176877

-
Ez odabasz!!!
Megvettem X360-at!!!!
Azt míg nem jön HD kábel. beszutykoltam a képcsövesbe.
Aszittem, hogy szutyok lesz a kép, de még így tv-n keresztül is bitang durva!!!!!!
Első játékom a darkSectro. (nem véletlenül) És iszonyat. Pc-n mndent aláz látvány terén.
És közel nem adják vissza ezt a látványt a kissebb HD videók a neten.
ezt élőben nézni eszméletlen.
Tudom itt sokatoknak ez nem újj, de én egyenlőre még lázban vagyok.
Grat a konzoloknak még régen elvoltam PS2-vel, most újra visszaszereztem azt az élményt, amit egy pc-nem tud pótolni.
ÁLLAT!
-
gh3-al igen de rb-vel nem -
Freedy #51125 Még egy kérdés: Guitar hero 2-nek a gitárja kompatibilis a guitar hero 3-al, és rock banddel? -
Nem. -
akkor menne, ha a monitorod képes lenne aspect ratio helyesen kirakni a képet, felbontástol függetlenül (erre csak drágább és nagyobb modellek között is némelyik képes)
19" 5:4 monitorrol nem tudok, ami képes lenne rá -
Freedy #51122 Azt véletlenül nem tudod, hogy lesz-e a warezosoknak meglepi:D -
Freedy #51121 Nekem tökéletesen megy, csak minden használat előtt lekell futtatni a varázslót... most is éppen megy a live xboxon. Semmi lagg, minden jó szerencsére. Csak az idegesít, hogy mindig szarakodik az ip-vel, és lekell futtatni a varázslót. De szerencsére, amíg nem kapcsolom ki vagy a gépet, vagy az xboxot, akkor niincs probléma. -
Miért nem? Ha olyan gépre teszel fel XP-t amin nincs matrica az warez. Ha olyan gépen játszol amiben nincs benne az eredeti lemez az warez. -
Hát azért nem:) Annó havertol kaptam XP lemezt, az is kva sok gépre fel lett téve:) -
Így én is próbáltam már megoldani a live-ot. Nem nagyon fog menni elmondhatom. Ha valamennyire is felismeri majd a box-ot hogy netre van kötve akkor a gépen is megszűnik, elmegy szétbaszódik az egész. Egy nagy szívás. Akár XP, akár Vista... Kell vegyél egy külön Xbox 360-as Wi-fi adaptert. Előre elmondom, köcsögdrága... -
Ha nem ellenőrizné akkor egy példányt végtelen gépre rá lehetne rakni... mint ha warez lenne. -
találtam is egy összehasonlítást link -
Freedy #51115 Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nekem úgy megy a net az xboxra, hogy wlanon kapja a gépem, és a gépemről meg át kábellel a net az xboxra. Lefuttatom a varázslót, hogy a többi gép a hálozaton tudja használni ezen a gépen keresztül az internetet, akkor jó. de ha máskor akarok felmenni live-ra, akkor IP-nél hibát ír ki:S Fogalmam nincs, hogy miért. Erre keresek megoldást.
Másik probléma: Haverom szeretne csatlakozni live-ra, közvetlenül modemre kötve, de ip-nél hibát ír ki neki:S Semmit ötlete nincs, hogy mit kéne csinálja. Majd fog venni egy rpoutert, de ez így akkor se túl jó. -
kb 30% -
Hát jóval gyorsabban :) Csak az a baj,hogy ráellenőríz a játék indításakor a játékra,hogy benn van-e a meghajtóban, utána ez a zajforrás is megszűnik :D -
Tudtam hogy az MS nek dolgozol
-
és hdd-ről mennyivel gyorsabban indul a játék? -
Kinem szarja le honnan van.. Van és kész, meg tudjuk nézni és hurrá. -
"vagy valami ilyesmi" -
Freedy #51108 Hát ebből sajnos a következő dolgokra tudok következtetni:
-infectus chiped van, és a no warez stb, csak egy álca(bár az infectus chip nem feltétlenül jelenti a warezt)
-valamilyen teszter vagy, vagy valami ilyesmi
-kijött a frissítés
Remélem a legutolsó dolog a valós, bár nemhiszem, mert nem oylan régen voltam fennt live-on, és nem volt semmi. Na mindegy, nemsokára kideül a válaszodból:D -
Hol és hoty? ^^ -
ezt szerintem nem nekem válaszoltad... de mind1 -
időutazott egyet
-
Lemaradtam volna valamiről?
-
kijött vagymi?! -
új dashboard NOVEMBER 19-től 
akár mehet bannerba is, nem? -
Az új dashboard
Saját fotók és videók. -
kriszadon1985 #51100 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég vettem egy Samu LE37A656-os tívít és az istnért sem tudom rendesen beállítani úgy, hogy a legjobb képet adja xboxozáshoz. Van egy pár előre beállított cucc rajta de a "játék mód"-tól kifolyik a szemem olyan világos és kontrasztos. Van valamelyikőtöknek ilyen szériás TV-je és ha igen, akkor milyen beállításokat használ játékhoz.
Kösz a segítséget,
Üdv.
Krisz -
DanielT aláírását kukkantsd meg. -
eNorti #51098 Star Wars: The Force Unleashed, valaki jó áron tud ilyet? A bolt ár az nem jó ár :D -
Skyline #51097 Hjaaa oks...Azt nemolvastam.:)
-
Így van. -
eNorti #51095 így teljesen megéri a starter pack a 68-at -
eNorti #51094 2 vezetéknélküli vezérlő van hozzá és az pont az a + 8 ezer -
Skyline #51093 Szerintem nézz azért szét a fenti boltkínálatoknál,láttam 39 pénzért újszériás arcade-ot,kb 53 a 60gb premium,amit te akarsz rendelni 68 pénz...Újba 60gb+premium és külön megveszed hozzá azt a két játéko,kb 60-ra jön ki spórolsz 8ezret...
-
Skyline #51092 Zseniális:)
-
3...2...1... DURR. -
eNorti #51081 Azt a rohadt, de durva árak. Kössz szépen!!!!! Premium starter peckot meg is rendelem :D -
gamestore.hu -
eNorti #51079 Melyik boltot ajánlanád? Hol érdemes venni?