176876
banner
  • deep
    Nem kell megvenni? Hanem? Mit játszol le vele?
  • arty
    "Régen PS2 őm volt. (Bár ez csak 1 dolog)
    És lenne Blúréj lejátszóm... röviden ennyi. jah és filmeket nem kell megvenni."

PS2-d volt... és?
    Nem kell megvenni a bluray filmeket? Hanem?

(54 vs. 82 ezer szvsz nem 13 ezres különbség.)
  • DarkSector
    akkor 54.
    és ps3???

van akkora különbség, hogy külön vegyél blúréjt???

jah és filmeket nem kell megvenni.
  • DöflingR
    Hétemek mikó leszel már live-on baszod?:D Gow2 fele már leszel ugye?:D
  • theone91
    Nem használnád ki a Bluray-t...
  • DöflingR
    Jaja.. a nnó 66-ért vettem a boxot 20gb-os hdd-vel, most meg már 54k-ért lehet kapni a 60gb-osat.. :((
  • deep
    Milyen 64???
    53900 ft a 60gb-os premium. Blu-ray filmeket megveszed 8k-ért?
  • DöflingR
    Jajj, ezt nem szeretem.. Ha az ember akármilyen műszaki cikket vesz, az lesz,hogy előbb-utóbb lemegy az ára, ez van.
  • DarkSector
    Mert azok a játékok tetszenek.
    Régen PS2 őm volt. (Bár ez csak 1 dolog)
    És lenne Blúréj lejátszóm... röviden ennyi

64e kb az a legolcsóbb x360, ami vinyós, és ettől csak 15e-rel drágább a ps3 aminél magyarul 13e-é kapsz BR-t
  • deep
    Tönyóc hogy áll az a vinyó. Ugyanúgy működni fog, csúnya lenne ha ennyire érzékeny lenne. A drive-nak meg végképp nem értem mi baja lenne. Épp az árt neki, ha folyamatosan ide-oda jár a fej.
  • InterFace
    Persze nem szükségszerű,hogy bármelyik is tönkremenjen, csak a meghibásodás esélyét értem ezalatt.
  • InterFace
    Ez most hogy lesz amúgy? Jön az új frissítés, vinyóról mennek majd a játékok..addig ok. Nem nagyon értek a box vinyójához,de kétlem,hogy fektetve jót tesz majd a napi több óra használat. De mivel a dvd-nek is bent kell lennie, így az állított pozíció,meg majd a drive-ot vágja tönkre. Szóval el lehet majd dönteni,hogy a drive-ot, vagy a vinyót teszem-e tönkre? Ismétlem nem nagyon értek a box vinyójához, nem tudom pontosan, hogy hogyan helyezkedik el benne a híd, a fej ,stb, de sztem a vinyónak az állított helyzet lenne a jó. Van ebben a gondolatmenetben igazság? Csak most jutott eszembe és gondoltam ti jobban értetek hozzá,mint én.
  • XuChi
    Hát ez a gta4 nekem elég nagy csalódás lett. :(.

A grafika nem egy nagy szám. Csak a hdr miatt néz ki ugy ahogy kinéz. De ez a látóhatár fölrtelmesen kicsi. Az orrom előtt pakolássza a texturákat (és pro gépem van 60gb!) és folyamatosan olvasgatja a lemezt.

Többet vártam jóval többet. Sajnos ez elég tré igy. Bár lehet végigküzdöm hamár megvettem.

A fizika és a törésmodel az ami jó benne.
  • arty
    "Nekem PS3 jött volna jól,"

őszintén, miért?
  • DarkSector
    Jesszusom ez hová csökkenjen még.
    Ilyen technológiát nem hinném, hogy még ettől is olcsóbban adnának, hallottam valami 41-42e-es Arcade árat.
    Én 45e-é vettem, ami már kibaszott olcsónak számít a szemembe.
    Jó részletre vettem, úgyhogy nem kellett most egy forintot sem fizetnem, de akkor is.
    Amit cserébe kapsz, az nem semmi!!!
    Nekem PS3 jött volna jól, csak az kb 2x ennyibe kerül.
    PC-m, meg már lassan a fél millát súrolja, a fejlesztésekben, de a mai árát nézve is 100-150e környékén van. Na ez először is bukta méghozzá nagy, és másodszorra még az X-es grafikát sem közelíti meg.

Jah és annyi a konzolok nagy előnye a játékokban, hogy a procijuk ütős...
    Mert ha megnézzük, akkor egy játékban nem a nagyfelbontású textúrák teszik élethűbbé a megjelenítést, hanem a fizika, amit a játékba építenek.
    Ott van pl: a Star Wars FU.

Ugyanezt reklámozza pl most az Nvidia Pysx is!
    A demókban nem a textúrák szebbek a játékban, hanem a fizika, amit a kártya segítségével számolnak, és ennek eredményeképpen az a nyálkás csiga, a demo-ban is mennyivel élethűbben néz ki!!!

Főleg mikor darabokra szakad a robbanástól.
    Ilyen nyálkás testrészek maradnak utána, aminél ha belelősz 1-et, akkor rendessen beremeg, és elkezd hullámozni.
    Crysis-ban próbálkozzzatok:
    Tegyétek minimumra a fizikát, utána meg fullra!
  • DanielT
    Jah, az lehet, bár szerintem 58 körülre ugrik.
  • deep
    Jövő nyár. Legkorábban.
  • Caine
    Sziasztok!

Arról már van valami hír, hogy az új Jasper chipsetes boxok mikor lesznek kaphatóak nálunk?

Az hallottam rebesgetni, 2008. augusztus, Amerikában. De nem tudom, hogy ez mennyire pletyka vagy valóság.
  • Petyus_
    De lesz karácsonyi bundle, változatlan áron, nem? Ha cserélném a gépet, azt veném, a Lego Indy miatt.
  • DanielT
    Ja, kijön egy bomba akcióban 2-3 ezerrel többért mint amennyiért MOST meg tudod venni kisebb konzolboltokban...
  • deep
    Ha fontos hogy csendes legyen, várj nov. 17-ig. Akkortól majd fel lehet telepíteni a teljes játékot vinyóra. A fő zajforrás a DVD meghajtó. Mostanáben már nem lesz csökkentés, 1-2 hónapja volt. Legközelebb szerintem tavasz/nyár.
  • theone91
    Hát én pont így fogtam ki. Az első nagy leárazás elött vettem kb. két héttel... De csak egy 5-öst "vesztettem"...
  • signs
    Igen, de nem akarom hogy az legyen, hogy esetleg most vennék, aztán kijönnek 1 hónap múlva valami bomba akcióval. És ezek az új kiszerelések mennyire zajosak? Fontos lenne, hogy csendes legyen.
  • deep
    Hova a jóistenbe csökkenjen? Mennyi legyen? Egy PS2 40ezer körül van. Egy PSP is. Tudjuk mi van a 360 dobozában ennyi pénzért.
  • theone91
    Hát szerintem a Microsoft így is sokat dobott a $199-es kezdő árral...
  • signs
    Sziasztok, szerintetek a karácsony előtti hetekben, vagy esetleg november körül várható a box további árcsökkenése? Köszi, és üdv!
  • Cápafogxy
    Nincs multija csak ilyen marketplace.
    És a tokra rá van írva hogy 1-2 player.
  • amdrula
    De nem voltatok ketten belentkezve 1 profilba, mivel azt nem lehet :P
  • Minstrel
    mi egy profillal is tudtunk, pl. Lego Indiana Jones-al
  • trogerzsiger
    miylen színnel írja? egyébként igen két profillal lehet 2 joyal játszani.
  • Denes888
    Szerintem csak multiba lehet ketten.
  • Scotty99
    Én nem mondtam, hogy van. De ezekkel a felszerelésekkel már hárman simán elvagytok, plusz lehet még venni gitárt.

DöflingR: ezzel nem értek teljesen egyet, ez az ember zenei ízlésétől függ. Például szívesebben kezdek el egy Blink számot játszani, mint bármi mást. Vagy Offspringot :)
  • DöflingR
    Hát a három játék közül (RB,GH,RR) tutira a gh-t ajánlom.. Saját gitárt nem ad a Rock Revolution, ígyhát vagy RB-s vagy GH-s gitárral tudsz vele játszani.
  • Cápafogxy
    Kösz a válaszokat!
    más
    Ha 2 kontrollerrel játszunk akkor mindkettővel be kell jelentkezni egy profilba!? star wars: force unl. tokjára meg rá van írva hogy 1-2 player de nem értem hogy lehetne.
  • Denes888
    De egyedül nincs sok értelme a rock bandnek.
  • Örm
    Hello!
    A Rock Revolutionről tud valaki valamit? Miben különbözik a Guitar Herotól?
  • DöflingR
    egyáltalán nem olyan :) Guitar hero sokkal jobb :D Nemsokára kijön az új gh, a World Tour :)
  • Scotty99
    Igen, hasonló. A teljes Rock Band felszereléssel kapsz egy gitárt, egy dobfelszerelést és egy mikrofont is. Abban különbözik az általad említett riválistól, hogy más zenék találhatók benne. Érdemes szétnézni a hivatalos honlapján, rengeteg videót találhatsz róla.
  • Cápafogxy
    Rockband gondolom olyan mind a guitar hero!?
    Rockbandhoz és adnak gitárt?
  • Freedy
    Optikai kábellel kell rákötni.