176877

-
detoxic #48566 Értelmes komment volt,grat 
-
mennyibe kerülnek?
úgyis mindegy a PC-nek még nem áldozott le.. mire meg leáldozik már szarért-hugyért veszek konzolt:)) -
Hellosztok! A nemrég megjelent Pro nevezetű x360-ok akkor ezt a Jasper nevű új alaplapot kapták,ami még megbízhatóbb? -
iguanodon #48563 Szevasztok.
Milyen usb-s memória kártyát ismer fel a 360 mert van egy nóném , de azt nem érzékelte. -
Csupi80 #48562 Jön az update..novemberben érkezik a legújabb Dashboard-frissítés..a már ismert előnyökön kívűl,lesz elméletileg bármi hátránya ennek az új kezelőfelületnek? A w..ok félhetnek egy esetleges kidobástól?
Tud erről valaki valamit? -
:) -
Áhh végre-vége
-
hát ne ilyen lejátszót vegyél :-) -
Pont ezt akartam írni :-) -
A dvd filmeket sokkal jobban játsza le a box, és nagyon hamar beolvassa, ellenben a Yamada asztali lejátszómmal, ami még fejtisztítás után is alig észrevehetően, de lassú kameramozgásoknál látható, hogy szaggat és ez engem nagyon tud zavarni.
Ráadásul így levihetném a Yamada-t a lenti nappaliba ha teljesértékű dvd lejátszóként is funkcionálna a box.
Nem életbevágóan fontos dolog, csak kíváncsi voltam. (: -
Áltasd magad, a "10-ből 9"-elméleteddel... Csak rácsapsz a hasadra és mondasz zagyvaságot. Grat! -
Do the barrel roll...
...Nem lehet, hogy a tiéd egy kicsit népszerű? -
Leeshetne, hogy Sonic csak egy alreg... ;) -
Scooby87 #48553 ezt miért erölteted?.....egyszerűbb és jobb egy mezei lejátszó. -
Arról lehet tudni, hogy az őszi frissítés után, a box tud majd megjeleníteni avi fájlokhoz srt feliratot? -
Akkor szeptember 7-én csak az új csomagolású x360-asok kerülnek piacra, meg a mozgás érzékelős kontroller? -
remélem addig jól letesztelik, hogy ne legyen már hiba -
Novemberben fog érkezni. -
Kösz szépen! -
I'm not sure if this has been confirmed already or not but I was told the new dashboard would arrive in November -
Állítólag november újabban:) -
Azt mindjárt gondoltam, de szeptember vagy október? -
mikiking #48544 :D -
Hello!
Ősszel
-
Hello!
Mikor fog jönni az őszi update? -
nem ilyet, olyan kell hozzá amilyen a számítógépedben is van a tápegység meg a konnektor között
itt a képen az alsó kábel
-
exorcis #48540 Adapterom van hozzá,viszont valami még kell oda mert nem tudom bedugni a konnektorba.... szerintetek ilyet kéne venni ? vagy mien kell hozzá ? -
"itt mindenki tgaadja hogy vannak kiírt játékai....de egyébként ezeknek a fele se mondd igazat"
Na ide figyelj, te ne beszélj mások nevében, jó. Honnan a faszból tudhatod, hogy ki warezol vagy hogy hazudik-e vagy nem, ne magadból indulj ki!
-
Az érdekes, ki se írtam a wa**z szót.
2 hozzászólásom volt valahogy így:
1.
Na itt zajlik az élet
2.
Ott a 10 pont.
Ennyit írtam slussz passz.
De mindegy, nem lényeges. -
Scooby87 #48537 de a tiédet én is tudom miért.....a warez miatt. -
Enyémet is törölték : Pfff
-
Scooby87 #48535 az ennyém miért lett törölve?....igazam volt és nem mondtam semmit a mahinálásra...csak,hogy lehet jobb hűtése...danielt meg csak beledumált és ráadásul rosszul... -
bence005 #48534 tarti19 privát ment -
Elmondanám neked miért nem megy, csak ez már tilos dolog:) azt is tudom, hogy menne neked:) Többször indítsd ela lemezt egymás után -
bence005 #48532 figyu ez egy nyilvános fórum itt mindenki tgaadja hogy vannak kiírt játékai....de egyébként ezeknek a fele se mondd igazat....10 boxosból 9nek van kiírt játéka...hülyeség hogy itt mindenki tagadja....egyébként nem értem mert a beijing 2008 az NTSC volt és az ment...a burnout NTSC volt az nem ment....szal msot megporbal a burnout-ot PAL-lal -
Igen... de te ezt nem fogod így megnézni mert nem dobozos gémekről beszélsz :) -
bence005 #48530 aha...kössz
szoval csak azok mennek rajta amik PAL-ok? -
Xbox Live felirat alatt a kis téglalapban
-
bence005 #48528 sziasztok!
tegnap még volt egy kérédsem hogy miért nem megy a burnout a boxomon (kiírt vmit a box hoghy mért nem emgy)....akkro azt modntátok hogy a régió kódja nem megfelelő...most nem akarok megint ien hibába esni ezért eltudná nekem valaki mondani hogy hol tudom megnézni hogy a játék mien régió kódú meg hogy egyáltalán meik régiókód jó a boxhoz??? -
a fless szó automatic delete listán szerepel