176875
banner
  • Moby
    Ezek a kapcsolatok 1 játékra szólnak. A main partnerem Kongy, akivel keresztbe vagyunk homeolva. Nem mellesleg ugyanezek a problémák ebben a kontextusban is élnek.
    Nem mellesleg, amike én kijátszok, azok tőlem mehetnek is a retekbe. Énnekem nincs időm backlogra, semelyik játéknál.
  • darkSectorxxx #164368
    Én is be vagyok lépve mint darkSectorxxx holott amire vettük: AlanWakeWin8 nevű profil és te sem meg én sem abból játszunk. :D
  • darkSectorxxx #164367
    De várj lehet félre értettük egymást, mert én szerintem te most másra gondolsz, arra hogy 2 ember egymás közt ossza meg a cuccait.
    ha nem erre gondolsz akkor jó.

Én azt akarom mint ps4-en van egy profilom...dark.

És van egy profil xyz amire veszünk játékot, felőlem lehome-olhatják hogy más tudjon a saját profiljával nyomni engem nem izgat ha 100 játék miatt 100 profil kell....de ezekszerint mint írtam itt xboxon a nem home-olos fél is oszthatja a gépen lévő tartalmakat a más profilokkal, hiszen elég csak bejelentkezve maradni. :D

PS4-en is lehet bejelentkezve lenni de ott lakatolja asszem még így is. :)
  • Harlekin
    1 annyiból nem,hogy akármi történhet és akkor 1 játék nélkül marad...
    2 ha netán 1 szer live kimaradás lesz szintén 1 játék nélkül marad...
  • Moby
    Akkor én nemtudnám már használni a TR-jét. De megy. Ebben a percben is.
  • Harlekin
    Vagy csak véletlenül rá nyomott arra a profilra hogy neki az legyen a home box így azonnal tud játszani a saját profiljával is...
  • Moby
    Oszt nem tök mindegy melyikünk veszi a játékot? :)
  • Harlekin
    Ez egy szimpla profil megosztás...
  • Moby
    Csak az osztódik, hiszen nálam van lehomeolva. Ő meg eleve avval a profillal játszik.

/bár ez épp mostanában dőlt meg Darknál, mer még neki sem kell azt használnia.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.25. 22:08:49
  • Harlekin
    Ha nem vagy keresztbe homeolva akkor miként osztódik a másik fél által vett játék???

tehát rena profilt le homeolom a boxomra értelem szerűen amit rena vesz játékot azt Én is tudom használni,de rena nem tudja ettől még használni azt amit Én veszek csak azért mert az Én boxomon homeolva van a profilja!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.25. 22:08:11
  • darkSectorxxx #164359
    Ja várj ezt nem tudom, ezt rátok bízom hogy hogy megy.
    De itt ez amit írtam TR-el kapcsolatban ez fasza. :D

Amúgy meg ha Home-olok 3 emberrel akkor az 3 külön account lenne vagyis annyi elég annyi gémet nem veszek 3 emberből 1 csak ráér. :D
    Várj akkor Moby hogy Home-olta Kongy mellé az enyimet? mert Home-olva van az biztos.
    Na ez érdekes dolog, szeretek kisérletezni, majd megpróbálom ha lesz ember Geow-ra.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 22:05:07
  • Harlekin
    De bazz homeolva csak 1 profil lehet!!!!És lehetőség meg csak 3 van 1 évbe!
  • darkSectorxxx #164357
    YES!
    Látod megérte vennem x1-et. :)

Én most darkSectoxxx-ként vagyok a játékban...csak annyi hogy be van sign-elve az Alan Wake-es profilom, ami Moby-nál Home-olva van ő meg azt mondta neki utána soha nem kell már belépnie mert amit vezsünk autómatán leszedi, akkor értem már.
    Na ez annyiból zsírabb hogy ps4-en csak az játszhat bármilyen profillal aki primary. De itt mind2 fél...ez sirály. :)

Amíg csak darkSectorxxx-el voltam bejelentkezve a logo után ledobott hibával hogy kell a másik profil vagy irány a store...beléptem azzal a profillal is most megy, Alan-es accountommal meg van már 3 save szóval ez külön megy tutira...de azért belejátszok kíváncsíságképpen, mert ez így akkor BRUTÁLJÓ, még jó hogy nem álltam neki a másik profillal, most tudok ide acsizni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 22:02:01
  • Moby
    Nincs semmi féle homeállítgatás. Nálam bármennyi profil lehet "otthon". És pontosan ez történik. Valami intergalaktikus tévedés folytán elterjedt az a totális tévhit, hogy keresztbe KELL homeolni. Nem kell. Ez egy lehetőség, hogy összebútorozz bárkivel. De a homeoláshoz valójában egyetlen profilt kell megosztani. És ez is történik. Én több embernek az egyetlen profiljával osztozkodom. Mind nálam van lehomeolva.
  • Harlekin
    Tehát mindenki tud a saját FŐ profiljával játszani????
  • darkSectorxxx #164354
    Na jól gyanítottam. :DDDDDDDD

Itt érdekesebb mint PS4-en.
    Télleg tudok bármilyen accounttal nyomni, az a lényeg hogy azzal a profilommal amit megosztottunk Moby-val legyen bejelentkezve, de a saját magyar profilommal indítottam a játékot és nincsen Continue meg Load Game....

Úgy tűnik itt mind2 fél tud más profillal játszani viszont akkor nem értem a Home funkicó lényegét.

Moba? Harlekin? Valami infó? :)

/// ja de buta vagyok gondolom a home-ingnál a lényeg hogy a másik félnek ne kelljen belépve lenni a profilba mert akkor az ugye nem lehetne lehetséges egyidőben. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 21:56:18
  • darkSectorxxx #164353
    Na mielőtt félreértés lenne ezt most tisztáztam és ez 100% ps4-en bármennyi profillal közösködhetsz, 2 profilt megosztottam és mindenki tud játszani mindennel, énis mindennel.

X1-en nem tudom, nem próbáltam még, ezt ti tudjátok, annyi hogy amit lehet néhányan kevernek hogy a megosztáskor amit Harlekin említesz is, egyikük csak a Home/Primary-olt accal tud nyomni a másik fél meg minden más profillal ugyanabban az időben.
    És itt nem lehet 3. fél, azaza lehet a nem Home/Pimary-olt profillal de az nem egyidőben játszó 3 személy és csak akkor van értelme ha a játékban van több mentésnek hely és az egy profilra gyüjtött acsik nem zavarják a feleket.

Annyi viszont érdekes hogy mikor én Moby-val megosztottam a profilt a TR miatt, én egyik nap véletlen a saját profilomról léptem be, és ugyanúgy elindult a játék.
    Ez miért van lehet autómatán jelentkezett át a másik a gépen lévő profilomba a gép?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 21:49:24
  • darkSectorxxx #164352
    Jogos. :)
  • Harlekin
    De abba van logika,hogy adnak bizonyos kedvezményt mert nekik még mindig kedvezőbb az,hogy 2 ember megvesz 1 digit tartalmat mint az hogy 1 lemezes játék 6-7 10 20 gazdán keresztül megy ebből ők 1 szer profitálnak...
  • Harlekin
    A homeolás az 1 dolog az úgy van ahogy tudod is 2 ember között...Ez a szarrágiskodásos játék megosztás meg 1 3. profilról osztva éppen kinek,hiszen az aktuális profil amelyik boxon megvan azon minden profil használhatja a másik fél meg a home box!Természetesen ITT is él az 1 évben 3 lehetőség...
    Tehát neked van a macy profil a fő profil és van macy1 macy2 macy3 profil a gépeden amire veszed a játékokat macy 1 profil home pityu macy2 home tököm macy 3 home stb és mivel macy 1,2,3 nálad van ezért a Te gépeden a Macy profilal menni fog mind a 3 profilon vett játék plusz menni fog annál aki a profilokkal le vannak homeolva...
    Már előre látom,hogy fogja ez és a hasonló baszakodás miatt az MS megszüntetni a homeoltatást.
    Mint ahogy azt is ahogy a sok gyökér csinálja az AE acceses befizetem megkapom a kedvezményt és gyorsan vissza kérem a pénzem trükköt.De szép is lesz majd ha ezek miatt megszűnik minden kedvezmény!!!!Bár csak így lenne gyönyör lenne számomra olvasni itt a fröcsögést,hogy már megint ki lett velük baszva és ezt hogy gondolja a köcsög MS...

• darkSectorxxx #164349
    Tuti biztos ez?
    Xbotot nem vágom de PS-en Antihero 2 profilom játékaival játszik. magyar és usa. :)
    én meg az ő magyarjával. :)

Eleve abban sem lenne logika nekik hogy egyeltalán 2 ember vásárolhasson felesben.

De hogy ne legyen utólag gebasz meg is kérdezem Anti-t face.en.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 21:15:43
  • Macccy
    Ha logikusan gondolkoznál, rájönnél hogy abban semmi, nulla érdekeltsége van a Sonynak és a Microsoftnak is, hogy te megoszthasd mindenkivel a játékaidat! Csak kettő konzol közt lehet egyszerre Home megosztás, PS-nél ugyanígy. Boxnál annyit olvastam még, hogy az első beállításon kívül évente 3 alkalommal válthatsz Home konzolt a profilodon. Nem "számtalanszor", annak semmi értelme nem lenne a kiadók/gyártók oldaláról.
    Ha Moby megosztja mással a profilját az is egy megoldás lehet alkalmi partnerezni, de másként szerintem nem megy. Legalábbis ez a fajta megosztás ...

Moby? Jól mondom?
  • darkSectorxxx #164347
    "Lehet, hogy az első Xboxra készült játékokat is játszhatunk One-on

Rajongók kérdezték, és a Microsoft válaszolt. Az eredeti Xbox játékaihoz megfelelő környezetet emulálni komoly feladat, de nem megoldhatatlan.
    Mit szeretnél karácsonyra? 12 steames játékot, egy extra dobozos PC-s játékot vagy hardvert, és még GameStar előfizetést is? Most ez egyben lehet a tiéd!

A Microsoft Xbox vezető mérnöke, Mike Ybarra válaszolt arra a kérdésre, hogy vajon a legelső Xbox játékait is lejátsszae-e majd valaha az Xbox One. Mike szerint nagyon nagy kihívás lenne megoldani, de egyáltalán nem lehetetlen.

"Egyelőre nem dolgozunk ezen. Most arra koncentrálunk, hogy az Xbox 360 játékok működjenek. Már az, hogy az Xbox 360 programokat átültessük is hatalmas, több éves feladat volt. Az, hogy a kezdetekig menjünk vissza, már biztosan durva lenne a csapatnak." - mondta. Ettől függetlenül nem zárkózik el az ötlettől. "Semmi sem lehetetlen, sőt, biztos vagyok benne, hogy a csapat szívesen rávetné magát erre a feladatra."

Azon filóztam hogy milyen classic játékot vennék meg, mert egy cím sem jut eszembe a Dino Crisis-en kívül. :D
  • darkSectorxxx #164346
    THX remélem 50% off. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:29:18
  • darkSectorxxx #164345
    Nehéz ezt elhinnem. :D
    Moby másképpen mesélt. Ha így lenne akkor Moby nem csalta volna meg velem Kongy-ot. :D Egy ártatlan aktussért. :D

Meg nem mintha összefüggés lenne de PS-en is számtalan lehet.
    De sebaj egy próbát megérne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 20:28:22
  • abel0317
    Most hogy ugye megvan az ulti és játszottam is vele, meddig kell várni arra, hogy az előzőeket le tudjam tölteni? Ja és most hogy a destiny-t le lehet szedni de trial verzióba az mit takar? A trial az is demonak felel meg vagy ez teljes csak egy bizonyos ideig játszható csak? Hogy van ez?
  • n000rbi
    Rossz cafka
  • Moby
    Dehogy. Én is vagy 5 emberrel homeolok most is :DKongy a main partnerem, vele vagyok keresztbehomeolva, a többiek alkalmi partnerek :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.25. 19:38:33
  • Selminar
    Cdkeys pénteken lesz az akció illetve a cd galaxisnal is lesz valami (galaxisnet.hu)
  • Macccy
    Azt mondd meg nekem Dark, hogy mi ez a "megvenni közösen" dolog nálad? Úgy értem tudod te a HOME-olás hogyan működik? Mert látom, hogy ajánlgatod itt mindenkinek, hogy felezzetek, de különböző játékokat és persze ezzel nincs is semmi baj, jobb felesbe, én is azt teszem, de külön-külön játékokat nem tudsz külön emberkékkel megosztani. Egy HOME pajtid lehet egyszerre, az ő játékain és a te játékaidon osztoztok közösen. Ha jól tudom 4 havonta lehet a HOME konzolt odébb tenni ... Tehát nagyon ugrálni se lehet. Odaát a GAMEPOD -os Xbox One topicban folyamatosan vannak solo hirdetők, akik szeretnének home társat, szerintem nézz körül ott, dobd be a játékaid listáját!
  • darkSectorxxx #164339
    Thx, már csak kéne még valaki aki megvenné majd velem, ha nem akkor remélem lesz olcsóbban feketébe.
  • Macccy
    Mert nem mondtad, gecccci
    Sebaj mer elektronikusba jobban komálom az ilyesmit és felezem a cimbivel, ő is bírta a GeoW-okat! Akkor meg már csak 4.500-4.500 szóval jó lesz ez a $30 ...

@Dark: CDKeys nem rizikós, fizetsz, megkapod, kész. Nem kell remegni, nem tegnap kezdték.
  • darkSectorxxx #164337
    Hát az a problem hogy akkor megvehetném/nénk szingapúrban is, ott is saccra ennyi és az kevésbé rizikós.
    Nem? :)
    46x200ft köbö
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 19:05:09
  • darkSectorxxx #164336
    Jókor szólzs. :D
  • Totti5
    7 ezer volt lemezen egész nap múlt pénteken az ED-nál. Miért nem vettétek meg?!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.25. 18:53:49
  • Macccy
    CDkeys -en látod olcsó, $30 ... már agyalok is rajta, hogy felszippantok egyet ...

@Selminar!: mit írtak? 27.-én lesz akció még, vagy ami most van az már AZ akció?
  • darkSectorxxx #164333
    Jó azt hittem van olcsón olyan lapos tudod amin egy kód van. :D
    Mert vettem volna.

Nekem pl a Tomb Raider-ek voltak ilyenek, asszem van Forza 5, Halo stb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 18:48:57
  • abel0317
    Igen dobozos. Még matrica is van hozzá ^_^
  • Totti5
    Nem azt mondja?
  • darkSectorxxx #164330
    Na dobozosan vetted? :)