176877

-
Megvannak eredetiben. Az Ace Combat, és a grid jól fut. A többi nincs meg. -
Baromság, hogy nem akad. Vakok, vagy nem akarják látni.
-
Persze nem csak ezek vannak, de nem tudok mindent felsorolni. Ott van még az Ace Combat 6, a Kameo, Grid, Lost Planet, satöbbi. -
Próbáld ki, hogy megveszed eredetiben ;) -
Én ismerősökkel beszéltem és senkinek nem akad semmi. Gondolom amiket te említesz azok nem hajtják ki a boxot eléggé. A burtnot paradise megvan és nem akad, a pgr4 sem akad, a forza 2 az nekem nem tetszik, és abba még 1080p sincs. -
Igen. A GTA-k arról híresek, hogy soha nem volt folyamatos a képfrissítés. A Fifa09-nél pedig gyanítom a kameraváltásoknál akad be, mert ott teljesen más textúrákra vált át a játék. -
És a másik 3 játék is szar? -
Ne ezeket a szarokat szedd.
Szedj Burnoutot, szedj Devil May Cry 4-et, PGR4-et, Forza 2-t, Ridge Racer-t.
Ezek nem fognak szaggatni. A többinél mindenhol a játék hibája. -
Nem a Box hibája. A Carbon egy rakás szar. -
Nagyon durván nézki. MOst szedem le a pro streetet hogy azzal is van-e gond. Egyébként még a Crackdown is belassul néha. Lehet hogy beszart a vga-m:D -
Carbon 20 FPS-el...? Ott már akkor van valami a Box-al. -
OK.
Szerintetek miért lehet az, hogy a fifa 9 demoban amikor a pályán kaura rugok akkor akad, meg a bajátszásoknál. Továbbá a NFS carbon demo is akad amikor versenyzek, a gta 4 nem textúra hibázik hanem egyszerűen szaggat mint a másik 2 demo. Eddig ezeknél a játékoknál vettem észre ilyet. Főként a carbonnál lepődtem meg hogy 20fps-el kell mennie a játéknak?
Mert ha másnál nincs ilyen akkor valami gubanc van a boxommal. 720pben componens kábellel kötöm össze. HDMIvel még rosszabb a helyzet. -
Megjelenés:
US - Szeptember 16.
EU - Szeptember 19.
Dzsászt á think ábáót it!... ;D -
Honnan tudnám letölteni a fifa09 demóját? mivel csak silverem van és nem akarok várni 1 hetet. -
Olyan mint a demo, csak több pálya, több képesség, kerek történet... -
Valaki megszerezte az star wars-t? Ha igen milyen? (nem a demóra gondolok) -
nálunk kurvajófej az eladó :D Mindig kérdez mesélget :D -
:) Van x-em már tavaly óta, szal nem azt szándékozok venni, csak a 08 után beújítani a 09-el:D
Én úgy vagyok vele, hogyha nagy összegért(kb 40k fölött) veszek vmi elektronikai cuccot, akkor azt csakis nagy üzletben veszem(mégha 3-4 ezerrel drágább is,bár manapság már kétlem),mert ott biztos h azt kapom amit a pénzért veszek. -
-
A játékot megveheted azal nincs baj, de x360-at nehogy vegyél. Semit nem mondtanak róla, és először szerintem minden dobozt felbonatanak és utána adják oda. Ki tudja mit csinálnak a boxxal.Egyszer szar volt a vinyóm, és pár demo 15 fps-el ment. És azt modnta ott a srác, hogy ez egy effekt. Direkt lassul be. Nagyon paraszt ott néhány ember. x360-at nehogy vegyetetek ott. Nekem most akad a gta( állítólag a benq drive miatt) és egyzserűen nemtom hogy hova vigyem. Az okosítás miatt, de eredeti játékokkal tolom. -
Ha valaki jönne tolni Guitar Hero 3-at multiban az írjon 1 pm-et! ty! -
http://www.konzolvilag.hu/
ezzel az oldallal van valakinek vmi véleménye? Most látom ott h 11.990ért adnák előrendelésben. -
Nem tiltja senki. -
Hát néztem www.platinumshop.hu -n, de csak ps3ra van még előrendelés.MAjd csak lesz x360asra is. Amúgy nem akarok egyáltalán várni, rögtön akarom megvenni mert szeretnék vele játszani! Pénz annál nem lényeg aki már tudatosan előre félretesz rá :) -
magyar, és garantáltan egy ezressel ocsóbb mint bárhol :P -
Annyit biztos... 81%on áll a Gamerankingson. Ez is egy olyan játék ami még kimaradt, pedig löncs cím... -
2500at sztem igen. scifi fps :)) kb ennyi maradt meg - ha unatkozol, vedd! -
A Perfect Dark Zero-val ütközött már valaki, megér 2,5k-t? A Perfect Dark szeretnivaló volt az N64-en. -
Viszont spóroltam egy ezrest az GoW-on 576-ba... 

Amúgy én is utálom az 576-ot, főleg az eladók bunkósága ("szarokbele, vigyed!"-feeling), és hanyagságának köszönhetően... -
Kettőt félre is rakhatsz szerintem:) ( ha ócsón lesz:D ) -
majd lessétek az apró rovatot, lesz occsóér fifám, _talán_ még picivel a boltok előtt is :) -
Jap, én vagyok vak... :D -
Csak az van amit látunk, vagy csak én vagyok vak és nem találok bővebb listát... :D -
Vársz egy hónapot és megveszed (sokkal) olcsóbban használtan, vagy cserélsz valakivel. -
576 

felejtsétek már el, meg sem kell említeni azt a helyet, egyszerűen ignore.
ajánlom a www.platinumshop.hu olyan 12500 körül várható
vagy
game.co.uk olyan 10ezer akármennyi lesz, bár ha magyar komentár kell akkor az előző -
Honnan érdemes beszerezni majd a Fifa 09-et? MElyik online boltból? Mit ajánlotok? Mert nem akarok 16.990et kiadni mediaban vagy 576ban hogyha olcsóbban is hozzájuthat csomagoltan. -
Aki futószalagon tölti a játékokat az sose fogja megbecsülni azt, mint azok akik megveszik és elvannak 1-1 játékkal 1 hónapig és tördekednek arra hogy maximálisan kiélvezzék, kijátszák amiért pénzt adtak ki.
Lehet hogy több van neki mint 500G, csak igen hamar elkapta a BANNhammer:) -
Ebben a warez cuccban még az az érdekes,hogy elég sok olyan tag-et láttam már,hogy alig van rajta 500Gs,de van vagy 30 játéka.. Nemtudom mi értelme van annak,hogy 30 játékot levarezol és játszik velük 10 percet. Én speciel csak olyan játékot veszek meg ami télleg érdekel és tudom,hogy végig fogom játszani :) -
Inkább ajánlanám a KS-t. -
narancsal vagy zöldel van ráirva? mert a zöld rész a lájvra/systemlinkre vonatkozik asszem