176876

-
gajjra=gallyra... miért is írtam ezt *5-ös nyelvtannal...
-
Nem azé, de faszomba ott a pc.
Varezoljátok oda inkább a szarotokat, ha már semmiképpen nem birjátok ki akció nélkül, és legalább arra úgysem osz/szoroz.
Egyel több játékból lesz warez, vagy nem .
Ezzel most majd konzolokat vágjátok gajjra, pedig itt nincs ok a panaszra.
Itt kényesztetik az embert, nincs hibaüzenet nem kell fejlesztened, stb...stb....
Én lehet hülyén gondolkodom, de pc-s gagyi szarságok után (tisztelet a kivételeknek) már tudom tisztelni, hogy ....igen ez konzol, itt minden úgy történik, ahhogy te szeretnéd (mármint működésben (kivéve ugye RROD)).
Meg flash végett elveszteni a Live lehetőségét???
Isten ment....
Új gémszek Vaterán és Bay-en szinte rögtön féláron kaphatóak.
Gondolkozzatok:
Star Wars Unleashed kb 7-8e-ért van már.
GTA 4 kb 9e-ért
régebbi nagy címek 4-6e-ért, és nem licitről van szó, hanem ráadásul ez fix ár.
Katt és már hozzák is.
De ti tudjátok, de ne várjátok azt, hogy fizetős kollégák megértsék, hogy ölitek a konzol-t.
Ne legyen az mint PC-n. Mert ha 1x leszarnak a fejlesztők, akkor megnézhetitek mit kaptok.
Én szóltam.
-
Az ilyen balf@szok miatt ment tönkre a pc-s játékipar mint amilyen te vagy. -
"Szóval ne azt szídjátok aki warezol mert nem itt van a probléma, ők csak józanul gondolkodnak."
Lemerem fogadni,Te is warezolsz, máskülönben nem írnál ilyeneket.. Na most akkor, aki lop az mért gondolkodik józanul? -
Mond már el akkor miért tartunk itt ? Kicsit kifejtenéd bővebben, köszi. -
Hülyeség.. -
Kis videó?
na tölts fel...
-
Nézz fel Vatera-ra. -
Kb egy szavadban sincs igazság. Nem több mint üres magyarázkodás. -
a far cry 2- őn lesz magyar felirat? -
"Nyilván nincs nagy öröm Microsofték háza táján, teljesen érthető okokból..."
Nehogy már megsajnáljátok őket , adják itt az ártatlant pedig a warez is az üzletpolitikájuk része. Pénzük van, miért nem fejlesztenek ki valami hosszabb távra szoló másolásvédelmi rendszert ? Mert megoldható lenne a dolog ( lásd ps3 ). Egész egyszerüen nem akarnak mert ez nagyobb buli így , leszarják magasból a dolgot , majd bannolják a delikvenseket azt kész. Én azt mondom meg is érdemlik, itt egyedül a fejlesztők vesztenek, a felhasználó csak nyer mert : 1. mire megjelenik a játék már rég kijátszotta , mert minek várjon ha le tudja tölteni 2. teljesen ingyen van. Kell ennél több az átlagembernek ? Nem. Baromira nem érdekli hogy mi mért van , akkor ott van azt kész. És ez csak 1 ember a sokbol. Akinek meg tetszik úgy is megveszi eredetibe.
Szóval ne azt szídjátok aki warezol mert nem itt van a probléma, ők csak józanul gondolkodnak. -
Bocs elnéztem, de válasz ugyanúgy fennál, és tartom. -
Akkor nem érted a lényeget. -
Az más, az legális. :) -
Gabe18 #51712 Micsoda veszteség...
Akkor ennyi erővel "perelhetsz" a régiózáras játékok miatt is,mert a aljas kis amerikaiak napokkal előbb hozzájutnak a játékhoz,aztán mire itt boltba kerül ő már megintcsak végigjátszotta... -
"Az tény, hogy mire a tisztességes halandó hozzájut a játékhoz, a töltögetők nagy része már rég le is tudta azt..."
Engem meg hogy leugatott valaki múltkor amikor azt hoztam fel, hogy a warezosok előbb pörgetik ki 1000G-re a játékokat.... -
Seedelik rendesen a GoW2-őt? 
-
ok -
Hát a review írás azért eléggé más tészta. :D -
Nem mondta, hogy mikor... :P
:D -
peter31 #51706 Ahhoz képest, hogy milyen w@rez ellenes vagy, jó kis reklámot csinálsz a dolognak. Inkább csak szeretsz balhézni szerintem. -
Ragnar360 #51705 Kiváncsian kattintottam a link,re amúgy egy bullshit, semmi egyebet nem közölt számomra amit eddig ne tudtam volna :P -
Ki nem?:D -
Ragnar360 #51703 Gideon aláírásán én is szakadok :DDD -
nem neked szántam, csak kimásoltam hátha valaki nem kattintott rá a linkedre :) -
Fuck WAREZ!
"Az Xboxer360-on olvashattuk, hogy a méltán sikervárományos Fable 2 után a Gears of War folytatása is a kalózok martalékává vált, vagyis felkerült egy fájlcserélős oldalra, annak ellenére, hogy a megjelenés majd csak jó három hét múlva esedékes! Nyilván nincs nagy öröm Microsofték háza táján, teljesen érthető okokból...
Az tény, hogy mire a tisztességes halandó hozzájut a játékhoz, a töltögetők nagy része már rég le is tudta azt..." -
Torry #51700 Egy valamit nem értek.
Ha ez alapján tényleg lenne most egy bann, akkor a legálisan hozzájutó újságírók meg stb-vel mit csinálnak?
Vagy van valami plusz szűrés? -
(Y) -
Lehet dühöngeni, vagy örülni... -
Freedy #51697 :D -
ügyesgyerek.. :D -
/aki velem együt szeretné bannoltatni magát az vegyek friendsbe/ ggg -
jupa #51694 Aki nyomatja majd a Far Cry 2-t multiba vegyen fel friendsbe.
Gamertag: jupanorrec -
Lényegtelen ki mint mond. Ezek itt szentek és az a szerencsétlen aki valaha is warezolt vagy bármi ilyen dologgal kapcsoaltba lépett, az megbélyegzett köcsög. GG... -
előfordulhat bazookánál. :)
Most akkor tisztázzuk már végre mi a spoiler mert szerintem ti fogalomzavarban éltek. Amit a fejlesztők is elmondtak már kismiliószor az nem spoiler semmilyen téren. -
Hát ez sem volt spoileres... 

Jah és már mondani akartam: Gyökér vaty. -
És akkor ez azt jelenti hogy magadban is tehetsz kárt a saját fegyvereddel?! 
-
höhö ez poén lesz multiban:D -
hát itt nem egészen ez van :) Beragad a sín akkor addig kell püfölni //az xet is meg a fegyvert is // amíg nem müxik. Illetve gránátvetőnél tapasztaltam még hogy ott meg kiugrik a töltény a sínből..:D meg olyan is volt hogy rakétavető megcsúszott a kocsin és oda vissza pörgött robbanásig.
Istencsászár : Előre szóltam hogy nem warez és kérdeztem hogy írjak-e véleményt és kérték... -
Szerintem senki sem keménykedett.