176877

-
zs0ltee17 #50431 őőőő! sajna nincs faq! reméljük ez hamarosan megváltozik! -
Elvileg az új firmware ezen a héten lesz, novemberben mást frissítenek... -
Jah bocsika, most olvastam vissza, hogy ma live leállás van d[~-^]b -
1.) ma nem megy a LIVE
2.) frissités majd csak novemberben -
vga kábeleken van analog sztereo kimenet is
ha hdmi-zni akarsz, akkor a müanyag burkolatot lepattintva bármilyen 'sima' kábel is befér a hdmi mellé és annak analog kimenetét kötheted a 2.1 hangszoroidra (átalakitoval) -
Sziasztok, van egy olyan gondom. Úgy tudom mától elérhető az a firmware, amivel a 16/10es monitoron torz 16/9 720p helyett rendesen lehet nyomni, de asszem bannolták a gépem a liveról. Ez nem lenne gond mert csak offline játszom vele, de az a frissítés mégiscsak kéne. Nincs rá mód, hogy live nélkül is tudjak frissíteni? -
zs0ltee17 #50425 köszönöm! feltétlen elolvasom a faq-t! most néztem meg a leírást neten és azt írja a tévémhez hogy van pc hangbemenet! nem értem! :D feladom! :D -
Nyugi, biztos jó lesz, ez olyan mint a 220-as villamoscsati, egyszerűen nem lehet más. A felbontás beállításához egyébként ajánlom a Kijelző FAQ-t fennt a bannerban. Csak azért említem meg, nehogy egyből felnyomd 1080-ra mert nem feltétlenül az a legjobb, szal olvasd el a FAQ-t, hasznos tanácsok vannak benne. -
Ma vagy holnap megyek és veszek egy LG hd tv-t, de azt nem tudom, hogy rálehet e csatlakoztatni a 2.1-es hangfalaimat. Ha nem lehet, hogy kéne megoldani, hogy ne a tv gyári hangszóróit keljen halgatnom a játékok alatt. -
zs0ltee17 #50422 mind1 most már nagyon zavar ez a felbontás az lcd-n, ez a sima rca! szóval holnap beruházok egy hdmi kábelre! ha rossz csak visszaveszik! abban reménykedem hogy jó hozzá a szabvány is amit írsz és nem külön fajta a boxhoz! -
A HDMI az SZABVÁNY, nem lehet "másféle" a vége. -
zs0ltee17 #50420 látod ez lehetséges! jobban megnézem magamnak és egy ilyet fogok vásárolni amilyen mondassz! hdmi/hdmi! köszönöm! -
Nos aki tud jó áron 10-15k között Wi-fi adaptert az szóljon pls mert már nagyon hiányzik a Live. No igen és vettem 1 éves goldot is. -
lehet h az hdmi/dvi kábel volt, nem hdmi/hdmi -
zs0ltee17 #50417 igen én is láttam! de valahogy úgy láttam a dobozban a hdmi kábelt hogy nem egyforma volt a két vége! az egyik kisebb volt mint a másik és ahogy itt elnézem a tv-men a bemenet is ugyanakkora mint az xboxon a hdmi bemenet! de próba szerencse! legfeljebb visszaveszik! -
webadam #50416 Amit Media Markt-ban megveszek HDMI kábel tökéletes és nem drága én 2ezer-ért vettem tavasszal.Ha van a közeledben akkor szerintem ott nézz szét. -
kép1
kép2 -
OFF
Ezeket találtam
Ezt csak avatarban láttam
Ez meg a PSP-s (Jessica Chobot):
ON :)
-
zs0ltee17 #50413 igen! ezesetben szar tévét vettem! :S lg-m van! a vga-hoz sajna nem tartozik semmilyen hangbemenet! csak kép! :S -
a medias nem jo, mert piszok drága és lehuznak vele
persze, a képet és a hangot átviszi ... -
ugyan vess már egy pillantást a használati utmutatóra, ha már arra lusta vagy h benézz a tévéd hátuljához ... (hint: fogsz találni egy jack bemenetet a VGA mellett (samsungod van?) ahova átalakitoval benyomhatod a hangot is)
vagy nem. ezesetben a szar tévét vettél. -
zs0ltee17 #50410 jólvan! köszi! most megnyugtattál! mert ez a vga jó nagy kib***ás volt! a képet átadta a hangot meg nem tudom sehova bedugni! :S több fajta hdmi kábel van? vagy jó az amit megveszek simán a media-ban pl.? az is jó a 360-hoz? -
Nekem HDMI-rol megyek hang es kep is :) -
zs0ltee17 #50408 ja és hol tudok venni aranyozott hdmi-t ami jó xbox360-hoz? de úgy nekem már ma kéne vagy holnap? tudtok mondani valami jó webshopot vagy valamit?
köszi -
zs0ltee17 #50407 sziasztok! vettem egy vga kábelt de a hangot a piros meg fehér kábelt nem tudok sehova bedugni a tv-be így nincs hangom csak képem, szóval akkor így marad az aranyozott hdmi! az már átjátsza a képet is és a hangot is egyben? köszi, zsolti -
Holnaptól minden tökéletesen fog üzemelni. Nem tudom mikor volt ilyen hosszú leállás, minimum 1 éve?:) telibe trafáltad ezt a napot:) -
rosszkor vettél gépet :D -
Bocskia. Mostmár felfogtam.
Azt hittem ez a teszt a box és router közötti kompatibilitási teszt.
Mikor leszz akkor live pontosan? Csak azért mert játékom nincs még a géphez csak demo-kra számitok :D És be vagyok sózva :D.
THX és bocsi a hülyeségemért. -
Utoljára...
LIVE leállás van, MINDENKINEK az MTU-nál áll meg.
:)
-
Mint mondottam nem jut el addig :D:D:D.
A routerem meg asus wl-500g. -
1 napos LIVE leállás van... -
Odáig el sem jut a masina hogy tesztelje a live részt mert ez az mtu valami csomag/másodperc cucc vagy mi a tököm. -
Nem. Hanem TVnetwork. Adsl3g+ -
BuktaXbox360 #50398 Ma LIVE leállás van, ezért nem tudsz csatlakozni! -
UPC neted van? -
Sziasztok.
Megvettem az xbox 360 premium 60gb verziót. Minden nagyon szép és jó. De nem birok a netre csatlakozni mert elakad a network test a MTU testnél. A routerben beállítottam az MTU-t 1394-re ahogy a box kéri de igy sem megy. Most mi van ekkor????

-
Hellosztok.Nincs meg valakinek az a kép amiben egy csaj nyalja a 360 kontrollert? Egy eredetileg psp-s képből csinálták photoshoppal.Egy gamestar.hu-s cikkben láttam egyszer. Google-al nem találtam,de hátha valaki ügyesebb. -
Érdemes megnézni hűtéssel kapcsolatban ezt az oldalt. -
Opció1: Ha backup lejátszásra alkalmassá akarod tenni, akkor azt javaslom, hogy 3 napig (cseregarancia) nézd meg egy eredetivel, hogy jól működik-e, aztán flash+hűtésmod.
Opció2: Eredetivel játszol és olcsón veszel+cserélgetsz (pl. jatekaim.hu), így tudsz majd online játszani (nem bannolnak), havi 5-8 ezerből pedig egész hónapban játszol.
Az új gépek is el tudnak romlani, de kevesebb a probléma velük állítólag. Viszont az újabb gépek egy részében már új meghajtó van és a lite-on meghajtót nem lehet flashelni. -
KOKO171 #50392 Te mit javasolsz?
Vegyek új gépet,és használjam 1 évig eredetivel?
Az új gépeknek már megfelelő a hűtésük?(napi 3-4 óra játékkal)