176877

-
Jaja
-
Akkor itt be is fejeztük az értekezést.
Mellesleg nekem is kéne ilyen simerős aki 10 kilót és egy nagy dobozt áthoz az USA-ból, hogy spóroljak ÖTEZER forintot... és persze elveszítsem a garanciát. -
Coooper #49494 Na most nekem semmi más költség nem rakódna rá, mert ismerős hozná be. Csak a chippeltetés jönne rá rég. Az amerikai játék az NTSC-t jelent?
Azokat ugyanis torrent-forrásból oldanám meg. -
Röviden és tömören: felejtsd el, vedd meg itthon. -
Döbbenetes biznisz! Plusz a kinti kb 10%-os áfa, mert mindig nettó árakat írnak, és járunk 39,000 Ft nál. Itthon meg 43,000. Rohanok venni. Igaz, hogy a posta még egy 10-es alsó hangon, de futokarohanok. 
És igen, működik. Amerikai játékokkal. -
Coooper #49491 Kezdő kérdése: amérikából hozatott xbox működik itthon is? Leszámítva persze a konnektor fajtáját.
Ott ugyanis 200 dolcsi csak!!! -
hááát nem lehet :D asszem. -
itt van -
NeeRO #49488 Azt esetleg tudja valaki, hogy a Gamertagnál hogy lehet országot változtatni? Mert én hülye Magyarországot választottam, és most nem tudok felmenni Xboxon a Windows Live Messengerre -
NeeRO #49487 Milyen gyári progit? -
Mert erre kondícionálták szegényt (félig öntudatlan állapotban van). Ártatlan. Ha megmented, magához tér a révületből és újra normális kislánnyá válik. -
Azért annyira nem ártatlan. Hullákba döfködi a nyolc méteres fecskendőt:D -
Te meg tudnál ölni egy 5 éves kislányt? 
Hallgass a szívedre! A néni egyébként nem hazudik, ha nem bántod a gyerekeket, kapsz jutalmat. Ádámban kb ott leszel, mintha megölted volna őket. Nem jársz rosszabbul tehát, ha életben hagyod.
Apucit én úgy öltem, hogy a géppityuba betáraztam a megfelelő töltényt, távolról rányomtam egy jó adag tüzet (többször is) és miközben felém rohant egyfolytában lőttem... -
leszedni a gyári progit hozzá?
-
""Magyarul" bug..."
-
NeeRO #49481 És azt meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet az Xbox-os Media Centert és a Vistát összehozni? Odáig eljutottam, hogy egyáltalán látja a gépemet meg a fájlaimat. Vezetéknélküli netem van, az Xbox pedig kábelen megy, így vannak hálózatban. A Media Centerem nem akarta látni az Extendert. Aztán fogtam, és egy kábellel összekötöttem a laptopot meg a konzolt, na akkor már megtalálta, viszont mikor megjelenik a 360-on, hogy WINDOWS MEDIA CENTER connecting..., akkor azt a hibát kapom tőle, hogy "The Xbox 360 has experienced a failure and was disconnected from the Media Center based PC. Would you like to reconnect?". Mit kéne még tennem? -
"Magyarul" bug... -
nem tudsz, tartós az összerendelés. -
NeeRO #49478 Meg tudná valaki mondani, hogy hogy tudok emailhez tartozó Gamertagot törölni, vagy fordítva? -
Jaja.. De GH3-van elég nehéz acsik vannak és azt is ki lehet glich-elni.. Youtube-on rengeteg ilyen videot látni :( -
Az nem elismerés hogy valaki kitolja a Fight Nightot ( 10*100 G ), mert nem olyan bonyolult, de az hogy DMC4et kimaxol valaki na az munka:) de hát az a fejlesztőkön múlik hogy milyen nehézségűre csinálják az acsikat. -
hmm..mint pl? -
Mi az a glitchelés? -
Így is van rengeteg játék aminél ki lehet glich-elni a gamerscore-t.. :( AMiért megszenvedek hetekig azt valaki ki glicheli 4-5 perc alatt :( -
ha továbbra is rakoncátlankodik --> szervíz. Az új olvasók amúgy is jobbak, amire kicserélik :) -
ha ez lehetséges lenne, eléggé szabálytalanul lehetne a gamerscore-t felturbózni... -
1 éve lassan hogy megvan az xbox. A 3 típus közül a 2. dvd-olvasó van a gépben. Ma jelentkezett harmadjára a probléma(legutobb jó pár héttel ezelőtt), hogy amikor betettem a lemezt(fifa-t), azt írta ki jó pár nyelven egy finoman színes háttérrel díszítve, hogy helyezzem be a lemezt, hogy letudja játszani a gép. Na most bentvolt, de nem nagyon erőlködött a beolvasással.
CSak a kinyit a tálca és becsuk a tálca kombináció segített rajta. Arra gondoltam h az olvasó kezd rosszalkodni, de ez a 3 alkalom nem mondható vészesnek, főleg h utána rögtön orvoslódott. A lemez fizikailag kitűnő állapotú, tehát az tuti nem lehet gond, bár nem emlékszem h a Fifan kívül mással csinálta e ezt. Ha igen, talán a GTA -val. Passz...
De remélem ez csak egy olykor előjövő xboy "programhiba", mint a gépeknél olykor olykor előjövő nem idegesítő és nem is fontos gond,de mégis Gond.
Valakinek volt ilyen már? -
Nem... -.- -
Mint a halál... -
Ez egészen biztos? -
Én el nem tudnám adni, gta4 multi nagyon ottvan! CNC fav :) -
jupa #49465 Eladnám a GTA4emet, tökéletes karcmentes állapotban van, az ára 8000 Ft. -
Sehogy. Gamertagek között nem tudod másolni a mentéseket. -
Hali!
Tudna nekem vki segíteni abban, hogy hogyan tudom átmásolni mentéseimet xboxon egyik gamertagról egy másikra a két gamertag egy memóriakártyán található!
Előre is köszi! -
Majdnem... -
Ne törődj vele, viszik, cserélik, kapod az újat. -
Fasza...meghalt a boxom. E74-es hibát ír ki. Utánanéztem és ez a HANA chip meghibásodása.Itt csak az alaplapcsere segít amúgy? Mindenképpen fel fogom hívni a microsoft supportot. Amúgy egy Arcade gép falcon alaplappal és tavaly 10.19-i gyártású. 

-
köszönöm a válaszokat. Viszont az utolsó két kérdésre tudnátok még válaszolni?
"és az utolsó Daddy-t, h érdemes legegyszerűbben megölni?"
Már mint úgy értettem az utolsót, h az utolsó kérdés:) -
Mind a két lehetőségért kapsz acsit, persze csak ha hibátlan. -
Más a végvideo, de csakis akkor, ha az összes kislányt megmented, szval effektíve nem.