176877
banner
  • Gideon Wieth
    igen.Ez így van.De nekem a fifához nincs. Mivel nem mondommeghonnanvan verzió.

Na szóval hogy lehet csapatot csinálni?
  • Istencsászár
    Miért nincs? minden játékhoz adnak.
  • Gideon Wieth
    nincs kézikönyvem..
  • Leky
    Erre az oldalra be tudtam jelentkezni. Akkor a boxon letörlőm a profilt és választom a recover gamertag-et. Egyébként hol lehet letörölni a System fülön?
  • Cápafogxy
    Hogy lehet képet esetleg videót lementeni játékból? ha lehet?
  • detoxic
    Vki tud segíteni?Köszi.
  • theone91
    3 USB van rajta és ha rákötsz adathordozót, akkor az azon lévő támogatott médiafájlokat lejátszhatod.
  • csabika6630
    Hú most lehet nagy hülyeséget kérdezek, de van usb a boxon?
    És, ha van akkor lehet rá hordozható vinyót kötni => onnan indítani zenét filmet stb?

A gyári vinyójára zenét lehet felrakni?
  • theone91
    Kézikönyv?
  • Gideon Wieth
    erre valaki help :) fontos lenne :-)
  • DanielT
    Ilyet még nem hallottam. Próbálj meg bejelentkezni Itt az accountoddal, ha megy, akkor töröld le ami a gépen van, és recover gamertaggel szedesd le a géppel újra. Semmid nem fog elveszni, mert a profilodat a neten tárolja. Természetesen amikor törlöd akkor a mentéseket ne engedd neki leszedni, csak a profilt.
  • Leky
    Van egy olyan gondom, hogy amikor a Xbox feljelentkezik a Live-ra akkor lefagy a konzol és csak a kikapcsolás segít, ha kihúzom a netet és úgy kapcsolom be a boxot akkor nem fagy le. Ezt a jelenséget egy angol profillal csinálja amit amúgy is használok. Viszont van egy amerikai profilom amivel a live is tökéletesen működik ott semmi lefagyás nincs. Mi lehet a gond? Ez a hiba már fent áll egy-két napja.
  • detoxic
    A tv-re mivel és hová érdemesebb rákötni a box-ot?
    Nem HDMI-s....
    Jelenleg a zöld-kék-pirossal van rákötve(bocs,nem tudom mi a neve),mert ahová a pc-t lehet kötni,ott valamiért nem engedi a teljes képernyőt(akárhogy állítom a felbontást levág a két széléböl....),pedig mintha úgy szebb lenne a kép....
  • Gideon Wieth
    nem nagyon tudok angolul... ezért kérdeztem hogy jó-e :)
  • theone91
    IGN? GameSpot? Hmm?
  • Gideon Wieth
    tud valaki valamit amúgy erről az új sillent hillről ? milyen a játék ? Mennyire lehet benne haladni ? Úgy értem nem az a régi minden pixel pontot meg kell keresnem és odavisszamászkálnom stílus ugye ?
  • Gideon Wieth
    sziasztok!

Meg lett a Fif 09 :)

Kérdés. Nem lehet saját csapatot létrehozni ? Ha igen hol mert én nem találom :(
  • DöflingR
    Este valszeg összeülünk páran gta4-ezni, ha valaki jönne az dobja el pm-ben a gamer tag-jét!
  • bexinho
    OK, akkor lehet beszerzek egyet.

Amúgy faq-ra kattintva ezt írja ki :

Not Found
    The requested URL /website/index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.37 Server at www.xbox360hungary.org Port 80
  • arty
    kijelző faq elérhető

igen, vegyél egy VGA kábelt

a gyári kábeled kompozit/komponens, felejtős HDTV-n
  • bexinho
    Köszi a linkeléses dolgot. Amúgy nem vagyok friss reg, csak nem nagyon linkeltem még. Amúgy a faq-ot nem elérhető, ezért fordultam a kérdéssel hozzátok.
    Valamelyik nap fogok venni majd xboxot, h mire visszajön szervízből meglegyen. Kiis figyeltem 1-2őt, inkább samsung célirányos vagyok. Bár még az LG ami szóba jöhet. Amúgy csak a csatlakozás érdekelt igazából, mert így h nincs HDMI, így elbizonytalanított a dolog. Tehát ami van alapból hozzá kábel az nem jó? Vegyek VGA-t?

Ez csak linkelés próba : http://href.hu/x/73sp
    ...ha jól linkeltem, akkor ez az eredeti amit kaptam hozzá.
  • Cápafogxy
    Láttam youtubeon meg pár helyen hogy pc-n media player 11-be (vista) megosztod a médiát és akkor látod xbox-on. Én próbáltam ezt megcsinálni de az xbox sehogyse látja lehet hogy azért mert routeren keresztül vannak egymáshoz kötve?
  • arty
    ha nincs hdmi kimeneted, vegyél majd egy vga kábelt az xboxhoz (3-4 ezer)

tv vásárlás: minél drágább, annál jobb :D

komolyan szolva, arra figyelj, h nativan hajthato legyen a tévé vga/hdmi bemeneten. ujabb samsungoknál ez nem gond, lg-nél általában nem gond, de a többi márkával ovatosan :) csak ha vhol megtalálod rola az infot, akkor vedd meg. sztem. igazából ugyis azon mulik, h mennyit tudsz rászánni ...
  • davidka003
    http://href.hu/

Ez lerövidíti a linket.
  • trick daddy
    Yeah külön Jay Jay Okocha move . ő volt a kedvenc focisztárom . 09-ben benne van ?
  • DöflingR
  • PoisonChihuahua
    > Xbox 360 KIJELZŐ FAQ > Milyen kijelzőt vegyünk XBOX360-hoz?
  • theone91
    Friss reg vagy? Máskülömben:
  • bexinho
    Bocs azért a hosszú linkért. Nem nagyon tudok linkelni. Itt egy rövidebb.

http://www.electroworld.hu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldHU-Site/hu_HU/-/HUF/El_DisplayProductInformation-Start?ProductID=EArD4QFHnSEAAAEPhisv5Dku&CatalogCategoryID=lvTD4QFHagYAAAEOYhIQ1qhB
  • bexinho
    Hi!
    Lassan 1 éve vettem xbox360at, ami még nem HDMI kimenetes. Kaptam hozzá egy kábelt, aminek a végén (ami az xbox-ba megy), van egy csúszka rajta,h TV vagy HDTV módot használom. Most TV mód van,de nemsokára veszek egy HD-t. Nos mire figyeljek ilyenkor tv vásárlásnál? Vagy mi a neve pontosan?
    Azt hiszem ilyen kábelem van:
    http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.electroworld.hu/is-bin/intershop.static/WFS/store-electroworldHU-Site/-/hu_HU/images/nm/x360hdcmp_nm.jpg&imgrefurl=http://www.electroworld.hu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldHU-Site/hu_HU/-/HUF/El_DisplayProductInformation-Start%3FProductID%3DEArD4QFHnSEAAAEPhisv5Dku%26CatalogCategoryID%3DlvTD4QFHagYAAAEOYhIQ1qhB&h=160&w=160&sz=13&hl=hu&start=40&sig2=tq5wb0m3R0XHB0OJp9BKlA&um=1&usg=__sCmIalUAt2-YFHSNlB5xJoLfamc=&tbnid=7ji3jxiGskPycM:&tbnh=98&tbnw=98&ei=74jmSJSXDYv80QW_xqyOCw&prev=/images%3Fq%3Dxbox%2B360%2Bhdtv%2Bk%25C3%25A1bel%26start%3D36%26imgsz%3Dsmall%257Cmedium%257Clarge%257Cxlarge%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26sa%3DN
    Ez jónak tűnik egy nem HDMI kimenetű xboxnak?
  • DöflingR
    Igen,remélem.
  • Voltan
    Überkonzoléknál már előrendelhető a Fallout 3, a collectors edition-el együtt. Ez utóbbi 18 ropi... Egy kicsit azért drágállom.
  • kaspet
    Te kis telhetetlen :)
  • KOKO171
    még egy "érdekes" kérdés:
    hol találok segítséget?
  • Istencsászár
    Igen ott is durva ( meg az esések, lökések, mezhuzás, kézimunkák:) támaszkodás stb... ), nekem megvan meg haveroknak is tegnap 4-5 órát egyfolytába 2v2 online multiztunk:)
  • KOKO171
    Köszönöm a segítséget!
  • arty
    cápafog: az esély mindig megvan (minimális)

koko171: hivd fel az MS ügyfélszolgálatot és regeld be a konzolt
    live-hoz segitség a bannerban ...
    pc-vel valo összekötéshez hálókábel kell, márha a mediafájlokat akarod boxon nézni (de sok értelme szvsz nincs)
  • Cápafogxy
    Ha csak a divx updatet töltöm le liveról és utána ki is húzom a kábelt akkoris megvan rá az esély hogy bann-t kapok?
  • KOKO171
    Hello!
    Ma megjött végre a fiam első xbox360 60 gb-e.Neten rendeltem.Kérdésemaz ,hogy mit kell tennem a garancia érvényesítéséhez,és hol találok segítséget a livera való reggeléshez.
    A PC-vel való összekötéshez kell-e plussz kábel?
    Boccs ha hülyéket kérdeztem.
  • trick daddy
    Pfuu... kirik ezek a skills-ek :) Gondolom olyan kameraállásban is jólmutat mint a tv-ben ?? naon meggyözött a 09 (ezt megveszem )