176876
banner
  • Alwares
    Csináltam az új Pop trailer zenéje alá egy Mirror's Edge videót is.
    Csekkoljátok:
    http://www.youtube.com/watch?v=eil2v4HzRrw

Bár nem mondanám, hogy valami nagyon jó lett, pár vágás konkrétan rossz, viszont van 1-2 amivel elégedett vagyok.
  • DöflingR
    Jólteszed,hogy veszel:D
  • PoisonChihuahua
    1. Xbox 360 kiszerelések
    Egyébként ott a banner alatt....

2. Működni fog, de akkor ajánlott egy RGB kábel legalább.
  • akyyy
    nah üdv konzolosok

lehetséges, hogy nemsokára veszek xboxot.
    kérdésem, hogy a sima xbox360 és az xbox360 elite között mi a különbség?

honlapok a hdmi-t irja, kérdésem, ha nincs itthon lcd tv, csak a régebbi (fehér piros sárga bemenetekkel), attól ugye fog működni?:S
  • PoisonChihuahua
    Ja, 3-szor, 3 külön gamertaggel!
  • PoisonChihuahua
    ,,,,

Ezt nem hiszem el, én komolyan sírva fakadok....

És még oda is írja:
    "FAQ nekem nem műkszik, és másutt nem találok részletes infot."

• Freedy
    3-szor kapsz egy hónap live-t.
  • arty
    amig goldod van, addig tudsz multizni

utána csak a demok, stb ingyenesek (ez a live silver), multizni nem tudsz majd

Minstrel: csak akkor küldenek, ha premiumrol váltottál elite konzolra. kell mindkét gép szériaszáma, stb stb stb ... tudtommal.

Alwares: irok privit
  • DarkSector
    Jah és miképpen tudom összekötni a gépet egy PC-vel, és alkalmazni a rajta lévőtartalmat, vagy egyébb.
    FAQ nekem nem műkszik, és másutt nem találok részletes infot.
    :(
  • DarkSector
    hali x-live-on vannak ingyenes cuccok?

1 forza motorsport2-es témát találtam.
    van még valakinek tippje?
    Mert egyenlőre csak a 256-os memokari van. videók, vagy valami???

végre sikerült regelnem.
    1 hónapig ingyenes.
    akkor lehet neten multizni is így 1 hónapig?
  • Minstrel
    küldenek egyet, xbox.com-on lehet igényelni
  • Alwares
    Dark Sector nekem is megérte azt a 10 fontot :D

Egyébként a HDD-hez transfer kit-et honnan lehet szerezni? Mert most veszek 120 Gb-osat de ilyen kábelem, az nincs...
  • Cápafogxy
    Fable 2 videjók:
    Link
  • Gideon Wieth
    tudja valaki mennyi játékidőt kapunk far cry 2ben ?? És fable 2ről van e valahol leírás előzetes stb ?
  • Gideon Wieth
    és van olyan ember akit a játék érdekel és nem az achievement... Nekem például másodszorra végégigvinni jobban tetszett ugy hogy megvoltak az erők...
  • trogerzsiger
    Tudtátok hogy lesz cod:waw béta?!
  • DanielT
    És szart nem ér vele, mert a játék nem veszi figyelembe az achievementeknél.
  • Gideon Wieth
    de ha nem hanem betölti a pályát előlről és megmaradnak az erők ahogy mondtad a beállításoknál átteheted a legmagasabb szintre :)
  • DanielT
    Igen. Ha nyomsz új játékot és váltasz nehézséget akkor minden reset.
  • Cápafogxy
    A lego-k már ki vannak nyomva PC-n szóval az nem érint, de a többit meglesem köszi.
  • Cápafogxy
    Én a "gonosz" oldalon fejeztem be a játékot, és ugyebár ha végeztél akkor jött a stáblista és akkor csak nyomogattam a zöldet és betöltött újra az első pálya és a "gonosz" ruha volt rajtam viszont megvolt minden erőm, ami eddig. Akkor az most csak ugyanazt a nehézséget kezdi elölről?
  • arty
    lego batman, leg star wars, gondolom lego indiana jones is
    crash of the titans, ultimate alliance, gears of war, halo3 ...

verekedős játékok: doa4, soul calibur4

autosok közül pgr4 (talán a forza2 is)
  • DanielT
    Nem tudom, már nincs nálam a játék. Szerintem nem, hiszen abból lehet fejleszteni és a fejlesztések is nullán vannak.
  • Örm
    A holocronok azért megmaradnak?
  • Örm
    Kösz!
  • DanielT
    Nem maradnak sajnos. Kezdheted elölről. Rohadt nehéz lesz.
  • Cápafogxy
    Én is halottam valami ilyesmit, de lehet hogy csak pletyka.

Megrendeltem egy kontrollert hogy így akkor legyen 2. Mivel vidéki vagyok így igazából a futárszolgálat díján múlott hogy honnan redenelem. (8.5k+1.5 futár) Nálunk meg Dunaújvárosba bemegyek ma az intersparba, mert ott van valami konzol üzlet megkérdezem mennyi erre mondja 12k. Vicces hogy jobban megéri Pestről rendelni még futárköltséggel együtt is.
    Milyen játékokat lehet jól nyomni ketten (2 kontrollerrel) Army of Two és sportjátékokat kivéve?
  • Örm
    Hello!
    Ha végigviszem egyszer a Star Wars Force Unleashead-et akkor utána végig lehet úgy vinni a következő nehézségi szinten, hogy a képességek megmaradnak?
  • DarkSector
    THX az infóért megnézem. :P
    találtam egy jó helyet, ahol lehet becserélni játékokat, azt monnyuk ráfizetek 1 ezrest
    XD
  • Gideon Wieth
    ok Köszönöm :) Akkor nem keresem tovább :) Igaz az hogy betiltották Ausztráliában ?
  • Cápafogxy
    "Silent Hill Homecoming. ///ez ki jött már Europában ??// "

Eddig csak USA.
    EU megjelenés október 30.
  • Gideon Wieth
    A reggelés pofon egyszerű nekem routerem van de az nem oszt nem szoroz.. Alapvetően csak kövesd az utasításokat folyamatosan.Aztán amikor kéri hogy add meg cím város stb... Akkor a google-ból keress egy angol címet...Tök mindegy mi. :) Csak angol legyen angol irányítószámmal stb :) Bármi gond van szólj :)
  • Gideon Wieth
    Néhány ami az én listám elején van :) Assassin's Creed :) a legeső !!!!!

Aztán utána star wars the force unleashed... Aztán két három hét múlva a következők is megérnek egy próbát... FAR CRY 2 ---tuti hogy megveszem majd eredetibe!!! Aztán Fable 2 :D Ebben még bizonytalan vagyok ! Az egy nem jött be a sok töltés miatt de a kettő jónak tünik! Aztán Mirror's Edge ez jó lesz sztem, de mindenképp érdekes.. Silent Hill Homecoming. ///ez ki jött már Europában ??// Legendary is ha szereted az fps-eket :)
  • DarkSector
    Igen
    De én 45e-ért vettem konzol-t
    Iszonyat sok játékot elérek rajta, ami nekem biztosítja, hogy fullon beteszem és pörög, és a régi konzolos időszakot hozza vissza.
    És ezmellett pc-n a többi cuccot meg tudom nézni, de viszont az tény hogy BOX az szebb....sokkal szebb!!! És nem kell fejlesztenem, és ezt a lóvét játékra költhetem.
    Na így már értem azokat, akik nem warez-olnak!!!!
    Pc-n viszont 10e-t játékért, ami 100e-es karival tud csak pörögni...naná hogy nem vettem meg, mert hardware-ra megy a kis zsebpénz.
    Ezzel nem befolyásolni akartalak, de ezt más szemszögből is végig kell gondolni.
    Én régebben, és egész életemben PC ellenes voltam játék szempontjából.
    De nem volt eddig drága konzolra pénzem...és ezért kellett PC-n kihúznom.

Amúgy én PS3 fan vagyok, de ez feleannyiba került, és játszhattam a darkSector-ral!!!!!!!

Ha nem jutok hozzá más játékhoz, már akkor megérte!!!!!!!!!!
    Ez az 1 játék megér nekem 60e-t!!!!!
  • DarkSector
    Jah és X360-on eldöntöttem nem warez-kodok, mert megveszek 1-2 minőségi cuccot, amivel 2-3 hónapig elleszek és ennyi.
    darkSector is nekem megérte bőven.

Még Resi5 és Army of Two amik iszonyat a listám elején vannak.
    Ha tapasztalatból tudtok valami jó játékokat ajánlani, akkor szóljatok.
  • davidka003
    A PC-t.
    Nagyon gondolkozok én is egy box-on, de kevés olyan játék van rá ami engem érdekel és nem jelenik meg PC-re.
  • DarkSector
    Áruló?
    kit vagy mit árultam el?
  • DarkSector
    Jah nekem nem működik FAQ, (nem érhető el)!

Kérlek segítségképpen írjatok a neten való regeléssel kapcsolatban 1-2 szót, hogy sajna nics még Winyóm, de talán 1-2 dolgot így is megnézhetnék online.
    Előre is THX a fáradságért.
  • davidka003
    áruló
  • DarkSector
    Ez odabasz!!!

Megvettem X360-at!!!!

Azt míg nem jön HD kábel. beszutykoltam a képcsövesbe.
    Aszittem, hogy szutyok lesz a kép, de még így tv-n keresztül is bitang durva!!!!!!

Első játékom a darkSectro. (nem véletlenül) És iszonyat. Pc-n mndent aláz látvány terén.
    És közel nem adják vissza ezt a látványt a kissebb HD videók a neten.
    ezt élőben nézni eszméletlen.
    Tudom itt sokatoknak ez nem újj, de én egyenlőre még lázban vagyok.
    Grat a konzoloknak még régen elvoltam PS2-vel, most újra visszaszereztem azt az élményt, amit egy pc-nem tud pótolni.

ÁLLAT!