176876

-
Végre megvan ez a kurva acsi is!!! YEEEEEAAAHHHHHHH
-
LOL. Szefi te mit szívsz ilyenkor? :D -
Háát inkább úgy mondom, hogy kicsinek tűnik, és mígy forza-nál nagyban élethűbnek tűnik, addig project ehhez képest elnagyolt, és fizika terén összehasonlíthatatlan!
Számomra.
Nem kell egyet érteni, csak én így látom.
KB erre szeretnék célozni:
Forza-ban egy GT feeling jön át, mígy PGR4-ben inkább sokszor GTA jellegű megvalósítás.
Független attól, hogy közelről részletes a textúra, vagy esőcseppek vannak autón.
Ez nem sértésnek szánom.
Természetessen GT5 prg és forza szerintem a létező legjobb és legszebb autós cuccok.
de picit van különbség, még ha savanyú is a szőlő.
PRG viszont belső nézetből etalon!!!! -
Jah siettem, meg munka utánmár fáradtság van. SORRY
Árkád, mint az üzlet. Bocs.... -
a PGr4 egyenesen ronda. Latszik, hogy te is sokat játszottal ezekkel a játékokkal. -
Háát szebb mint PRG4.
meg én nem nagyon rajongok 2méter széles utakért a nagy házak között
(GT-s) pályák inkább.
Kocsik sokkal részletessebbek és mozgásra is jobb.
Nekem, természetessen minden izlés kérdése. -
A forza 2-nek jobb a grafikája mint a pgr4-é??? Nem vagy 100-as
-
Az olyan emberek miatt mint te, nem kap beta kódot a japán user 
-
GT 5 Prolog annyira nem jó, mint mindenki dicséri, csak nincs más autós cím ps3ra és vmivel villogni kell. -
Ragnar360 #51917
-
Kaptam még egy cod5 beta kódot: HT2YF-F7P49-3R6DY-MH9VY-HR8BG
Viheti a leggyorsabb :D -
BuktaXbox360 #51915 GT 5 prologue-ot 106os LCD-n néztem, ugyanazon amin a Forza2őt.
Forza2 simán gyalázta a Prologue-ot. Te hol láttad ennek az ellentétét?? -
Leporoltad a DarkSector-Magyar/Magyar-DarkSector szótár bővített kiadását? :D -
Gondolom az Árkád üzletház-ra érti, hogy ott a boltban a kiállított box-ok és LCD TV-knek szarabb képe van, mint neki TFT-n.
DarkSector: Ez azért van, mert a dolgozók akik összerakják, az alapból hozzáadott kábellel kötik össze őket. -
vagy vmi ócska szar lcdtv-d van, nem sértés
vagy vmit nem jól nézel, mikor én váltottam tft-ről samu lcd tv-re azt hittem magam alá szarok a látványtól,persze mára már megszoktam és teljesen elégedett vagyok
én spec hdmi-n tolom -
Nem a bevásárlócenter az Örs Vezér térnél? :)
Dark!
Ha valamit írsz, írj vesszőt, ahol vesszőnek kell lennie. Írj kérdőjelet, ha arra lenne szükség és így tovább... -
Mi az, hogy árkádban nézed? Olyanokat írsz, hogy az agyam eldobom. -
Én értem és nem értem egyszerre. -
A Forza 2 -ben a kocsik kidolgozása közelebb van a rakás szarhoz mint bármihez.
A PGR4 SOKKAL szebb.
A GT5 meg mindegyiknél szebb autók tekintetében.
-
"Jah és ettől szebbek még az autók a GT 5 prologue-ban, mint a Forza 2-ben.
mert ahhogy néztem Forza 2-ben iszonyat ki vannak dolgozva a kocsik.
Lehetséges, hogy gt-ben ettől szebbek?
Nem számít csak kíváncsi lennék."
3x olvastam el, mire megértettem. Az első mondat elejéről lemaradt a kérdőjel! :)
Gt5P-ben _nagyságrendekkel_ szebbek és részletesebbek az autók.
-
Forza 2
- Grafika!!!
-
Jah és miért van az, hogy árkádban nézem LCD tv-n az x360 játékokat és valami folytán csúnyább a kép mint nekem tft-n
Pedig nekem azt mondták hogy monitoron vga kábel szar képet ad...??? -
Eddig:
PRG4:
- motorok
- időjárás
- fogócska neten
- Forza 2-vel ellentétben van REPLAY
Forza 2
- Grafika!!!
- fizika!
- tömérdek autó
- tömérdek tunning
- (több nagykategóriás auto) ami nekem azért sokat jelent.
Lehet ha sor kerül rá akkor a motoros fogócskás PRG4
Jah és ettől szebbek még az autók a GT 5 prologue-ban, mint a Forza 2-ben.
mert ahhogy néztem Forza 2-ben iszonyat ki vannak dolgozva a kocsik.
Lehetséges, hogy gt-ben ettől szebbek?
Nem számít csak kíváncsi lennék. -
Nagyon nagy vagy THX!!! -
Hát megpróbálhatom haveroméval. Hátha. De remélem a füles szállt el (gyári hiba végett).
Köszi az ötletet. -
ki kellene probálni másik kontrollerrel is, lehet h az ment tönkre és amiatt fagy meg a boxod -
Mellesleg nem válaszoltam volna így, ha nem cinikusan (mit csinál ez a gyerek?!) stílusban kérdezted volna. MErt így jött át.
"hova kötöd te azt a fülest?"
Ha elolvasod, te is érezheted milyen stílus volt :/ -
azt rögtön gondoltam. de akkor légyszíves mondd meg nekem, hogy akkor te h képzelted? Bedugtam valahova, ahova nem is lehet (boxon), és észleltem h nem megy?
Amúgy a joyra kötöttem. Mert oda lehet csak. Ott van kimenete. -
azért érdekelt, mivel a boxon nincs füles kimenet ... (bocs, h segiteni akartam, többet nem fordul elő) -
Akárhányszor letöltheted ugyanazzal az accountal ingyen, miután megvetted. -
zs0ltee17 #51896 vásárolnék jó állopatban lévő 20 gb-os hdd-t! -
jupa #51895 Hello!
Az lenne a kérdésem, ha megveszek 1 játékot liveon,letöltöm és ha törlöm újra letölthetem ingyen, vagy ha törlöm megint megkell vennem? -
zs0ltee17 #51894 sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy ha fellépek live-ra és a mikrofonban beszélek akkor visszahallom saját magam? ez miért lehet? ki lehet ezt valahogy kapcsolni? köszi, zsolti -
Aham, na majd kiderül ilyenkor jó, hogy ha egy ilyen játékhoz adnak ki demot, me ez olyan fele más véleménnyel van rolla az ember. -
Ne kurj már föl, h kérdezhetsz ilyet ?! Miért nem tudsz normálisan írni ? De válaszolnék neked: SEggembe van dugva. Lehet h nem oda kéne ? Mondjuk nem találtam nagyon ott olyan csatlakozot, de hátha ...
Amúgy tök normálisan kérdezem, akkor próbálj meg felnőtt módjár aválaszolni. Kössz. -
Én már jó fél éve játszottam a bétával. Akkor felemás volt az élmény. Kíváncsi vagyok mit változott azóta. Nem fog ez mindenkinek tetszeni. Vannak benne rohadt jó ötletek és van jópár kényelmetlen megoldás. -
Szerintem rádióhullámos.
De ha TV-re akkor nyugottan röhöghetünk. :D -
hova kötöd te azt a fülest? -
Valaki próbálta már az End War-t?
Én várom hogy a demo silveres legyen me még most nem birom leölteni, de kíváncsi vagyok rá hogy miként szuperel ez a hang vezérlés. -
Hello! MIért van az h egy új füles, ami nem volt használva, elkezdem használatba venni, és egy idő után befagy maga az xbox. Kikell kapcsolnom h újrainduljon. Biztos h nem xbox meghibásodás, mert ha nincs rajta a füles, akkor minden remek. De ezt régen is csinálta anno egy fülessel.
Valakinek volt már ilyen? Mert jó lenne ha tudnám használni,de lefagyni meg nem akarok.