176876

-
Ragnar360 #51806 Egyesek elmehetnének már itt kérdezőbiztosnak is.
-
Router kell neki, mert valószínű a szolgáltató lekorlátozta a pécéjének hálókártyájának MAC addressére a hozzáférést. Ha kiderítitek a hálókártya címét azt be tudjátok állítani a boxban, hogy a szolgáltató azt higyje, hogy a PC-van a neten.
De a legegyszerűbb egy párezer ft-os router és akkor nem kell dugdosni a kábelt. -
Ragnar360 #51804 Tudjátok mit figyeltem meg, no offenz, hogy Gideon és Örm kérdez legtöbbet konkrét játékbeli dolgokról és mindig kap választ :DDD
"Istencsászár: lehet"

-
Igen live-ra szeretne regelni, lan csati a gépbedugta, ahogy én is tettem, csak annyi eltéréssel, hogy neki tv-s net van, nekem t-online-os.
És lényegében az biztossan tudjuk már, hogy a probléma szerint az IP-jével van gondja.
Én mondtam neki először, hogy valszeg talán...az ő IP-je esetlegessen változó, és ez lehet zavarja a gépet.
És nekem van 1 tippem, hogy egy router kellene, ami nálam is van, és ott asszem lehet állítani, higy fix vagy válzozó IP-d legyen vagy valami hasonlót olvastam angolul az opciók között.
Ez érdekes, pedig ugye pc-re dugva egyből megy, pedig nem is olyan hogy előtte felhasználót kér mint enyimé, mert akkor még megérteném.
És már reggel óta baszakszik.
Remélem ezmiatt nem kell váltania telefonos netre.
Jah x360 oldalakon nézegettem, de ilyen kitétellel nem találkoztam, ami erre a problémára adna info-t.
Csak ez a 2 féle kábeles dolog amire emlékszem valahonnét. -
Hmm... hat remelem igaz mert akkor azt szeressuk :D -
Húú lehet már ma lesz Fable 2-öm. Le is mondtam az előrendelést. Itthon veszem meg. Yeeep :) -
zs0ltee17 #51800 tudtok akkor esetleg segíteni nekem? nagyon fontos lenne!
előző hozzászólásom:
Sziasztok! Ma jött meg a haver és beállította az új NETGEAR WPN824 v2 típusú routert! Ez rajta van a kompatibilátási routerek listáján! Az internet müxik is jól a számgépen, de az XBOX-on nem! Network Adapter: Wired utána IP Adress: Failed és itt megakad!
Routeren lett gyári verzió frissítve!
Közvetlen modemből ezelőtt müködött a live!
Mi lehet a hiba? Ha tudtok segítsetek! Köszi! -
Én ezt kérdeztem tőle amit most te is . Egy boxon két joy-jal. És azt válaszolta hogy lehet szóval valószinüleg lehet :) Ugyh megyek is majd 25ikén a gyüjtöi változatomért :P -
Utca házszám stb kérdés csak akkor van amikor Live accountot akar regisztrálni. Mert lehet simán csak a gépre offline accot csinálni, ahhoz nem kell net. Mivel ő a Live account kreálásra nyom ezért akar kapcsolódni a gépe. Az pedig a Live tesztből kiderül, hogy jól van -e beállítva, ezt ellenőrizhetitek a System/Network fül alatt. -
Amúgy mit szólsz az aláírásomhoz? 
Csak kíméletessen....
-
Sebaj. Legyen...nekem igy is jo, meg úgyis.
És a haveromnak mitől lehet hogy regisztrációnál mikot avatart választ (azok a kis ikonok) akkor utána nem az Utca-házszám- e-mail-kód-stb-re kérdez rá a gép, hanem ellenörzi a kapcsolatot, és attól független, hogy be van dugva a kábel.
Nem látja a "netet"???
Lehet ez az amiről halottam nemrég, hogy a kábelfajta nem jó, a modem-gép között? mert halottam 2 féle is létezik enthernet csatiból.
Vagy ilyesmi.
Légyszíves segíts ha van valami ötleted.
Előre is THX.
-
Egyik sem igaz. És nem kötekszem, ne értsd félre. Csak maradjunk a realitásoknál, hisz van aki tájékozódni jön ide. -
Sőtt ha belépsz a menübe akkor is. -
Nem.
megint félreértés van.
A hasonlat miatt.
Csak kb mondtam x-hez képest vagy mondhattam volna azt is hogy kb 150%-al megnő a képminőség.
De ne vesszünk ezen a kis apróságon össze.
-
Ugyertem maga a Single player reszet ketten vegig lehet vinne egy gepen ket kontrolerrel? -
???
Mi, egy boxon tudnak ketten jatszani co-op-ban? Nem System Link volt? -
lehet -
persze,hogy lehet. Régebbi nagy sikerű játékokat ms pontért le lehet tölteni. Meg arcade játékokat is :) -
régi boxosokat le lehet tölteni de fizetni kell érte :)
A fable 2 ős kérdésre valaki válaszoljon légyszi -
zs0ltee17 #51787 mit is jelent pontosan ez az ip ütközés? nekem dinamikus ip-s netem van! ilyen betárcsázós! (felh. + jelszó) esetleg lehet ez a hiba? vagy milyen ip-t állítsak be a boxon? köszi! -
xbxo liveról lehet teljes verziós játékokat letölteni???
vagy csak demókat lehet?
-
IP cím ütközés lehet, állíts be valami IP-t a boxon... -
zs0ltee17 #51784 Sziasztok! Ma jött meg a haver és beállította az új NETGEAR WPN824 v2 típusú routert! Ez rajta van a kompatibilátási routerek listáján! Az internet müxik is jól a számgépen, de az XBOX-on nem! Network Adapter: Wired utána IP Adress: Failed és itt megakad!
Routeren lett gyári verzió frissítve!
Közvetlen modemből ezelőtt müködött a live!
Mi lehet a hiba? Ha tudtok segítsetek! Köszi! -
Nem. Illetve nem arra való amire a hivatalos vinyó.
Vegyél 60 gigás kiszerelést, NE vegyél vinyó nélkülit. -
jó árak nagyon :) egyedül az X alkalommal engedélyezett netes aktiválos baromság árnyékolja kicsit be a legtöbb mai pécés játékot ... (ami megintcsak az eredetivel játszókat szopatja CSAK) -
nem, nem lehet. Xbox-hoz csak xbox-os vinyó való :) -
sziasztok!
mivel látom nagyon kenitek a szakmát szeretnék egy kérdést feltenni.szeretnék egy XBOX360 arcade-t venni és láttam egy médiamarktos újságban hogy az eggyel jobb szeriához (az XBOX 360 Premium-hoz(?)) jár egy 60 GB-os vinyó.Az lenne a kérdésem hogy az Arcade-hoz nem lehet-e USb-n keresztül egy külső vinyót csatlakoztatni mint a PC-khez?
Előre is kösz -
nem nem merek felmenni nem erről van szó, csak nem nagyon vagy csak nagyon ritkán játszok live-on. nem vagyok goldos ugyanis. nagyon ritkán viszont játszok. Pl a gears of war-t amit elsőnek vettem meg kipróbáltam live-on. Most sztem a far cry 2-őt is kifogom majd ha megveszem :)
Viszont a kérdésem az lenne hogy Fable 2ben ugye a coop nem csak live-on lesz lehetséges ?? Arra gondolok hogy haverral ha leülünk a boxom elé akkor ugyanúgy végig tudjuk vinni ketten ugye? net meg minden nélkül. -
peter31 #51778 Szarrá spammelitek az egész fórumot ezzel a warez nem warez dologgal. Aki akar az nyomja aki meg enm az nem. Felesleges meddő vita az egész. -
Hm, most Gideon miatt kimaradsz egy csomó jó multibol.. Gideon-Gideon, szégyeld magad..
-
Megvan az esélye. Egyik ismerősöm már több mint 1 éve warezlemezzel játszik, de viszont live-on csak is eredetivel megy fel, és még nem bannolták.
Gideon: Akkor nemtudod milyen jó bulikból maradsz ki ha még live-ra se mersz felmenni a flessboxoddal.. -
Fene... Azt hittem, hogy eredetivel nem számít. Na mind1. Köszönöm a választ! -
Igen valószínüleg... Flashelt boxal nem érdemes livera menni ugy hogy van a gépben dvd. -
Lesz. -
Ja, hogy az meg annyira búg hogy közben nem is lehet hallani a filmben mit beszélnek? Akkor ez felejtő :) -
Hát az marad sajna de nem is ez a baj, hanem inkább a meghajtó zaja. -
Hi!
Lenne egy kérdésem, de félig meddig köze van a Warezhoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegyük fel, hogy meg tetszik egy game, de nagyon, és megveszem eredetiben. Ha egy flashelt XBOX360-nal így megyek fel live, és multizni szeretnék, akkor bannolhatnak?
Előre is köszi a válaszokat! -
Many Thx! -
Aha, szóval akkor nem állnak meg teljesen. És annyira lelassulnak, hogy egyáltalán ne legyen zavaró filmnézés közben? -
Alacsonyabb fordulaton megy.