176876

-
Majd ha hallunk olyanról,hogy a 2008-as új szériáknak baja van, na majd akkor írj ilyet. -
igaza van. de majd az ms megcsinálja!4!!44!4! -
Köszönnyűk a hozzászólásodat Tóth László! -
Kitől kapnak előleget a kiadók, te lángész? A kiadó fedezi az egész projektet, ők fizetik a fejlesztőket, a marketinget, mindent. Az anyagi kockázatot is ők vállalják. -
Szerintem nagy hülyeség az, hogy a 2008-as gépekkel nincs már baj.
Inkább eddig még nem romlottak el. :D -
tetszik ez a hangvezérléses rendszer.
Be kéne építeni akció játékba :) Gears Of Warban simán eltudnék képzelni egy ilyet, vagy rainbow six ekben :) -
nem hanem mondjuk azt akarom hogy támadjanak ide meg ide, de rossz kiejtéssel mondom és move to-ra vált. -
Ha rossz helyre küldted őket vagy mi? Mert ha pác van akkor: unit x - retreat... -
kiadód nem is segítenétek csak a fejlesztőket. A kiadók tetemes előleget kapnak, hogy véletlen se bukjanak -
nah letöltöttem az End War demóját. A kérdésem az hogy mit kell mondani ha elrontottam egy parancsot ?? és vissza akarok lépni?
-
Én valahogy úgy vagyok már a warezzel, hogy igen megtehetném, hogy letöltöm a Gow2-t is. De nem fogom, mert az valahogy már annyira gáz lenne... Nem tudom. Majd inkább később de eredetiben. Ez valahogy olyan mint mikor a hülyegyerek megveszi 300k-ért a high-end PC-jét és aztán lewarezolja a Crysis-t.
Gow-ot (is) meg kell venni! Még akkor is ha nem vagyok a rajongója. -
Nem is a kiadót kell segíteni, hanem a készítőket. Egyébként a kiadó mindenképpen megkapja a pénzét, a kereskedelmi láncba csak utánuk kerül.
Demót, videót, teszteket megnézve igen nehéz mellényúlni. Ha meg mégis, akkor így jártál, de az eladás egyáltalán nem kínlódás.
Mindez csak magyarázkodás. -
Mondtam volna egy nagyon csúnyát,hogy hol, de tűrtőztetem magam
-
Egy pillanat...Most attol hogy számlával meg drágábban vesszük a programokat, nem biztos hogy igy a kiadót segitjük. Mert ugye sok féle árrés létezik ki mennyit tesz rá aztán az, az üzletvezetö zsebébe megy.
Az meg hogy ki warezkodik meg ki nem, itt sosem fog kiderülni mer itt mindenki "Messziröl jött ember...". Még talán hasznosak is akik a kiadás elött nézik meg a gémet és utánna véleményt mondanak róla hogy érdemes e megvenni drága pénzért. 100% hogy volt már aki kb. 13K-ért megvett egy utolag kiderülö számára játszhatatlan programot aztán kinlodott az eladásával. Felesleges ez a karhatalmiskodás! Inkább csak a durva személyeskedöket kéne büntizni. -
játékaim.hu-n van két ember is aki tud neked szerezni. én az olcsóbbikat választottam. fóliás, PAL-os - nekem ez számít, az pedig hogy ő honnét szerzi, nem kérdeztem, de nem is érdekel... és miért is venném meg boltban ugyanazt drágábban, nem? mellesleg olyan is volt hogy konzolboltban sem adtak számlát a játékról... -
Gabe18 #52572 Vállalod hogy saját pénzeden kell megcsináltatni ha tönkremegy,és nem játszhatsz vele neten ha kitilt a MS a live-ról? Akkor megéri.Apróhirdetőkben biztos találsz címeket rá hogy hol csinálnak.
Ellenkező esetben meg nem éri meg. -
"Tudom hogy mindenki eredetivel játszik" de mégis megéri flasheltetni a boxot?? ha igen hol tudom? -
Akkor az Elite azt hiszem jobban megéri köszi a helpet! Írok ha meglesz, aztán tolhatnánk Live-on:P. Nemtudom hogy várjak Fable-ig, vagy GoW-al vegyem meg?:) -
Szín, 120 giga, az Elite-hez jár HDMI kábel és a hozzá való optikai csatlakozó is. -
Live nélkül nem igazi a box :) Egyépként én is ugyan így voltam vele mint Te. Megvettem először a GH3-at gitárral és egy 3 hónapos live-ot mert csak arra jött össze a kess :) -
Sziasztok!
Úgy döntöttem veszek egy boxot:)). Egy a probléma: az Elite megéri azt a + 16 000 Ft-ot, vagy inkább az új 60 gigásat vegyem? Mi a különbség a kettő között? ..azon kívül hogy az Elite fekete... úgy tudom hogy már mind a kettőnek a CPU-ja 65 nm-es ugye? Meg az Elite 120 gigás. Ezen kívül valami különbség? -
Freedy #52566 Eddig csak controllerrel sikerült kipróbálnom a gh3-at, és még úgyis rendesen odab*sz játékélményben:D Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű alapötlettel rendelkező játék ennyire letud kötni. -
Freedy #52565 hát a live is ad azért rendesen játékélményt! :D de szerintem is a gitárt fogom válsztani, aztán majd veszek egy 3hónapos gold-ot valamikor. -
Hát én se tudnék dönteni:D de sztem gitárt, a játékélmény miatt :) -
Freedy #52563 egyik helyen 18ezerért vagy 19ezerért láttam, lehetne egy kisit olcsóbb, dehát ez van:D Csak most nem tudom, hogy goldot, vagy gitárt vegyek:S -
GH3 :) -
Freedy #52561 Nem tudjátok, hogy az új guitar hero is fogja-e támogatni a kontrolleres játékot? Ha nem, akkor esetleg melyik régebbi gitárral lesz kompatibilis? -
Jaja.. Én is beszerezném, de inkább előbb GoW2 :) Vagy még átgondolom :) -
sztem kaka
most rendeltem meg a FC2-t az jobb lesz remélem
-
Buzi Mókusok Fa*za.
Szarszóvicc. :)
Motherzás jöhet! :D -
Budapesti Műszaki Főiskola -
Fú jó ez a Bad Company 
-
Én 2002 októbertől vettem folyamatosan és megvan néhány régebbi szám is... Nagy kár, hogy megszűnik, de a legnagyobb baj, hogy Martin visszavonul. Csinálhatnak akármilyen újságot, nélküle már tényleg nem sok köze lesz a Konzolhoz és ez rossz.
-
Én is voltam már így újsággal, hogy mikor elkezdtem volna rendszeresen venni, megszűnt. :) Ez van. -
Én pont most kezdtem el venni elejét olvasom ez uccsó szám a kezedben.. :D Fail :D -
Píz beszél, kutya ugat.
Az 576 nagyon jó magazin volt! Most ne csak a játékteszekre gondolj, hanem az egyéb cikkekre is! Én például anno imádtam a Big In Japan-t, de mondhatnám az anime rovatot, vagy a Hónap témáját, vagy a Csevegőt is. Jó kis írások ezek, akárki akármit mond...
Bocs az off-ért! -
Vig-an jelentkeznék ha nem kéne napi 10-12-öt robotolni!
Víg napot Microsoft!
-
én pl szivesen venném, ha valaki pl vesz egy limited edisön, CE, stb verziot egy játékból, rakna be képeket a köritésről!
sőt, anno avx, most avforumon volt olyan topik, ahol a dvd-s szerzeményeket lefényképezték az emberek, megirták hol olcso éppen valami, stb stb. mert egyébként, ha nincs warez és az emberek a FAQ-kat is elolvasnák, akkor elég kihalt lenne az élet itt :) plusz a képek azért eléggé feldobnak egy topikot...
de ha baromságot beszélek és ez a topik erre nem valo, szoljatok :) (régebben olvasgattam a ps3 topikot és ott jobban ment az 'önfeledt rajongás' csak ezért mertem a fentiekre gondolni ... :) plusz sztem elég jotékonyan hat a dolog a "warezosok" megtéritésére egykét szép kiadvány)
-
legyel te is vig :D -
Akkor utóbbi az ami rád vonatkozik!