176877

-
Szerintem igen, de csak úgy mint egy pendrive-ot... (Vagyis képet, videót és zenét tudsz felismertetni...) -
Overlord kb hány óra végigjátszani elsőre?Az a baj,hogy másodszorra a játékok már nem olyan jók,és online nekem még nem lesz egy darabig. -
Aha,kösz, pedig augusztusra igérték a jaspert és a golemnél azt írják máshogy vannak elhelyezve a ramok.Akkor nem lehet tudni mikor jönnek ki? -
WD MyBook usb-s külső winyót felismeri a box? -
tejóég, vakvagyok -.- sry (vagy csak nem frissítetem oldalt, na mind1) -
nemrég jártam énis végig ezt a procedúrát, ha megvolt a reg az oldalon, és elküldted a kérelmet h javítsák meg, akkor kapsz 2 levelet, egyik microsoftos, másik UPS-es, az utóbbi a szállító, és velük kell egyeztetned telefonon mikor menjenek a gépedért, egy darab pesti irodájuk van ha jól emlékszem, szal nem kell válogatni a számok között
(remélem segítettem) -
Hívd fel őket, az a tuti, 80-as szám, nagyon segítőkészek!
Kapsz egy levelet, ups szállítólevéllel, egyeztetsz a futárral mikor jöjjön érte, és hova..
nagyon kényelmes ;)
nekem holnap viszik, szerencsére nem rrod, hanem valószínűleg egy villám- túláram belátogatta az ethernet portot :(
-
Hali all!
Véletlenül a Smash Court Tennis 3 Demorol nem tudtok valamit? -
Oldman63 #48599 Ha megnézed, éppen az iránt érdeklődtem, mi várható a továbbiakban a support részéről. A 3 évben még bőven benne vagyunk, ez év áprilisában járt le az 1 éves gari. -
ha esetleg nincs rá gari... -
Oldman63 #48597 Miért kellene bármennyit is fizetnem a javításért, ha az M$ a 3 éves ROD garin belül "kijavítja"?
-
az a baj, hogy ilyen a tervezés... MS grat
AMúgy nincs akkora para, max újragolyózzák a GPU-t és hűtésmódot is rakanak bele még utánhűtést:) 10K asszem nem pénz érte... persze ha javítható akkor nagyon nem mindegy kihez viszed -
Oldman63 #48595 Sajnos nem ilyen jellegű a probléma, a kábelek és a csatlakozók voltak amit először leellenőriztünk...
Ami poen, az az, hogy nem is bekapcsolt állapotban, hanem egy éjszaka után ma de. ez fogadott bennünket. Használat után (közel egy éve), mindig járattuk a Dashboardon kb. 10-15 percet.
És lám, ez lett a hála.
:-)
-
Bizonyosodj meg rola, hogy valoban a RROD van. Ismerosomnel is elojott de kiderult, hogy hatul kijott a video kabel... -
Oldman63 #48593 No, ma elért minket is a ROD szindróma. :-(
Már nem garis, de 3 éven belül van a gép.
Regeltünk, a gyáriszámot rögzítettük az service.xbox.com oldalon.
Mi lesz a további menet, mire számíthatunk?
-
Sz7tem nem. Én végignyomtam "Normálon" meg "hardon" de nem engedte. -
Speedy86 #48591 Nem olvassa végig a másikat és bunko 
-
Nemvalószínű... -
A Star Wars TFU demoban a negyedik nehézségit nem lehet feloldani valahogy ? :) -
csoola #48588 nem nehéz kitalálni miért kérdeztem de nem akarok warezolni meg bant oval minse szdegy, akkor asszem erröl lemondok és keresek HDMI-set ami nekem még megfelel, nem liteonos
mikortol gyártják a liteonos gépeket?
valakinek ha van olyan arcade vagy premium gépe, ami falconos, nem liteonos, esetleg hütés vagy EGYÉB modositás van benne, nem javitott és elado, akkor privit irjon nékem -
játékot hoz neki 
-
Speedy86 #48586 mekkora gyökér vagyok:D most olvasom hogy nem xbox-ot hoz:D bocsi:D -
Speedy86 #48585 szerintem meg ne hozzon amerikábol. Kint NTSC-s gépek vannak és ott a konektor is más. be se fogod tudni dugni a konektorba mert ott 3 polus van. ezt nézze meg előtte. meg ott 120V van itt meg 230V... -
de! nincsen HDMI nélküli falcon alaplap, azaz az 99% h a régi -
detoxic #48583 Vááááá,nagyon jó!!!VÁROM! -
bence005 #48582 aha kössz -
csoola #48581 jah meg azt kérdezném még h a Falconos gépek mikor jöttek ki, mert szemet vetettem egy 2007 11 havi gépre és még nem HDMI-s és ha nem viszik el jo lenne viszont örülnék ha már a falconos szériábol lenne, bár azok már hdmi-sek nem? -
PAL játékokat hozzon.
NTSC-s is fog pár futni, de az oroszrulett... (van ami megy, van ami régiozáras és nem megy) -
Legutóbb te nem a PS topikban voltál? Ide száműztek vagy mi a fene ?? :D -
bence005 #48578 sziasztok!
Keresztapám kinnt dolgozik Amerikában és jövőhéten jön haza és modnta hogy hoz nekem xboxhoz játékot.és van olyan kinnt hogy amerikai xboxokhoz játékok meg európai xboxhoz....szal oat hozzon ameik az európaikhoz van??vagy az amerikai is elfut rajta??? -
igen, az MS tud róla valamit. csak ők nem forumoznak errefelé ...
---
"© iguanodon
Szevasztok.
Milyen usb-s memória kártyát ismer fel a 360 mert van egy nóném , de azt nem érzékelte. "
Minden mass storage device 'osztályu' pendrájvot, ami fat32re van formázva. Erről képeket, zenéket, stb lehet lejátszani.
---
"aricsi
Hellosztok! A nemrég megjelent Pro nevezetű x360-ok akkor ezt a Jasper nevű új alaplapot kapták,ami még megbízhatóbb?"
Nem. Az majd később jön, azt pedig hogy mennyire lesz megbizható még a jóisten sem tudja. A kisebb GPU csikszélesség nem befolyásolja a gép egészét, csak a hőtermelése lesz kisebb.
---
chuckyhun: nincs flémre itt szükség, huzzál elfele. Az idiota Rena11 szorosan a seggedben kövessen. -
Szőrösebb lesz tőle a hátad. -
detoxic #48575 Legközelebb nehogy becsavard egy törölközőbe,véletlenül 
Ez is bizonyítja:X-box Not Dead!
-
csoola #48574 nyári melegben beöltöztetni szerencsétlent XDD
nem tudja valaki megmondani, h milyen driveokkal meddig gyártották a boxokat, vagy esetleg merre lelhetem meg a választ -
húú most beszartam 1 pillanatra! rá tettem véletlenül 1 ruhát a gépre, 2 perc múlva 3 piros led, újra inditottam és minden flottul megy...:) -
Menj, gurulj egyet... Az ilyenek szarják szét a topicot. Bejön havi egyszer, bedob valami flémelnivalót és megy tovább...
"seggfej képmutató bunkó parasztokat" - Remekül körbeírtad magad.
Amúgy lassan megy a banán... ;) -
detoxic #48570 Persze hogy jobban ;)
Én mióta megvettem a box-ot,a géphez semmit nem vettem...Költöttem már rá épp eleget.
ui:most szedem az NHL2K9 demót....,kíváncsi vagyok rá,a 2K8-at imádom!! -
Nem flamenek szántam:) csak kivi voltam a reakcióitokra... -
Még így is jobbon megéri mint bármely videókari. -
detoxic #48567 Novemberi (öszi :) ) update!