176877
banner
  • arty
    Örm: van demo a lájvon (és torrenten is)

bexinho: megbeszélt időben(időszakban) jönnek ugyemlékszem, nejelentés után pár nappal. lehet h a tiédért már csak jövőhéten... 1-3 hét a javitási idő. winyot nem kell odaadnod a géppel. de ezeket ugyis majd elmondja egy nálam joval kedvesebb callcenteres leűnyzó :))
  • bexinho
    Köszi a gyors választ, holnap úgyérzem, fel fogom őket hívni. Körülbelül mikor jönnek ki? A héten kijönnek még? S körülbelül mennyi időre viszik el? 2-3 hét? Gondolom a vinyót le kell szedni róla, h azt ne vigyék el. Nem?
  • Örm
    Hello!
    A Fracture című játékról tudnátok adni nekem egy kis infót?
  • arty
    nem hiszek semmit :)

ha bennevagy az 1 évben, a DVD drive garis, cseréltesd! 06 80 018590 / szériaszám kelleni fog, 8-16h él a szám. futár esetleg kérheti a vásárlást igazoló papirt, mivel közel vagy az 1 évhez (széria alapján tudják a gyártás idejét, igy ha távol vagy az 1 évtől ki tudják számolni h tutira nincs 1 éve a birtokodban, de ez most ugye nehéz, mert állhatott 2 honapot a raktárban és akkor széria alapján nem garis, de mivel igazábol a vásárlás időpontja a döntő igy mégis az)

1 éven tul csak a 3LED problémáját javitja az MS
  • PoisonChihuahua
    Nekem tökéletesen megy a LIVE és tegnap délután is jó volt, semmilyen hibát nem tapasztaltam. UPC net.
  • bexinho
    Most nemtudom h mit hiszel, de nincs flashelve. Csak eredeti játékaim vannak. A garanciát azért kérdeztem, mert a mostani tudásom szerint úgy gondolom, h az 1 év garancia bármire vonatkozik ami az x-hez tartozik, viszont a +2év az csak is RRoD funkcióra van kiépítve. Viszont elhatároztam, hogy holnap felhívnám őket, mert nem szeretném h vmelyik DVD-m megszkreccselje. Picit drága mulatság lenne...
    Megtudnád adni azt a számot, amin elérhetem őket ilyen esetben?
    És lesz vmi teendőm (pl a vásárláskor kapott papírról mondani neki teloba vmit, esetleg kérdezi-e a box termékszámát)?
  • XuChi
    Más fórumon olvastam hogy többeknek baromkodik a live. Stal nem nálam a baj. :D

Elvileg még mindig karbantartják a rendszert.
  • arty
    teljesen normális mindkét IP cim. egészen pontosan melyik teszt lesz failed a boxon?
  • arty
    garis a boxod -> küldd vissza drivehibával
    nem garis -> használod igy vagy veszel bele másik drájvot. ezesetben persze a 3 éves 3LED gari sem lesz érvényes, hiszen megbontod a gépet

(matricázos trükközős baromsággal senki ne jöjjön plz...)
  • XuChi
    Hát nem tom de másnak is kéne jeleznie a live tapasztalatokat.

Tegnap is szarakodott. Ma is szaraxik. Remélem ezt hamar megoldják már.
  • avengir
    Fifa demo van fent :D amugy tegnap óta boltokba a fifa 09 hu
  • Pacal17
    PES2009 demo fennvan liveon? PC-re kinn van.
  • Gideon Wieth
    akkor lehet h nem nálam van a hiba hanem náluk ? és majd mondjuk holnap menni fog ?
  • XuChi
    Nekem is baromkodik a live. Hol megy órákig rendesen most meg 2x is meg-meg szakadt. Anno is 3 gépem ment a routere-en és nem volt gond. Most is 3 megy és mindet kikapcsolom és akkor is ez töréténik.

Bár lehet a gigabit-es swich zavarja meg a dolgot??

Tehát Tvnetwork adsl3g --> dlink adsl modem --> D-link dir 100 router --> alied telesieg Gigabit swich --> xbox 360 és a gépek.
  • Gideon Wieth
    viszont azt nem értem h a számítógép IP címe 192.168.1.3 míg a boxba ugyanezzel a kábellel 1.2 a vége..az normmális?
  • Gideon Wieth
    routert ujraindítottam nem oldotta meg
  • Gideon Wieth
    routerem van
    eddig tökéletesen müködött mindig csak átdugtam a gépbe menő ethernet kábelt a boxba és hiba nélkül ment //bár csak néha használtam demóknál...aztán most szereltek valamit az előtt 2 hete használtam utoljára-szal jött upc bekötöttek egy új többcsatornás bizbaszt meg tekerem ide oda az adást aztán most nem megy...
  • Gideon Wieth
    nekem a felső bekezdés nincs csak ami alatta van végig :D Jajh de jó

Viszont mindenre amit ír azt írja hogy Confirmed csak az xbox live failed meg a networl adapter de nem ír bannoltnak.Tud valaki valamit segíteni ?
  • bexinho
    Tavaly október végén vettem. Akkor jár le gondolom az 1 év teljes körű gari. Ha azután teljesen elromlik, akkor utána már nem cserélik? VAgy esetleg ha felhívom akkor őket, pénzért kicserélik? Ha házilag szereltetek bele drive-ot, akkor a gari ugrik, nem? Mert van vmi garancia matrica, ami elszakad ha megbontom a boxot. Nem tudom biztosan, lehet hülyeség. Vagy hogy van ez?
  • DanielT
    Na ezt a képernyőt még sehol nem láttam, csak a hibakódosat.
  • Istencsászár
    restartold a modemet, és ha van rá kötve gép azt kapcsold ki meg ilyenek, csak a box legyen rajta stb...
  • Gideon Wieth
    nekem nem ezt írja :D
    jajh de jó :D
  • Istencsászár
  • Gideon Wieth
    bannolást gondolom bazi nagy betükkel irnák ki
  • Gideon Wieth
    network adapter az első ás ahhoz van wired írva...
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Egyáltalán nem tudok felmenni LIVE-ra :(
    Folyton azt írja hogy a gépem nem tud csatlakozni a Live-hoz és hogy test connection.Ha arra rámegyek akkor meg a network valaminél //legelső wired-et ír a többinél confirmed- és az XBOX LIVE-nál failed vagy valami hasonló... ///és ha több infót kérek elküld a supporthoz///
    Ez azt jelenti hogy bannoltak ? vagy nálam van a hiba ? vagy ilyenkor mi van ? :D ///most szereltek nálunk uj UPC packot...de a netnek nem kavart elképzelhető a boxnak nem tetszik ?
  • Alwares
    Tavaly ilyen tájban azért volt banzáj rendesen... Persze sokan megúszták
  • PoisonChihuahua
    Xbox gombot megnyomod a kontrolleren, majd az oldalt felbukkanó menüben válaszd a Personal Settings menüpontot. Ott lehet külön állítani a LIVE illetve a Messenger automatikus bejelentkezését.
  • peter31
    sima kábel semmi varia
  • peter31
    igen
  • peter31
    Nem új a régi természetesen.
  • Cápafogxy
    Tegnap reggel rendeltem meg az xbox-omat, erre ma még nem hozza ki a futár hallatlan.
  • theone91
    Igen.
  • Tujm
    téged bannoltak live!ról és valahogy megoldottad hogy ne legyél bannolva? privibe beszélgethetnénk egy kicsit ;)
  • Cápafogxy
    Nem történt meg, csak előre gondolkodom. :)
  • arty
    ált. igen, de erre ügyfélszolgon rá tudsz kérdezni ha megtörtént a baj :)
  • Cápafogxy
    És gondolom a gari is ugrik.
  • arty
    egyenes

ban = nem tudsz lájvozni (demok, netes játék)
  • arty
    ha pécén ment és nativ volt, akkor boxon is megy és ott is nativ lesz :)
    (és ez jo!!! + ha felmerülne a nativ volt e vagy sem kérdésre: kijelzőfaq bannerban)
  • Cápafogxy
    Sorry hogy megint én de a boxot meg routert egyenes vagy fordított kábellel kell összekötni?