176876

-
DEAD SPACE úgy tom, h magyar feliratos lesz?! Ez igaz? -
Pupi! vegyél majd Dead Space-t. nagyon faszás game lett -
#52341 + #52342
-
Ez még a jobbik eset ha játszik vele a macsek,nade az enyém soha nem hagy játszani!:D
-
Szó szerint, minállunk macskának hívják nem tudom, nállatok Jamaicaban mi a neve
-
One love! :D -
ez állat :) -
-
Atyám-uram. Sokkal:) Prevgen konzol + HDTV = agyhalál... -
"Gondolom ha ezt a Ps topicba irom, onnan ide küldenek fikázni"
LBP most nagy sláger, hiszen nincs más... majd ha jön a Resitance 2, Motorstorm 2, meg a Klizzone 2 elő se fogják venni... hetek alatt megunják, persze 1-2szer fun elővenni majd hónapok mulva, de kb ennyit ér, ennyi van benne, persze aki a kreativitását ebben akarja kiélni az jól fog vele szórakozni. -
Nem kell megdögölnie, elég ha ki vannak tiltva. -
Bocsi csak mindig készülök Ps3-at venni de ilyen hirek meg "sikerjátékok" láttán felmegy a pumpám.
Gondolom ha ezt a Ps topicba irom, onnan ide küldenek fikázni. -
Miert van szi a LBP-rol a Xbox topikban? (nem kotekedem de ha most errol lesz szo akkor mar megint erdekes lesz a topik...) -
geristar #52333 Nekem HD TV-m van sima xbox-al, vagyis már azzal se mert tegnap meghalt.
Gondolkozok rajta veszek hdmi-s arcade-ot. Kíváncsi leszek mennyire lesz szebb mint az előző konfig. -
Most néztem ezt a LittleBigPlanet ingém videot a visszahivás miatti cikkben.
Hát én nem tom de a "multkor" a kecske fejezés, most meg a Koran miatt ég a Sony az araboknál. Ez kb. ugyan olyan vétség mintha a Magyar Himnusz szövegét tennék be egy rap zenébe. A cég irtóra elvan szálva magátol na meg ez a LBP prog, na inkább nem jellemzem csak annyi hogy egy eggggésszen más "kultúra". :) -
tihibaby #52331 Ez olyan dögöljön meg a szomszéd tehene effektus? -
Igen-igen :)
#52329 - Nagyon remélem :) -
Torry #52329 Kíváncsi vagyok, lesz-e banni manni. -
100% hogy az van benne. -
a 2008.Aug.27-es xboxok azok Lite-on meghajtó van e benne?? -
Jó hagyjuk a lényeg,hogy ebben egyetértünk:"mert az egyik legjobb játék" :D -
Nem vagyok rá büszke... Itt csak a popup miatt írtam le, hogy megvolt a gta4 wrz verzió, de ahogy tudtam megvettem, mert az egyik legjobb játék szerintem. Mindegy, tényleg hagyjuk. -
Ok, akkor ne említsd meg,hogy warezos vagy :) Mert feltünően mindíg muszáj megemlíteni.. mintha erre lennétek büszkék :S -
Hmm mennyi félbehagyott és még el sem kezdett játékom van. Kicsit több szabadidő kéne...
-
Ááá egy idióta szemét warezos vagyok, mert csak kemény 3 eredeti játékom van jelenleg... Ne kezdődjön már el megint ez a téma plz. De tényleg...
-
Még kérdezed?:D csak nézd meg a profilját..
:D -
De bírom, mikor megemlítik,hogy "warezolgatok figyi".. Én kussba maradnék :) -
Te is warezolsz? Pedig értelmesnek tűntél...
-
Jajj.. mondom.. multkor is mondtad,hogy eltűnt minden textúra mert annyira popupolsz:D -
a nagy faszt!:D -
Majd nov.19.-től megszűnnek ezek a dolgok. :D Az az érdekes, hogy pl. a Fallout 3-ban is nagy nyílt terep van, rohadt nagy látótávval és a töltési idők is elég rövidek. A gta4-nél rosszabb a helyzet, mert ott gyorsabban haladsz(járművek vannak) + ott a forgalom...Nekem már megjelenés előtt megvolt a wrz verzió és akkor még hdd-m sem volt = qrva nagy popup volt. Eredeti lemezzel már csak elhanyagolható szinten van popup és kicsit gyorsabban is tölt be. Install után még jobb lesz :D -
Húha. -
Csodálkozom,hogy eredeti. Nálam ritkán van popup, trogerzsiger-nél meg akkora atom popup-ok vannak,hogy az auto csak úgy megy a semmi texturán:D -
Hát pont nem! Gta IV eredeti :) Far Cry 2 meg még nincs meg csak a tesztverziónál láttam hogy a távoli hegyeket néha előttem rajzolta ki... -
én tavaly nyáron vettem a gépet. az még a régi széria nem ? bár nekem nincs bajom vele még :) hdmi csatlakozó hogy néz ki ? ///technikai dolgokhoz nem értek :S -
talán mert warez lemezzel játszassz?
-
Nemtudom, engem például ezek rohadtul nem zavarnak. -
azt megkérdezhetem hogy miért van hogy rengeteg szabadteres játék esetében néha sokáig tölt a gép ? ilyen a gta IV far cry 2nél is láttam ilyet hogy előttem rajzolja ki a cuccokat..Gta IVben a legzavaróbb eddig... van h 1 perc mire kirajzol egy szellőzőt. Más játékkonál pl Star Wars FU vagy gears of war vagy foci vagy bármi ilyet nem látok. -
Mindenre rá tudod kötni. -
Az Xbox 360 hibás konstrukciójának eredményeképpen nem tudja rendesen elvezetni a hőt a GPU-tól, így az "megsül" (felszakdnak a forrasztásai). Ezt a gép 3 vörös Leddel jelzi bekapcsoláskor. A Microsoft erre a jelenségre 3 év garanciát vállal. Ez a hibajalenség nagy számban a RÉGEBBI Xbox 360-ak esetében fordul(t) elő. A ma kapható alacsonyabb fogyasztású 360-ak esetében, mivel alacsonyabb a hőtermelés, így kevesebb arányban ill. egyáltalán nem fordul elő a 3Led-nek vagy RROD-nak (Red Ring Of Death) nevezett jeleség. Az új szériás 360-ak ismertetőjegye a rajtuk lévő HDMI csatlakozó ami a régebbieken nem volt megtalálható, továbbá a dobozukon is rá van írva az alacsonyabb fogyasztásuk (175W).
A 360-at SDTV-re is rákötheted, viszont a valódi játékélményt HDTV estében éri el.(RGB kábel ajánlott, de ha a TV támogatja akkor Komponens kábel) Monitort a hozzá külön vásárolható VGA kábel segítségével köthetsz rá.