176877
banner
  • LordAndrew
    -Régebbi gép kell (az új meghajtós gépeket egyelőre nem lehet alkalmassá tenni a backup lemezek lejátszására), nézz körül a neten, néhány bolt hirdet így
    -Elvész a garancia / bannolhatnak az online szolgáltatásról
    -Régebbi gépek hűtése nem tökéletes (érdemes lehet hűtésmódosítást is kérni, ami alsó hangon 3000 Ft, felső hangon (vízhűtés) 25 körül van)
  • KOKO171
    Szép napot!
    Szeretném a segítségetek kérni néhány dologban.A fiamnak szeretnék /Ő 10 éves/ vásárolni xboxot.Eddig ps1-el nyomta de szeretnénk váltani egy komolyabbra.Abban segítsetek nekem,hogy milyet érdemes venni,hol érdemes venni,és esetleg mit kell tenni,hogy ne csak eredeti játékot tudjon vele játszani.Bármilyen segítséget megköszönnék ami segít a vásárlásban.
  • arty
    naja, hitachi ... samuban a tálcamozgato hal meg, benq/liteon meg szarul olvas :))

viszont mindegyik k**** hangos

--

megnéztem a Pure demot, eszméletlen szép, a fizika sem rossz, de a játékmenet és a téma teljesen elvette a kedvemet, h másodszor is nekimenjek: quadon trükközni, neee :((((( bárcsak a baja kapta volna ezt a gfx motort ... ott a játékmenet tetszik, de helyenként olyan ronda, mint egy 2003-as pécés budget játék. plusz illuziorombolo, h a levegőben is forgathato a kocsi (!)

kihagyott ziccer mindkettő - namajd az uj NFS :D
  • LordAndrew
    Én alkalmi játékos vagyok: ha van valami jó cím, akkor naponta-kétnaponta játszom 1-2 órát, ha nincs semmi, akkor van úgy, hogy egy-két hétig be sem kapcsolom. Ezzel együtt az olvasó kb egy évig (plusz 2 hónap) bírta, aztán elpusztult, szörnyű hangok közepette. Valamit cserélni kellett benne 6000 forintért. Most megint OK. Szóval kevés használat mellett sem biztos, hogy sokáig bírja... (Hitachi meghajtó egyébként)
  • Caine
    Köszi.
  • DanielT
    A nagy semmi. Továbbá nulla és zéró.
  • avengir
    Hogy 60GBs premium nem létezik gyárilag.
  • Alwares
    Öööö elírás?
  • Caine
    Mi a különbség a 60Gb-os Pro és a 60Gb-os Premium között?
  • csoola
    hát én megértelek, de tudod ilyenkor a legegyszerübb nem játszani, mert teszem azt nem is autozol ha nincs benzinre pénzed, nem pedig megtankolsz és fizetés nélkül eljössz :) de tudom miröl beszélsz még igy 17 évesen is, sajna nem születtem olyan helyre h mindent következmények nélkül megtehessek/megvehessek, mert annyira nem vagyunk eleresztve
    de lassan lehet h lesz box, nem tudom mikorra, feizetésem is megjött, csak most kell épitkezésre
  • Sinyo70
    Így közel a negyvenhez erröl nekem is van véleményem !
    Mostanra "nőttem" ki a warezbol magam !Azaz most alakultak úgy
    az anyagi dolgaim hogy a fiamnak tudok segíteni eredeti játékok be szerzésében !Persze nem úgy azért hogy bemegyek egy "hüje azé nem vagyok"bótba ,leveszem és kifizetem!Hanem megy a cserélgetés használtba keresés !
    De én nem ítélem el azt aki warezol,én is ezt tettem hoszú évekig PC re és PS is !Őszintén szólva ,néha a lelki ismeretem meg is szólalt hogy mekkora ge.. vagyok hogy a fejlesztőknek még öt forint sem adok .De ha egyszer nem tellik rá akkor muszáj !Persze ilyenkor az ember leszed minden szart és tólja vele 2 napig !Aztán néz valami másik után.Mert
    ingyen van !Volt ami 2 óra múlva már ment a levesbe !Meg kell tanulni mindenkinek szelektálnia ,de ez úgy is kialakul az érdeklődési köréböl.
    De szerintem ha egy sváb is 4 db eredeti gamét tudna csak venni a minimál béréböl akkor valyon warezolna??Ez nem szemlélet váltás kérdése hanem anyagi !!Persze akkor jogos , minek akar játszani ??Mert magyarok vagyunk , nem ??!!! és megoldjuk vagy így ,vagy letöltöm !! :)
    bocsi ha hosszú lettem !
  • theone91
    Tesszkó, 3590,-
  • terminator39
    Hi all, Nemtudja valaki hogy honnan lehet beszerezni jó minőségű kenyér pirítót ? és hogy a fall update melyik hónapba jelenik meg xboxra ? váálaszokat előre is köszönöm
  • theone91
    Nem éri meg a "n""e""m" "f""l""e""s""s""e""l""t""e""m" billenytűket leütni egy kommentben sem.

Egy wrzlajos nem tudja elképzelni, milyen lehet ez élet a .iso-n túl, így értékelni sem tudja, ha valaki eredetivel tolja...
  • PoisonChihuahua
    Nehéz elhinni de tudod léteznek olyan emberek akik nem "flesselik" ki az Xboxukat miután vadonatújonnan megvették....
  • theone91
    Tehát a válaszod igen, és hárítani is remekül tudsz...

Úgy sem hinnél nekem. ;D
  • tyrant71
    Fable 2 LIVE Co-op will not be playable at launch
  • EasyLife
    miért? neked talán igen?
  • DöflingR
    Veddcsak, gólem egy jóhírű konzolbolt
  • PoisonChihuahua
  • DanielT
    HDMI nélkül? Miért nem rögtön pattintott kőbaltát veszel?
  • Scholes1974
    http://www.golemkonzol.hu/webshop szerintetek itt érdemes vennem Premiumot hdmi nélkül?
    rendelt már innét valaki jó ez a shop?
  • theone91
    De az, nem?
  • EasyLife
    mondtam én ilyet?
  • PoisonChihuahua
    Jaaa, hogy warez, akkor szia....
  • DanielT
    Kellemes emlékek, mert atomjaira van flesselve :D Különben fogalmad nem lenne milyen drive van benne :D
  • EasyLife
    és ha csak ragaszkodom a samsung drivehoz? :)
  • DanielT
    Dátum szerint garis, gyakorlatilag meg péppéflesselve.
  • PoisonChihuahua
    Nem értem, ha garis akkor hogy jön képbe wadarr?
  • EasyLife
    gari van 2006 os és meg nem járt le a 3 ev piros led, de nem szeretnék uj driveot. wadarral most beszéltem és legalább 1 hét mire megtudja csinálni annyian vitték per pill hozzá
  • PoisonChihuahua
    Ők sem hülyék, naná hogy megnézik. Egyébként ha van rá garid és rajtavan a garimatrica akkor nem kell semmitől félned, futár hozza-viszi.
  • EasyLife
    hát elindult 1x újra de ugyan olyan rossz volt a kép :S azóta nem nagyon akar elindulni sehogyse... :(
    ha elküldöm microsofthoz garival akkor kicserélik a dvd olvasót is? vagy egyáltalán nem is foglalkoznak vele csak visszaküldik (szal egyáltalán ellenörzik h nem e nyúlt bele pl valaki :) )
  • DanielT
    Mire a GT5 kijön normális áron lesz.
  • Zetorg
    csak a GT5 miatt vennék én is egyet :D
    majd talán, ha normális áron lesz...
    addig a 360+forza2 a nyerő :)
  • theone91
    *PS2 után zárójel bezár... :)
  • theone91
    Hát monnyuk ha ugyan annyi lenne, akkor biztosan nem mert minek. 20-25 körül talán, de az (elnézve a PS2-őt, 8-9 év lenne, habár a kettesnek nagyobb sikere volt, már induláskor)...
  • DöflingR
    Hát én nem:)
  • theone91
    Munnyuk én azért bevállalnék egyet, ha olcsóbb lenne a Boxnál.
  • theone91
    Tudom. Csak szarkasztikus akartam lenni... :)
  • DöflingR
    Videókarit is annyi időre vennél ha játékra kell.. vagy még hamarabb..

Theone:"vegyél péjjest" - Ha olcsóbb lenne mint az xbox még akkor se kéne :)