176877
banner
  • Th0m
    persze egymás után a 2 -t
  • Th0m
    hali! az lenne a kérdésem h most /pill van 2*1 hónapos xbox liveom,és ha beírom mind kettőt akkor automatikusan 2 hónap játszhatóságom lesz?
  • vmvr
    értem. köszi a választ. de akkor lényegében csak ennyivel tér el a premium az arcadetól, nem? no meg az a pár kiegészítő, mint headset és társai
  • trick daddy
    ha most vennék box-ot akkor tutti ezt a pack-ot venném a leggjobb uj kiadásu (aszthiszem) 60G HDD-vel =
  • Örm
    Kösz szépen!
  • bexinho
    Ha prémiumot veszel, kapsz hozzá 60 gb vinyót. 50-55k körül már kapsz, úgy hogy szerintem érdemesebb egy 10k-val többért beruházni, megéri! Memoria kártyákat nem nagyon éri meg venni, mert a novemberi "nagy" update majd szolgálni fog olyan opcióval, h feltudsz másolni játékot a hdd-re kímélve az olvasót(mondjuk nem mindenki fogja kihasználni, mint ahogy én se). A memoria kártya legfeljebb mentések tárolására szolgál, a hdd-re viszont tudsz tölteni demokat, filmeket (pontokért).
  • kisgabo
    sóher.

az új premium 60 gb vinyóval bir, nagyon megéri a +10 ropit... inkább gyüjts.
  • bexinho
    Na én csütörtök reggel hívtam fel a szervizet, olvasó hibára hivatkozva. Szerencsére gyorsan mentek a dolgok, másnap délután fél 2-re meg is jöttek az x-ért. Elvitték, és még aznap (ups oldalon láttam) kivitték Bécsbe, pontosabban 23:30ra ért be. Na itt most pillanatnyilag áll, gondolom azért, mert 7végén nem szállítanak. Valaki nem tudja h kb mennyi idő innentől mire eljut Frankfurtba? És mennyi idő lehet a javítás? Úgy értem, körülbelül mennyi idő volt mire megjött a konzol nektek a szervizből?
  • vmvr
    sziasztok! szemezek mostanság egy xbox vásárlásával, pontosabban egy xbox 360 arcade vásárlásával. érdemes egy ilyet venni?
    miben több mondjuk egy premium az arcadehoz képest? még azt szeretném megkérdezni, hogy mit takarnak xbox téren a memóriakártyák? mi a különbség a 256-os és a 20gb-s között? mit tud egy ilyen, vagyis fontos, hogy 20gb-s legyen mondjuk, és ne 256os? nem szeretnék 40k-nál többet költeni rá, éppen ezért lenne arcade.
  • Casper007
    Ha végigviszed a játékot, akkor bármikor visszatöltheted bármelyik pályát. Érdemes az első pályát (TIE Factory) betölteni, és ott alkalmazni az erőket, mivel ott van a legtöbb ellenség (nagyjából 1000 db). Itt aztán bátran mehetsz, a legjobb, ha Apprentice fokozaton játszol, így könnyű lesz, csak idő kérdése. :)
  • trick daddy
    Hát nem a leggjobb széria
  • kisgabo
    akkor nem is láttad az árkádot 30é, csak a hasira ütötté?

árkád pl 3530 korona...?

• Örm
    Hello!
    A Star Wars The Force Ubleashead-ben azokat az archievementeket amikor különböző erőkkel kell megölni 500 ellenfelet azt csak akkor adja meg ha egy végigjátszás alatt teljesítem vagy megadja több végigjátszás esetén is?
  • Casper007
    Hát igen, de a kiterjesztett garancia nem terjed ki erre a hibára. :S
  • 1Obi1
    A hátoldalára 2006.07.29 van írva.
    DöflingR: Van 2 eredeti játékom, szóval le lehet rólam szállni.
  • trick daddy
    hát ez elszomorít hogy még az x-ek most is haláloznak.
    Persze-persze ott van a gari de hát az ember csak olyat szeret venni ami átlagjábann megbízhato nem ?? Legalább akkor murdelnának-ki amikor bejön a köv-generation ,akor lehet érteni hogy mié ,hogy az ujabbat vegyék és így kaszíroznak.És hogy ujra legyalázzák a ps-t
  • trick daddy
    Szerintem vett gameket/Írt. Csak hát az eredeti töredékié XD
  • Alwares
    Én nem tudom, de számolj utána. Ha tényleg ennyi, akkor ők az amerikai árakat követik, tehát az is az ottani megfelelője.
  • Casper007
    Sziasztok!

Lenne egy problémám. Amikor ma harmadszorra indítottam el a boxot, az E74-es hibakódot kaptam. Utánanéztem, lehet az AV kábel hibásodása, vagy a HANA chip hibája. Nos, nekem van itthon egy VGA kábel, azzal is megpróbáltam, de semmi. Tehát biztos a chip a hibás, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy nagyságrendileg mennyibe kerül a javítás, illetve később megnő-e a meghibásodási lehetőség? Plusz az közrejátszhatott, hogy hosszú idő után úgy kapcsoltam be a boxot, hogy a netkábel is be volt dugva, tehát csatlakoztam Live-ra? Mert valami olyasmit is hallottam, hogy az automatikus frissítés is közrejátszik valamit. :S
    Előre is köszönöm!
  • byzhouse
    Premium mennyi? (Esztergomban lakok és hát ,ha olcsobb inkább ott veszem meg)
  • DöflingR
    Hát tudod, mivel nem vettél játékokat hozzá most abbol a pénzből új boxot vehetsz
  • Alwares
    és kegyetlen...
    De fel a fejjel, a szomszédságban (Szlovákia) már csak 30k egy árkád pakk ;)
  • trick daddy
    Mikor-i az X-ed (milyen dátum-U kiadás)??
  • DanielT
    Nem olyan drága a javítás, jobb híján nem tudsz mit tenni.
  • 1Obi1
    Akkor meg se éri javíttatni?
  • kisgabo
    ez őszinte volt.
  • DanielT
    Beszoptad. Javíttathatod és még menni fog pár hetet, hónapot. Aztán örök vadászmezők.
  • 1Obi1
    Ehh, bexart a boxom. Betettem a SW: TFU-, minden szép, de játék közben hirtelen csak lefagyott. Újraindítottam, erre meg bejött egy kék képernyő sakk-minta stílusban. Megint újraindítottam, és elkezdtek villogni azok a bizonyos piros ledek.
    Mivel flashelt gépem van, most az következik hogy elviszem a szervizbe és ha szerencsém van megjavul? Vagy esetleg nem biztos még a Box halála?
  • csoola
    ajánlom nekem a google-t, én eddig azzal még mindig találtam convertert bármihez amihez lehetett :)
  • DöflingR
    Ja majd invelünk ha mi is fennleszünk xD
  • rastaman
    ok csak 16.45 és 17.30 között motorversenyem van. de ha fel tudok menni lájvra akkor majd invitáltok? thx dx
  • DöflingR
    Valszeg nálad, mert nekem jó volt pár perce:D Egyépként ha akarsz jönni a délután folyamán megint jönni gta-ni írj:D
  • jeanclude06
    nem tom, még nem próbáltam :P
  • rastaman
    miért nem megy a live? vagy csak nálam szórakozik a ?
  • jeanclude06
    Hali. Olyan kérdésem lenne, h hogyan tudom én összekötni az xbox-omat (360) az internettel?? Kell oda valami login név, vagy valami ilyesmi, vagy csak szimplán összedugom, s már tudok is játszani??PLZ Segítsetek. Köszike...
  • arty
    Ez nem ennyire egyértelmü. De mások már kifejtették ...

MKV-t nézz pécéről, ne konvertálgass, mert durván romlik a kép és hangminőség, azaz pont a lényeget bukod.

MP4-et is játszik a box, igen.
  • csabika6630
    Az kifelejtettem, hogy mkv->wmv
  • Sund
    Van egy eladó Soul Calibur 4-em, ha valakit érdekel. (8,5k postával)

• csabika6630
    Köszi a helpet.
    Mp4 filet lejátszik az xbox? wmv be mivel tudok konvertálni? 720p-re.
  • DanielT
    Mert a legjobb képet akkor kapod, ha nem a 720p felbontást választod a menüben, hanem a tv natívját, ami többnyire 1366x768. Ezt a felbontást a tv-k többsége, főleg a régebbiek csak a VGA kábelen engedik. Az újak közül a Samsungok legalábbis biztosan, engedik az egyik HDMI-n is. Látható különbség a HDMI javára ilyenkor nincs, sőt, én vissza is váltottam VGA-ra, mert HDMI-vel remegett a kép.