176877
banner
  • peti79
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Megnéznétek nekem, hogy a Guitar Hero 3-hoz az új Metallica album, a Death Magnetic letölthető már a live-ról? Ha igen, mennyi pont a teljes album? Köszi előre is a segítséget!
  • arty
    army of two, gears of war, halo3, rainbow6, graw
  • skyman14
    Tudtok mondani oylan akciójátékot amivel kooperatívmódban tudok haverommal 2 joy-al jáccani?
  • Pacal17
    nagyon brutális lesz. meg fogom venni, és majd toljuk ugy a megszokott társasággal :)
  • Pacal17
    ez a játék engem is foglalkoztat... Valaki tud róla valamit? Ha netán 5 ezer alatt be lehetne szerezni akkor..
  • arty
    KonzolStudioban 44ezer egy sziruj árkád, ez nemjo?
  • davidka003
    "Flashelt, hűtésmódosított, beépített overcool."

LOL. Elvileg akkor a hűtés is jó benne akkor vajon hogy lett 3LED-es?

• Bitke
    Ok ! köszi !

Akkor kérdem , másképp nincsen valakinek eladón olcson nem flashelt gépe (live miatt) max 40k tudnék rá költeni !
  • DanielT
    Semennyire. Veszel egy gépet a kukának.
  • Bitke
    Hali All !

Lenne felétek , egy nagy kérdésem , szerintetek ez a gép megéri az árát ? A 3 ledet tudom javitani , utána mennyire lesz stabil a gép meg stb ....?
  • DöflingR
    Nem muszáj.. semmi se az.. Egyépként ha télleg 50 játékod van (amit írtál) akkor egyáltalán nem nagy szám a 12.000 GS... Ismerek olyat akinél 17 db játék fordult meg mióta boxa van és neki ott a 15.000 GS, ami szép.
  • arty
    esetleg a Viking Battle for Asgard?

• arty
    Conan (bár ez gyengébb, de hack'n'slash végülis...)

• Th0m
    hi all! tud vki hasonló játékokat box 360ra, mint a Devil may cry 4, ninja gaiden 2?

köszi
  • arty
    elmész, megnézed, eldöntöd :) (vszinü pár éves, régebbi modell, nagy méretéhez képest olcsonak tünik - ha pécés monitornak nem akarod használni, akár jó is lehet)
  • detoxic
    Ez a tv szerintetek?
    Box-hoz,filmnézéshez kéne.
    Vélemények?
  • rambuu
    Én pl. mai napig Warezolok, és nem sajnálom, de én pl. minden játékot, na jó nem mindet, de 50-ből pl. 40-45 az ami megérte leszedni, de én mindent szinte kipörgettem komplett amit csak ki lehetett, és nekem van is 12000 pontom.

De az bisztos, hogy aki megveszi az meg is becsüli, és én nem is ocsárolom azt az embert, me aki teheti az vegye, ha nekem is lenne pénzem én is venném, de hát nincs ezért muszály a B verziót választanom...
  • DöflingR
    Jap Thy!
  • detoxic
    De.
    Csak ismerek olyan embereket,akik minden szart leszednek,csak azért hogy elmondhassák:ez is megvan....
    De végig még semmit nem vittek,szerintem nem is fognak.
    Igen,én is letöltöm...de csak ami komolyan érdekel.
    ui:Addig nem kezdek bele másik játékba,amíg nem végeztem az előzővel.
  • Ragnar360
    Gears of War 2 Never before seen FOOTAGE

Amolyan BÜNTETŐ sztori trailer - 5mp után jött a katarzis...

Cant wait - toljuk majd mint a vaddisznó

MUST SEE

• theone91
    Tehát te nem élvezed ki a játékaidat.
  • detoxic
    ui:Leszedtem a fifa 09 demót....Remélem a teljesig javítanak rajta pár dolgot(pl:játék sebessége szerintem gyors,a bíró minden becsúszást lappal büntet,én nem látom hogy a mezek koszolódnának,igaz még csak 2 meccset játszottam vele...egyébként nem lesz rossz)
  • detoxic
    Én a legtöbb játékomat lewarezoltam,szinte az összeset.
    De ezzel a mondatoddal tökéletesen egyetértek:

"Aki futószalagon tölti a játékokat az sose fogja megbecsülni azt, mint azok akik megveszik és elvannak 1-1 játékkal 1 hónapig és tördekednek arra hogy maximálisan kiélvezzék, kijátszák amiért pénzt adtak ki."

• Denes888
    Konzolvilágban vettem, és még van rá garancia, de mint írtam ők elég szemetek. Ha tuti hogy van baja, akkor inkább máshoz vinném aki meg is csinálja. Igen próbáltam 720pben és ugyan az a baj. áprilisban vettem az x-et. 12hó garival az xbox-ot 2007 novemberben gyártották.
  • arty
    ... ahaaa, emlékszem :)

és megprobáltad, 720p dashboard mellett is akadnak a játékok? ugyanugy, mint amikor 1080p-t ad ki a box? tehát kábeltől és felbontástól függetlenül gondok vannak? :( ha garis lenne, egyből mondanám, h vissza a feladónak ...

vin: igen, egy másik kábel végéről pattintsd le a müanyagot, akkor be tudod dugni a hdmit és az optikát is együtt
  • Ragnar360
    Sammyboy láttam megvan a GH3 - grat :DDD
  • Denes888
    Samsung T260HD full hd tv-monitorom van. Most 1 hete componenesen játszom, ezelött HDMI-n. A felbontást 720P-n és 1080P-n használom. Mikor melyikhez van kedvem. Mind2 ugyan úgy nézki. A últkor írtál nekem msn-en hogy akkor nálam van a kivétel, mert ugyan olyan gyors a játék ha a a monitor méretez fel.
  • vin
    Vágjam le a műanyag borítást, hogy beférjen a hdmi kábel is?!?
  • vin
    Üdv.

Megsérült a komponens kábelem, és most hdmi-hdmi -vel szeretném összekötni a samu fullHD-s tv-mel. Persze az erősítőm csak optikai bemeneten tudja az 5.1-et. Hogyan dugjam össze,hogy a hdmi-n legyen a kép és az optikai kábelen menjen a hang az erősítőbe? xbox seggén csak hdmi és dvi kimenet van.
  • arty
    a tévén állitsd be az 1280x1024-et és utána dugd át a kábelt a monitorba :) ez a biztos, pláne ha ugyis a monitoron akarod tartósan használni
  • arty
    mire van kötve a boxod? (tv, monitor, pontos tipus? dashboardon mit allitottal be felbontásnak?)

a forza nem tud 1080p-t után kétségeim merültek fel :)
  • Denes888
    Micsoda?
  • greyfox
    Te jó ég!
    Te egy az egyben emulálod a ps3-at boxon :DD
  • greyfox
    Ja, a vga kábel box felőli végén a kapcsoló milyen pozícióban van? :) (van amelyiken van kapcsoló)
  • greyfox
    kapcsold ki a gépet, és a monitort is.
    aztán kapcsold be a monitort, és utána a boxot.
    Lehet valami képfrissités gáz (50hz/60hz).
  • vki
    Először a TV-n 640x480-ra, mert azt biztos támogatja a monitor. Utána rádugom a monitorra, és sehon semmi. Nincs kép egyáltalán. Majd megpróbálom még rákötni a laptop-ra, hogy nem-e a monitor a hibás. Már egy jó ideje használaton kívül porosodik :S.
  • DanielT
    Mit jelent az, hogy a megfelelő felbontás beállítása után? 1280x1024-re állítottad és nincs kép?
  • DanielT
    Szedd le a demókat.

De a lényeg, hogy a gépednek nincs baja.
  • vki
    Hi!

Adott egy Samsung Monitor 1280x1024-es maximális felbontással, és egy XBOX360 VGA kábellel. A kérdésem, hogy a megfelelő felbontás beállítása után (ideiglenes volt 640x480, utána akartam monitoron visszaállítani 1280x1024-re) kell még valami ehhez? Mert a monitor bekapcsoló gombja elkezd lassan villogni, utána meg kikapcs :(.

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Istencsászár
    Nem vettem észre hogy ilyen lenne a fifánál, inkább sokkal gyorsabb és folyamatosabb lett a motor, és már az átvezetőknél sem zuhan le a frém.