176877

-
a routerrel kevesebb problema van szerintem, szoval en azt ajanlanam. Mar egesz olcson kapsz normalis routert, ha pedig wifiset veszel akkor a kabelezessel sem kell szorakozni, ami nagy elony ha mas szobaban van a box mint a pc -
zs0ltee17 #50145 hááát... pl. egyik haverral akartam chatelni! rámentem invite chat töltött egy picit nem ugy hogy egyből beugrik az ablak! akkor mikor ki akartam kapcsolni akkor nyomtam folyamatosan a joy-on a középső gombot és fél percen belül jött csak be a kikapcsoló ablak! és bocs ha nem voltam teljesen érthető! :D -
zs0ltee17 #50144 ez a crosslink kábeles történet szimpatikus nekem! de ez az én gépemmel is megoldható? amint már mondtam a falból jön az internet egy kábelen keresztül ami megy a pc-be! -
Lehet hogy csak azért mert, éppen tölt (képeket, reklámokat, stb) és egy picit belassul, ez előfordul.
Azért mondjuk pontosabban is leíratnád, hogy hogyan "akad", nehogy aztán valami komolyabb gond legyen belőle. -
zs0ltee17 #50142 köszönöm a segítséget de már sikerült megoldanom! sikerült felcsatlakoznom! akadt a dashboard amikor fenn voltam live-on? tudjátok ez miért lehet? -
Megint csak azt tudom mondani, hogy teljesen egyetértek DT-vel. Ha valaki warezol azt leszarom és nincs is jogom beleszólni, hogy mit csinál, de akkor legalább húzza meg magát és csöndben tegye! -
Megjelenés előtt legalább. Utána leszarom, hogy mivel nyomja. De nekem 2 héttel a megjelenés előtt ne írjon róla "tesztet". Valójában meg vergődést, aminek a lényege: nekem bezzeg már megvan. -
A szolgáltatód figyeli a géped MAC címét. Mivel eddig PC-t használtál és a 360 MAC címe ugye nem egyezik a PC-ével így nem enged fel. A 360 MAC címe "átírható", így a beállításoknál megadhatod a PC-d MAC címét és így már menni fog.
VAGY
Veszel egy routert ami megosztja az internetkapcsolatot több gép között. Szerintem olcsó, hatékony és kényelmes megoldás. Ha pedig vezeték nélküli routert veszel akkor WiFi-t is használhatsz.
VAGY
Veszel egy crosslink kábelt és a PC-del megosztod az intenetet, így kap netet a box is és a PC is, viszont ilyenkor be kell kapcsolva lennie a PC-nek is, ha boxon LIVE-ozni akarsz. Ez a legolcsóbb (a kábel kb. 400 Ft), de a legmacerásabb meoldás. -
Szerintem ez a hozzáállás, pedig már átesik a ló másik oldalára. Visszataszító. -
Na ugye....
-
Akkor nem szóltam :-) -
Egyetértek! -
Azt nem töröltem... #49989 -
Nem olvastam el,hogy mit írt,de azt hittem leírta a játékról a véleményét.No mindegy. -
Szerintem azt sem kellene... engem pl nem érdekel, hogy valami Józsika mit gondol a Princo verzióról. Kussoljon. -
Írhat, de ne azt hogy megvan és nagyon király... írjon róla egy véleményt mert az érdekes mindenkit. -
Idézek:
"NINCS WAREZ! Csak EMLÍTÉSRE is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!"
Bocs.... -
Már 3x leírtam, hogy engem nem az idegesít, hogy elöttem végigviszik, hanem az hogy adott egy leaderboard ami tiszta versenyre ad lehetőséget, de a kis warezbetyárok még ezt is szétszarják a fake pontjaikkal. Nézz meg egy ilyen eredménytáblát és bogarászd már ki belőle, hogy ki az aki megvette és valódi pontja van és ki az aki megjelenés elött szart bele mások játékélményébe. Így valóban nincs értelme az eredménytábláknak, a valódi gondom tehát az, hogyha végre kitisztítanák a LIVE-ot akkor megszabadulnánk a sok kis warezostól és végre a leaderboardok is valós eredményt mutatnának. EZ az én igazi gondom és NEM az ha valaki megelőz valamiben. A leaderboardok "tisztán" tartása pedig a gamerközösség érdeke, nem pedig az én személyemé.
Teccikérteni??? -
Ha ne eredeti már nem is lehet írni a játékról? -
egyetértek,de aszem megint egy meddő vita van folyamatban..ezt belátom -
zs0ltee17 #50126 sziasztok! ismételten segítséget szeretnék kérni tőletek! DIGI-s internetem van és ma fel akartam kapcsolodni a live-ra tavaly óta először újra! az internetkábel a falból jön ki az megy bele a pc-be! nah most azt én kihuztam és bedugtam az xbox-ba! mikor test connection megy akkor kiírja hogy a kapcsolat wired, de utána az ip adress már failed! ha tudtok kérem segítsetek! köszi! -
Grizzly4x4 #50125 nem tudom miért lenne az csaló aki nem ereditvel nyomja egyébént abban egyetértek hogy nem szép dolog de tényleg gyerekes hogy ha az embert az idegesíti hogy a warezhuszárok már előbb végigtolták mint ő és előbb van pontjuk. Én pl leszarom és ha megveszek egy játékot akkor sem biztos hogy már legelső nap megveszem és a legelső nap végigtolm fullra bár én nem vagyok HCGamer -
ne haragudj,de ha nem tetted volna bele a "viszont nekünk kell az értelmetlen hsz-eidet olvasnunk." okosságodat akkor most nem is írnék,de mivel sajna bent van így reagálnom kell, addig amig okosabbnak hiszed magad
a hozzászólásaimról nem gondolom,hogy értelmetlenek, így amig te "befeketítesz, mert ugye ezt mások is olvassák" és hát mit fognak már gondolni rólam,hogy milyen butus gyerek vagyok, mert ugye te mondtad,hogy abból merítenek...addig részemről nincs lezárva a téma
vagy mehetsz sírni a modinak,hogy törölje a hozzászólásom
lásd be:
ha vkinek más véleménye van mint neked elit játékosnak tovább megyek elit fórumozónak, attól még az nem válik értelmetlenné
amúgy meg javaslom fogalmazz kicsit árnyaltabban és nem fogják azt mondani rád, hogy felsőbbrendűnek hiszed magad
amúgy meg ki az a nekünk? mert más nem talált benne kivetni valót,akkor miért hívatkozol egy egész közösségre?
ellenben ha a közösséget kollektíve sérti,amit írok-kétlem, akkor újfent csak kérd meg a modit,hogy bannoljon ki,de még1x mondom ne hívatkozz másokra a problémáid megoldása végett -
vga/pc/d-sub BEMENET van a tévéden. oda dugod a boxrol kivezetett vga kábelt. -
Kíváncsi lennék arra,hogy az itteni topic lakók mely játékokat várják a legjobban. Ezért megkérnélek titeket,hogy szavazzatok itt :) Ty! ( a bannerban van a szavazás) -
zs0ltee17 #50121 köszönöm! akkor egy ilyenre fogok beruházni! meg is néztem van a tv hátulján valamiféle pc/dvi kimenet! -
Igen. Mert a képernyődnek pontosan megfelelő felbontást adja ki a gép rajta. -
zs0ltee17 #50119 ezzel a vga kábellel elért 1360x768-os felbontás szebb képet ad a tv-men mint ha hdmi kábelt vennék? mert ha igen akkor inkább rááldozok még 2000 ft-ot! mert kb. annyival drágább a vga kábel mint a hdmi! -
vegyél egy VGA kábelt a boxhoz, azon a manual szerint megy az 1360x768/1366x768 -
csabika6630 #50117 Köszi ;) -
Igen. -
csabika6630 #50115 tehát igen? :D -
Szerinted? Elolvasva az alábbiakat? Naaaaaaaa? ... -
csabika6630 #50113 Nekem LG 37 lc51 em van és annál az egyik hdmi pc kompatibilis.
Akkor ez jó lenne xboxra? -
zs0ltee17 #50112 LG 27LC2R -
egyszerüsitsük le: mi a tévéd márkája/tipusa? -
zs0ltee17 #50110 megnéztem! egy HDMI in felirat van a bemenet fölé írva! sztem ez akkor felejtős! -
Ugyanott ahol a felbontást. Ha átkötöd megfelelő hdmi bemenetre, új felbotások jelennek meg a kiválaszthatóak között.
Ha DVI vagy Pc kompatibilis HDMI bemenetet találsz, örülj. -
zs0ltee17 #50108 köszi a gyors válaszokat! megnézem majd a tv leírásában hogy támogatja e a hdmi kimenetem ezt az 1360x768-at? és a boxon belül hol tudom beállítani? -
720p. Illetve ha van másik HDMI bemenet a tévéden, akkor próbáld meg átrakni abba, indítsd úja a boxot és ha szerencséd van, engedi kiválasztani az 1366x768 -at. (Ha 1 évesnél újabb Samsungod van, akkor jók az esélyeid)