176877

-
Multiban Campaign-t kell indítani, max. 4-en lehet tolni coopban. -
21k HUF-ot elkérnek a meghajtó kicseréléséért, így már szerintem egyszerűbb eldöntened, hogy milyen helyről is van szó. Pofátlanul magas felárat számolnak érte, mintha nekik sikerült volna elsőként kiolvasni a kulcsot. -
Az olcsóbb gépek mind ilyenek. Ezért olcsóbbak, hivatalos garival a multikban tudsz vásárolni. -
Speedy86 #48764 gerilevél megvan. mert állítólag valami nagyker gari van rá és így nincs kitöltve. vagy nemtudom:) -
Hát elvileg meglehet ugy csinálni a garit hogy felhivod őket telefonon, kérik a számát a boxnak ami a hátulján van egy matrinyán.
Aztán ha valmi gebasz van akkor esetleg kérik a gari level és a számlát.
PL egyik havernak az UPS lenyulta az xboxát és ugy kapot másikat hogy igazolta számlán vagy garilevélen hogy az övé. Azt nemtom mi van akkor hogyha nem tudja igazolni. lehet ugyis kapott volna másikat.
Az tuti hogy én nem vennék garilevél és számla nélkül ilyen gépet. -
Speedy86 #48762 1 utolsó kérdést feltennék X vásárlás előtt. Nagyon fontos lenne a válasz!
Adott egy xbox 360. Uj bontatlan de nincs kitöltve a gari levél meg számla sincs. Ezek akadályok a microsoft garihoz vagy nem? Nem szeretnék pofára esni. -
Semmi gáz az xboxal, ez csakis a remek rocksztárosok műve... szinte minden játékuk ilyen. Nekem pl egyszer sem fagyott, de azon csodálkozok hogy ezt még nem javították. -
Többen is írták már, hogy fagyizik. -
Mert nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak, ha akarnak a pofámba hazudnak, ha akarnak nem. Ezért lett volna jobb vmi tapasztalat. -
qper #48758 Pörgetem ezerrel a GTA4-et ha van rá időm, eddig "beleraktam" vagy húsz órát, ez alatt az idő alatt négyszer atomra kifagyott. Ez mennyire szokványos boxon? A harmadik és a negyedik fagyi között regisztráltam a Live!-ra, onnan letöltött valami update-et a játékhoz, utána baromi sokáig működött teljesen "üzembiztosan" a progi. Ez a tegnapi fagyi egy kicsit már aggaszt, remélem nem a gépem szar.
Más progim nincs jelenleg cask egy raklapnyi demó a Live!-ról. Ezeket annyi ideig nem toltam értelemszerűen mint a GTA-t, de ezek flottul működnek.
Mi lehet a gáz? Szar a gép? (60 gigás új modell), ócska a gta kópiám? Vagy ez totál természetes? /eddig ez a PC játékoknak volt a velejárója/ -
igen -
Látom meghirdetted. Ha elkel akkor 60GB-s? -
Scooby87 #48755 lenne egy kérdésem....hogy lehet a halo 3ban végignyomni a küldetéseket coopban?....egyáltalán lehet....eddig csak a solot néztem. -
miért nem őket kérdezed? -
tyrant71 #48753 nekem is van 60GB-os benq drive-os gépem
kb 5 másodperc kicserélni a vinyókat :-) -
A golemkonzol sztetek szar hely?
Van náluk 60GB-os box, de nem lite-onos. Ez még a régi vagy új széria? -
Scooby87 #48751 a nyakadat tennéd rá? ....mert én 100%ra tudom,hogy még csak kiolvasni tudják.....minden más kamu...nevesebb xforumokon is mondják a kis lámák,hogy már végre feltörték,de NEM....okosabbja tudja ezt. -
Sziasztok! Érdeklődnék hogy az "Xbox 360™ VGA HD audiovizuális kábel" használatán kívül van e más megoldás, hogy a monitoromat (DVI, D-SUB bemenetek) használhassam a box-al, illetve hoghy hang is legyen. Köszi! -
FoToS #48749 bocsi ,de már ki lehet olvasni a kulcsot a lite on driveből és cserélhető a drive. -
én biztosan hirdetném ... legrosszabb esetben nem veszik meg :)) -
kontroller nélkül 50ért:) -
Szerinted egy 2006os 20Gset is megvennék?:D -
Elite-em van, ezt gondolom nehezebben vennék meg még így is. -
sztem egy 20gigást 1:1 át lehet konvertálni 60asra ... ami eszedbe jut, hirdetni kell mindenhol :) -
mennyiért veszik a régi meghajtósokat? -
add el, az árán meg vegyél egy 60 gigást :) -
jól van, bocs
mondjuk leszarom, az enyém flashelhető lenne, de nem cseszem el a garanciát
-
Scooby87 #48740 ne legyél már ennyire sügér....
úgy oldották meg hogy szereztek a régi meghajtósból....csak nézd meg a webshopot....a lite on még mindig nem átalakítva kerül eladásra.....és 70ért osztogatják a régi drivosakat.....erre értették,hogy megoldották(szereztek raktára jó sokat!)
ennyi.....lite on még nincs feltörve.... -
akkor rohanj liteonos boxot venni hülyegyerek :) -
Golemkonzol:
"LiteOn:
Sokan olvastátok már, hogy átalakitható a LiteOn meghajtó.
Ez igy van, úgymond félig meddig... A DVD kulcs kiolvasható, de nem visszairható a drive-ba.
Ezzel a problémával már nem kell foglalkozni, mert megoldottuk." -
hogy? -
Lite-ON megtört -
Már ki lett tárgyalva, a Grid fizikája szar az tény és való, pedig jó gém lenne. -
bence005 #48734 a PGR 4 sztem is nagyon jó játék!!! -
detoxic #48733 PGR4 semmire sem jó....Csak te isteníted.
Szerintem meg a GRID a jó....Azt meg én istenítem
Remélem nincs harag,peace
-
Már lehet. -
sztem akinek a 3 nem jön be, annak a 4 sem fog ... (sztem legalábbis mindkettő isteni, de én a szimek mellett a jobb árkádot sem vetem meg) -
a legfontosabb a gari levél, azon sem a te neved a fontos hanem a géped sorozat száma, és a szerviz pecsétje, cime stb legyen rajta... számla nélkul is tudod érvényesiteni a garancia igényed, ha meg van a garilevél, ez a törvény :) -
Dodey #48729 Köszönöm a helpet! -
nem probléma