176877

-
Milyen hátrányokkal jár ha lebannolják az embert? -
csabika6630 #50590 Jah és ezt még pc-n tapasztaltam (hdmi és a vga bemenetnél is)
LG 37lc51 a tv-m típusa. -
csabika6630 #50589 Az én tv-m nembírja az 1280*720-as felbontást!(szétcsúszik a kép) Csak az 1360*768 asat.
Ilyen felbontást lehet hdmin használni? -
kezelni?? uj box?? -
szinek intenzitása
expanded esetén a legnagyobb a szintelitettség
állitsd izlésed szerint :) -
Ragnar360 #50586 Engem is érdekel nagyon, vedd meg és akkor jövök én is :DDD -
zs0ltee17 #50585 sziasztok! sikerült vennem egy hdmi kábelt a box-hoz! nah most beállítottam 720p-re, de még lehet valami reference level-t állítani! lehet standard, intermediate meg expanded? ez mit jelent? köszi, zsolti -
Aha. -
peter31 #50583 Ha EZT látod akkor az ban. Ha nem akkor más egyéb probléma lehet pl leakadt a routered a netről stb stb. -
peter31 #50582 Tavaly így évvégén kaptam meg a ban-t. Asszem ez nem két év. De sikerült kezelni a problémát.
-
gyanus h az olvasoval van valami... ha tudod nélkülözni a boxot és még garis, akkor küld vissza :)
ha nem garis, akkor esetleg szerezz egy másik drájvot bele, nem nagyon tudok jobbat -
Ez baromság. -
A routerem jó. Kompatibilis is vele. Akkor csak a live nem stabil. Remélem nem lessz mindig igy :D. -
Lassan 2 éve nem bannoltak senkit -.- -
Most mér a network test az xbox live résznél akad el. A gép vadonat új. Nem flash-elt, nem módositott. Nyugtassatok meg hogy nem bannolták az 1 napos gépemet. Tegnap még ment a demo letöltés. Most reggel meg mér nem megy. -
Hát ez a live még mindig baromkodik. Állandoan Disconnect. Tölötm a demo-kat és megszakad. Vagy a live szar vagy a DIR100 d-link routerem.
A mésik fura dolog, hogy a régi 360-am bekaocsoláskor automatikusan ment fel live-ra de ez a gép meg nem. Nekem kell külön rányomnom hogy connect.
-
csabika6630 #50575 Köszi! ;)
Az új dashboard mikor lesz elérhető?
Így fog kinézni mint itt?
http://my360.hu/tech/e3-2008-xbox-experience-az-uj-dashboard.php -
Lian-Li XB-01 Xbox 360 Case
-
köszi !!
ja ezt a ipconfig ot beírtam és kiadta és k...va jó minden !! :)
a box ban is megtaláltam !!nagyon sokat segítettél !!
a fiam büszke apura(rám) !!
szedjük a demókat ezerrel !!
köszönök mindent !!
megyek aludni 5 kor kelek !!
remélem holnapra ide talála postás a gta val is !!
és akkor már le se fekeszek (max el dőlök )!!
na csövi -
Boxot... Márcsak azért is mert ide írsz... :D
-
csabika6630 #50571 Nah az tök jó, ps3 és az xbox 360 közt vacilálok.
Most úgy gondolom, hogy a premium jó vétel, mert sokkal olcsóbb mint egy ps3, de a grafikai különbség is elhanyagolható a 2 konzol közt.
-
Mindegyik gépnek van ami manapság kaphatsz újan. -
csabika6630 #50569 Jah és szerintetek meddig nem lesz alapkövetelmény az elit?.Ha legy egyáltalán (mert már azt hallottam, hogy a vinyó nélküli boxokon a gta4 nagyon laggolt) -
csabika6630 #50568 Csak az Elitnek van HDMI kimenete? (nekem az nagyon fontos lenne) -
Ez csak akkor szükséges, ha közvetlenül a modemet kapcsolod össze az Xbox-szal!
Nyitsz egy parancssort és beírod:
ipconfig/all
A MAC adresst a "Fizikai cím"-nél találod (ha több van akkor értelemszerűen azt a hálózati eszközt válaszd ki amelyikel a netre kapcsolódsz).
Az Xbox-on belül a Settings fül/Network Settings/ és asszem Edit Settings, ott aztán találsz egy Advanced nevű fület és ott kell lennie. Bocs, de fizikailag most nincs elöttem a box, így pontosan nem emlékszem, de könnyű megtalálni. -
A médiamegosztás Windows Media Player 11 segítségével és a Media Center funkcíó két KÜLÖNBÖZŐ dolog! Amivel te próbálkozol ahhoz Windows Media Center program szükséges, hogy fusson a PC-den és mielőtt megkérdeznéd, NEM lehet külön letölteni, mert ez nem egy különálló program, hanem az oprendszer része. A Windows Vista Premium/Business illetve a Windows XP Media Center Edition tartalmaz ilyen funkciót.
Link1
A WMP11-es médiamegosztáshoz csak WMP11 program szükséges illetve egy crosslink kábel vagy az Xbox360 Wireless Adapter. Ha sikerül a kapcsolatot létrehozni (bővebben itt) akkor a Media fül alatt tudod megtalálni a médiáidat, a célforrást azaz a PC-det pedig a X gombbal tudod kiválasztani. -
köszi a segítséget !!
és ezt a mac címet hol találom ??
mind a pc -n mind a box on !! pls.. -
Ajánlom figyelmedbe:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50139]#50139[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50150]#50150[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50193]#50193[/URL] -
:( -
Display #50562 m1 a live -
Valaki ! pls
Upc netem van ,de sehogy nem akar összejönni a net kapcsolat !
megy már az xbox live egyáltalán ?? olvastam valami karbantartásrol ?? -
Omg ha megosztod akkor még nem tudod használni a Media Centert. Legyen már eszed. Külön kell kikeresni a számokat, filmeket, stb... Ott van minden. -
hát, ha netről akarsz letölteni akkor valszeg nem nagyon akarsz live ra reggelni. Csak következtettem. De ha nem warezolsz, akkor sem tudom :D Sry. -
hentesferi #50558 de jó lenne , ha tudnék szerkeszteni ... :) Nem 6 jegyűt számkódot , hanem 8-at :) -
hentesferi #50557 Hi all
Én a gépemmel , szeretném csatlakoztatni a boxom , letöltöttem a media player 11-t , összekötöttem a gépet , meg a boxot , engedélyeztem a boxot, a megosztásnál , és mégse akarja érzékelni a boxom , a zenéket stb :S Adott a csatlakoztatás előtt a box , egy 6 jegyű szám kódot , de nem kellett használnom sehol se , lehet az a baj ? Előre is köszönöm a segítséget. -
tom235 #50556 ok, de mi köze ehhez a kérdésemnek? demókat kérdeztem, nem full játékokat. -
ÉS szerinted az az olvasó hiábaja lehet, ha néha(5 percenként, vagy amikor robbanás történik)megáll fél msp-re?Tehát nem zavaró,de mintha bekattanna a kép 1 pillanatra. Bár ennél a lemeznél vettem csak észre, hogy nem pörög fel teljesen. VAgyis egy ideig igen, de aztán midnig annál a "hangmagasságnál" vissza is esik. -
Boxon pályaszerkesztés? mikor jön? -
nah, akkor az korrekt! -
Map szerkesztő (ez lesz a legjobb a multiban :D), über realisztika (minden téren)
legalább te vedd meg :)
összeszedek még pár embert és jólesz
Ragnar, neked bejön a stuff?