176877

-
Eljött az idő 2szer is h töröltem a komentedet... warezosokból nem kérünk, érdeklődj máshol. -
neked mi a faszt jelent a jatekaim.hu alatt levő kép? -
Jissi #52046 http://www.xbox360achievements.org/game/brothers-in-arms-hells-highway/achievements/ -
Nem TFT. Egy Samsung Sync Master monitor 765 MB,ez van ráírva. 1024x768 a max felbontás,és 85Hz-re lehet beállítani. De én TV-re szeretném kötni a Box-ot és nem monitorra. A monitor a PC-hez kell,mert a játék mellett netezni is szeretnék majd PC-n. :) -
Mozes13 #52043 Ha két gépet összekötök system linkkel és coop-ban szeretnénk játszani külön tv-n akkor elég csak az egyik gépen futtatni a játékot vagy mindkettőben benne kell lennie a játéknak? -
Hát szerintem pro pakkot vegyél az se drága, most milyen monitord van? Tft? mer azon is szép a box képe. -
Ja,és egy Xbox360 Arcade Edition-t szeretnék venni,nem tudom ez mennyiben számít. -
Hellow!
Elegem lett a PC-ből,és úgy döntöttem,hogy Karácsonykor befejezem a PC-n való gamerkedést,és kérek (veszek) egy Xbox360-at. A gond az,hogy 50Hz-es a TV-m és nem tudom,hogy át lehet-e vhol állítani 60Hz-re az újrafrissítést. Mert szerintem a Box-nak kicsit több refresh rate kéne,h szép legyen a játék. Vagy élvezhető lesz 60Hz-en is? A TV-t kb 1 éve vettem,viszonylag új,és viszonylag nagy a képernyő. :M Sztereó hangzású Panasonic. Messze nem HDTV,de arra jó volt eddig amire használtam : tévézésre. :P Szóval szerintetek nem lesz gáz annyira a dolog? Vagy esetleg átlehet állítani vhol a TV-t 60Hz-re??
kösz,kongy -
akkor jó mert úgy is karácsonyra akarok egyet venni :D
-
Kalozoner #52038 november 19-től igen. -
ha Hdd-s Xbox360-am van akkor a játékokat feltudom másolni lemezről HDD-re? -
úgy jön ide, hogy megkérdeztem. -
Ezt én is megnézném, törés pach???
az azért nem egyszerű dolog szerintem. -
egyetértek. -
Na erre céloztam.... -
Sztem igen. -
De miért nem látja az x-et a gép ha egyszer rá van dugva? -
Már egy jó ideje feltaláltak egy okos kis szerkezetet, úgy hívják hogy switch:) -
A megosztásost úgy értem hogy fájl megosztásos...WMC-el.. -
Mert így kikell huznom a netet hogy ráköthessem az x-et... -
ÉPs ráadásul nekem csak 1 ethernet kábel bemenet van a pc-n...lehet-e miatt nem megy? -
-
Banner alatt, DreamPage oldala. -
Nem tudom hogy ezen a fórumon kérdeztem-e de hogy lehet megosztásosra kapcsolni pc+az x-et?(rádugom a eternet kábelt elkezd csatlakozni és kiírja hogy a kapcsoltat nem jött létre)[#confused -
sziasztok!
Tudom hogy már kérdeztem de biztos választ még nem kaptam. Istencsászár ugye azt mondta hogy lehet 1 boxon két joy-jal majd együtt játszani fable 2-őt.
Viszont ugye ott van hogy az online coop nem készült el és külön kell letölteni majd. Szóval akkor majd a 2 játékos módot is akkor lehet elérni amikor azt a packot letöltjük ? -
Új videó a Mortal vs Dc-ből:)
Mortal Kombat vs. DC Universe Kombat Modes -
zs0ltee17 #52021 tényleg? hát köszi a választ! akkor kénytelen leszek beruházni egy új headsetre! -
Butya biztos:D -
PC-n? Ki beszélt most PC-ről? Hogy jön ide? -
Jah, egyszerűen hihetetlen fos benne, hogy az autó folyamatosan egy fekete folt. -
ha a forza3-ban ki lesz kapcsolva a világ egyik leggagyibb hdr-je vagy legalább visszaveszik a negyedére, már a gen legjobb autós játéka lesz :D
-
Hello!
Légyszíves segítsetek abban, hogy hogy tudom előhozni a Brothers In Armsban az Assault achievmentet. Előre is kösz!
-
Én jövőre várom, GT5 előtt mindenkép... -
Igen az lehetne jobb, mert így különleges képesség kell, hogy megérezd az út mentél lévő táblák és a többiből, a sebességed stb... Nem könnyű. Majd a Forza 3! (ami szerintem már max 1-1.5 év és kezünkben lesz) -
elszáll a csipped ne ürííccs!!!
-
marcimilan #52012 Xbox 360 a cache memória ürítésével nem száll el a gép chippelése???
és van értelme az ürítésnek, mert pl gta 4-nél nem tölti be a házakat,
ezem az ürítés segítene?????
Létszi segítsetek. -
A forza 2-vel csak az a baj, hogy nincs sebesség érzet. Engem csak ez zavar. -
"Lassan jön hozzá a törésmodell patch is"
Addig állj fél lábon amíg megérkezik :DD -
hát én nem játszom pc-n,így sajna ezt nem tudom,de őszintén szólva nem is érdekel
simán átlépek a pc-s megjelenéseken
nincs krájszisz boxra? tyű...kit érdekel?majd lesz...nem lesz? van másik 5 jó/jobb játék nála boxra
pc-t jó rég nem tekintem magam részéről játékgépnek
egyszerűen nem éri meg
szvsz -
Ti még csak a GT5 PROLOGUE-ról beszéltek, ami még egy elég kezdetleges demonak mondható a végleges GT5-ből. Lassan jön hozzá a törésmodell patch is, majd azt kéne megnézni milyen lesz, no meg a végleges nagy GT5 a pár száz autójával :)