176876
banner
  • digweeeD
    Hello

Van egy házimozi rendszerem ,hogyan tudom rákötni az xboxot ,hogy a játék 5.1be nyomja?
    Elöre is kösz.
  • deep
    Keep silver. 1 hó gold jár ingyen minden új accounthoz.
  • Waczkor
    Sorry gyerekek,de mint írtam időrendi sorrendet néztem:)Ha még találok kulcsot,megosztom a nagyérdeművel:)
  • DöflingR
    Ha van még valakinek key-e én szívesen elfogadnám :)
  • DöflingR
    :((((((((((((
  • Sinyo70
    óá óá óá óá óáááááááá ! :)
  • Waczkor
    trogerzsiger a tied.Elment a kód priviben.
  • Sinyo70
    amire felfogtam ,meg ez k..va fox állandóan elfelejt bejelentkezni !!
  • Sinyo70
    54
  • trogerzsiger
    te mikor dobtad neki? én 14:52 :D
  • Sinyo70
    :(
  • trogerzsiger
    sztem én gyorsabb voltam:D
  • Sinyo70
    énis privit pls cod cod !!
  • trogerzsiger
    dobtam privit :D
  • Waczkor
    Na emberek tegnap kaptam még 1 kulcsot cod waw bétához egy spanyol oldalról.Akinek kell dobjon egy privit,azt aki előbb ír,az megkapja:)
  • trogerzsiger
    ja meg halljátok cimbim reglne livera és ugye van 3 hónap ingyéres gold 1-1 accra, namármost a végénél tartunk, és kérdi hogy keep silver meg mi mennyi, mire menjünk ?:D tudtommal regisztráció után van az 1 hónap ingyen, de nyár elején vette a gépet :S
  • trogerzsiger
    az is igaz hogy a felszerelés összerakása is olyan mint a cod4ben?:D szal ruszkiként szaladgálhatsz nambuval meg ariskával ?D:
  • Alwares
    Igen. És szerintem nagyon gáz, hogy az ilyenek a népszerű játékok mint ez a Cod... Vicc ez a ballisztika ami benne van...
  • deep
    Aki lemaradt a beta-ról, annak mondom:

Nem vesztettetek semmit, toljátok be a COD4-et és nyomjatok egy online meccset. 1:1 ugyanaz! Ok, más a pálya, meg a fegyverek skinjei, de összességében ugyanaz. Grafikailag is.
  • DöflingR
    Jaham
  • Riddick73
    Köszi, akkor marad a megjelenés.
  • DöflingR
    Nem, már nem küldenek semmit.. mikor írta a hsz-t rá 30 percre elfogytak a keyek :)
  • Riddick73
    Regelek az oldalra és küldik a keyet?

• Zsoltika 007
    Pedig megéri. Évi 8k meg nehogy földhöz verjen már. (usa acchoz annyi a 12 havi fizu ebayen)
  • arty
    ezért félek én is elhasználni az ingyen goldokat :) nekem kéremszépen elveim vannak!! ;) multi = ingyé kell vagy sehogy :))
  • DarkSector
    Jah azt olvastam lejebb, de akkor ez valami béta verzió lehet?
    vagy a srác illegális útón jutott hozzá?
    mert a videóban, nem egy előadáson mutatják be a menürendszert, hanem egy tag szobájában a TV-n látható.

Ezért kérdeztem.
  • PoisonChihuahua
    Nov. 19 a hivatalos dátum.
  • DöflingR
    Ne már plz :)
  • DarkSector
    Mostakkó.
    Ma jött meg, vagy ez csak amolyan próbáljátok, amíg nem jön a végleges?
    Vagy ez csak külföldön elérhető egyelőre???

Dashboard UPDATE OKTOBER 13 ??? Fake, vagy nem?
  • DarkSector
    Azért mondtam, hogy maximum penről gépre, de x-ről külsőre tutkóra nem lehet, bár később még elérhetővé tehetnék.
  • PoisonChihuahua
    Nov 19. remélem fekete betűs nap lesz a warezosok életében....
  • PoisonChihuahua
    Hülyeséget ne mondj neki, SEHOGYSEM lehet másolgatni! HDD-re meg csak hang CD-ről enged rippelni, ennyi! Pen-ről CSAK lejátszani tud semmi mást!
  • Istencsászár
    Mivel játékokra fordítod a legtöbb időt, meg itt többen is vagyis mindenki az első lépés az hogy azokat ne lopd el... ez a védekező mehanizmus hogy persze letőtesz mást. Ez itt konkrétan a lőtéri kutáyt nem érdekli hiszen ez nem az SG film, SG zene fórom, hanem a játékosok fóruma, ahol csak és kizárólag játékokról esik szó, a warezmentesség itt e köré szűkül le, nem pedig másra... senkit nem érdekel hogy mi mást tölt le, az se érdekel senkit hogy te warezolsz, csak ne lássuk... rohadtul zavaró hogy egy várva várt játékkal egyesek hetekkel a megjelenés előtt játszanak, és még irogatnak is róla, sőt elakadnak, bénáznak benne... senkit nem érdekel, keress más fórumot, vagy tanulj meg játszani, vagy várd meg a megjelenést, de ettől függetlenül akkor sem az x360 topik az erre megfelelő hely, hanem a Fallout 3 topik...
  • DarkSector
    merevlemez max.
  • DarkSector
    és képek róla???Esetleg?
    és mi lesz a neve Dashboard.

Jah és avi filmeknél a feliratot miért nem látja???
  • Boyz
    Hello Nekem olyan kérdésem lehetne megoldani azt hogy pendrivera másoljak és pendriveról rámásoljak az xboxra előre is köszönöm?
  • bexinho
    Nem akarok különbséget tenni filmletöltés és játékletöltés között tenni, de azt megjegyezném, h a filmiparban már így is aránytalanul nagy pénz forog, a játékfejlesztésben pedig ráférne. Tehát ebből azt vonom le, h inkább letöltök filmet (jobbakat azért moziba nézem meg a hatás kedvéért) így se hal éhen Harrison Ford és társai, viszont megveszem legalább konzolra a játékokat, mert ezzel csak a játék jövőjéért "teszek". Én se tehetem meg h havonta vegyek játékot(kb 3-4 havonta spórolva),de olyan nincsen h ne tehesse meg senki. Mert aki beszerez x-et, az vegye meg hozzá eredetiben a game-t.
  • avengir
    A probléma az, hogy a kritikát nem bírod, bár lehet építő jellegű volt, lehet nem. A gond ott kezdődik, hogy ha egy valakit tiltasz, bárkit tilthatsz egy "ingyenes" portáltól. Én ezt hatalommal való visszaélésnek nevezem.
  • DöflingR
    :D
  • trogerzsiger
    Van egyébként hells highway demo.