektor között
    itt a képen az alsó kábel
  • exorcis
    Adapterom van hozzá,viszont valami még kell oda mert nem tudom bedugni a konnektorba.... szerintetek ilyet kéne venni ? vagy mien kell hozzá ?
  • PoisonChihuahua
    "itt mindenki tgaadja hogy vannak kiírt játékai....de egyébként ezeknek a fele se mondd igazat"
    Na ide figyelj, te ne beszélj mások nevében, jó. Honnan a faszból tudhatod, hogy ki warezol vagy hogy hazudik-e vagy nem, ne magadból indulj ki!
  • jaszy
    Az érdekes, ki se írtam a wa**z szót.

2 hozzászólásom volt valahogy így:
    1.
    Na itt zajlik az élet
    2.
    Ott a 10 pont.

Ennyit írtam slussz passz.
    De mindegy, nem lényeges.
  • Scooby87
    de a tiédet én is tudom miért.....a warez miatt.
  • jaszy
    Enyémet is törölték : Pfff
  • Scooby87
    az ennyém miért lett törölve?....igazam volt és nem mondtam semmit a mahinálásra...csak,hogy lehet jobb hűtése...danielt meg csak beledumált és ráadásul rosszul...
  • bence005
    tarti19 privát ment
  • tarti19
    Elmondanám neked miért nem megy, csak ez már tilos dolog:) azt is tudom, hogy menne neked:) Többször indítsd ela lemezt egymás után
  • bence005
    figyu ez egy nyilvános fórum itt mindenki tgaadja hogy vannak kiírt játékai....de egyébként ezeknek a fele se mondd igazat....10 boxosból 9nek van kiírt játéka...hülyeség hogy itt mindenki tagadja....egyébként nem értem mert a beijing 2008 az NTSC volt és az ment...a burnout NTSC volt az nem ment....szal msot megporbal a burnout-ot PAL-lal
  • tarti19
    Igen... de te ezt nem fogod így megnézni mert nem dobozos gémekről beszélsz :)
  • bence005
    aha...kössz

szoval csak azok mennek rajta amik PAL-ok?
  • Istencsászár
    Xbox Live felirat alatt a kis téglalapban

• bence005
    sziasztok!

tegnap még volt egy kérédsem hogy miért nem megy a burnout a boxomon (kiírt vmit a box hoghy mért nem emgy)....akkro azt modntátok hogy a régió kódja nem megfelelő...most nem akarok megint ien hibába esni ezért eltudná nekem valaki mondani hogy hol tudom megnézni hogy a játék mien régió kódú meg hogy egyáltalán meik régiókód jó a boxhoz???
  • Istencsászár
    a fless szó automatic delete listán szerepel