176876

-
Boyz #50914 Hello nekem egy olyan kérdésem lenne hogy, hogyan lehet megoldani hogy vigye az avikat meg az mp3at az xbox360 mert mindig egy bizonyo hiba kódot dob ki? ha lehet live használat nélkül szeretném megoldani. -
eNorti #50913 sorry a warez miatt!!!! 
-
ok, még csodálkozol?
-
ugy tudod megoldani, hogy a képet átvivő vga kábel mellett a hangot is bevezeted a tévébe
a vga kábelen van egy piros/fehér RCA vég, a tévéden vagy van a vga-hoz tartozo ilyen bemenet vagy egy minijack lesz csak vagy semmi. Minijack esetén vegyél kábel-átalakitot. (2RCA anya -> 1minijack apa)
---
eNorti:
- uj, xbox360 premium, 54ezer, gamestore.hu
- komponenst kapsz hozzá, de a megjelenítődtől függően érdemesebb HDMI vagy VGA kábelt venni hozzá
- uj xboxok nem flashelhetőek már, azaz csak eredeti játék marad (a warez a konzol forumszekcioban nem engedélyezett, azaz erről ennyit)
- hűtésmod: a gyári ventik nagyobb fordulaton mennek, amitől hangos lesz a gép és megőrülsz. a meghibásodás esélyét minimálisan csökkenti csak.
- 3LED kezd el villogni a box elején, ha tönkremegy a "videokártya" az xboxban. ettől hal meg a legtöbb konzol, a mostani modellekre már kevésbé jellemtő.
- használt vásárlása: olyat vegyél, amin ott a garicimke sértetlenül, azzal biztosan nem lesz gond, hiszen modositatlan
- hddvd filmeket lejátsza, de ahoz külön meghajtot kell venni. csak épp nem érdemes, hiszen a hddvd formátum becsődölt, a bluray szabvány fog elterjedni, ezeket a box nem játsza le -
eNorti #50910 Egy kis iróniát érzek a válaszodban! Remélem lesznek értelmesebbek is! Azért köszi! -
1 használt
4 semmit
6 neked találták ki
7 arra hogy át ne basszanak
-
eNorti #50908 Haliho!
Nem vagyok járatos a konzolos témában, de úgy éreztem, hogy ideje elkezdeni és a közeljövőben be szertnék ruházni egy XBOX 360-ba.
Kritériumok amiket felállítottam:
1.- max 65.000.-Ft a keret
2.- a tőrt játékok menjenek
3.- tudja a HD-t mert van HDTV-m
A kérdéseim amikere választ keresek a következők (azért ilyen sok, mert az ismerettségi körömben senkinek nincs konzolja):
1.- használt vagy új?
2.- milyen tipusú config legyen? (én csak a prémiumot ismerem egy kicsit)
3.- van e hozzá HD kábel vagy külön kell venni?
4.- ha netán nem használtat veszek, mit kell tennem, hogy menjenek a tört gammák
5.- Mi az a hűtésmoddolás?
6.- Mi az a 3led hiba?
7.- Ha használtat veszek mire figyeljek oda?
8.- Lejátsza a HD DVD filmeket?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Norti -
Tujm #50907 hupsz, azt elfelejtettem, ezekhez a frissítésekhez vinyó kell, vagy mondjuk ahhoz hogy fegyvereket, pályákat töltsek elég a memókártya is? és a frissítésekhez kell vinyó vagy elég a memókártya ahhoz is? -
Tujm #50906 ahhhaaa, vágom, zsír, köszi szépen :) -
Nem. Azok ingenyesek.
Pl. Extra tartalmakar játékokhoz (pályák, fegyverek, autók stb...), Arcade játékokat és még egyéb finomságokat. -
Tujm #50904 és mit lehet venni? demókat?a frissítésekhez is kell? -
Levásárolod. Csak avval tudsz fizetni Lájvon... -
detoxic #50902 Sziasztok.
Rákötöttem a tv-re a box-ot,a VGA bemeneten keresztül.
Atom szép a kép,csak most meg nincs hang.....Ezt hogy tudom megoldani? -
Ragnar360 #50901 Gears 3 comfirmed -
Lásd nem vagyok szemét: #50566 kb. ez a környék az ahol irkálják a kérdéseddel a kapcsolatos válaszokat.
#50566- ez a hozzászólást jelenti!:) -
Nem egy kertészetbe játszódik a game hanem a szavannán. :D Olyan sok színes növény nem lehet. :D -
PoisonChihuahua -t most készíti a kötelet, h felkösse magát!:D
Boyz tudom rossz duma de légyszíves olvass vissza kicsit.. Nem kell sokat csak pár oldalt. 2 naponta kerül fel ez a kérdés itt a topicba kb. -
Tujm #50897 mire jók a pontok? :P -
Boyz #50896 Hello nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudja valaki véletlenül hogy lehet összehozni a hálózatot az xbox és a gép közöt? ha igen akkor legyen szives vagy ide leírni részletesen vagy a [email protected] elküldeni.
-
Hol sikerült ennyiért beszerezni?? -
engem is zavar :( -
csabika6630 #50893 Csak engem zavar, hogy ezek a far cry 2 videok eléggé színtelenek? Olyan fakó minden.
http://www.gametrailers.com/player/40850.html -
Konzolstudio-ban detto. -
Az 576 akkor ennyire drága lenne???? -
Én 6000-ért vettem 2100 at -
Ragnar360 #50889 4,5k -ért vettem 1600 pontot... -
Szerencsére fősuli meg asszony is lefoglal, de most kaptam meg a 82es tvt és annyira kíváncsi vagyok h milyen lehet :D Na meg a fifa... :D
De ki tudja... a sors akarta így. -
Próbálj meg most másra gondolni ... mindkettőtöknek könnyebb lesz így :)) Vannak remek flashjátékok, olvass, nézz filmeket, menj ki a szabadba, stb :D
ne tedd még nehezebbé azzal, h állandoan ellenőrizgeted! -
2100 MS Point - 5000-6000 Ft.... 
-
Én is tolnám, mert a demo bitang jó volt. De hát 2100 pont 8k. Bitang drága :(. -
jupa #50884 Battlefield Bad Company Gold Edition eladó, 1 hónapos, karcmentes.
Ára 9.000 Ft -
Péntek 23:30 óta Bécsben van a gépem. Gondolom 7végén nem szállítanak, na de mikor fogják Frankfurtba vinni? Innen rögtön oda vezet az útja? Csak drive csere lesz, de mikorra várhatom? -
Ez nem pletyka, ez hatalmas bullshit. Már régen lenne kép, ha igaz lenne. -
Ragnar360 #50881 HELL YEA Castle crasher download in progress - thx to Iceakos! -
Rumor. Pletyka. Kamu. Az első képekig ... -
Ragnar360 #50879 Na ma valszeg meglesz végre a Castle Crasher, ha megvan vkinek tolhatnánk... -
Display #50878 leszedni nem kell az oldalát ahhoz hogy lecsekkold milyen deszka van a dobozban, init. -
Display #50877 "The new 65nm Jasper chipset is by the manufacturing date. As long as it has a MFR as early as 2008-08-06, Lot 8031 and up, and Team CSON, then you are likely to have the new piece of hardware inside."
Ha a gép hátulján található gyártási dátum 2008-08-06 vagy az utáni, akkor "elméletileg ill. az írás szerint" Jasper. A változás a GPU-t érinti, ami "szintén állítólag" 65nm-es gyártástechnológiával készült. Hogy ez igaz-e vagy csak nem az yo kérdés. =) Ami korábbi dátummal van megjelölve az Falcon-os XBox. Majd kiderül mi az igaz ebből. -
Ahham. Ok. Kössz.
Csupán kiváncsi voltam. -
Megmondom én neked: Falcon