176876
banner
  • trogerzsiger
    Most őszintén. Mész vele valamire hogy van rajta linux?:D
  • Celeborn
    Aha. Kössz. Hát ezt direkt csinálták így. Aljadék egy népség. Kicsit bosszant, hogy azt is letiltották, hogy Linux-ot lehessen tenni rá. PS3-ra meg ott a YellowDog... A microsoft mindenből pénzt akar csinálni.
  • PoisonChihuahua
    Sajnos nem. Szar konstrukció....
  • Celeborn
    A kérdésem továbbra is él. Vajh be lehet dugni egy VGA kábelt és egy HDMI kábelt egy időben az x360-ba?
  • jupa
    Tudom :S
    Ebayről vásároltam a héten megjött 6 csomagom... De most nem is tudom mi lesz... 345 a Font 1 hónapja meg még 300 sem volt :S
    Ebayen belül ausztrál oldalról kell próbálni mert az ausztrál dollár maradt amennyi volt :)
  • Alwares
    Nagyon nagy szívás van most ilyen téren. Én meg csak várok egy csomagot az USA-ból, a vámhivatal meg csak ül rajta. Már bele se merek gondolni, mennyit fogok utána adózni. Kész vicc ez az egész.
    Ha most az árak nem fognak emelkedni, akkor egy ideig én is a hazai boltokat fogom preferálni. Gáz. Főleg, hogy az utóbbi 3 hónapban a saját kis "kereskedelmemből" csináltam pénzt. Most ennek vége. Csak nézhetem, ahogy a drágán megkeresett lóvé egyre kevesebbet ér :(
  • Freedy
    Elég szar, hogy a forint csak romlik, romlik, és romlik......
  • avengir
    Már nem éri meg. Ma estére annyira felugrott a dollár és a font ára, hogy nem feltétlen éri meg behozatnod. :S
  • Freedy
    Nem jó a kód:(
  • Freedy
    Nah, újra életre kelt:D
  • Freedy
    Köszönöm!
    Amúgy nekem be se jön az oldalXD regisztrálni nagy nehezen sikerült, de ahogy megkaptam a regisztrációs e-amilt, azóta teljesen megvan halva az oldal.
  • arty
    amugy ez a cod4 mod ingyenes lesz?

:P
  • arty
    nem. mindegyik boxos AV kábel ugyanaz a 'bumszli' végű ... kapd szét a komponens/kompozit kábeled, hidd el nem nagy cucc, csavarhuzoval lepattintod és kész
  • jupa
    Thx!
  • james69holden
    http://www.game.co.uk

http://www.sendit.com

http://www.thehut.com

http://www.play-asia.com

http://www.ebay.com

... etc.
  • Ragnar360
    Figyelem !!! Akinek kell COD 5 BETA KEY

1.Regeljen a callofduty.com -on

2.Jelentkezzen be, majd katt IDE!

Kód: GWMF6XT3

- Hajrá!
  • Örm
    Hello!
    A SW FU-ban a Lightning Shield Mastery achievementet, hogy lehet megszerezni? Már egy csomó embert megöltem pajzzsal, de még a 100 ért se adta meg.
  • jupa
    Linkelnétek pár angol oldalt ahonnan játékokat lehet rendelni?
    Thx
  • dienesoft
    Az átdugogatós módszerhez valamilyen VGA switcher nem jó?
  • DöflingR
  • avengir
    nem
  • gizzda
    Sziasztok.....

Xbox 360ra nemlétezik valami progi anivel esetleg le tudná játszani az .mkv kiterjesztést?
  • Celeborn
    Elhiheted, ilyet még én sem láttam. De sajna ez van. Szóval a kérdés továbbra is adott, az XBOX VGA kábel elfér-e a HDMI mellett egy időben?
  • arty
    na, ilyet még nem láttam :) ez elég kellemetlen ...
  • Celeborn
    Nem, a monitoron csak egy bemenet van. Egy DVI bement. Viszont van a monitorhoz két kábel. Mindkét kábelnek az egyik vége DVI, viszont az egyik kábelnek a másik végén VGA van, a másik kábelnek meg mind a két végén DVI van. Tehát egyszerre csak egy készüléket lehet rákötni a monitorra. Ennyit arról, hogy ez egy prémium kategóriás monitor... Egyébként nagyon jó cucc, de ez, hogy csak egy bemenet van rajta... és ahhoz is tök nehezen lehet hozzáférni...
  • arty
    ezt nemvágom ... két bemenet van a monitoron, azaz egyszerre két eszköz (pc + xbox) lehet rádugva, ergo nem kell dugdosnod
  • Celeborn
    Na, látod ezt sem szeretném. Elmondom, hogy miért nem. Jelenleg DVI-n van rákötve a gépem. És ha át akarom dugni az X-Box-ra, akkor csak kihúzom a kábelt a gép seggéből, és a mellette fityegő HDMI kábel végén lévő átalakítóba bedugom. Ez secc-perc. Nade ha állandóan cserélgetni akarnám a VGA és DVI kábelt, akkor állandóan "szét kéne szedni" a monitort. Balfaszul van megoldva a kábel bevezetés. Egyetlen csatlakozó van a monitoron, egy DVI. És van hozzá két kábel. Azt a kettőt kell cserélgetni. Ez nagyon gáz. Persze megtehetném, hogy VGA-ra kötöm a PC-met is, és akkor könnyen lehet cserélgetni, nade mégsem szeretnék visszafelé fejlődni.
  • arty
    ezért kérdeztem. erre VGA kábellel kösd a boxot, lesz audiod is a vga kábelen + a pécéd lehet állandora a DVI-ra dugva, annak ugyis számit (apro betük)
  • avengir
    mgs4 @ x360 ;)
  • Celeborn
    Samsung 971P, miért?
    Azt mondod a kör bezárult? Azért én még kiváncsi lennék rá, hogy azzal a VGA kábellel megoldható lenne-e. Nekem csak a hang hiányzik. Egy nyomorult jack dugót tehettek volna a gépre...
  • arty
    akkor a kör bezárult :)

mi a monitorod pontos tipusa?
  • avengir
    Jövő tavaszig nem lesz árcsökkentés. A karácsonyi bundle packok pedig 2 játékkal érkeznek változatlan áron.
  • Celeborn
    Ezt már én is láttam, de nem akarom szétbarmolni a kábelt.
  • greyfox
    Jó barkácsolást!
  • Celeborn
    Hali!

Segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy X360 Pro-t, és azt terveztem, hogy HDMI-n összekötöm a monitorommal egy HDMI-DVI közdarabbal. Ez sikerült is, frankón működik. Viszont hangom nyilván nincs. Én meg úgy gondoltam, hogy majd szépen a kompozit kábelt bedugom az AV-ba, és azon úgyis ott fityeg a két hangcsatorna, majd azt használom. A gond az, hogy a HDMI és az AV kábel nem fér be egyszerre, mivel olyan nagy bunkó az AV vége, hogy az kitakarja a HDMI csatit. Erre a microsoft-os orvoslat az lenne, hogy vegyem meg az ő HDMI kábelüket, és ahhoz adnak egy spéci AV csatit, ami elfér a HDMI mellett. A következő gond az, hogy ezt nem lehet kapni. A kérdés tehát az, hogy vajon ha veszek egy VGA kábelt (amin szintén van hang kivezetés) az xbox-hoz, akkor az vajon üzemel-e úgy, hogy közben be van dugva mellette a HDMI? Próbálta már ezt valaki? Vagy van aki ki tudja próbálni?

Köszi
  • rastaman
    csak kicsit felkúrja az agyamat hogy pont ezért van az acsi hogy megmutassa hogy ki mit csinált meg
    ááááááááá!!!!négynegyvennégy
    ms
  • DanielT
    Ja, most olvasom, hogy eredeti a játék...

Sehová nem tudsz fordulni, mert itthon nincs Live támogatás, leszarják mindenki ezirányú gondjait.
  • rastaman
    van valami telefonszáma a mikrofos ügyfélszolgálatnak?
  • DanielT
    Nem vagy bannolva a warez lemezeddel? :D Riszpekt! :D
  • rastaman
    már a harmadik online achievementemet nem kaptam meg a halo3-ban ! a bungie.neten is fenn vannak az eredményeim, bárki megnézheti, eredeti játék, nem vagyok bannolva, ranked meccseken lett csinálva ahogy azt megkövetelik
    kérdés: HOL a FA**BAN VANNAK az ACHIEVEMENTjeim ?! már kb 1 hete várok rá !!!
    és kihez tudok fordulni ilyenkor? valami ötlet?