176877
banner
  • DöflingR
    Jaja
  • DanielT
    Akkor itt be is fejeztük az értekezést.

Mellesleg nekem is kéne ilyen simerős aki 10 kilót és egy nagy dobozt áthoz az USA-ból, hogy spóroljak ÖTEZER forintot... és persze elveszítsem a garanciát.
  • Coooper
    Na most nekem semmi más költség nem rakódna rá, mert ismerős hozná be. Csak a chippeltetés jönne rá rég. Az amerikai játék az NTSC-t jelent?
    Azokat ugyanis torrent-forrásból oldanám meg.
  • DanielT
    Röviden és tömören: felejtsd el, vedd meg itthon.
  • DanielT
    Döbbenetes biznisz! Plusz a kinti kb 10%-os áfa, mert mindig nettó árakat írnak, és járunk 39,000 Ft nál. Itthon meg 43,000. Rohanok venni. Igaz, hogy a posta még egy 10-es alsó hangon, de futokarohanok.

És igen, működik. Amerikai játékokkal.
  • Coooper
    Kezdő kérdése: amérikából hozatott xbox működik itthon is? Leszámítva persze a konnektor fajtáját.
    Ott ugyanis 200 dolcsi csak!!!
  • trogerzsiger
    hááát nem lehet :D asszem.
  • avengir
    itt van
  • NeeRO
    Azt esetleg tudja valaki, hogy a Gamertagnál hogy lehet országot változtatni? Mert én hülye Magyarországot választottam, és most nem tudok felmenni Xboxon a Windows Live Messengerre
  • NeeRO
    Milyen gyári progit?
  • LordAndrew
    Mert erre kondícionálták szegényt (félig öntudatlan állapotban van). Ártatlan. Ha megmented, magához tér a révületből és újra normális kislánnyá válik.
  • Adi
    Azért annyira nem ártatlan. Hullákba döfködi a nyolc méteres fecskendőt:D
  • LordAndrew
    Te meg tudnál ölni egy 5 éves kislányt?

Hallgass a szívedre! A néni egyébként nem hazudik, ha nem bántod a gyerekeket, kapsz jutalmat. Ádámban kb ott leszel, mintha megölted volna őket. Nem jársz rosszabbul tehát, ha életben hagyod.

Apucit én úgy öltem, hogy a géppityuba betáraztam a megfelelő töltényt, távolról rányomtam egy jó adag tüzet (többször is) és miközben felém rohant egyfolytában lőttem...
  • avengir
    leszedni a gyári progit hozzá?
  • DöflingR
    ""Magyarul" bug..."
  • NeeRO
    És azt meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet az Xbox-os Media Centert és a Vistát összehozni? Odáig eljutottam, hogy egyáltalán látja a gépemet meg a fájlaimat. Vezetéknélküli netem van, az Xbox pedig kábelen megy, így vannak hálózatban. A Media Centerem nem akarta látni az Extendert. Aztán fogtam, és egy kábellel összekötöttem a laptopot meg a konzolt, na akkor már megtalálta, viszont mikor megjelenik a 360-on, hogy WINDOWS MEDIA CENTER connecting..., akkor azt a hibát kapom tőle, hogy "The Xbox 360 has experienced a failure and was disconnected from the Media Center based PC. Would you like to reconnect?". Mit kéne még tennem?
  • theone91
    "Magyarul" bug...
  • Mollaka
    nem tudsz, tartós az összerendelés.
  • NeeRO
    Meg tudná valaki mondani, hogy hogy tudok emailhez tartozó Gamertagot törölni, vagy fordítva?
  • DöflingR
    Jaja.. De GH3-van elég nehéz acsik vannak és azt is ki lehet glich-elni.. Youtube-on rengeteg ilyen videot látni :(
  • Istencsászár
    Az nem elismerés hogy valaki kitolja a Fight Nightot ( 10*100 G ), mert nem olyan bonyolult, de az hogy DMC4et kimaxol valaki na az munka:) de hát az a fejlesztőkön múlik hogy milyen nehézségűre csinálják az acsikat.
  • Mollaka
    hmm..mint pl?
  • bardocz
    Mi az a glitchelés?
  • DöflingR
    Így is van rengeteg játék aminél ki lehet glich-elni a gamerscore-t.. :( AMiért megszenvedek hetekig azt valaki ki glicheli 4-5 perc alatt :(
  • Mollaka
    ha továbbra is rakoncátlankodik --> szervíz. Az új olvasók amúgy is jobbak, amire kicserélik :)
  • Mollaka
    ha ez lehetséges lenne, eléggé szabálytalanul lehetne a gamerscore-t felturbózni...
  • bexinho
    1 éve lassan hogy megvan az xbox. A 3 típus közül a 2. dvd-olvasó van a gépben. Ma jelentkezett harmadjára a probléma(legutobb jó pár héttel ezelőtt), hogy amikor betettem a lemezt(fifa-t), azt írta ki jó pár nyelven egy finoman színes háttérrel díszítve, hogy helyezzem be a lemezt, hogy letudja játszani a gép. Na most bentvolt, de nem nagyon erőlködött a beolvasással.
    CSak a kinyit a tálca és becsuk a tálca kombináció segített rajta. Arra gondoltam h az olvasó kezd rosszalkodni, de ez a 3 alkalom nem mondható vészesnek, főleg h utána rögtön orvoslódott. A lemez fizikailag kitűnő állapotú, tehát az tuti nem lehet gond, bár nem emlékszem h a Fifan kívül mással csinálta e ezt. Ha igen, talán a GTA -val. Passz...
    De remélem ez csak egy olykor előjövő xboy "programhiba", mint a gépeknél olykor olykor előjövő nem idegesítő és nem is fontos gond,de mégis Gond.
    Valakinek volt ilyen már?
  • theone91
    Nem... -.-
  • Istencsászár
    Mint a halál...
  • BONO
    Ez egészen biztos?
  • DöflingR
    Én el nem tudnám adni, gta4 multi nagyon ottvan! CNC fav :)
  • jupa
    Eladnám a GTA4emet, tökéletes karcmentes állapotban van, az ára 8000 Ft.
  • DanielT
    Sehogy. Gamertagek között nem tudod másolni a mentéseket.
  • BONO
    Hali!

Tudna nekem vki segíteni abban, hogy hogyan tudom átmásolni mentéseimet xboxon egyik gamertagról egy másikra a két gamertag egy memóriakártyán található!

Előre is köszi!
  • Alwares
    Majdnem...
  • DanielT
    Ne törődj vele, viszik, cserélik, kapod az újat.
  • joshua
    Fasza...meghalt a boxom. E74-es hibát ír ki. Utánanéztem és ez a HANA chip meghibásodása.Itt csak az alaplapcsere segít amúgy? Mindenképpen fel fogom hívni a microsoft supportot. Amúgy egy Arcade gép falcon alaplappal és tavaly 10.19-i gyártású.
  • Adi
    köszönöm a válaszokat. Viszont az utolsó két kérdésre tudnátok még válaszolni?
    "és az utolsó Daddy-t, h érdemes legegyszerűbben megölni?"
    Már mint úgy értettem az utolsót, h az utolsó kérdés:)
  • Istencsászár
    Mind a két lehetőségért kapsz acsit, persze csak ha hibátlan.
  • avengir
    Más a végvideo, de csakis akkor, ha az összes kislányt megmented, szval effektíve nem.