176876

-
nekem is volt már jópár acsi bugom -
nekem meg a halo3ból hiányzik 3 acsi:
- spartan officer
- triple kill
- killing frenzy
bizonyíték
ott vannak a kis ikonok. killing frenzy azóta x2, triple kill x3 -
Ehez az acsihoz amit nem kaptam meg, meg kell dönteni a Rockstar Games rekordját 3 co-op küldiben. Nos, nekem ebből 2 biztosra megvan, de a harmadik az lehet hogy hibádzik ugyanis egyik helyen 5:56-ot írnak másik helyen meg 5:32-t. Ha most télleg 5:32 a rekord akkor mi szurtuk el. :S -
Ilyen nekem még sosem volt... esetleg nem ti szurtok el valamit? -
nm -
Kösz! -
Tudomásom szerint nem. :S -
Kösz, de amit itthon lehet majd venni abban lesz magyar felírat? -
Tök mind1 mert ha lenne is magyar felirat akkor se lenne benne az ő verziójukban, ugyanis olyan release-t töltöttek le amibe nincsen :) -
Hello!
Valaki aki nyomja már a Far Cry 2-t mondja már meg, hogy van-e benne magyar felírat. Mert én úgy tudom, hogy csak a pc-sbe van. Itt meg valaki azt írta, hogy a boxosba is van. -
Ha tudnám nem kérdezném meg.. Ismerősnek GoW-ba Seriusy acsit nem adta meg, nekem meg gta4-be a Fly The Co-op-ot :( -
_valószínűleg_ akkor nem. de ezt biztosra csak az MS tudja. -
a YUV/komponens egy tömöritett fos, az RGB/vga tömöritetlen és nagyobb sávszélességű jel
küld el haverodnak a kijelző faq linkjét ;) -
Miért nem adná meg? -
Srácok mit lehet akkor tenni ha nem adja meg az acsit ami meg kellett volna adni?:S -
Örüljön neki, kap bele egy újfajta alaplapot, bárcsak az enyim is bekrepálna 3 leddel. -
Jah bocs nem olvastam vissza. ;) -
Freedy #51829 Köszönöm a tömör választ:D
/haverom gépe ma lett 3led-es. 2006-os ha jól tudom/ -
A komponens képminőség a legszarabb amit kaphat a boxból HD kijelzőn.
-
Freedy #51827 Valaki pls cáfolja meg haverom bátyjának véleményét.
Azt állítja, hogy a vga lebutítja a képet a komponenshez képest.
Mert a vga rgb-be bont, a komponens meg YUV-ba, és ezért 48biten mennek a színek. Nekem az az érzésem, hogy ez nem így van. -
igen. -
tom235 #51825 Ha flesselt gépen eredeti játékkal akarok nyomulni multiba akkor akkor is bannolhat az ms? -
jah am nekem limited kell :) akkor valszeg az lesz 24ike :) -
hányszor mondjam még el :D:D:D
Nem warez verzio tegnap kipróbáltam egy ismerősnél aki ujságnál teszter... és csak ez az egy meg az al néhány hiányossága ami szemet üt.. -
Nem limited. Ha érdekel gameren írj rá a Roxas nevű felhasználóra ;)
A Far Cry 2-es bugod pedig remélem tényleg csak a warez verzsön miatt van... :S -
de gameren hol vagy hogy ? jah és limited edition ? -
én ugytudtam csak 25ike ? Überkonzolon az van én onnan rendeltem... -
Juteszembe... Far cry 2...tegnap észrevettem valamit azt kérdezném meg hátha valaki okosabb nálunk..
Ugye volt olyan videó hogy az ipsét a lábán meglőve eldől és odasiet a haver. nah mi akárhogy lőttük a lábát mintha meg se érezte volna tüzelt ránk.. Valaki valami ötlet ?
Mi betudtuk hogy ez csak a tesztelőknek kiküldött tesztverzió -
Boltban is meg lehet venni kisöreg! Már ma :) Tessék utánanézni. Kulcsszó: gamer365 
Na ha isten is úgy akarja az öcsém egy óra múlva megérkezik élve pestről a Fable 2-mmel. Persze most biztos dugó, sztrájk, baleset, lószar is lesz egyben... -
Nah ezt nem akartam spoilerbe írni csak így sikerült. -
Szánalom amit most visszaolvastam 1.5 oldalt. Mit kell itt sírni hogy ki mit warezol. Warezosoknak nem kell villogtatniuk amilyük van. És így a két "banda" szépen ellehetne egymás mellett 1.5-2 oldalas flamek nélkül.
Játékokról amik így vagy úgy már kinnvannak, lehet szerintem beszélni spoiler nélkül. Vagy [spoiler] makróval.
Más:
Fable 2 nálam év játéka, mondjuk még nincs vége az évnek :P
Mindenki aki teheti vegye meg. -
zs0ltee17 #51815 esetleg valaki? help! help! help!
-
FarCry2 nem erdekel. Fable 2 amikor megjon akkor meglesz :D Dead Space mar van :P
(nem warez) -
?
Olvasd mar el mire reagáltam.... -
igen tudok a warez verzióról. meg a far cry 2-ről is..
De erre a kettőre tettem félre pénzt a nyárról illetve még a prince of persiára :-)
Ezeket eredetiben szeretném :) Úgyhogy most én is csak várok :D -
Igen meg tudnám szerezni ha érdekelne a varez:
Far 2
Fable 2 (magyar)
Dead Space
Fallout 3
sőtt magamnak tudnám flashelni a gépet, de nem teszem....szerintem te se tedd. Vársz néhány napot és megjelenik üzletben is. -
THX az infókat.
Még gyors 1-2 dolgot megpróbálunk holnap a gépén, azt ha mást nem akkor router.
Csak reméltem hogy nem kell rá költenie, mert ez biztos kés lesz a szívébe.
Sebaj nekem már megy az a lényeg.
-
Van aki mar meg tudja szerezni... warez-on állítólag van kint valami. -
hogy lenne már ma??? Jövőhét pénteken jelenik meg -
Szefikém, ne amatőrködj már... nem próbáltad ki a GC-n a VIP MS standnál? Ott nyomtuk Deeppel egy gépen egy képernyőn co-op-ban...