176877

-
Gyanítom azért, mert egy idomított majomnál is bénább vagy és nem tudtad rendesen bedugni a videókábelt. -
Így? 
Ha igen akkor egy darabig nem játszol vele. :D -
Sehogy. A laptopokon videó KImenet van, nem pedig BEmenet. -
amdrula #49533 Nem valószínű, hogy a laptopon VGA bemenet van -> sehogy. -
miért világit pirosan az x-box és még be sem kapcsol?:??????? -
Torry #49531 Hi all!
Laptopra rá lehet kötni az xbox-t vga kábellel? Ha igen, hogy?
Előre is kösz! -
amugy miért van az hogy nem jön be a kép és pirosan világit? -
Nem és a novemberi update után sem, a lemeznek bennt kell lennie. -
Lehet, hogy egy kicsit puritán fogalmazásmód volt, viszont részben igaza van. Ott a használati utasítás, minden részletesen le van írva!
Tudod mit segítek:
1 Kötet: Beállítás -> 151. oldal...
Tessék átnyálazni! -
Hát igen.. Nagyon felhúz engem is már ez a GH3:D olyan acsik vannak benne,hogy ejj.. You tube-on csomó glich-es vidit látni arrol,hogy hogy lehet ki glichelni, de nem akarom. -
jóvan na te nem voltál kezdő bazdmeg köcsög -
felment a lázad!! :D -
egyrészt ő egyik profilbol akarta a másikba másolni, amit EGYÁLTALÁN NEM LEHET, de amiről te irsz az sem megy egy csomo játéknál, azaz sima backupot akarsz mentésekről egy memkártyára a winyorol pl.
MS meg nem küld kábelt és lemezt puszira... ahoz venned kell 40 ezerért egy 120as winyot és arra átteheted a 20 gigásod kompett tartalmát, mindehez ürlappal kell könyörögni MS felé, bizonyitani h mid van stb stb stb
de persze ez sem az, amiről itt szó volt, azaz 1-1 mentés másolásárol -
Bazmegmár. Ennyire nem lehetsz béna. Akkor jól, ha tudod vele irányítani a rohadt gépet.
Vegyél egy fakockát, ha ez sem megy. -
samsung elem van benne de akkor jó hogy ha megáll a vilogás a joy-on? -
A novemberi update után. Még nem. -
köszi és pl amit kölcsönkérek játékot azt fel tudom másolni vinyóra ugy hogy lemez nélkül játszani tudgyak vele?
-
Vagy tegyél bele elemet 
Múltkor hívtak már fel, hogy miért nem megy a kontroller...
-
Ragnar360 #49518 Hangold össze, joyon van egy kis gomb, meg a gépen is a tálca alatt, azt most nemtom melyiket kell elsőnek benyomni, nem lényeg, bekapcsolod a joyt, az Xbox gombal (hosszan nyomod), gépet manuálisan ugye, aztán szépen összehozod
Fél perc :) -
Megnyomod a fehér gombot a tetején és a gép elején is. Ekkor szinkronizálnak egymással. -
sziasztok a x-box 360 gyári kontrolert hogyan tudom beálitani? most vettem a vadonatuj x-box 360 nomat és nem tudom.előre is köszi
-
Igen, azért tettem idézőjelbe. ;) -
Sziasztok tudnátok ajánlani egy web oldalt ahol hdready tv-k vannak jó áron? -
Ragnar360 #49513 Sammy, GH3-at kilehet glitchelni, LOÁL ?????????
Pedig abba vannak a legnehezebb acsik, megmerem kockáztatni !!! -
Ragnar360 #49512 Sztem ez a srác úgy kérdezte, h a mentéseket átrakni máshova, azt meg lehet, nemtudom h hova v mint akarja, de pl
1.mem karira kilehet másolni - aztán át ahova akarja
2. legtutibb megoldás, ms-től kérni ilyen lemezt, meg kábelt és...
-
allitolag halkabb, de sztem nem igazán :) (de jön nemsokára a megváltó install, lehet h már oktober végefelé!) -
az is ilyen hangos?
-
Dead Space , akkor LBP no meg Gyűrűk Ura, sőt HArry Potter:) na van itt választék ide is oda is:D -
FC2 várhat:) majd jó lesz a GoW2vel együtt a vizsgaidőszakra:D:D -
Platinum, 12500-900:) vagy valakitől olcsóbban:) -
Az nem jó:( Akkor jön a FC2 is húha:D ÜK az drága hely szvsz
amúgy köszi:D -
Utoljára mondom hogy október 22, MAGYAR FELIRATTAL! ÜK lapján ki van írva ( szóval hivatalos ) -
Helikopter nem lesz:D Sugárhajtűsú repülőgép lesz belőle:)
Akkor utoljára kérdem meg tőletek Fable 2 mikor jelenik már meg:D Nagyon várom -
na felhívtam a microsoftot és tök kedves csajt fogtam ki:D 2-3 hetet mondtak a javításra. Remélem jól megcsinálják. Az új meghajtó halkabb mint a benq? Mert ez kb olyan mint egy helikopter. -
A fifa még 2 hét, addiga visszakapod. -
OKé, köszi, felírom ezt a számot, és sztem fel is hívom őket hamarosan. Bár nem nagyon válok megtőle,mert nmsoká jön a fifa, meg azért multizás 2-3 naponta azért kell az idegrendszeremnek, hogy lenyugodjak a fősuli miatt:S :D -
06 80 018590
kb. két hét alatt visszakapod (greyfoxé 1 hét alatt megfordult) -
flashelés engem nem érdekel, mert eredetiekkel játszok, de kb mennyi idő lenne mire visszahozzák? És milyen számot kell hívni? -
felesleges várnod, amig meghal. válassz egy hetet, amikor nincs időd játszani és vitesd el MS-el, cserélik a drivet örömmel (flashelhetetlenre, de az legalább hibátlan lesz)
de sztem irtam én ezt már a multkor is ...
Cooper: ugyérted, kösz a segitséget, veszem itthon 44ért? netán az árcsökkentés után itthon MÉGOLCSÓBBAN? -
Coooper #49497 Azért köszi a segítséget. Akkor majd más forrásból informálódom.