176877
banner
  • Ironmask
    nos tudom nem ide tartozik de lehet még is ki írtam a soul calbur 4-et x360ra!betsezem a lemezt és bedot valami olyasmit hogy!

An update must be applied to your
    console t play this game.If you
    decline this update,you will not
    be able to play this game.

Do you want to apply the update
    now?

Lehetőségek:

Yes,update now

vagy

No,don't update

valaki segítsen nem akarom elrontani az xbox 360-mat!Előre is köszönöm!
  • Aguinaga
    Még pontosabban: hiába állítom be a dashboard-on az 1920*1080-as felbontást, amonitor akkor is csak 1280*1024-ben megy
  • Aguinaga
    az kimaradt, hogy vga-kábellel van összekötve a monitor és a konzol
  • Aguinaga
    Sziasztok!
    De rég írtam ide. De nem rég vettem egy új monitort (22"-os, 1920*1200-as felbontású).
    a kijelző faq alapján először belőttem a boxot (dashboardon) 1920*1080-as felbontásra, aztán 1280*720-ra és nekem úgy tűnik, játék közben mitsem ér, mert a monitor info-gombját lenyomva mindkét esetben 1280-as felbontást ír ki.
    Ez akkor most gondolom a monitor "hibája" és nem lehet beállítani, hogy a konzol az általa "felskálázott" képet nyomja a monitorra (mint dashboard-on)
  • Minstrel
    hát ha egyszer nincs neten a box akkor tuti nem tudják bannolni, nem mennek házhoz és ragasztanak rá egy banned matricát
  • Scooby87
    ,de ha ugyanaz a procedura van mint irotnál?....akkor nem biztos az...meg nem tudják amúgy sem banolni,ha lemezről frissiti és nem netről a mahis gépet nem?
  • DanielT
    Úgyanúgy lecsekkolja a biztonsági szektorokat mert a lemeznek bent kell lennie.
  • Örm
    Arra azért kiváncsi lennék, hogy ha telepítve van a játék akkor honnan tudják, hogy flashelt a gép?
  • terminator39
    oks, kösz amugy én monitoron tolom 1280*1024es felbontásban és annyira hihetetlenül jó a kép hogy mindenkinek ajánlom
  • arty
    kibirja, elég erős az a fémkalitka ami belül van :) csak a szellőző lyukakat ne takard le kétoldalt a talpával! ill. hátul figyelj a kábelekkel, ne takard el tulságosan a kiáramló levegő utját a ventillátorok mögött!
  • terminator39
    Hi all, lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy LCD monitort kb 3-4 kiló és ha a monitort az xbox360 -ra rakom akkor az xboxot nem terheli meg?
  • PoisonChihuahua
    Én az ilyen német, francia, meg olasz behozott verziókat mindig messze kerülöm....
  • qper
    Lenne egy kérdésem:

szeretnék venni egy Shenmue II-t, a tulaj fóliásan adja. A borító német nyelvű, és gőze sincs hogy van-e rajta angol nyelv, felbontani pedig nem szeretné a gammát.

Tudtok a ShenmueII-ről valamit? A német verzió tartalmaz-e angol nyelvet? VAgy ez anno japán szinkronnal és angol felirattal jelent meg? HA igen, számíthatok e a német kiadásnál angol feliratra?
  • qper
    Istencsászár, theone91: köszi, megnyugtattatok. már kezdtem félni hogy szar az új gépem :)
  • tyrant71
    kicserélték a 6 napos, beszart gépem :-)
  • LeWyTy
  • theone91
    Ja... Jön az új E.T. játék...
  • trogerzsiger
    veszek új boxot
  • Scooby87
    erről hallottam vmit én is....talán annál a résznél ahol a kéklejátszós csere volt,de ehhezz odavolt téve egy mosoly jel,erős a gyanum ,hogy ürutazás alatt vmi új gémet értenek :D
  • theone91
    Én hallottam egy olyan pletykát is, hogy aki szeptemberben vesz 360-t, az egy kéthetes, négyszemélyes űrutazást kap, sőt még a merészebbek holdraszállást is bevállalhatnak.
  • DöflingR
    Akkor sok dolguk lesz xD de ez is mind-mind pletyka..
  • Scooby87
    birom amikor felülnek páran a pletykának....a novemberi frissités után aki nem flashelt annak a dvd lejátszóját az MS karácsonyra kicseréli egy kéklejátszóra ingyen....ezzel is sok sok örömet okozva a hűséges partnereknek...én ezt olvastam vhol.
  • DöflingR
    Honnan veszed? Remélem igazat írsz!
  • trogerzsiger
    Lol pár ismerősöm szopni fog :D
  • theone91
    Azzaz...
  • trogerzsiger
    nek3em olyan van :D
  • LordAndrew
    Erre vonatkozóan tudnál belinkelni hírforrást, ahol ezt olvastad? A "bann" nem érdekel, mert nem vagyok lájvon (soha nem is voltam), de a gép működjön rendesen frissítés után is...
  • deep
    Így van. 1 év teljes körű, 3 év a 3 ledre. Amit már nem fogsz amúgy látni soha az újabb gépeken, mert nem úgy jelzi ezt a hibát:D 2005-2006-os gépeken van 3led.
  • FireGrenade
    ha lejárt az 1 és utána az a +2 csak a vörösledre vonatkozik másra nem
  • trogerzsiger
    tehát az én gépem tavalyi, már lejárt egy év gari, ha szétmegx a meghajtó azt már csinálják meg?
  • Speedy86
    és a számla kiállítástol szűmít a gari?
  • Scotty99
    Minden kis hibáért vállal 1 év garanciát, 3-at pedig a 3 ledre.
  • Speedy86
    és még 1 kérdés. csak 3 legre dolgozik a microsoft vagy minden kis hibáért?:)
  • Istencsászár
    Reménykedjünk benne.
  • koTOM
    CsŐ!
    Azt vágjátok hogy novemberben lesz az az új dashboard,de az már fel fogja ismerni a flasht ugyhogy garantalt a bann!?!?:(
  • Istencsászár
    Ha nincs szét buherálva a gép akkor igen.
  • Speedy86
    tehát akkor lényegében akárhol veszem a microsoft vállal 3 év garit ledre. Jol értem?:)
  • FireGrenade
    1 év garancia van rá + 2 év a MS-től vörösledre
  • Speedy86
    VÁrnám egy embertöl aki ért hozzá, hogy elmondja, hogy megy a garancia.
    pl van ez az oldal. http://xbox.maximax.hu/ itt azt írja, hogy 1 év gari van rá. Most ezt nem vágom most nem 3 év van minden gépre? Vagy nem mindegy hogy hol veszem? vannak cégek akiknek nem a microsoft javítja hanem ők maguk?
  • Speedy86
    na hát ekkora hülyeséget még nem láttam:) Azért olcsóbb mert kell hozzá garancialevél? Nemértem mit akarsz ezzel modnani...