176877

-
-Régebbi gép kell (az új meghajtós gépeket egyelőre nem lehet alkalmassá tenni a backup lemezek lejátszására), nézz körül a neten, néhány bolt hirdet így
-Elvész a garancia / bannolhatnak az online szolgáltatásról
-Régebbi gépek hűtése nem tökéletes (érdemes lehet hűtésmódosítást is kérni, ami alsó hangon 3000 Ft, felső hangon (vízhűtés) 25 körül van)
-
KOKO171 #50390 Szép napot!
Szeretném a segítségetek kérni néhány dologban.A fiamnak szeretnék /Ő 10 éves/ vásárolni xboxot.Eddig ps1-el nyomta de szeretnénk váltani egy komolyabbra.Abban segítsetek nekem,hogy milyet érdemes venni,hol érdemes venni,és esetleg mit kell tenni,hogy ne csak eredeti játékot tudjon vele játszani.Bármilyen segítséget megköszönnék ami segít a vásárlásban.
-
naja, hitachi ... samuban a tálcamozgato hal meg, benq/liteon meg szarul olvas :))
viszont mindegyik k**** hangos
--
megnéztem a Pure demot, eszméletlen szép, a fizika sem rossz, de a játékmenet és a téma teljesen elvette a kedvemet, h másodszor is nekimenjek: quadon trükközni, neee :((((( bárcsak a baja kapta volna ezt a gfx motort ... ott a játékmenet tetszik, de helyenként olyan ronda, mint egy 2003-as pécés budget játék. plusz illuziorombolo, h a levegőben is forgathato a kocsi (!)
kihagyott ziccer mindkettő - namajd az uj NFS :D -
Én alkalmi játékos vagyok: ha van valami jó cím, akkor naponta-kétnaponta játszom 1-2 órát, ha nincs semmi, akkor van úgy, hogy egy-két hétig be sem kapcsolom. Ezzel együtt az olvasó kb egy évig (plusz 2 hónap) bírta, aztán elpusztult, szörnyű hangok közepette. Valamit cserélni kellett benne 6000 forintért. Most megint OK. Szóval kevés használat mellett sem biztos, hogy sokáig bírja... (Hitachi meghajtó egyébként) -
Caine #50387 Köszi. -
A nagy semmi. Továbbá nulla és zéró. -
Hogy 60GBs premium nem létezik gyárilag. -
Öööö elírás? -
Caine #50383 Mi a különbség a 60Gb-os Pro és a 60Gb-os Premium között? -
csoola #50382 hát én megértelek, de tudod ilyenkor a legegyszerübb nem játszani, mert teszem azt nem is autozol ha nincs benzinre pénzed, nem pedig megtankolsz és fizetés nélkül eljössz :) de tudom miröl beszélsz még igy 17 évesen is, sajna nem születtem olyan helyre h mindent következmények nélkül megtehessek/megvehessek, mert annyira nem vagyunk eleresztve
de lassan lehet h lesz box, nem tudom mikorra, feizetésem is megjött, csak most kell épitkezésre -
Így közel a negyvenhez erröl nekem is van véleményem !
Mostanra "nőttem" ki a warezbol magam !Azaz most alakultak úgy
az anyagi dolgaim hogy a fiamnak tudok segíteni eredeti játékok be szerzésében !Persze nem úgy azért hogy bemegyek egy "hüje azé nem vagyok"bótba ,leveszem és kifizetem!Hanem megy a cserélgetés használtba keresés !
De én nem ítélem el azt aki warezol,én is ezt tettem hoszú évekig PC re és PS is !Őszintén szólva ,néha a lelki ismeretem meg is szólalt hogy mekkora ge.. vagyok hogy a fejlesztőknek még öt forint sem adok .De ha egyszer nem tellik rá akkor muszáj !Persze ilyenkor az ember leszed minden szart és tólja vele 2 napig !Aztán néz valami másik után.Mert
ingyen van !Volt ami 2 óra múlva már ment a levesbe !Meg kell tanulni mindenkinek szelektálnia ,de ez úgy is kialakul az érdeklődési köréböl.
De szerintem ha egy sváb is 4 db eredeti gamét tudna csak venni a minimál béréböl akkor valyon warezolna??Ez nem szemlélet váltás kérdése hanem anyagi !!Persze akkor jogos , minek akar játszani ??Mert magyarok vagyunk , nem ??!!! és megoldjuk vagy így ,vagy letöltöm !! :)
bocsi ha hosszú lettem ! -
Tesszkó, 3590,- -
terminator39 #50379 Hi all, Nemtudja valaki hogy honnan lehet beszerezni jó minőségű kenyér pirítót ? és hogy a fall update melyik hónapba jelenik meg xboxra ? váálaszokat előre is köszönöm -
Nem éri meg a "n""e""m" "f""l""e""s""s""e""l""t""e""m" billenytűket leütni egy kommentben sem.
Egy wrzlajos nem tudja elképzelni, milyen lehet ez élet a .iso-n túl, így értékelni sem tudja, ha valaki eredetivel tolja... -
Nehéz elhinni de tudod léteznek olyan emberek akik nem "flesselik" ki az Xboxukat miután vadonatújonnan megvették.... -
Tehát a válaszod igen, és hárítani is remekül tudsz...
Úgy sem hinnél nekem. ;D -
tyrant71 #50375 Fable 2 LIVE Co-op will not be playable at launch -
EasyLife #50374 miért? neked talán igen? -
Veddcsak, gólem egy jóhírű konzolbolt
-
-
HDMI nélkül? Miért nem rögtön pattintott kőbaltát veszel? -
http://www.golemkonzol.hu/webshop szerintetek itt érdemes vennem Premiumot hdmi nélkül?
rendelt már innét valaki jó ez a shop? -
De az, nem? -
EasyLife #50368 mondtam én ilyet?
-
Jaaa, hogy warez, akkor szia.... 
-
Kellemes emlékek, mert atomjaira van flesselve :D Különben fogalmad nem lenne milyen drive van benne :D -
EasyLife #50365 és ha csak ragaszkodom a samsung drivehoz? :) -
Dátum szerint garis, gyakorlatilag meg péppéflesselve. -
Nem értem, ha garis akkor hogy jön képbe wadarr? -
EasyLife #50362 gari van 2006 os és meg nem járt le a 3 ev piros led, de nem szeretnék uj driveot. wadarral most beszéltem és legalább 1 hét mire megtudja csinálni annyian vitték per pill hozzá -
Ők sem hülyék, naná hogy megnézik. Egyébként ha van rá garid és rajtavan a garimatrica akkor nem kell semmitől félned, futár hozza-viszi. -
EasyLife #50360 hát elindult 1x újra de ugyan olyan rossz volt a kép :S azóta nem nagyon akar elindulni sehogyse... :(
ha elküldöm microsofthoz garival akkor kicserélik a dvd olvasót is? vagy egyáltalán nem is foglalkoznak vele csak visszaküldik (szal egyáltalán ellenörzik h nem e nyúlt bele pl valaki :) ) -
Mire a GT5 kijön normális áron lesz. -
csak a GT5 miatt vennék én is egyet :D
majd talán, ha normális áron lesz...
addig a 360+forza2 a nyerő :) -
*PS2 után zárójel bezár... :) -
Hát monnyuk ha ugyan annyi lenne, akkor biztosan nem mert minek. 20-25 körül talán, de az (elnézve a PS2-őt, 8-9 év lenne, habár a kettesnek nagyobb sikere volt, már induláskor)... -
Hát én nem:) -
Munnyuk én azért bevállalnék egyet, ha olcsóbb lenne a Boxnál. -
Tudom. Csak szarkasztikus akartam lenni... :) -
Videókarit is annyi időre vennél ha játékra kell.. vagy még hamarabb..
Theone:"vegyél péjjest" - Ha olcsóbb lenne mint az xbox még akkor se kéne :)