176876
banner
  • DarkSector
    gajjra=gallyra... miért is írtam ezt *5-ös nyelvtannal...
  • DarkSector
    Nem azé, de faszomba ott a pc.
    Varezoljátok oda inkább a szarotokat, ha már semmiképpen nem birjátok ki akció nélkül, és legalább arra úgysem osz/szoroz.
    Egyel több játékból lesz warez, vagy nem .
    Ezzel most majd konzolokat vágjátok gajjra, pedig itt nincs ok a panaszra.
    Itt kényesztetik az embert, nincs hibaüzenet nem kell fejlesztened, stb...stb....

Én lehet hülyén gondolkodom, de pc-s gagyi szarságok után (tisztelet a kivételeknek) már tudom tisztelni, hogy ....igen ez konzol, itt minden úgy történik, ahhogy te szeretnéd (mármint működésben (kivéve ugye RROD)).

Meg flash végett elveszteni a Live lehetőségét???
    Isten ment....
    Új gémszek Vaterán és Bay-en szinte rögtön féláron kaphatóak.

Gondolkozzatok:
    Star Wars Unleashed kb 7-8e-ért van már.
    GTA 4 kb 9e-ért

régebbi nagy címek 4-6e-ért, és nem licitről van szó, hanem ráadásul ez fix ár.
    Katt és már hozzák is.
    De ti tudjátok, de ne várjátok azt, hogy fizetős kollégák megértsék, hogy ölitek a konzol-t.

Ne legyen az mint PC-n. Mert ha 1x leszarnak a fejlesztők, akkor megnézhetitek mit kaptok.

Én szóltam.
  • Evogordon
    Az ilyen balf@szok miatt ment tönkre a pc-s játékipar mint amilyen te vagy.
  • DöflingR
    "Szóval ne azt szídjátok aki warezol mert nem itt van a probléma, ők csak józanul gondolkodnak."

Lemerem fogadni,Te is warezolsz, máskülönben nem írnál ilyeneket.. Na most akkor, aki lop az mért gondolkodik józanul?
  • Smuge
    Mond már el akkor miért tartunk itt ? Kicsit kifejtenéd bővebben, köszi.
  • DöflingR
    Hülyeség..
  • DarkSector
    Kis videó?
    na tölts fel...
  • DarkSector
    Nézz fel Vatera-ra.
  • DanielT
    Kb egy szavadban sincs igazság. Nem több mint üres magyarázkodás.
  • morgomedve
    a far cry 2- őn lesz magyar felirat?
  • Smuge
    "Nyilván nincs nagy öröm Microsofték háza táján, teljesen érthető okokból..."
    Nehogy már megsajnáljátok őket , adják itt az ártatlant pedig a warez is az üzletpolitikájuk része. Pénzük van, miért nem fejlesztenek ki valami hosszabb távra szoló másolásvédelmi rendszert ? Mert megoldható lenne a dolog ( lásd ps3 ). Egész egyszerüen nem akarnak mert ez nagyobb buli így , leszarják magasból a dolgot , majd bannolják a delikvenseket azt kész. Én azt mondom meg is érdemlik, itt egyedül a fejlesztők vesztenek, a felhasználó csak nyer mert : 1. mire megjelenik a játék már rég kijátszotta , mert minek várjon ha le tudja tölteni 2. teljesen ingyen van. Kell ennél több az átlagembernek ? Nem. Baromira nem érdekli hogy mi mért van , akkor ott van azt kész. És ez csak 1 ember a sokbol. Akinek meg tetszik úgy is megveszi eredetibe.
    Szóval ne azt szídjátok aki warezol mert nem itt van a probléma, ők csak józanul gondolkodnak.
  • DarkSector
    Bocs elnéztem, de válasz ugyanúgy fennál, és tartom.
  • DöflingR
    Akkor nem érted a lényeget.
  • PoisonChihuahua
    Az más, az legális. :)
  • Gabe18
    Micsoda veszteség...
    Akkor ennyi erővel "perelhetsz" a régiózáras játékok miatt is,mert a aljas kis amerikaiak napokkal előbb hozzájutnak a játékhoz,aztán mire itt boltba kerül ő már megintcsak végigjátszotta...
  • PoisonChihuahua
    "Az tény, hogy mire a tisztességes halandó hozzájut a játékhoz, a töltögetők nagy része már rég le is tudta azt..."

Engem meg hogy leugatott valaki múltkor amikor azt hoztam fel, hogy a warezosok előbb pörgetik ki 1000G-re a játékokat....
  • theone91
    Seedelik rendesen a GoW2-őt?
  • DöflingR
    ok
  • Alwares
    Hát a review írás azért eléggé más tészta. :D
  • Petyus_
    Nem mondta, hogy mikor... :P

:D
  • peter31
    Ahhoz képest, hogy milyen w@rez ellenes vagy, jó kis reklámot csinálsz a dolognak. Inkább csak szeretsz balhézni szerintem.
  • Ragnar360
    Kiváncsian kattintottam a link,re amúgy egy bullshit, semmi egyebet nem közölt számomra amit eddig ne tudtam volna :P
  • DöflingR
    Ki nem?:D
  • Ragnar360
    Gideon aláírásán én is szakadok :DDD
  • DöflingR
    nem neked szántam, csak kimásoltam hátha valaki nem kattintott rá a linkedre :)
  • DöflingR
    Fuck WAREZ!

"Az Xboxer360-on olvashattuk, hogy a méltán sikervárományos Fable 2 után a Gears of War folytatása is a kalózok martalékává vált, vagyis felkerült egy fájlcserélős oldalra, annak ellenére, hogy a megjelenés majd csak jó három hét múlva esedékes! Nyilván nincs nagy öröm Microsofték háza táján, teljesen érthető okokból...
    Az tény, hogy mire a tisztességes halandó hozzájut a játékhoz, a töltögetők nagy része már rég le is tudta azt..."
  • Torry
    Egy valamit nem értek.
    Ha ez alapján tényleg lenne most egy bann, akkor a legálisan hozzájutó újságírók meg stb-vel mit csinálnak?
    Vagy van valami plusz szűrés?
  • DöflingR
    (Y)
  • GP2100

Lehet dühöngeni, vagy örülni...
  • Freedy
    :D
  • trogerzsiger
    ügyesgyerek.. :D
  • Alwares
    /aki velem együt szeretné bannoltatni magát az vegyek friendsbe/ ggg
  • jupa
    Aki nyomatja majd a Far Cry 2-t multiba vegyen fel friendsbe.
    Gamertag: jupanorrec
  • Alwares
    Lényegtelen ki mint mond. Ezek itt szentek és az a szerencsétlen aki valaha is warezolt vagy bármi ilyen dologgal kapcsoaltba lépett, az megbélyegzett köcsög. GG...
  • Gideon Wieth
    előfordulhat bazookánál. :)
    Most akkor tisztázzuk már végre mi a spoiler mert szerintem ti fogalomzavarban éltek. Amit a fejlesztők is elmondtak már kismiliószor az nem spoiler semmilyen téren.
  • theone91
    Hát ez sem volt spoileres...

Jah és már mondani akartam: Gyökér vaty.
  • Smithie
    És akkor ez azt jelenti hogy magadban is tehetsz kárt a saját fegyvereddel?!
  • trogerzsiger
    höhö ez poén lesz multiban:D
  • Gideon Wieth
    hát itt nem egészen ez van :) Beragad a sín akkor addig kell püfölni //az xet is meg a fegyvert is // amíg nem müxik. Illetve gránátvetőnél tapasztaltam még hogy ott meg kiugrik a töltény a sínből..:D meg olyan is volt hogy rakétavető megcsúszott a kocsin és oda vissza pörgött robbanásig.

Istencsászár : Előre szóltam hogy nem warez és kérdeztem hogy írjak-e véleményt és kérték...
  • Alwares
    Szerintem senki sem keménykedett.