176876
banner
  • Örm
    Hello!
    A Mercenaries 2-ben a "destroy bilboards" mellékküldetéseknél pontosan mit kell elpusztítani? Kösz a segítséget!
  • arty
    fat32-re formázva a fat32 fájlrendszer limitje lesz a határ
    HFS+ is lehet a fájlrendszer (OSX/Macintosh), ott nincsenek akkora limitek
  • koryne
    Jól sejted. Korlát nem hiszem, hogy lenne (16 gigásat nekem elfogadott), viszont legfeljebb 4 GB lehet egy file.
  • Freedy
    Én is kaptam, de valamért nem tudom letölteni:S Valamilyen xboxos hibaüzenetet ad, és azt mondja, hogy próbáljam meg később:S Megpróbáltam később, de úgyse tudom leszedni. Demokat továbbra is letudok tölteni.
  • DanielT
    "esetleg ha bontatlan és még garanciás sokáig ..."

LOL. Bizonyára az :DDDD Bill aláírásával és benne 500 millió dollár...

Az a gép valószínűleg egy 9x javított romhalmaz.
  • rambuu
    Hát rá kell hogy nézz, és akkor kijön asszem az "Y" és akkor el birod lopni, csak ott oda kell hogy figyelj, me kijönnek majd kombinációk és azokat jó idében meg kell nyomni, me különben le lök a pilóta a helikopterről, de nem bírsz meghalni, szóval ujra próbálhatod.

Más: Hát gyerekek ez a Baja valami elképesztő mekkora egy sz*rság, pontosabban nekem nem jön be, a graf még ugya elmegy, bár lehetne szebb is, de az irányítás hát az valami hihetelen milyen rossz...
    Bár én nem tagadom, hogy W*r*z*l*k, de azé néha az ember itt is megbánnya hogy ki adja egy ilyenért azt a kis pénzt, a DVD-re.
  • pimpa28
    Sziasztok

Csak egy gyors kérdés a mestereknek. Jól sejtem, hogy azok a filmek (például HD felbontású mp4-ek), amiket dvd-ről probléma nélkül játszik a box, USB pendrive-ról is ugyanúgy lejátszhatók? Van valamilyen korlát, hogy mekkora kapacitású pendrive csatlakoztatható a boxhoz?

Előre is köszönöm!
  • Örm
    Kösz, de mikor lehet ellopni? Mert nem száll le.
  • arty
    sztem az gyanusan olcsó :) esetleg ha bontatlan és még garanciás sokáig ...
  • Bitke
    Sziasztok !

Szeretném a segítségetek kérni . Szerintetek 20e megéri egy core gépet venni ? Gamekra meg live-re kellene .
  • Denes888
    Én csak a konzolvilágot ismerem itt.
  • GX25
    Köszi.
  • Krisztofer45
    vki ismeri azt a boltot hogy konzolshop?? (13 kerületben vann) nincs honlapja!
  • Minstrel
    kikapcsol automatikusan 5 vagy 10 perc után, nem figyeltem még, de mindig kikapcsol
  • GX25
    Sziasztok!

Vettem a géphez egy Xbox 360 Wireless Controller for Windows-t egy Xbox 360 vezeték nélküli kontrollert ami a géphez is jó, feltelepítettem működik is rendesen, az lenne a kérdésem hogy hogy lehet kikapcsolni? Mert van ott középen az az Xbox logo köré van írva hogy 1 2 3 4 és az 1-es felett világít a zöld csík (gondolom ez jelzi hogy be van kapcsolva) Kikapcsolni hogy lehet hogy ne merüljön az elem?

Kép
  • rambuu
    Ott nállam az volt, hogy mikor ki írta hogy mennyek vissza, 1 percen belül jött egy helikopter ami meg akart ölni, na és azt kellett el lopnom, és aztán azzal már gyorsan vissza lehetett menni.
  • Minstrel
    nem baj, nekem az tetszett, meg xbox-ra az úgyse volt meg
  • Istencsászár
    Ugyan az mint a Cod4
  • Minstrel
    Ma kaptam CoD WaW béta kódot
  • Krisztofer45
    vki ismeri azt a boltot hogy konzolshop?? (13 kerületben van) nincs honlapja
  • Örm
    Hello!
    A Mercenaries 2-ben annál a küldetésnél amikor egy helikopter elvisz egy helyre és föl kell robbantani egy bunkert majd 10 perc alatt vissza kell érni a bázisra ott, hogy kell visszamenni? Mert helikoptert nem tudok hívni, és uton meg nem elég a 10 perc.
  • greyfox
    ez < mad world
    nem is kicsit.
  • TothLaci
    Számomra érdekes :)

http://[kepfeltoltes].hu/081024/36664191101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • Kaplan
    "Tudod én figyeltem az arcokat, végtagmozdulatokat, nem kell beszélniük, mindent elárul az egész." Marcus szempillamozgását nem figyelted? Tele volt érzelmekkel.. ember..

btw, nekem mindkét kis film tetszik, megvan mindkettőnek a varázsa de nem fogok összeveszni más emberekkel egy kis traileren azért mert nekem a Last Day-re jobb recsizni mint a Mad World-re.
  • DanielT
    Anélkül, hogy játszottam volna vele. (na jó a demóval 2 percet)

1. Nemtom, gondolom amit hívsz telefonon, vagy ahogy lehet.
    2. Csak kézigránát.
    3. Miféle autó? Ellenfél, tehát embert kell lelőni.
    4. Minden ellenfél számít.
  • Örm
    Hello!
    Van a Mercenaries 2-ben ván pár achievment aminek a kiszedéséhez szeretnék kérni egy kis segítséget azoktól akik már kiszedték:
    1. Damage, Inc - co-op-ban kell kérni 20 légicsapást itt mi minősül légicsapásnak?
    2. Holy Smoke 50 dolgot kell felrobbantani gránáttal - Csak kézigránát? Vagy a gránátvető is számit?
    3. Be Quick or Be Dead Mesterlövészpuskával kell lelőni 50 ellenfelet - Akkor is számit ha áll az autó vagy csak akkor ha megy?
    4. Van még az amikor 25 headshotot kell megcsinálni sniper fegyverrel. Itt minden ellenfél számit vagy csak azok akik rögzitett fegyvernél vannak?
    Kösz a segítséget!
  • theone91
    Tényleg nem olyan jó mint a Gary Jules-féle tréler. De így is rendkívül hangulatos.

Marcus a fegyverével, Dom pedig a barátnőjével feküdne már ágynak... -.-
  • Waczkor
  • rambuu
    Nem azé Ragnar, de sokszor a te véleményedre se kíváncsi senki, mindig jösz ide okoskodni...
  • rambuu
    Köszönöm...
  • Alwares
    Hát nem tudom. Szerintem is a Mad World-ös sokkal hatásosabb volt. Azt le lehetett adni a TV-ben is. Na de ezt... Megnézi egy valaki és mit fog érteni az egészből? Bezzeg a Mad World-öt megnézte valaki akkor egyből nézett, hogy húúú mi volt ez, milyen jól nézett ki és micsoda hangulata volt! Na de ez. Jó ez is, tényleg. De koránt sem akkora húzás mint a Mad World volt anno....
  • Pacal17
    nem

egyre kakább vagy ember :D

• GP2100
    Ez a sz@r benq drive miatt van.(nekem is az van )Vagy vedd meg eredetiben, vagy vegyél egy hdd-t és a dash update (nov.19.) után feltelepítheted.
  • Waczkor
    Nekem elite van,eredeti lemez,semmi ilyet nem tapasztaltam.
    Pedig elhiheted hogy szoktam nyomni neki:)
  • Soldiers
    vedd meg eredetibe
  • trick daddy
    hy all a midnight club L.A-vel van gondom . Mikor megyek elöre nagy sebeségel akor összemosodik az ut ,(lasabban tölti be a pályát mint kéne szerintem) X-360-Arcade-m van egy HDD ezen tud valamit segíteni??Vagy van más megoldás?
  • trogerzsiger
    Gyerekek a Table Tennis meg a Fifa07 jó?
  • Soldiers
    hát nem tom
  • Ragnar360
    "Én személy szerint a The Last Day mellett tenném le a voksomat.

Valahogy ez sokkal több érzelmet vált ki belőlem, sokkal jobban érzékelteti az emberek kilátástalanságát. A zene gyönyörű, a vágás hibátlan, a hangulata pedig fenomenális." by Ordel

Itt a pont barátom, persze egy rambuu véleményére én csak annyit mondok, h who cares
  • DanielT
    Kép egyikről sincs, kamu, már jópár hetes ügy.