176877
banner
  • BuktaXbox360
    Ez a gamercard.net láma oldal, tegnap haloztam és az oldal szerint az utolsó aktívitásom:

"Last Played on 2008. március 13. 0:27:35 (Your Local Time)"
  • XuChi
    Köszönöm :D
  • DöflingR
    Lol.. egyszerre hárman n_n
  • DöflingR
    http://www.mygamercard.net/
  • Istencsászár
    http://profile.mygamercard.net/ide írod a regisztrált gamertag nevedet
  • tyrant71
    http://profile.mygamercard.net/xxxx
    xxxx helyére irod a gamertag-ed
  • Alwares
    Most sehol mert épp nincs live...
  • XuChi
    Az Xbox Live Gamertag-em hol tudom megtekinteni az interneten???
  • avengir
    igen
  • Minstrel
    nekem megy a live, nektek nem?

a boxból ugye a két stereo rca-n jön ki a hang, piros meg fehér, ha ezekhez kis barkácsolással barkácsolok egy adaptert ami átalakítja őket fejhallgató kimenetre akkor meg tudja szólaltatni a fejhallgatót? jön ki itt elég erős jel? mert ugye normál esetben erősítőbe kell csatlakoztatni.
    ilyen adapterre gondolok: kép
  • DöflingR
    Télleg nagyon szörnyű..
  • trogerzsiger
    ez szörnyű :D
  • Ragnar360
    Ja birom, sok noobie, külföldi fórumokon is nyitja a új topicot mert nem megy neki a Live :)

Hova halad a világ ? :D broáf :)
  • trogerzsiger
    Elküldték üzenetben :D
  • tojas1
    Ok.

Köszönöm szépen.
  • DanielT
    24 órás karbantartás. Élő ember nincs a földön akinek megy.
  • tojas1
    Sziasztok!!

Működik a LIVE??
    Mert nekem nem akar kapcsolódni.
    Az asztali gépen van net.

Az Xbox-nál lefutattam a test connection és az MTU-nál azt írja failed.
    Mi lehet a gond.
    Tegnap még működött.

köszi
  • trogerzsiger
    de lehet, de nem szabad, és nem ajánlott mert lecsap a banhammer.
  • Petyus1994
    Ja és még egy kérdés. Flashelt boxal gondolom nem lehet neten játszani?
  • kisgabo
    arcade 44k premium 54k. csak a vinyó megéri a +10 ropit...
  • Petyus1994
    Értem .Már kinéztem egy premiumot elég jó áron szentem az lesz.Van elég merevlemeze ami nekem szentem elég.Jóba leszünk egymással XD.Amugy meg köszönöm a választ :)
  • trogerzsiger
    Úristen :D
  • avengir
    The main unit of the Xbox 360 itself has slight double concavity in matte white or black. It features a port on the top (when vertical, left side when horizontal) to which a custom-housed hard drive unit can be attached in sizes of either 20, 60 (August 2008 onward) or 120 GB.

A különbség abban merül ki, hogy az ms annak érdekébe, hogy a síkhülye userek, akik basznak rendesen tájékozódni ne keverjék össze a 60gbs seriat a régi 20gbssel, az új 60gbs csomagoknak a pro nevet adták. Az teljesen más kérdés, hogy a hazai árusok, hogy cserélik ki benne a winyokat kisebbre... *-*
  • Evogordon
    Premium és PRo egy és ugyan az.
  • byzhouse
    Nem olyan rég írták ,hogy semmi küll nincs 2 között.
  • avengir
    A premium x360akhoz 20gbs winyo jár a Pro csomaghoz jár a 60Gb winyo.
  • zola2000
    Az előbbi petyus1994nek ment...
  • zola2000
    Hát az arcade is jó, játékra, adnak hozzá 256megás memóriakártyát, amire ráfér kb 30játékmentés, újabban azokban is van hdmi kimenet, és vezetéknélküli irányító, és egy xbla gyűjtemény. A prémiumban van egy 60gigás hdd, ha demokat, és xbla cuccokat akarsz leszedni, illetve a régi xbox1es játékokhoz kell az, meg elvileg a játékok is jobban futnak vele, de arcadeon is jók. Az eliteben meg 120gigás hdd van. Ha kell neked a blu-ray lejátszás, akkor esetleg gondolkodj el egy ps3mon, ha érdekelnek az örült japániai cuccok akkor egy wiin, de a kézikonzolok sem rosszak, és bárhol, bármikor...
  • Freedy
    esetleg a tv fülhallgató kimenetére is rálehet kötni, bár előfordulhat, hogy ezeknek a kimenetknek fos a minősége.
  • EasyLife
    tudod az okosabb emberek tudják h honnan lehet olcsóbban benzint szerezni :) szal nem csak a pc/konzol világban létezik warez hanem a való világ is egy nagy warez. ha jobban megnézed a legtöbb ember aki gazdag az csal, lop, hazudik. mondhatjuk warez huszár életet él :)
    és a legtöbben nem élnének ilyen fényűző élketet ha nem tennék amit tesznek/tettek.
  • Waczkor
    Értem szal akkor a nagy novemberi update-tel fog jönni.
    Köszi a választ.
  • avengir
    Pro

Wazckor: van egy hivatalos lista, hogy mi lesz benne a novemberi dashboard updatebe.
  • Minstrel
    eddig az volt írva, hogy a 16:10 támogatás a dashboard update-ben fog jönni
  • Petyus1994
    Hello! A közeljövőben tervezem majd egy xbox 360 vásárlását és segítséget szeretnék kérni hogy melyik a legideálisabb választás az xboxok közül?értem ezalatt arcade,premium vagy elit? Mert nagyon nem értek ehez .Előre is köszönöm.
  • Waczkor
    Lesz ilyen frissítés?Hol találtál ilyen infót?
  • avengir
    Starcraft+Sims xD
  • avengir
    "When the service returns, you will not have any new features and you will not have the new Xbox experience update."

De biztos neked van igazad, hisz a haverod mondta aki hozzáértő....
  • Waczkor
    Nekem ez van meg lementve.

Katt
  • Waczkor
    Küldtem privit.
  • Evogordon
    Jaja van monitor kábelem de akkor azt mondod azzal kössem rá a tv-re és ne a box-hoz csomagolt komponens kábelt?