176877

-
Akkor megnyugodtam, mert én live-ot csak ennyire akarom használni hogy leszedem ezt az updatet azt utána tépem is ki a kábelt a gépből. -
Ökörség. -
Fenn vagyok valami angol irc-n és ott így azt mondják hogy oké hogy letöltöm az updatet meg a codecet de hogyha használni akarom a codecet, vagyis hogyha filmet akarok nézni akkor onlin kell lennem ... -
Nem. -
Igaz az hogyha leupdatelem a boxot és live-ról letölti a divx lejátszáshoz szükséges updatet meg a codecet, akkor utána mindig online kell lennem hogyha divx-et akarok nézni? -
Nincs. -
ez megnyugtatott, gondolom DS már nincs...
-
A milyen drive kérdéseket hagyjuk.
A 60 gigásban a legújabb szériás gépek vannak, azt kell venni.
Hogy a viharba ne lenne gépem? Persze. -
és hogy milyen drive, nem? 
amúgy az a most kapható, már új változat? tehát a kevésbé 3 ledes nem melegedős?
daniel, neked van amúgy géped? -
Hát miért? Hülyeséggel miért töltöd fel a forum sorait? Ebben nincs semmi parasztság. Ha bunkó számodra, akkor elnézést kérek. Ilyet meg én nem szoktam mondani sokszor(mert haverjaim nem értik úgy, h vérig lettek sértve). -
Meg persze, 48 órán belül már meg volt :) -
Tényleg. Kérdezni akartam: Meg van már a 60 GB-os? -
Hajrá és szívesen :) -
meggyőztetek !
akkor inkább tényleg egy prémiumra megyünk rá !!
köszi a válaszokat !
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!attól függ,hogy a végén kit támadsz meg, Dart Vadert vagy az uralkodót -
zs0ltee17 #50216 köszönök szépen télleg mindenfajta tanácsot és segítset! először most kell vegyek egy play and charge kit-et, mert nincs kedvem elemekkel szórakázni! a következő beruházásom egy router lesz! ha megbízhatóbb kapcsolatot érek el vele akkor inkább ezt választom! csak még mindig ez a live-os dashboard szaggatás zavar! reméljük játék közben nem lesz szaggatás! -
Akkor mégegyszer.hogyan lehet a star wars fu ban a 2 befejezés közül választani? Kipróbáltam a brothers in arms hell highwayt.jó kis játék.teszt a gamer365.hu-n -
Nephasszáfő! Intelligens hálókari van benne? Risztekpa! -
Két gép direktben összekötése a 360-nál már sima patch kábellel történik. -
Caine #50212 Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok, érdemes 1080p-s (Full HD) tv-t tenni a box alá vagy elég a 768-as? Mert ugye egyik se natív felbontása a boxnak.
Vagy van olyan tv, aminek a nativ felbontása 1280x720?
köszi. -
Oldman63 #50211 Nem szoktam ilyesmit írni, de Te egy ritka paraszt emberke lehetsz...
-
Oldman63 #50210 Jah, az tényleg olcsóbb...
:-)
-
Kösz a válaszokat amúgy FAQ halott. -
Kicsit hagyhatod(elég oda 3 perc is), az nem árt, de ennyi a legtöbb amit tudsz az érdekében tenni. -
Az a kábel amit kaptál egy patch kábel, de ha direktben kötöd össze a 2 gépet akkor crosslink kábelre van szükséged (számtech boltban adnak neked fillérekért) -
Te biztos jobban tudod, úgyhogy elhiszem, de gondolom game után érdemes hagyni 10 percet dashboardon!? (jövő héten veszem meg a pro-mat, már régen volt egy arcadom csak el kellett adnom) -
Greenghost13 #50205 sziasztok tudna valaki segiteni? összekötöttem 2 xbox360 és nem megy a játék.Én a gyari prémiumhoz kapott kábellal kötöttem össze,az csak a livehoz jo . léci segitsetek Köszönöm -
Mert egy baromság. Az új gépeknél semmi értelme. Persze ha fizetni akarsz feleslegesen és igénytelen turbinahangot, akkor hajrá. -
De ha már úgyis okosítom a boxot akkor az ms garit már úgyis bukom (1 év marad), akkor nem kéne hűtésmod is? -
SEMMI nem kell. SEMMI. -
Új fajta xbox-okra pl Pro elég a 8V hűtésemelés vagy kell a 12V? -
Semmire. 60 gigás legyen. -
Javasolnék inkább egy vinyós verziót (úgysem 3 hétre veszitek a gépet hanem hosszútávra) az pl a gamestore-ban 54.000 ft és hozzá egy használt de tökéletes állapotú GTAIV 7-8 ezer a jatekaim.hu -n.
Drágább, de lesz alapból vinyó, HD kábel, headset, 1 hónap ingyen Live a géphez. Nem javaslom az Arcade-ot. -
ha most veszek x360-at /premium/ mire figyeljek?

-
Kit érdekel? -
Gabe18 #50196 Sajnos pont a GTA4 az a játék eddig,ami talán legjobban megérzi ha nincs vinyó...
Bár változó vélemények voltak,meg hogy eredeti GTA4 mellett vinyó nélkül se rossz annyira,de annál a játéknál nem árt ha van. -
Szeva skacok !
Eljött az idő és váltani kell (mondta a fiam)!Eddig PS 1-2 ink voltak de eladtam mindent.
A 360 arcade ra gondoltunk ,megéri ezt megvenni ??Leginkább a GTA4 miatt
kellene. Találtam is a bookline -n 55000 új és adják a gta4 et is hozzá !
Ingyenes szállítás!Ja és ez a vinyónélküliség mennyire probléma ?
olvastam hogy 1-2 játékhoz szükség van rá ! Meg valami lassulás is lehet miatta (cash)stb..A gta4 et befolyásolja ?? Mennyire megbízhatóak a mostani kiadások??főleg a hűtés ??Nem akarom fleselni a gari miatt !!
köszi -
dehogy annak mi értelme?! fölös két kártya. Akkor inkább egy router. -
Az ábrán is rajta van, hogy Cable/DSL Modem (USB), azaz USB-s modem kell hozzá ami nem foglal Ethernet portot, így tudod rákötni a 360-at. Az ilyen "2 hálókártyás" hülyeségekkel meg ne foglalkozz, ha valami van szólj és segítek. Egyébként abban igazuk van a srácoknak, hogy jobban járnál egy routerral:
-
Az ugye nem lenne gáz, ha valaki feltöri az autód, a képedbe röhög és annyit mond: "Isten hozozz a világomban"...
...A te fekáliád milyen illatú?