176877

-
tévéfüggő
alapesetben 720p az ajánlott, de ha a tévéd valamelyik hdmi bemeneten támogatja az 1360x768-at, akkor a boxot is arra állitsd! -
zs0ltee17 #50105 sziasztok! nem rég vásároltam egy arcade-ot! hd ready tv-m van és hdmi kábelen keresztül akarok játszani! melyik felbontást válasszam? melyikkel érem el a legszebb képet? (720i, 720p, 1080i, 1080p) előre is köszi a választ! -
ha a film a pécén is wmv, akkor csak 'másolodik' az xboxra a film, miközben nézed
ha a film pécén nem wmv, akkor a pc ujratömöriti wmv-be valosidőben és aztán az 'másolodik' az xbox felé
HD filmet is lehet igy nézni, de erős PC kell hozzá és a minőséget az áttömöritésnél el is bukod - tehát akkor mit érsz a HD-vel?
nem győzöm elégszer leirni: mediafájlokat PC-ről kell nézni, xbox mediacenternek hulladék. -
Engem nem az idegesít, hogy valakinek több pontja van mint nekem, hanem az ha valaki csal! Hadd ne kelljen már megint leírnom, ezt már egyszer megtettem a #50076 sz. hsz-ben, légyszives legalább OLVASS vissza mielőtt beírsz valamit és akkor legalább fogalmad lesz arról, hogy miről van szó.
Azt pedig, hogy én felsőbbrendűnek érzem magam, SOHA nem állítottam vagy írtam, úgyhogy légyszives ne feketíts be engem! Ne értsd félre, veled nincs semmi bajom és nem veszekedni akarok, de ha ilyen félreérthető hsz-eket írsz rólam akkor azt mások is látják és sokan abból merítenek. Tehát, ha a jövőben velem szemben mellőznéd az ilyen modorú hsz-eidet akkor nagyon hálás lennék.
Én próbáltam emberi hangot megütni, úgyhogy nem fröcsögő választ várok! Köszönöm. -
"miért te vetted nekem a klaviatúrámat?"
Nem, nem én vettem, viszont nekünk kell az értelmetlen hsz-eidet olvasnunk.
A személyeskedést meg tartogasd másnak, engem ezzel nem tudsz megbántani.
Iszonyatosan elkanyarodtál az eredeti témától úgyhogy, légszives ne reagálj erre a hsz-re mert szeretném lezárni ezt a dolgot. Fórumozni jöttem ide, nem pedig veled veszekedni, amit egyébként nagyon nem szeretek. -
Miért, talán eredetiben van meg? Kétlem... -
TNormi #50100 hm most nézem h törölve lett a hozzászólás... nem értem miért... nem warez volt ! -
TNormi #50099 egy korábbi spoileres hozzászólásomban már yrtam róla olvasd el ha tudni akarod miről szól és milyen.
-
brother in arms játék új része milyen? jó? -
TNormi #50097 Még mindig senki sem brothers in arms hh-ezik? lassan a végéhez közeledek iszonyat nehéz... kibaszottul tetszik de kíváncsian várom majd a véleményeteket. 

-
Ragnar360 #50096 jatekaim.hu (nemondom ugye ?:D) vagy gamer365 ön fórumba tuti hirdetik, ebben biztos vagyok most speciel :) -
Nem tud valaki 10ért használtan, vagy 12ért új Star Wars Force Unleashed-et? -
csabika6630 #50094 Köszi a segítéget.
Most azt nem értem, hogy ha elindítok egy filmet akkor melyik gépen futtatja?
Ha az asztalin, akkor HD-t is le lehetne játszani? -
miért te vetted nekem a klaviatúrámat?
nem emléxem...
inkább böngésszed a leaderboardodat hátha tudsz még javítani vmit -
http://xboxlive.uw.hu/
Le van írva minden. -
felirat és MKV ott sincs, szal pc mindenképpen kell - és akkor meg inkabb arról nézem, nekem nem hiányzik
viszont, ha XBMC szintű lejátszo lenne 360-ra, nos, akkor azt hiszem én is megtérnék :)) -
jupa #50090 Valakinek van tapasztalata Lord of the Rings: Battle for Middle Earth 2-el tapasztalata boxon? Írányítás, játékmenet ilyesmi. Igazából a multi érdekelne. -
Üdv.bocsi de nem tudom hogy kellene regelnem az Xbox LIVE-ra mert Főmenübe vagyok rámegyek hogy Join Xbox - és ha az egyikre megyek akkor vlmi hitelkárty aszámot kér ha másra akkor meg nem enged tovább mert Windows Live ID-kőő :) neki mit csináljak segitsetek PLEASE!

-
Ne haragudj, hogy beleszólok, de szerintem mindenki magáért a játékélményért játszon és ne azért, hogy ki mennyi pontot szedett össze egy adott játékban. Én is szoktam nézni, hogy ki milyen játékból hány pontot szedett ki, de soha nem idegesített ha valakinek adott játékból több pontja lett volna mint nekem. És attól sem éreztem magam felsőbbrendűnek ha nekem volt több pontom valamiből. -
Jól látod, egyetértek, de azért így mégis ízlésesebb rendezgetni a médiáidat. :))
Egyébként ez az amit többek között hiányolok a 360-ban, mert PS3-on alapból hasonló felületet kapsz a médiákhoz, ráadásul ott helyben lehetnek a cuccok, nem kell hozzá PC kapcsolat. -
thx (nagy extra tudást spec nem látok, csak a felület lett a pc-n szokásos mediacenteres) -
Illetve MC-vel lehet internetezni 360-on (már ahogy):
Link -
Link -
nem, eredeti kell -
Megint másról beszélsz mint mindig. Ha nincsen értelmes hozzászólásod a témában, akkor fölöslegesen ne koptasd a billentyűzetet légyszi.
Kösz. -
#50081 20 gb hdd eladó! 11500ft-ért!
Posta, személyes átvétel Bp-en megoldható!
-
Srácok ha PC-re kapok kölcsön egy Gears Of War-t (sajnos nem eredeti) játékot, akkor oda be tudok jelentkezni rendesen az Xbox Live profilommal? -
+ amdrula
mit tud extrát a 360, ha nem wmp11-el kötöm össze, hanem mediacenteres oprencerrel? -
nem, csak 'gyári' winyo a jo
egy 20 gigást már 6-7 ezerért megtudsz majd venni az árkádhoz, ha később kell -
ő értem
az internet fame az a legszebb dolog a világon
ámen -
Te most tényleg arról próbálsz engem meggyőzni, hogy a leaderboard fogalma hülyeség? Még NES-en is használtak ilyet a klasszikus árkád masinákról nem is beszélve, még a Pinball gépeken is van leaderboard. Ezek használata kialakít egy egészséges versenyt a játékosok között és aki jogtalanul előnyre tesz szert, mert a megjelenés előtt illegálisan játszik a játékkal, azt úgy hívják, hogy: CSALÓ. Na ez az ami engem idegesít és amiért pokolba kívánom az összes warezmadárt (banhullámot nekik), csak hogy visszakanyarodjak az eredeti témához ugye..... -
Nem, a gyári HDD-t semmivel sem lehet helyettesíteni. Az USB HDD amúgy is lassabb így logikusan nem lenne értelme használni. Külső adattárolóként felismeri, de a gyári HDD funkcióit NEM érheted el vele (pl.: demóletöltés, Xbox visszafelé kompatibilitás, zenék, videók tárolása, cachel-és bizonyos játékonál, ősztől opcionális install, stb). -
én vágom mit mondasz,de sztem ez baromság
nézd-picim-akkor lenne értelme,ha azt mondanák,hogy bizonyos mennyiségű G-ért jár ennyi és ennyi tartalom letöltése ingyen,ami amúgy fizetős
és ez esetben igazad is van, neked aki fizetett a játékért előjogod van azzal szemben aki nem,de ez ugye lekövethetetlen ezt tán te is belátod
DE
mivel nem így van, szted mi értelme van?
fame-ed lesz kb másik 20-30 hasonló gondolkodású ember szemében
na ez nevetséges
és ez az ami LOL -
Az más, a WMP11 nekem is megy, de pl. nekem Vista Basic-em van amin ugye nincs MC, így az nem megy 360-on. A két dolog különböző. -
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok hogy:
A héten tervezem egy xbox 360 arcade beszerzését. De látom nincs hozzá vinyó. Egyenlőre nem is lessz mert nekem ez most sok lenne mellé. Kérdésem az lenne hogy van itthon egy 2.5" hdd usb2.0 házban. Ezt ha rákötöm a box-ra akkor tudom ugy használni mint a gyári x360 hdd-t???
Választ köszi. -
Tudomásom szerint sajnos sehogysem lehet. :((( -
amdrula #50070 Azért nem ugyanaz a kettő... -
megcsinálták, nem kötelező streamelni :)
pascal: ha mortalozni akarsz, vedd meg a deception-t ebayen (xbox1, de megy 360on)
az armageddon régiozáras, a shaolin monks nemmegy 360on :(((( -
wmp11 is elég
http://www.xbox.com/en-us/support/systemuse/xbox360/digitalmedia/pc.htm -
Oldman63 #50067 Ez egy elég nagy marhaság szerintem. A 360 alapból fogyaszt rendesen, és akkor még mellette menjen egy desktop gép is?
Nem tudom mi a f..ért nem lehetett megcsinálni önálló media centerként?