176877
banner
  • trogerzsiger
    Van egyébként hells highway demo.
  • Gideon Wieth
    mi a spoiler a kérdésembe ? még mindig nem értem... de abba hagyom. viszont ha megnézed milyen válaszokat kaptam értheted mi a bajom
  • DanielT
    Ki baszott le azért, hogy letöltöttél valamit? Senki. Mert senkit nem érdekel mit csinálsz. Az viszont annál inkább, hogy megjelenés előtt beszélsz a warez verziós játékodról és spoileres kérdéseket teszel fel. ÁLLJ LE VELE. Ennyi.
  • Gideon Wieth
    vaaaagy az aki nem vesz meg minden játékot és tudja miért nem utálja azokat akik beképzelten magasan hordják az orrukat és hencegnek hogy ők mindent megvesznek, és ezekután lebasszák azt aki nem... és azért ne mondja senki hogy itt van olyan aki ne töltött le volna filmet játékot vagy zenét akármit amit boltban meg lehet venni... mert innentől kezdve mindent lehet lopásnak venni és lehet méyen kussolni hogy ,,én nem töltök le játékokat"
  • FoToS
    akkor fog lehallni a live szerintem 1 napra tuti ha nem többre :)
  • DanielT
    Kb November 19. Illetve pontosan akkor.
  • FoToS
    Nov 19
  • DarkSector
    Új dashboard, mikorra várható???
    kb?
  • Alwares
    Winyó nélkül, új dash? Lol majd biztos meg lehet rendelni CD-én :D
  • DöflingR
  • DanielT
    Vaaaaaaagy aki nem beképzelt, hanem állati aranyos gyerek, csak azoknak szúrja a szemét akik tudják, hogy vaj van a fülük mögött és nem tetszik nekik, hogy valaki erre nem épp a legkedvesebben reagál!

Én erre szavazok!

szerk: mármint nem ^- ez a rosszabb :DD
  • DöflingR
    Nekem semmi bajom a stílusával.. és ha lenne is akkor nemtudom melyik a rosszabb a beképzelt vagy a lopós?
  • DanielT
    Ehehe, nos igen, én azért a helyedben megfontolnám, mert ugye valószínű előbb utóbb megléped úgyis és akkor miért ne előbb? Max addig dugod be a kábelt amíg a demókat szeded vagy játszol, ha nem tudod rendesen elvezetni.
  • DanielT
    Sajnálom. Tényleg.
  • Sund
    tyrant már kapacitált, hogy menjek fel a live-ra, de kábelezni nincs kedvem, a wifi stick meg igen drága. Pedig azt mondják szép, új világ van ott. De addig amíg nem tudom hogy mit hagyok ki, nem is fáj annyira a hiánya. Struccpolitika rulez.

• Gideon Wieth
    erre anyit lehet mondani hogy téged a ps3as topikban is utálnak itt is csak az észt osztod és kurvára beképzelt vagy a stilusodrol nem is beszélve. kicsit visszavehetnél magadból...

Senkit nem akartam bántani elég lett volna annyit mondani h nem tudjátok mert nem jelent meg akkor nem feszegetem...nem lett volna egyszerűbb ?? mindegy én befejeztem
  • DanielT
    Nem,nem igaz. Egy férget banoltam, aki nem az SG, hanem a jatekaim.hu témában sértegetett és nagyon túlfeszítette a húrt. Köze nem volt ahhoz, hogy miben értettem vele egyet és miben nem.
  • avengir
    De legalább igaz.
  • DanielT
    Akkor neked csak a pop-up gond marad, de gyakorlatilag akkor semmi nem érdekel a nextgen szolgáltatások közül :) Ritkaság! :D
  • Zsoltika 007
    Már nem mert elfogyott. :/
  • DanielT
    Na ez no comment.
  • Sund
    nekem árkádom van, de nem érdekel az online/live etc. etc. és az install sem foglalkoztat, akkor én miért vagyok/leszek szopóágon?
  • DanielT
    Talán jobb lenne, hogy az ilyenek elkerülése végett jó messzire elkerülnéd a topikot a warezmegjelenéses játékokkal. Mindenkinek jobb lesz. Az meg, hogy elakadtál, kb senkit nem érdekel. Írj ki valami egyszerűbbet is nyomd azzal.
  • Sund
    na jah, ebben igazad van. aki szándékosan információszegényen tartja magát, annak minden új. :)
  • avengir
    Amire nyilván kitaláltak már valamit, mivel kötelező lesz az új dashboard felület. De nem vitatkozok veled, mert engem is bannolsz a jatekaim.hu-ról, mert nem értek veled 1et az sg-n.
  • DanielT
    Már sehol, elfogytak a kódok.
  • DanielT
    Melyik része a hülyeség? Az, hogy az MS közölte, hogy a vinyó nélküli tulajdonosok számára majd kitalálnak valamit, hogy fel tudják tenni az új dashboardot? De még nem közölnek részleteket.

Vinyó nélküli gép: csonka korcs. Lehet próbálkozni a szépítéssel meg védeni akinek nincs vinyója, de inkább irány a piac és beszerezni egyet.
  • Adi
    már mint az eurogamer.net-en kell regelni?:O
  • avengir
    Azért hülyeségeket ne írjál
  • Gideon Wieth
    Ebbe mi a spoiler ??? ez kb olyan hogy a fallout 3ban vannak olyan fegyverek amibe muníció gyanánt bármi betölthető .. Bármelyik teszt leír ilyet... Ezt információnak hívják a játékról nem spoilernek. Spoiler az ha megmondom hogy a játék történetében milyen fordulatok vannak vagy befejezés vagy bármi ami majd ronthat a játékélményeden. Nem hiszem hogy az hogy tudod hogy minijáték a gép feltörése vagy a záraké rontana valamit.
  • DöflingR
    ha jól tudom 800mb körüli.. + ki tudja meddíg vacsorázott :D
  • Alwares
    Hát gratulálok...
  • Sund
    "Az meg nem nagy titok hogy minijáték keretében fel lehet törni gépeket..."

Hát én kurvára nem tudtam, de most már mindegy. :/

Még valami spoilermentes leírás?
  • Alwares
    Hány megás neted van bazz?
  • Ragnar360
    Most vacsoraztam, közbe meg elég gyorsan le is jött a cucc :)
  • Alwares
    Még jó, hogy én már korábban be voltam regelve minden ilyen oldalra...
  • Boyz
    Hello Nekem olyan kérdésem lehetne megoldani azt hogy pendrivera másoljak és pendriveról rámásoljak az xboxra előre is köszi?
  • SD456
    Szerintem a szerver túl van terhelve :D Nekem is ezt írja.
  • GP2100
    Szereztem kódot de amikor rányomok a downloadra akkor kiírja ezt a hibakódot: 80153004 Valaki nem tudja, hogy ez mi?
  • DöflingR
    Regelni tudtam, de kurvára nem tudok belépni ugyanis nem tölti be:S