176877
banner
  • gbc csabika
    Köszönöm, szóval ha jól értem a 60 gigással lehet ezt-azt letölteni.
  • Freedy
    tévedsz, mert ezek a kérdések bennevannak a faq-ban, csak valamiért megszűnt az oldal, de kiteszem majd valahova megint.
    Rátudod kötni tft monitorra, és az arcade verzió is élvezhető, de néhány játékhoz nagyon jól jön a merevlemez. Főleg, hogy nemsokára kijön egy update, ami lehetővé teszi, hogy játékokat másoljunk fel a merevlemezre, így kevesebb a töltési idő, nem koptatja a fejet, és megszűnik a fő zajforrás is. Szóval nagyon ajánlott a 60gb-os változat.
  • Istencsászár
    Igen rá, Speedlink Xbox 360 VGA kábel

Kizárólag 60gbosat kell venni. Annyiban hogy letölteni nem fogsz tudni lájvrol semmit, nem fogod tudni felinstallálni a játékokat.
  • gbc csabika
    Sziasztok!

Gondolkodtam rajta h veszek egy xbox360-at, FAQ nem müxik meg amúgy sem hiszem h választ kapnék ott a kérdéseimre, szóval megköszönnöm ha valaki volna olyan kedves és válaszolna nekem. Az egyik amit kérdezni szeretnék, hogy rá tudom-e kötni a masinát egy mezei tft-monitorra, a másik és egyben fontosabb, hogy melyik változatot érdemesy megvenni. Teljesen élvezhető egy arcade verzió, vagy érdemes egy 60 gigás merevlemezest venni? Arra volnék kíváncsi, hogy ha nincs benne az a 60 giga, az mennyire fogja megkeseríteni az életemet?

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Freedy
    Miért olyan nehéz felfogni, hogy az új gépekben is UGYANAZ a gpu van, ami még mindig sokkal melegebb a kelleténél, és még mindig UGYANAZ a szar hűtés van a gépben, mint eddig. Az tény, hogy valamit azért javítottak, és kevesebb valamennyivel a 3led, de még nagyon sok gép eomlik el. Persze, van MS3év gari... De ez így nem igaz, hogy az új gépekkel nincs gond... A ram hibákról nem is beszélve. A 60gb-os gépekben kevesebb, nagyob ramot tettek. Nem tudom, hogy láttál-e már xboxot belülről, de ha igen, akkor te is tudod, hogy mennyire szar az egész hűtés, és látod, hogy néhány ram, szinte a gpu borda alatt van. Ráadásul a ramok is "melegedősebb fajták" szal az se túl biztonságos, mert fűti a gpu is a ramot, plussz még fölötte ott van a drive is. HANA meghibásodás lehetőségéről meg nem is beszéltem... Szerencsére ez nem lett annyira jellemző hiba, mint ahogy beharangozták, de azért ez is elég komoly hibalehetőség még mindig.
    Persze, remélem inkább neked van igazad, de szerintem nincs sok esély rá sajnos... Kéne valami országos felmérést csinálni, hogy mennyivel kevesebb a 3led, meg még milyen hibák fordulnak elő, mert kíváncsi lennék, hogy mennyivel javult, vagy esetleg romlott a helyzet.
  • bardocz
    Oké,köszi!
  • CaviaR
    Elképzelhető, h az eject gomb kontaktos. Távvezérlő nem lehet a ludas, mert azzal nem lehet közvetlenül kinyitni a tálcát, ahoz lépkeni kéne a menüben, szal ez kizárt. Nyomkodd meg párszor erősen a ejetctet, hátha észhez tér. Ha más nem, áramtalanítsd amikor nem használod!
  • butyokanime
    A skynet öntudatára ébredt...végünk
  • butyokanime
    Hát akkor tehet egy szivességet a májkroszoft...
    Köszi a gyors választ DanielT
  • DanielT
    Simán.
  • Dodey
    Sziasztok!Sokat kerestem,de ilyen jelenségröl még nem számolt be senki ugyhogy megosztom veletek!!
    3 napja vettem észre mikor hazaértem a melóból hogy be van kapcsolva a box!Gondoltam lehet hogy a gyerköc(2 fél éves) játszott a joy-al reggel és bekapcsolta véletlen!Kikapcsoltam majd kb 2 óra múlva ismét magától bekapcsolt és még a lemez"tálcát" is kilökte majd következett a tálca ki-be játéka kissebb-hosszabb idöközönként!Gondoltam a joy zavarhatja mert totál le volt merülve!Összedugtam a box-ot meg a joyt(play&Charge kit)és feltöltöttem teljesen!Másnap d.u.-tán u.a a box magátol bekapcs tálca ki-be ugrálása!Nem értem ötletek!Döglödik???
  • butyokanime
    Hát ez akkor egy nagy "pfffff"-t érdemel.Ekkora hülyeséget.Akkor erről le is mondhatok?
  • DanielT
    18 év felettieknek szánt cuccot jó eséllyel nem enged letölteni. Az USA account sem segít, mert IP alapján nézi, hogy merre vagy. Nagy szívás ez.
  • butyokanime
    Lenne egy kérdésem.Kijött arcade-ra a Duke Nukem 3D fps game és gondoltam letöltöm megnézem hogy milyen.És amikor néztem live-on és eljutok addig hogy letöltés akkor azt írja ki hogy "This item is not available from your current location" Szóval hogy itt nálam nem elérhető.De akkor nincs is esély rá hogy leszedjem??? :S
    UK regem van.Aki tud segítsen már légyszi.
  • DanielT
    Nem. Ugyanazt a profilt regisztrálhatod Live -ra is amit eddig használtál.
  • theone91
    Elszáll a FAQ és csak úgy jönnek a kérdések... :D
  • bexinho
    http://www.gamerankings.com/itemrankings/
    ezen az oldalon a játékok értékelését láthatod. Ebből kifolyólag itt vannak azok a játékok is, amik eddig megjelentek.
  • bexinho
    TE nem érted agyilag! Én ismerem a srácot, és neki nincs benne 2 kártya, ezért minek vegyen? Sokkal egyszerűbb egy routerra beruházni. De látom te ezt élvezed, hogy mindig neked legyen igazad. Inkább hagylak is magadra az okoskodásoddal együtt.
  • bardocz
    Jól értelmezem,hogy az offline mentéseimet elvesztem,mert új profilt kell csinálni online játékra?
  • Sinyo70
    ezek tényleg nem szeretik a magyarokat !
    pedig egyszer kaptam valami körlevelet hogy írjam alá és akkó majd jó sokan leszünk(de nem elegen )és lesz magyar live is , ez hogy állhat ??
    vagy kel szólni a Charles Simonyi -nak hopgy szóljon má a Bill nek hogy
    fákjúdú magyar szerver ??
  • Cápafogxy
    Létezik olyan lista ahol le vannak írva hogy milyen játékok jöttek ki idáig XBOX360-ra és hogy amik jönnek azok mikor fognak?
  • jancsi68
    "köszi az ábrát! de egy dolog van amit nem értek! a hálókártyába belemegy az ethernet kábel ami a modem és a hálókártya között van! de egy bemenet van nekem a hálókártyán! a cross link kábel honnan jön ki és megy be a box-ba?" ehhez a verzióhoz 2db kártya kell a PC-ben de valamiért van egy olyan érzésem nem fogod agyilag.
  • bexinho
    Tudom h seggre-pacsiztok, de az engem nem érdekel. Felnőtt ember, megtudja védeni magát. Mellesleg mit is mondtam ami hülyeség? Kérlek világosíts már fel :/
  • jancsi68
    Hülyeségeket te irkálsz,az öregember jól írja 2db kártya van benne.Érted? 2db, na ezt ismételgesd és hátha leesik hogy miért morcos az öreg.
  • DanielT
    Itt minden le van írva
  • Sinyo70
    ezaz ezt reméltem !
    köszi..
    és a regisztrálás az hogy megy ??
    pl olvastam valamit hogy a magyarokat nem csipázzák ??
    ez hogy van ??
  • DanielT
    Rengeteg demó van, pl a Forzából is.

Alsó betűszerinti szűrést lapozd végig
  • Sinyo70
    milyen demó gamék vannak a live-n ??
    amit le is lehet tölteni ?
    forza2?? van demó ebböl ??
    lehet hüjeségeket kérdek de nme volt még se xbox om se jogtiszta cuccom !!
  • DanielT
    Spórolj a teljes értékű gépre. Nehogy az a 10 ezer forint számítson már.
  • theone91
    "ősztol opcionális install"

Felrakhatod a játékokat vinyóra.
  • XuChi
    "ősztol opcionális install??" Ez mit takar?

Cache-elés: Ez azt jelenti hogy bizonyos jétékok a töltögetés miatt szaggathatnak majd?

Az a baj hogy a premiumra most nincs manim. Csak az arcade verzióra.
  • DanielT
    Hehe, itt leszek, kérdezz nyugodtan :)
  • Sinyo70
    nagy vagy !!
    és köszi !
    meg nézem ezt is ,de szerintem se nagyon találni olcsobban !
    majd ha megjön a gép akkor még biztos lesznek kérdéseim !!
    ne menj meszire !
  • kisgabo
    köfi.
  • DanielT
    Igen.
  • kisgabo
    53990. fincsi, én is ráugrom, jövöhét fizu...

bárhol vesszük, elvileg az microsoft gari okés, nem?
  • DanielT
    Helyes. Igen, ott vettem, nála most a legolcsóbb és korrekt srác.

A jatekaim.hu-n van GTA 7000 ért, még postával együtt is belefér 8-ba. Írj neki.
  • Sinyo70
    most rendeltem meg a prémium 60 g

te is a gamestore nál vetted ??
    ja gta4 pécsen ?? max 8000 ft ?? valaki ??
  • DöflingR
    pedíg a multi az kötelező:D
  • kisgabo

lávj nélkül gondolom semmilyen multi gém nincs.. ?