176877

-
Ragnar360 #49216 Ja biztos, h lehet majd...de szvsz azt mondják, h az új GH 4 übeffajintos lesz :) -
kaptál szlát is? -
Nekem igen XD -
Pl Én. És semmi gond nem volt velük... korrektek voltak. Nemtudom miért fikázzák sokan ugy, hogy még semmit nem rendeltek tőlük. -
PJay #49212 Aki akar live-on vegas 2 zni vegyen fel, 2en lennénk haverral(esténként kis terrorist hunt)!
Kösz!! -
Zsolcz #49211 ok, kössz -
argep.hu-n nézelődj.Fel vannak sorolva a boltok,meg hogy hol mennyiért kapod meg az adott terméket. -
Zsolcz #49209 Hello, hol lehet HD redy tv-t venni olcsón?mert most venni akarok eggyet, de max 80 centiset -
Srácok, a Guitar Hero 3-as gitár jó lesz a GH4-hez is? (gondolom, de a biztonság kedvéért megkérdezem) -
van kb 8ingyen toltheto meg egy rakat pack amik 500 pontba kerulnek -
Th0m #49206 oké köszi, utánanézek remélem van jó sok -
Liverol lehet tolteni hozza (Halo theme
) persze sok fizetos
-
Th0m #49204 amúgy énis gólemtől vettem... és semmi baj nincs eddig lekopogom (kb fél éves gép napi 2 óra min használatban)..
az lenne a kérdésem hogy ha megvan a gh 3 lehet-e betenni vhogy új számokat? mmint netről leszedtem párat és müködésre tudom vhogy bírni?:D -
Lassan azért jó lenne, ha a vásárlóban is tudatosulna az, hogy számlát adnia KELL a kereskedőnek, egy bizonyos érték felett már csak a saját érdeked miatt..
Arról nem is beszélve, hogy ezzel sajnos adót csal el, amit én, vagy te vagyunk kénytelenek pótolni a közös kasszából..
tudom, ez nem nagy tétel, de hidd el, nem egyedül van.. -
Ragnar360 #49202 gólemk. a legganajabb hely ami csak létezik ilyen téren, nemis értem kivesz tőlük bármit is... -
Én konkrétat nem tudok mondani, de nekem is mondták kerüljem, plusz az is bibi hogy nem kaptál számlát... -
nem hát.
van baj velük? -
Gólem.. lol.
Gondolom számlát nem adott.. -
kicsit megráztam azé hátha megjavul, de nem vertem szét...
amúgy góleméktől van a gép. -
igy van! -
haha, ez milyen jo tanacs, megutogeted kicsit aztan ma' vissza se cserelik me rongaltad :D -
"azt mondták próbáljam kicsit megrázni meg megütögetni a gépet"
persze... üsd a boltos fejét:) -
már hívtam a boltot. azt mondták próbáljam kicsit megrázni meg megütögetni a gépet, hátha megjavul :D
mingyá hívom őket, hogy viszem vissza. csak nem tudom mikor :S -
NEM! ne hívd az MSt, vidd vissza oda ahol vetted, elvileg kicserélik egy uj gépre ha jóltudom, mivel 3 napon belül vagy. -
Hát ez :( , valszeg akkor a drive hibásan futott ki a szalagról alapból ( minőségellenőrzés nuku:) ), hívd az MSt... -
már kinyitottam manuálisan, de nem segít. meg nem hallok semmi hangot, szerintem teljesen megadta magát.
volt benne játék is, amikor megdöglött, de már be sem olvasta a lemezt. -
Megesik az ilyen, nekem a asztali dvdnél vannak ilyen gondok... valamivel segítsél rá, elvileg a motornak erőlködnie kell vagyis valami hangot hallasz... vedd le az előlapot és kicsit húzd meg amikor rányomsz. -
GRAW1/2!
igazából coopban minden játék jó :)) -
army of two coopban baromijo, azt mindenkeppen erdemes sztem beszerezni, kane and lynch az nekem spec nagyon nem jott be, nekem nehezen volt iranyithato (ofc ezt meg lehet szokni) a grafika sem tetszett annyira, meg vhogy mindig az volt az erzesem, hogy csak beraknak valahova es ramzuditanak 80embert h oljem meg, azok meg jonnek agyatlanul..szoval gyorsan be is csereltem masra -
tegnap vettem egy pro packot megbízásból az egyik barátomnak.
egyszer sikerült kinyitni az olvasóját tegnap este, azóta nem nyílik ki :( -
Jól néz ki, de maradok az Inspiratnál... =) -
LoL... Pont ma sikerült eljutnom odáig, hogy megvegyem. :)
Az eleje egy kicsit lassú, de az Act 1 végefelé már nagyon klaff! -
Huh ez nagyon jól hangzik. Remélem mire lesz pénzem lemegy kicsit az ára ezeknek (nemfog...). -
Hát úgy ja.. De több témakör van belőle. És anno SC-t toltam elég huzamosan PC-n, de nézz demót és meglátod mi tetszik! -
Tom Clancyékből a Vegas 2-t ajánlanám taktikai csatákra, de a Gears Of War-t (állatzúzdára), Mercenaries 2-t (is állatzúzdára) mindenképp kiemelném, hisz kellemes órákat lehet velük tölteni. Esetleg ha gyűjtögetős mászkálóssal van kedved játszani, akkor Crash of The Titans a kistesóval/nagytesóval/barátnőve. Ha gitározni akarsz, akkor Guitar Hero 3. Továbbá imádom egymás ellen püfölni a Fight Night 3-ban, nagyon nagy élmény. -
Oks, ez meggyőzött. Még milyen ilyen co-opos gamékat ajánlotok? A tom Clansysek jóak? Kane and lynch? tbbet nem is tudok :D -
Nagyon jó játék, ketten a legjobb játszani. Érdemes beszerezni. -
De azz!!!4444 

Halljátok az army of two-ról mi a véleményetek? nekem meg a cimbimnek nagyon bejött a demó alapján. Legalábbis bazi nagy volt az az ugráló csóka benne :D -
Remélem ez nem warez.
Xbox_360_Desktop
-
Pedig én 780-ra emlékeztem
No mindegy,legalább nő a választék:D