176877

-
Örm: van demo a lájvon (és torrenten is)
bexinho: megbeszélt időben(időszakban) jönnek ugyemlékszem, nejelentés után pár nappal. lehet h a tiédért már csak jövőhéten... 1-3 hét a javitási idő. winyot nem kell odaadnod a géppel. de ezeket ugyis majd elmondja egy nálam joval kedvesebb callcenteres leűnyzó :)) -
Köszi a gyors választ, holnap úgyérzem, fel fogom őket hívni. Körülbelül mikor jönnek ki? A héten kijönnek még? S körülbelül mennyi időre viszik el? 2-3 hét? Gondolom a vinyót le kell szedni róla, h azt ne vigyék el. Nem? -
Hello!
A Fracture című játékról tudnátok adni nekem egy kis infót? -
nem hiszek semmit :)
ha bennevagy az 1 évben, a DVD drive garis, cseréltesd! 06 80 018590 / szériaszám kelleni fog, 8-16h él a szám. futár esetleg kérheti a vásárlást igazoló papirt, mivel közel vagy az 1 évhez (széria alapján tudják a gyártás idejét, igy ha távol vagy az 1 évtől ki tudják számolni h tutira nincs 1 éve a birtokodban, de ez most ugye nehéz, mert állhatott 2 honapot a raktárban és akkor széria alapján nem garis, de mivel igazábol a vásárlás időpontja a döntő igy mégis az)
1 éven tul csak a 3LED problémáját javitja az MS -
Nekem tökéletesen megy a LIVE és tegnap délután is jó volt, semmilyen hibát nem tapasztaltam. UPC net. -
Most nemtudom h mit hiszel, de nincs flashelve. Csak eredeti játékaim vannak. A garanciát azért kérdeztem, mert a mostani tudásom szerint úgy gondolom, h az 1 év garancia bármire vonatkozik ami az x-hez tartozik, viszont a +2év az csak is RRoD funkcióra van kiépítve. Viszont elhatároztam, hogy holnap felhívnám őket, mert nem szeretném h vmelyik DVD-m megszkreccselje. Picit drága mulatság lenne...
Megtudnád adni azt a számot, amin elérhetem őket ilyen esetben?
És lesz vmi teendőm (pl a vásárláskor kapott papírról mondani neki teloba vmit, esetleg kérdezi-e a box termékszámát)? -
Más fórumon olvastam hogy többeknek baromkodik a live. Stal nem nálam a baj. :D
Elvileg még mindig karbantartják a rendszert. -
teljesen normális mindkét IP cim. egészen pontosan melyik teszt lesz failed a boxon? -
garis a boxod -> küldd vissza drivehibával
nem garis -> használod igy vagy veszel bele másik drájvot. ezesetben persze a 3 éves 3LED gari sem lesz érvényes, hiszen megbontod a gépet
(matricázos trükközős baromsággal senki ne jöjjön plz...) -
Hát nem tom de másnak is kéne jeleznie a live tapasztalatokat.
Tegnap is szarakodott. Ma is szaraxik. Remélem ezt hamar megoldják már. -
Fifa demo van fent :D amugy tegnap óta boltokba a fifa 09 hu -
PES2009 demo fennvan liveon? PC-re kinn van. -
akkor lehet h nem nálam van a hiba hanem náluk ? és majd mondjuk holnap menni fog ? -
Nekem is baromkodik a live. Hol megy órákig rendesen most meg 2x is meg-meg szakadt. Anno is 3 gépem ment a routere-en és nem volt gond. Most is 3 megy és mindet kikapcsolom és akkor is ez töréténik.
Bár lehet a gigabit-es swich zavarja meg a dolgot??
Tehát Tvnetwork adsl3g --> dlink adsl modem --> D-link dir 100 router --> alied telesieg Gigabit swich --> xbox 360 és a gépek. -
viszont azt nem értem h a számítógép IP címe 192.168.1.3 míg a boxba ugyanezzel a kábellel 1.2 a vége..az normmális? -
routert ujraindítottam nem oldotta meg -
routerem van
eddig tökéletesen müködött mindig csak átdugtam a gépbe menő ethernet kábelt a boxba és hiba nélkül ment //bár csak néha használtam demóknál...aztán most szereltek valamit az előtt 2 hete használtam utoljára-szal jött upc bekötöttek egy új többcsatornás bizbaszt meg tekerem ide oda az adást aztán most nem megy...
-
nekem a felső bekezdés nincs csak ami alatta van végig :D Jajh de jó
Viszont mindenre amit ír azt írja hogy Confirmed csak az xbox live failed meg a networl adapter de nem ír bannoltnak.Tud valaki valamit segíteni ? -
Tavaly október végén vettem. Akkor jár le gondolom az 1 év teljes körű gari. Ha azután teljesen elromlik, akkor utána már nem cserélik? VAgy esetleg ha felhívom akkor őket, pénzért kicserélik? Ha házilag szereltetek bele drive-ot, akkor a gari ugrik, nem? Mert van vmi garancia matrica, ami elszakad ha megbontom a boxot. Nem tudom biztosan, lehet hülyeség. Vagy hogy van ez? -
Na ezt a képernyőt még sehol nem láttam, csak a hibakódosat. -
restartold a modemet, és ha van rá kötve gép azt kapcsold ki meg ilyenek, csak a box legyen rajta stb... -
nekem nem ezt írja :D
jajh de jó :D
-
-
bannolást gondolom bazi nagy betükkel irnák ki -
network adapter az első ás ahhoz van wired írva... -
Sziasztok!
Egyáltalán nem tudok felmenni LIVE-ra :(
Folyton azt írja hogy a gépem nem tud csatlakozni a Live-hoz és hogy test connection.Ha arra rámegyek akkor meg a network valaminél //legelső wired-et ír a többinél confirmed- és az XBOX LIVE-nál failed vagy valami hasonló... ///és ha több infót kérek elküld a supporthoz///
Ez azt jelenti hogy bannoltak ? vagy nálam van a hiba ? vagy ilyenkor mi van ? :D ///most szereltek nálunk uj UPC packot...de a netnek nem kavart elképzelhető a boxnak nem tetszik ? -
Tavaly ilyen tájban azért volt banzáj rendesen... Persze sokan megúszták
-
Xbox gombot megnyomod a kontrolleren, majd az oldalt felbukkanó menüben válaszd a Personal Settings menüpontot. Ott lehet külön állítani a LIVE illetve a Messenger automatikus bejelentkezését. -
peter31 #50603 sima kábel semmi varia -
peter31 #50602 igen -
peter31 #50601 Nem új a régi természetesen. -
Tegnap reggel rendeltem meg az xbox-omat, erre ma még nem hozza ki a futár hallatlan. -
Igen. -
Tujm #50598 téged bannoltak live!ról és valahogy megoldottad hogy ne legyél bannolva? privibe beszélgethetnénk egy kicsit ;) -
Nem történt meg, csak előre gondolkodom. :) -
ált. igen, de erre ügyfélszolgon rá tudsz kérdezni ha megtörtént a baj :) -
És gondolom a gari is ugrik. -
egyenes
ban = nem tudsz lájvozni (demok, netes játék) -
ha pécén ment és nativ volt, akkor boxon is megy és ott is nativ lesz :)
(és ez jo!!! + ha felmerülne a nativ volt e vagy sem kérdésre: kijelzőfaq bannerban) -
Sorry hogy megint én de a boxot meg routert egyenes vagy fordított kábellel kell összekötni?