176876
banner
  • PoisonChihuahua
    Így van, a Pure nagyon nagy játék, nekem is megvan és imádom!
  • DarkSector
    én is néztem, hogy gt5ben szépek az aútók, de mikor egy bmv nekikoccolt egy másik autónak a videóban a kanyarban...háát mint a gumilaszti kipattant a tag a falnak, mintha mágnes húúzná el oldalirányban a falhoz.
    ez azért illúzióromboló nemde?
    Forza-ban nekem is ez tetszik. mikor kicsit elhülyéskedtem, néztem hogy még a féktárcsa is felizzik, ha fékezel mint 1 állat, meg mikor pl rámegyek az ívben egy patkára, vagy hogy nevezik hivatalossan, akkor tök korrekt módon a gép berugózik, meg beleng, mint a valósságban, meg a négyzet alakú táblából lefektetett úton is ha méllyedésbe megy az ember, akkor ugrik 1-et.
    Ezek a kis apróságok nagyon bejöttek nekem.
  • Alwares
    A sok fika ellenére a Forza a legjobb szimulátor, akármilyen is a grafikája. A fizikája egyszerűen a jelenlegi legjobb, nincs mese... Viszont mire kijön a GT5 mi már bőven Forza 3-azunk is :D
  • DarkSector
    Odabasz!!!
    XD

ez sem rossz: GT5P vs. F2M
  • GP2100
    Baja... Így képzeld el ezt a játékot. Semmi különleges ötlet nincs benne, egyszerűen csak tetszenek az ilyen offroad versenyek.
  • DarkSector
    baja-hoz nem volt szerencsém.
    röviden leírsz 1-2 jó ötletet a játékból? PLS...
  • DarkSector
    Te tudod.
    Melyikre szebb pc? vagy x360?
  • GP2100
    LOL a Baja és a Pure kb egy időben jött ki. A Pure-nak a grafikája tetszik, a Baja-nak meg a témája. De jó lenne egy Pure grafikájú Baja... Ja és nem mondom, hogy a Pure rossz játék(a demoját próbáltam) csak mostanában nem esik jól ilyen trükközős arcade játékokkal játszani.
  • ThugEdge
    a pure ebben az évben off-road témában hidd el,hogy szana-szét veri az egész mezőnyt, sőt tovább megyek racing stílusban is lazán ott van a dobogón
  • DarkSector
    Biztos sokaknak bejön, de sokaknak meg nem, mert sok embertől hallom, hogy mekkora gáz játék.
    Nem tudom engem azért max néhány körre tudna lekötni.
    Láttam 10/10-et adtak a látványra.
    Ez szerintem enyhén túlzás.
  • theone91
    Szerintem a Pure jó. Neked egy kicsit más az ízlésed és meglátásod a gémekkel, mint az átlag, nem gondolod?
  • DarkSector
    Szent isten.
    ez olyan mint az fps-ek királya a code of honor 2? mikor egy EGYENES vonal választotta el a partot a víztől, full beállítás mellett most 2008 közepén???

Nem roszból, de szerintem legtöbb játékot már a borító alapján nagyjából le lehet vágni, hogy milyen kategória. Ez egyenlőnek gondolom így elsőre a Pure-al....
  • GP2100

ez az
  • DarkSector
    baja?
    nem ismerem....
  • GP2100
    Szerintem se add el egyiket sem, mert mindkettő nagyon jó játék. (ez a 2 kedvenc autós játékom boxon) Ha meg valaki tényleg ronda játékot akar látni akkor nézze meg a Baja-t, mert az tényleg hányinger...
  • DarkSector
    Értem a célzást, és sejtem mire gondolsz, mert faxa amikor esik az eső, és csurognak le a vízcseppek a kocsin, de játék közben, már nem annyira látom ezt a szépséget, max fotózáskor.

Jó, monnyuk belső nézetből is faxa, de hátulnézetből a forza egy cseppet valósabbnak látszik, ez meg cseppet elnagyolt (ha most félretesszük a fizikát)

Mert vak azért nem vagyok, a textúrák valóban szebbek, szebbnek tűnnek, de játék közben nagyon nem veszem észre ezt a nagy előnyt. Ez van.
    De sebaj, a fő hogy megvan és tudok játszani mindkettővel.

Asszem ezekután egyiket sem fogom eladni. Mert nehéz döntenem. Majd várok 2 hónapot hogy legyen 5-6e-em újra.
  • DarkSector
    Na ez már egy fekete pont a forzának. ez valszeg nekem sem fog tetszeni.

más:
    The Darkness-ben mit kell csinálnom a metróban, az elején?
    Ha tudsz leírást linkelni, akkor megköszönném. Sajnos nem minden szöveget értek angolul, és eléggé labirintusnak tűnik a hely.
    Bár iszonyatjól megcsinálták, hogy ilyen "megyek amerre akarok" részeket tettek a játékba.
  • theone91
    Vagy a boxot.
  • GP2100
    OK írhattam volna mást is. Pl. hogy aki azt mondja, hogy szebb a forza az vegyen szemüveget, vagy kapcsolja be a tv-t miközben pgr-ezik...
  • DarkSector
    Megvan hálisten mindkettő!!!
    :P
    ezért is mondtam el a saját véleményemet a játékokról.
    nekem kicsit prg4 furának tűnik.
    Itt nem felbontásról beszélek, hanem összességében.
    Forza (számomra) jobbnak tűnik, de ez az én meglátásom, tán a fizika miatt tűnik jobbnak, igaz nincs eső meg ilyenek.

De játszok mégegyszer holnap mindkettővel egymás után (lehetőleg ugyanazzal a kocsivan és ugyanazon a pályán) és majd szólok, hogy változni fog-e a véleményem.
    Bár mondtam is, hogy ez csak érdekességképpen kérdeztem, mivel itt egy ugyanazon konzolra van mindkét ex játék.
    Vagyis nem versenyeztetni akartam őket, csak inkább a ti véleményetekre.

Ezt figyelembe veszem, ezért holnap jobban megnézem mindkettőt. :P
    THX amúgy a válaszokat (mindenkinek)
  • DarkSector
    Nekem működik rendessen.
  • Ragnar360
    Ja ÜK kicsit süllyed most lefelé...engem is szemen ütött a futár költsék emelkedése...

CDgalaxis: évtizedek óta 990, meg az összes többi normális futárcégnél az ilyen kis alapcsomag 990 ft (1k) évek óta - meg annyi is lesz
  • trogerzsiger
    hmmmm nekem is vannak ötörtétnieteim róluk... :D hát előszö is egy kbaszottt újságot akarok befizetni, itt be tudod én jönnék pasi jön nem ezt nem itt kell... az újságosnál. aztán később mondják bármely suttyó postán befizethetem, suttyó postán azt mondják hogy csak a kézbesítőnél tudom, ma délelőtt megyek postára az újságos részelg ahol betudom fizetni zárva.... egy kibebaszott munkanapon.... délelőtt....
  • DanielT
    Ne is mondd. Undorodom tőlük.
  • arty
    jah, egyrészt drága a posta, másrészt megbizhatatlan. index tesztjében a 10 levélből 3 eltűnt ... így hogy?
  • Alwares
    Én ilyenről már álmodni se merek...
  • DanielT
    Simán lehet, hogy a futár bukott a tőzsdén és be akarja hozni :D

Engem egyébként borzasztóan idegesít, hogy itthon nincs sehol ingyen posta, míg angliában, USA-ban 97%-ban ingyenes. Elviekben is bosszant.
  • arty
    "Újabb nyolc forinttal csökken a benzin ára" (multheti hír)

nincs szerencséje az ÜK-nak :D
  • drater
    Üdv mindenkinek! Valaki tudna nekem tippet adni hogy az új Guitar hero-t hol lehetne elő rendelni avagy valami tipp hogy hol lehet majd kapni ha kijön.
  • peter31
    Nekem van csak lusta vagyok összerakni meg akkor tele van a nappali a vezetékekkel.
  • Istencsászár
    Mondanám hogy a benzin az egekbe, de nem:)
  • arty
    "használt - azonnal szállítható"
  • arty
    ez oké, de ettől miért is drágul a _futár_ ??? :O
  • skyman14
    még 1 apró kérdés. h ezt írja ki az egyik termék vásárlása alatt mit is jelent? Preowned -Available for Immediate Despatch
  • skyman14
    ohh 1000+1 köszönet :)
  • james69holden
    skyman neked ment ;)
  • james69holden
    http://www.game.co.uk

http://www.sendit.com

http://www.thehut.com

http://www.play-asia.com

http://www.ebay.com

stb.
  • DanielT
    1800 Forinttal emelkedett a kinti rendelés ára az utóbbi 3 hétben premier cuccoknál. 304 ről 345 lett a font...
  • Istencsászár
    A visszajátszás egy trágya a forzában, autó körül forog a kamera össze vissza amiből semmit nem látni... meg akarok nézni egy kört a pálya menti tv kamerákból, de nem lehet...
  • skyman14
    tudtok ajánlani vmi olcsó,megbízható külföldi online boltot akik hamar kitudják szállítani a rendelt gamet? ha igen kérem irjátok ide vagy küldjétek el pmben. előre is köszi