176876
banner
  • Ragnar360
    mivan ? mijeazz a gif...nem értem a poén -.-
  • Tomy Lee
    Holnaptól állítólag lehet venni Pes'09-et,yepp!
    Azért előrendeléses téma nem ártott volna
  • DanielT
    Fincspit!
  • Tomy Lee
    Rendben,megnézem majd ha hazaérek.Köszi a segítséget!
  • DöflingR
    Télleg kaka lassu az oldal:D De találtam egy ilyet:

• DanielT
    Nézd meg a kézikönyvet, hogy valamelyik HDMI DVI-PC kompatibilis -e. Ha igen, akkor HDMI kábel, ha nem akkor VGA.
  • Tomy Lee
    Grundig vision szériásat vettem,hdready,1366x768,2 hdmi port+ vga port.
  • Gideon Wieth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt értem de nem ez a bajom. Volt olyan h élből beletrafáltam, de olyanis hogy 3/5 volt jó és volt egy 0/5ös is. megnéztem a többi szót ami volt és egyszerűen nem volt olyan ami jó lehet e logika szerint... Arra is gondoltam de még nem néztem meg majd a következőnél, hogy azt is nézni kell melyik helyen van..Nem ?? Am hol tartasz ?? //privibe//
  • DanielT
    Jó döntést hoztál.

Milyen felbontású Tv-t vettél? Attól függ a kábel amit ajánlok.

1366x768 akkor VGA
    1366x768 és új Samsung akkor HDMI is lehet

FullHD akkor HDMI
  • GP2100
    így:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gép kiír egy oldal kódot. Ebben vannak értelmes szavak. Kiválasztasz egyet és ha szerencséd van akkor az a jelszó, ha nem akkor kiírja a gép, hogy hány betű egyezik. Ezután próbálj olyan szót választani amiben vannak hasonló betűk és így meg lehet találni a helyes jelszót. Ha mégsem sikerül 4 próbálkozásból akkor letilt a gép, ezért ajánlott hack előtt menteni. Nehéz elmagyarázni de remélem, hogy érthető :D
  • Tomy Lee
    Köszi szépen az infót!!
  • Ragnar360
    CALL OF DUTY 5 BÉTA KEYEK!!!

www.eurogamer.net

Csak regelni kell és kapjátok a kódot, gondoltam szólok, annak ellenére, h 2-3 órát vártuk, a sok retard kikészitette az oldalt, másodpercenkéntni kommentek kb, refreselések, stb :P
  • Tomy Lee
    Oksa.Megveszem a premium-ot amit mondtál(legfeljebb nem eszek,nem bulizok pár napig az árkülönbözet miatt):P
    Igaz amit mondasz mert ott a gta4 ami svappol vagy mit csinál hdd nélkül és eddig még közöm nem volt gta4-hez(csak kipróbáltam) például..

Kell még nekem hdmi kábel vagy mezei vga-m is megteszi??
  • DanielT
    Ne vegyél Arcade -ot mert olyan csúnyán beszopod vele, hogy öröm lesz nézni.

November 19-én kap új felületet a gép és vinyó nélkül elképzelhető, hogy fel sem tudod rakni, nemhogy az új funkciókat kihasználni.

• Tomy Lee
    lol,ott az arcade 42k-ért,tyvm
  • DanielT
    Nem köll itt trükközni: gamestore.hu oszt itt van kilószám a zikszbokszerőség.
  • Tomy Lee
    Hát ennyit mindenképpen:)
    Ez a korrekt ár és ha esetleg linked lenne hozzá akkor azt privibe küldhetnéd,köszi!!
  • DanielT
    54 ezer forintért kapsz 60 gigabyteos vinyóval és minden jóval ellátott Premium pakkot.

Vajon mit ér egy X360 szerinted?
  • Tomy Lee
    Megvan az új lcd tv-m csak most éppen x360-om nincs.Volt évekig x360-om csak jó tv-m nem volt hozzá
    Lehet még beszerezni régebbi kiadásu arcade pack-ot(ami az olcsóbbik tipus volt régebben)?Néztem az újak milyen árban vannak és nemtetszik mert tudom mit vennék mennyiért és mit ér 1 x360.thx
  • theone91
    Igen. És még beböfögi, hogy: "Valakit érdekel spoilermentes véleményt is írok szívesen", amin hangosan röhögtem fel... :D
  • DanielT
    Szerintem csak az egyik félnek kell visszavenni.
  • DanielT
    Az is ő volt bazeg... hihetetlen.
  • trogerzsiger
    hát basszus akkor ne is vegyél játékot, se boxot ha nincs rá pénzed...
    részemről ennyi.

kiváncsi leszek kapnak-e vmit azok akik már mst így tolják a fall outot, egyik gyereknek liveon már ki volt írva hogy tolja :D :D
  • theone91
    Nevetséges? Logikus, nem?

A topik teljesen (teljesen) elhatárolódik a WRZ-től. Megjelenés előtti játékról pedig hasonló kérdést teszel fel, az egyértelmű, hogy warezolsz. És mitől határolódik el a topic? Na?

(Bocsánat a szóismétlésért, de a kutyának is többször, egymás után kell bazmegolni, ha odaszarik a szőnyegre... :D)
  • glokos
    Ja és lenne még valami!! Van már valami hír arról hogy rá lehet e telepíteni a játékot a merevlemezre!!Le vagyok maradva egy kicsit!
  • glokos
    Egy kérdés!!Nem tudja valaki pontosan hogy egy olvasó fejben mi játszódik le akkor amikor nem tudja már olvasni a lemezeket? és mi az összefüggés az írott lemez használatával és a fej kopásával??(hogyan kopik egy fej??) Elöre is köszi!!
  • Gideon Wieth
    Ma szereztem meg. Még egyáltalán nem játszottam fallout-okkal de ez tetszik. Valakit érdekel spoilermentes véleményt is írok szívesen... Az meg nem nagy titok hogy minijáték keretében fel lehet törni gépeket...

De mindegy. Sztem ez a warezos hülyeség kicsit tul van lihegve... Adj pénzt rá és esküszöm megveszem az összes játékot. Sajnos nem vagyok olyan helyzetben hogy mindenre kicsengessek 10enezreket. De pl a fable 2-őt és a far cry 2-öt meg fogom venni mert megéri...

De én be is fejeztem
  • Alwares
    Hadjad őket... Ez a fórum már csak arról, szól hogy ki warezos meg ki nem és ki hogyan oltja a másikat... Okés, hogy ne beszéljük warezról és a többi. De ez az antiwarez-fényespáncélos moderátor lovag jön azt anyázik. Mert neki lehet. ... Kicsit kurvára unalmas már.
    Persze nem spoilerezünk és kuss van megjelenés előtt. Ez alap. De mindkét félnek egy kicsit visszább kéne venni... fakk bazzeg...
  • Apus
    Köszi. Azthittem világít alapból :/
  • Istencsászár
    csak az xbox logó világít:)

bár vannak sufnitunning módszerek:D

• deep
    Aki ezt nem fogja fel, az nem való tisztességes fórumra.
  • Istencsászár
    Jópáran várjuk nyálcsorgatva a játékot, te meg jó pár napja játszol vele, és még kérdezgetsz is belőle... a következő mi lesz? benyögi valaki a végét ahogy az Force Unál tette?
  • Gideon Wieth
    Jól van na elnézést...Tudtommal a warez tiltott nem a játékról a kérdés.. Ha még nem jelent meg ez van.. A játékról azért lehet kérdezni hátha tudja valaki...

Nevetséges ez az egész.
  • Apus
    Üdv!
    Baromi láma kérdés, de érdekel. Mindegyik controlleren világítanak a gombok, vagy csak a feketén amit az Elite-hez adnak?
  • Istencsászár
    Amíg nem jött ki a játék jobban teszed hogy ha meghúzódsz a sarokban és lapítasz ezerrel... ilyen kérdéseket meg hanyagold itt a konzolos fórumon, mert véletlen meglátja SQJ és véletlen jön a banhammer.
  • Gideon Wieth
    valaki el tudná mondani hogy kell feltörni egy gépet a fallout 3ba ? mert nagyon nem értem :S
  • theone91
    Szólj már a barátodnak, hogy várja meg míg befókuszál az a k*rva fényképező... -.-
  • Alwares
    Én az UK profilomhoz USA gold-ot vettem. És jó.
  • theone91
    Igen, csak az akkori elvárásokat a kardsuhogatás is bőven kielégítette. Főleg ha a kard egy nagy világító izé. :D
  • arty
    paypal account kell csak ebayezéshez. ahoz utána már tudsz linkelni bankkártyát, hitelkártyát, elutalhatod más paypaloshoz stb stb