176877
banner
  • Cápafogxy
    Milyen hátrányokkal jár ha lebannolják az embert?
  • csabika6630
    Jah és ezt még pc-n tapasztaltam (hdmi és a vga bemenetnél is)
    LG 37lc51 a tv-m típusa.
  • csabika6630
    Az én tv-m nembírja az 1280*720-as felbontást!(szétcsúszik a kép) Csak az 1360*768 asat.
    Ilyen felbontást lehet hdmin használni?
  • arty
    kezelni?? uj box??
  • arty
    szinek intenzitása

expanded esetén a legnagyobb a szintelitettség

állitsd izlésed szerint :)
  • Ragnar360
    Engem is érdekel nagyon, vedd meg és akkor jövök én is :DDD
  • zs0ltee17
    sziasztok! sikerült vennem egy hdmi kábelt a box-hoz! nah most beállítottam 720p-re, de még lehet valami reference level-t állítani! lehet standard, intermediate meg expanded? ez mit jelent? köszi, zsolti
  • Sephi
    Aha.
  • peter31
    Ha EZT látod akkor az ban. Ha nem akkor más egyéb probléma lehet pl leakadt a routered a netről stb stb.
  • peter31
    Tavaly így évvégén kaptam meg a ban-t. Asszem ez nem két év. De sikerült kezelni a problémát.
  • arty
    gyanus h az olvasoval van valami... ha tudod nélkülözni a boxot és még garis, akkor küld vissza :)

ha nem garis, akkor esetleg szerezz egy másik drájvot bele, nem nagyon tudok jobbat
  • arty
    Ez baromság.
  • XuChi
    A routerem jó. Kompatibilis is vele. Akkor csak a live nem stabil. Remélem nem lessz mindig igy :D.
  • avengir
    Lassan 2 éve nem bannoltak senkit -.-
  • XuChi
    Most mér a network test az xbox live résznél akad el. A gép vadonat új. Nem flash-elt, nem módositott. Nyugtassatok meg hogy nem bannolták az 1 napos gépemet. Tegnap még ment a demo letöltés. Most reggel meg mér nem megy.
  • XuChi
    Hát ez a live még mindig baromkodik. Állandoan Disconnect. Tölötm a demo-kat és megszakad. Vagy a live szar vagy a DIR100 d-link routerem.

A mésik fura dolog, hogy a régi 360-am bekaocsoláskor automatikusan ment fel live-ra de ez a gép meg nem. Nekem kell külön rányomnom hogy connect.

• csabika6630
    Köszi! ;)
    Az új dashboard mikor lesz elérhető?

Így fog kinézni mint itt?
    http://my360.hu/tech/e3-2008-xbox-experience-az-uj-dashboard.php
  • MaSzKa
    Lian-Li XB-01 Xbox 360 Case
  • Sinyo70
    köszi !!
    ja ezt a ipconfig ot beírtam és kiadta és k...va jó minden !! :)
    a box ban is megtaláltam !!nagyon sokat segítettél !!
    a fiam büszke apura(rám) !!
    szedjük a demókat ezerrel !!
    köszönök mindent !!
    megyek aludni 5 kor kelek !!
    remélem holnapra ide talála postás a gta val is !!
    és akkor már le se fekeszek (max el dőlök )!!
    na csövi
  • theone91
    Boxot... Márcsak azért is mert ide írsz... :D
  • csabika6630
    Nah az tök jó, ps3 és az xbox 360 közt vacilálok.
    Most úgy gondolom, hogy a premium jó vétel, mert sokkal olcsóbb mint egy ps3, de a grafikai különbség is elhanyagolható a 2 konzol közt.
  • DanielT
    Mindegyik gépnek van ami manapság kaphatsz újan.
  • csabika6630
    Jah és szerintetek meddig nem lesz alapkövetelmény az elit?.Ha legy egyáltalán (mert már azt hallottam, hogy a vinyó nélküli boxokon a gta4 nagyon laggolt)
  • csabika6630
    Csak az Elitnek van HDMI kimenete? (nekem az nagyon fontos lenne)
  • PoisonChihuahua
    Ez csak akkor szükséges, ha közvetlenül a modemet kapcsolod össze az Xbox-szal!

Nyitsz egy parancssort és beírod:
    ipconfig/all
    A MAC adresst a "Fizikai cím"-nél találod (ha több van akkor értelemszerűen azt a hálózati eszközt válaszd ki amelyikel a netre kapcsolódsz).

Az Xbox-on belül a Settings fül/Network Settings/ és asszem Edit Settings, ott aztán találsz egy Advanced nevű fület és ott kell lennie. Bocs, de fizikailag most nincs elöttem a box, így pontosan nem emlékszem, de könnyű megtalálni.
  • PoisonChihuahua
    A médiamegosztás Windows Media Player 11 segítségével és a Media Center funkcíó két KÜLÖNBÖZŐ dolog! Amivel te próbálkozol ahhoz Windows Media Center program szükséges, hogy fusson a PC-den és mielőtt megkérdeznéd, NEM lehet külön letölteni, mert ez nem egy különálló program, hanem az oprendszer része. A Windows Vista Premium/Business illetve a Windows XP Media Center Edition tartalmaz ilyen funkciót.
    Link1

A WMP11-es médiamegosztáshoz csak WMP11 program szükséges illetve egy crosslink kábel vagy az Xbox360 Wireless Adapter. Ha sikerül a kapcsolatot létrehozni (bővebben itt) akkor a Media fül alatt tudod megtalálni a médiáidat, a célforrást azaz a PC-det pedig a X gombbal tudod kiválasztani.
  • Sinyo70
    köszi a segítséget !!
    és ezt a mac címet hol találom ??
    mind a pc -n mind a box on !! pls..
  • PoisonChihuahua
    Ajánlom figyelmedbe:

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50139]#50139[/URL]

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50150]#50150[/URL]

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50193]#50193[/URL]
  • Sinyo70
    :(
  • Display
    m1 a live
  • Sinyo70
    Valaki ! pls
    Upc netem van ,de sehogy nem akar összejönni a net kapcsolat !
    megy már az xbox live egyáltalán ?? olvastam valami karbantartásrol ??
  • Alwares
    Omg ha megosztod akkor még nem tudod használni a Media Centert. Legyen már eszed. Külön kell kikeresni a számokat, filmeket, stb... Ott van minden.
  • Pacal17
    hát, ha netről akarsz letölteni akkor valszeg nem nagyon akarsz live ra reggelni. Csak következtettem. De ha nem warezolsz, akkor sem tudom :D Sry.
  • hentesferi
    de jó lenne , ha tudnék szerkeszteni ... :) Nem 6 jegyűt számkódot , hanem 8-at :)
  • hentesferi
    Hi all

Én a gépemmel , szeretném csatlakoztatni a boxom , letöltöttem a media player 11-t , összekötöttem a gépet , meg a boxot , engedélyeztem a boxot, a megosztásnál , és mégse akarja érzékelni a boxom , a zenéket stb :S Adott a csatlakoztatás előtt a box , egy 6 jegyű szám kódot , de nem kellett használnom sehol se , lehet az a baj ? Előre is köszönöm a segítséget.
  • tom235
    ok, de mi köze ehhez a kérdésemnek? demókat kérdeztem, nem full játékokat.
  • bexinho
    ÉS szerinted az az olvasó hiábaja lehet, ha néha(5 percenként, vagy amikor robbanás történik)megáll fél msp-re?Tehát nem zavaró,de mintha bekattanna a kép 1 pillanatra. Bár ennél a lemeznél vettem csak észre, hogy nem pörög fel teljesen. VAgyis egy ideig igen, de aztán midnig annál a "hangmagasságnál" vissza is esik.
  • trogerzsiger
    Boxon pályaszerkesztés? mikor jön?
  • bexinho
    nah, akkor az korrekt!
  • Pacal17
    Map szerkesztő (ez lesz a legjobb a multiban :D), über realisztika (minden téren)

legalább te vedd meg :)

összeszedek még pár embert és jólesz

Ragnar, neked bejön a stuff?