176877

-
ebayről 17 ezerért kapod a 120 gigást... még kérdés? :D
sinyo70: egy bizonyos logitech és az MS kormánya megy csak xbox-al
petyus: no warez -
Ja ok... lökést nem lehet irányítani, nyomni kell az A-t akkor csinálja.
Fifa 09 Standard Skills Tutorial
Fifa 09 Juggling Skills Tutorial
Fifa 09 Combo Skills Tutorial
Fifa 09 Advanced Skills Tutorial -
Töltőképernyő?
[nemtudjanemjátszottvele] -
Petyus1994 #50712 Helló.Azt szeretném kérdezni hogy melyek azok az xbox kiszerelések amiket lehet Flasshelni? -
demo van meg csak :(hó végére lesz -
Azzem a Locsitekknek van egy kormánya ami multiplatformos. De javítsatok ki ha nem. :D -
xbox360 HDD-nek milyen csatlakozója van? -
Én ugy tom pc kormány nem megy a box-al. De javítsatok ki ha igen. -
Logitech Wingman FFB (piros)sima usb kormim van.
mely autósjáték támogatja ,pl forza2, grid , dirt?? mert demóban ráse b....k !!
a teljes játékok hogy állnak hozzá ??
-
Lesz-e valamikor önállóan kapható 60 GB-os HDD? -
Freedy #50705 Haamrosan megint kinnt lesz a FAQ. Azért tűnt el, mert megújult az oldal.
OFF: Tesztelők/hírezők jelentkezését várjuk:D -
Kézikönyv? -
ja ez csak kompozit... na ma is tanultam valami újat
-
olvasd figyelmesebben azt a faq-t, ps1-en nem volt komponens -
ok most olvasom a faqot, akko tudom má mi a komponens, a PS1-em azzal van rákötve a tv-re
bár nagyon mással nem is tudom
-
mijaza komponens?
és ha nem hdmi-s akko mivel tudom összekötni? 
nincs hd ready tv-m egyelőre, viszont idővel vennék. Akkor olyat nézzek ami hajtható natívan? vagymi
-
a kijelző faq megy ;)
hdready tv esetén:
- ha a vga bemeneten hajtható a tv nativan a hdmi-n pedig nem, akkor a vga bemeneten jobb képet kapsz (dashboard 1360x768-ban!)
- ha a vga bemeneten is és a hdmi bemeneten is hajthato nativan a tv, akkor minimálisan gyengébb képet kapsz a vga-n (dashboard 1360x768-ban!)
- komponens összeköttetést nem javaslom, szót se róla
fullhd tv esetén:
- a nagy felbontásól adodo sávszéligény miatt analog összeköttetés (vga/komponens) nem javasolt, tehát célszerű hdmi-t használni. azt viszont ki kell tapasztalni, h a dashboardot 720p vagy 1080p-ben használva jobb a kép (ha a tévé hajthato nativan, akkor 1080p-t kell használni) -
Hogyan lehet fifában lökni cselezni stb..Nincs valami leírás ? -
Nekem tetszik a Brothers In Arms grafikája. Tényleg nem nagy szám de szerintem nagyon pofás :) -
ellóóóóó :D
felteszek egy kérdést, nem olvasom a FAQ-t me 404-es :P
szóóval ha nem hdmi-s boxot használok, monnyuk hd ready tv-n, akko sokkal randább mint a hdmi-s változat?vagy nem jelentős a különbség? vagy igen? :D és fullhd-n? -
ezt miért nem az ügyfélszolgálattal beszélted le? ;-) -
Értem miről beszélsz és egyet is értünk, csak azt nem értem hogy jön ide a BIA. Egy szóval sem említettem, CoD4-et és a Bad Company-t hasonlítottam össze.
-
Igen, én is attól tartok h 11 körül jönnek, én pedig már 10kor megyek el itthonról. Hát ha akkor jönnek, remélem hagynak cetlit h még ma visszajönnek, mert hamar túlakarok lenni a drive cserén. -
True. -
Grizzly4x4 #50691 Barátom kis tévedésben vagy a BIa-val kapcsolatban ugyanis a felirat bekapcsolható a menüben ezenkívül érdemes magasabb nehézségen nyomni és akkor a csapattársak is elég szépen hullanak benne. A COD4hez képest tényleg el van maradva de mondjuk én meg abból a fedezékes rendszert hiányoltam mert nekem az pl nagyon bejön. A graf helyenként nagyon szép helyenként meg épphogy csak átlagos a COd ezt tudta már egy évvel ezelőtt is de lehet hogy már kezdik elérni a grafikai határt a konzolokon és ezért van, mindenesetre nekem jobban tetszett a Cod de azért a BIA-t is érdemes végigjátszani.
Egyébként a COD4nek ott még nincs vége,ha bemész a jelenetválasztáshoz a menüben akkor még egy pályát végig tudsz nyomni, ez egyfajta bónusz bár elég rövid. Ja és nekem már kicsit kezd unalamas lenni a 2. világháború még akkor is ha a Bia most éppen más hadszintért dolgoz fel
bexinho: Én még szerencsére nem küldtem vissza a boxomat de általában a futárszolgálatosok a legtöbb legalábbis hiv telefonon, ha nem vagy otthon vagy hagy egy cetlit hogy mikor jön vissza. Amikor én vártam tavaly ilyenkor hogy megjöjjön a box pedig direkt délutánra kértem mert 1-ig dolgozom már 11-kor ott voltak de szerencsémre visszajöttek 3 felé és sikerült még aznap készhez kapnom! -
Fú nem tudjátok h ha aztmondta a szervizes nő, h pénteken vagy hétfőn jönnek, akkor körülbelül Délelőtt vagy Délután érnek ide? MErt az az igazság pénteken délelőtt nem vagyok itthon, így nem tudom átadni nekik az x-et. Gondolom felhívnak, és ilyen esetben kérdetem őket h jöjjenek vissza Du?
Vélemény? -
én pc-n nevelkedtem, volt időm megszokni :) -
azt lehet az enyém se :D
halo meg nem izgat :$ -
Nemtom, nekem bejön a kontroller. 
Én billel meg egérrel nem tudok játszani, mindig mellényomok, meg hát az egér sem az igazi. -
Én is igy döntenék de a gx600px notim a far cry 2-t pl nem fogja vinni.
Halo3 meg nincs pc-re :D -
én nem tudom milyenek a szögek, de kurvára nem tudom irányítani boxon egyik fps-t sem. nem is nagyon akarom megszokni, azokat inkább jáccom pc-n, billel meg egérrel... -
Jaja.
Pc-n mintha széltébe nagyobb képtér lenne. Tehát pc-n szélesebb a belátható szög.
Pl: xbox 90fok pc 120fok.
Most lehet oltári nagy ökörség a két számérték, csak értsd hogy miről hablatyolok :D. Tehát a kettő között egy belátási szög külömbség van. -
Szög? Inkább, hogy nem foroghatsz össze-vissza. Na az nekem néha az ilyen UT-knál hiányzik. Nem tudok rángatódzni... :D -
Freedy #50682 SZerintem igen! Grafika nem nagy szám(nekem határozottan nem tetszik) de a játékmenet, a célzás, és, hogy van csapatod, néha több is, akiket irányíthatsz és még sorolhatnám a dolgokat, az nagyon jó. -
Énis pcről tértem ét de nekem nem tünt fel :D -
Th0m #50680 hell's highwayról mi a vélemény? megéri rá beruházni? thx a kommokat:) -
Nekem az az 1 furcsa csak a konzolos fps-ekben hogy a belátható szög kicsi.
Pc-ről jöttem át konzolra és ez nagynn feltünik nekem az elje óta.
Még zavar de lehet megszokom.
Erről kinek mi a véleménye? -
Az lényegtelen, minőségben a Spanyol a legjobb, igaz a magyar verzióba csak Magyar van, amikor erre rájöttem majdnem tökönszurtam magam... gagyi magyar Hajduval akik ugyan olyan nyomin mondják mint egy éve... de még csak angol sincs. -
arról nem tudok véleményt adni mivel nem tudok spanyolul. Csak Angol Német Magyar Francia Olasz :) ebből a francia olaszt 2 éve tanulom másik kettő 5 illetve 12 -
Spanyol a legjobb.