176877

-
Pedig úgy emlékeztem,hogy a Saleenban már pillangó volt
Legalábbis nem láttam,hogy hol vált,és nem emelte el a kormányról a kezét.Amúgy a világ legszarabb váltóját a rönyónak sikerült megalkotniuk,amikor egy escapesbe rakott f1-es motorhoz,vagy valami nagyon hasonlóhoz gombos váltót raktak.Persze a kormányt urulógus kézzel sem tudod rendesen fogni,amikor váltasz.
-
Champ Carba már az utolsó évben vagy utolsó két évben pillangó váltó volt, amugy igaz amit írtál. A túrakocsik többéségben azt használják ma is WTCC, DTM + a széria kupák is, GT versenyek ( persze autó válogatja... ) de még igencsak jelen van.
Le Manson a prototypusok, Audi, Peugeot pillangót használtak, de hát azok az autók inkább formula fele hajaznak már:) -
Jó,most bele lehet kötni,de érted miről beszélek.Előre hátra tologatós botváltóról,meg kormány mögötti fülekről.Most pont nem a működés a lényeg.H váltó is van,amiben nem kell kuplungolni. -
Indyben már paddle shifter az előírás, CC meg már nincs mert újra egybeolvadtak. Annyit azért megjegyeznék, hogy a pillangóváltó is szekvenciális... -
Nincs rá keret... -
Nagyon szűkösek.Szekvenciális váltó:túraautók,ha WRC-ben elromlik a pillangó azt használják.Túraautót meg gondolom nem kell ecsetelni mennyi van.Formula BMW-k is szekvenciálisat használnak,és indy meg CC is ha jól emlékszem.(nem tudom már melyik,de az egyik biztosan azt használt) H-váltót már tudtommal csak V8 supercarsban használnak,vagyis én erről tudok,persze előfordulnak rallyban,túraautók között,nameg régi F1-es gépek.Utóbbi csak modok miatt érdekes.Pillangó váltót meg nagyrészt formula autók használnak,de használják rallyban is,illetve Le Manson mintha egyik Saleen belső kamerás felvételén is azt láttam volna. -
Lehet hogy szűkösek az ismereteim, de hirtelen nem tudnék mondani egy versenyszériát sem, ahol a valóságban szekvenciális botváltót használnak. -
akkor maradok a kontrollernél meg a MOMO-nál :) -
Öööö,pl az olyan szimulátorbuzik,akik úgy állítanak be sok dolgot,mint a valódi kocsikban is van?Ha tehetném a régebbi F1 modokhoz H-váltót használnék,de sajna amíg az nincs,addig marad a szekvenciális.F1 meg pillangó.De árkád szarokhoz persze fékpedál sem kell. -
Miért, használja azt valaki? -
Kell hozzá wireless adapter, ami még plusz kiadás, és mondom, nem alterantíva pécés kormányként. -
MOMO-t el ne add egy ilyen bóvliért.Az a szekvenciális váltó sokat számít. -
pedig azt gondoltam, hogy eladom a MOMO-t és veszek egy ilyet. pc-vel amúgy, hogyan lehet összekötni? van rajta usb csatlakozó is vagy kell pc-hez wireless adapter? -
már nincs :) neked van már 360? ha nincs VEGYÉL :D -
detoxic #48876 Szégyen,nem szégyen...SAJÁT részre én is lewarezolom a játékokat,de amit te irtál...ne legyél már idióta!!! -
off
Neked már nincs sima x-ed? :D
on -
Kane and Lynchet en is pont annal a resznel hagytam abba :D
Nem voltam nagyon kibekulve az iranyitassal.. -
coopban sztem is nagyon jó az army :)
Gabaaa: ide tettem ki pár Bionic Commando képet (coop és dm is)
Crash of the titans és The Simpsons is megy coopban. -
Victorpictor #48872 Ki kell lőni a sofőrt. -
Torry #48871 Mindenképpen érdemes kiemelni, hogyha esetleg valaki nem olvasta el:D:D
"2db wireless joy 6k/db - tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit"
-
Torry #48870 Kane and Lynch szerintem eléggé nehézre sikeredett, nekem el is vette a kedvemet, pedig tetszett.
(Ha már itt tartunk, a nagy dömberes résznél mit kell csinálni? Ahol sírt kell ásnia, meg ott a felesége, lánya?)
Too HUman-el nem játszottam.
GoW tényleg kötelező.
Halo 3-ra azt mondják, hogy akinek bejön annak nagyon, akinek meg nem, annak nagyon nem. -
Too Human - scifi hekkendszless RPG
Halo 3 - FPS
GoW - TPS
K&L - TPS
GoW és H3 már olcsón beszerezhető és kihagyhatatlan címek, Too Human demot nézd meg mennyire jön be a sítlus és a K&L-ből is nézz demot. -
Gabaaa #48868 Too Human? Jó lesz az szerinted? Azt szerezzem be?
Rádbízom melyik a legjobb...
Halo3?
Gow?
K&L?
Too Human? -
Ugyértve hogy kifejezetten arra lett kitalálva, egymásra kell támaszkodni, csak ugy lehet továbbjutni sokszor, jópofa dara hent... az más hogy nem AA gém, de kiváló szórakozás volt, nameg nem zombiírtós... -
Az Armynál nincs jobb? Az egy akkora középszerű kaka, hogy már fáj. Ha co-op akkor GOW. -
Army of Two teljesen co opra épített játék, annál jobb nincs... de lehet ketten játszani pl Gears of War, Kane & Lynch, Rainbox Six, Ghost Recon 2, Halo 3,
Újak közül pl Too Human
Hamarosan megjelenők közül pedig, Fable2, Gears of War 2, Resident Evil 5 -
LOLLLl 

-
Gabaaa #48863 Üdv mindenen fórumozónak!
Szeretnék egy kis segítséget, ajánlást kérni! Most vettem egy kart az xbox360-amhoz és olyan játékot keresek amit 2en lehet nyomni. Olyan is jó amit egymás ellen de jobb lenne amit együtt lehet vinni...mint pl az Army Of Two...Jah és a Bionic Commando rearmed...az is olyan mint az army?
Előre is köszi a segítséget! -
párezerért börtönbe menni ... normális vagy? (warez+haszonszerzés) -
sehol.
-
Hol lehetne eladni ugy játékokat, hogy én postán küldeném, ő meg fizetné nekem bankszámlára, persze nem ez a gondom, hanem az hogy, ezek írott játékok. -
A Table Tennis-re igényt tartanék...
... Ha lenne most lóvém. :S :D -
FFB sincs??? MS ... édesistenem ... tehát tarts külön kormányt boxhoz. logikus :( -
Überloál... -
Xbox 360-on igen, de sajnos a pécés driver nem tudja (ahogy a force feedbacket sem), emiatt pécén kb. hasznnálhatatlan. -
a Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel tud olyat, hogy a gáz meg fékpedál külön tengelyen van? szóval lehet pl. gázadás közben fékezni? -
Megválnék a következő játékakaimtól - átvétel elsősorban Sülysápon, Bp is megoldható előzetes egyeztetés után, csere is érdekel
3500ft: Club, Kameo /classic/, Stranglehold, Crackdown, Table Tennis, Prey, X-men, Shadowrun, NBA 2k7, Tomb Raider Legend
4500ft: Blue Dragon, TDU (nincs meg a térkép)
5000ft: NFS Pro Street
5500ft: Scene It (kb 3 órát használt)
6500ft: Frontlines (fóliás)
2000ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
2db wireless joy 6k/db - tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit
30-3625769 -
qper #48853 van, de másodjára már annyira azért nincs :) -
demo alapján azért simán van benne agymunka is :) -
qper #48851 tegnap párommal este Zuma-t játszottunk, illetve én Braid-et. Ez a Braid valami fenomenális, szerintem simán klasszikus válik belőle.
Hihetetlen jó arcade játékok vannak egy-kettő szart leszámítva (pl. Rocky & Blunkiville, komolyan mint valami ingyenes flash progi egy weblapon). Brain game is állat, de ahogy nézem nem a tudásra gyúr rá a progi hanem a reakcióidőre.